World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Klánba egyébként érdemes belépni, sok kedvezményt lehet kapni, és a klán csatákkal jól lehet farmolni. Ha gondolod keress meg privátban.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Összesen 2 csatában, kevesebb, mint 20%-ban a "játéknak" voltam a sajátjaim között az összes többiben -2-es, amihez még hozzájött, hogy szinte állandó jelleggel a nemtelen, gyáva férgek alkották a csapatomat, tehát támogatást nem kaptam soha, igazán helyzetbe nem is kerülhettem.
Ha normális klánban lehet az egyén, akkor a napi 1-2 ládával majd összejön a tier IX-X-es szenes hajó - amivel legalább nem tud a legaljára tenni az a szemét script - , addig meg maximum tier V-VI, mert felette már túlságosan nagy a szakadék, ill. addig esélyes, hogy az ellenfélhez is kerülnek olyanok, akiket csővégre lehet kapni és haladni a nagy hajók irányába.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
rálősz a nem becélzott hajóra,pontosan célozva,a lövedékek mégis inkább a becélzott hajó felé mozdulnak,sőt néha találnak is ha közel vannak
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A 8.0-tól kezdve jött be az elkezdjük adagolni a randomot és elkezdtek nem találni, nem sebezni a lövedékek, de ezt kollektíven tették.
Aztán eljutottak ezzel a majd a script meghatározza, mit is csinálhatsszal, hogy az utolsó tornájukat, amit T8-assal vívattak, a versenyzők arcára volt írva, hogy nagyon nem tetszik ez nekik se - akkor volt az első nagy elvándorlás, ami azért nem volt kellemes a wg számára, de nem nagyon változtattak az üzletpolitikán (már akkor sem, hanem fejjel egyenesen előre).
Amikor abbahagytam, akkor az volt a f2p-nek kiszabott felállás, hogy minden 5.-6. (kezdetben volt ez 8 is) csatában nem akadékoskodik a script, sőt, a javadra "csal": a melléket rácsavarja az ellenfélre - akár célkörön kívülre is - , menetből kritikusan sebző találatokat oszthatsz ki - sz'al, olyan dolgokat megkaphatsz, amiről "normál" üzemmódban le vagy tiltva és csak ellened követhetőek el. Ha szerencsés vagy és még alkotói szakaszodban talál meg ez a kegy, akkor elérhetsz a régi idők eredményeinek a közelébe és olyan, álságos örömben részesít, hogy akár elnézed a "játéknak" az elkövetkező tucat csata csalárdságait is. A kedvezményezett játékosok pedig sajátjukénak tartják a sikereket és nem hajlandók tudomásul venni, hogy márpedig egy irányított rendszerben érnek el "sikereket", amit valójában csak a programkódnak köszönhetnek -> így is lehet "játékosbázist" létrehozni...
Szerintem ez a hajósnál sincs másként, mert van, amikor feltűnően elkerülik a lövedékeim az ellenfeleket és van, hogy reménytelen helyzetből is megenged még 1-2 kill-t összehozni - ekkor az ellenfél van leszedálva.
A repülőkkel is így lehet, mert van, hogy uazon hajóval még a bejövetelükkor leszedek kettőt, de van, hogy amikor távozik a raj, akkor is még teljes a létszáma azzal a ladikkal.
Nekem ez túlságosan nagy kilengés a két végpont között, ami nagyban csökkenti a "játék" élvezeti faktorát.
Azért azt is hozzátenném, hogy ez még mindig hihetetlen mód random. Az Atlantával is mentem pár hete egy kört, top tier voltam és az ellenfélnél volt egy T6-os CV. Mondom fasza, lesz majd jó sok lelövésem. Vagy jó messze elkerül. Erre engem támadott be elsőnek, beállitottam piority-t, beaktiváltam a Def AA-t (Kb 7 km-ről kezd el lőni az AA) és... egy azaz 1 db gépet nem sikerült lelőni. Nah azt hogy? Az első gépe akkor esett le, amikor már átrepült felettem, kilőtte a rakétákat is és a gyengébb oldalam felől távolodott. Gyanitom egyébként, hogy ez volt a fő oka annak, hogy változtattak a sebzés rendszeren is, mert az azért elég durva, hogy full AA-ra húzott cirkáló légvédelme nem bir el egy nála kisebb szintű CV repcsijeivel.
Ez jelentheti azt, hogy kipécéznek az általam amúgy is utált CV-k maguknak, vagy netán eltérek a csapattársak színétől a narancssárgámmal (CV-s szemszögből: a leggyengébbre megyek rá/kiszedem a legerősebbet és győztünk)?! Gondoltam arra is, mert túl előre megyek, de hátulról meg nem mindig jönnek (be a szituációk és) úgy az eredmények, még ha a túlélés sokkal biztosabb is... <#nemtudom>#nemtudom>
Mindenesetre, ha nem zaklatnának a repülőikkel, akkor sokkal jobb köröket tudnék futni! <#rinya>#rinya>
Akkor rá is kerestem, de csak egy másik ladikos banda volt csak, ez még nem létezett. Azután meg nem voltam gép közelben.
You will be able to claim the rewards for your live account within five working days of the Update's release.
Szóval majd. Amúgy azt is ott írja, hogy ugyan annak kell lennie a teszt szerver és a rendes szerveren lévő accok email cimének. Akkor van összekötve a kettő.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki megdobna priviben az új klán nevével? Nem facézok...
A(z eleve) vesztes oldalon (f2p-ként túl gyakran sorol ide az MM engem is) több 10k csata hiányzott és 700 csatásakat simán beküld a rendszer a 20k-s "ellenfeleként"...
Sz'al, nem valószínű, hogy a toborzást kéne erőltetnie a wg-nek a játszhatóbb, élvezhető játékért...!
Nem tudom ez segitség e, vagy szükségetek van e rá, de meg van az STW klán tagok névsora két héttel ezelőttről. Ha esetleg valakire nem emlékeznétek és felvennétek a kapcsolatot velük.
Már vagy fél éve kiléptem a klánból de ez azért most meglepett.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Arra talán van esély, hogy a magyar WOWs-os közösség kiközösíti.
fabatka! Keress meg minket a Facebook-on. Csatlakozz a csoporthoz és ott megadunk minden infót. Egy részét már olvashatod is ott. Várunk.
@caliph-nak: ha így gondolja a többség, akkor én megírom a WG-nek a sztorit...
A #17636-os üzenetemben az új nicknevét, illetve a clan nevét is közzétettem, de a spoiler részben a linkek is megtalálhatóak.
A volt STW tagokat szeretnénk újból összegyűjteni. Szerencsére van egy igazából inaktív klán, amit át tudunk nevezni a már említett Ladikos Betyárokra. A klán bázisa olyan 60%-os fejlettségi szinten van, szóval nem kell elölről kezdeni.
A régi STW tagok pedig szintén tippre Ladikos betyárok néven indulnak újra.
Ilyen ordas hazugságot ritkán látni. Ezek után magára vessen, aki beáll hozzá. Azonban ahogy látom máris van egy tag rajta kívül.
Továbbá ezt a helyet egy olyan információs központnak tartom, ahol a leendő és jelenlegi magyar World of Warships játékosok tájékozódnak.
Éppen ezért, a közel 2 éves múltra visszatekintő Steel Wolves klán végét jelentő történéseket - a tisztán látás érdekében - itt teszem közzé, tanúság gyanánt.
A klánvezetője Trucker39, a helyettesével történő konfliktust követően, a klán tagok mindenféle értesítése és mérlegelés nélkül egyszerűen minden tagot kirúgott a klánból. Kirúgott így olyanokat is, akik a kezdetektől építették a klánt, beletolva rengeteg munkát, energiát. Olyan embereket is, akik nagyon tisztességesen, tulajdonképpen átvették az ő szerepét és szervezték a szakasz csatákat, Operation és Clan War partikat, Naval Battle csatákra ösztönözték a tagokat. Nagyon sok jó embert ismerhettem meg köztük. Trucker39 valóban közzé tett a klán Facebook csoportjában elérhető kódokat, egy-egy alkalommal CV-kel kapcsolatos leírásokat, amiket a tagok egy része meg is köszönt. De tulajdonképpen ebben ki is merült részéről a klán vezetése. Soha nem játszott közösen velünk, csak egyedül tolta a játékot.
Miután tapasztaltam, hogy már nem vagyok klán tag, próbáltam a Facebook csoportban tájékozódni, de a kirúgásokkal egy időben zárolta a hozzászólásokat. Egyetlen esélyt láttam a történések megértésére és visszafordítására, ha egy privát üzenetben megpróbálok a józan eszére hatni.
Mindezek után döbbenten olvastam itt a fórumon, hogy játékosnevet és klán nevet változtatott és újból toboroz tagokat. Először olvasva ezt nem akartam elhinni. Döbbenten ülök most itt, mert a hír igaz. A saját nevét Sagiri05-re a klán nevét Silver Dragon-ra
Ezt az eljárást mérhetetlenül gusztustalannak és gerinctelennek tartom. Erre az egész történetre nincs épeszű magyarázat. És felmerül bennem a kérdés, hogy az új tagok mennyire vannak biztonságban? Trucker39-nek - bocsánat, Sagiri05 - ismét nem ért egyet valakivel, akkor újból kirúgja majd a tagokat?
Ide akartam még írni, hogy kíváncsi vagyok Trucker39 mondandójára, mert tulajdonképpen a mai napig nem tudjuk pontosan, hogy valójában miért került mindenki kirúgásra. De nem, nem vagyok kíváncsi rá, mert ennyire szarba, semmibe még sosem vettek. A tettére előttem nincs mentsége.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem tudom milyen afférotok volt. Sajnálom és megértelek, de légy szíves ne szüntesd meg a klánt. Személy szerint én örültem, hogy újra csatlakozhattam hozzátok, valamint annak is, hogy megismerhettem rendes srácokat, akikkel szívesen mentem együtt csatába.
Tisztelettel kérlek, hogy gondold át és vedd vissza azokat, akik normális kommunikáció mellett, normálisan és szívesen játszanak együtt. Megértésedet köszönöm.
Ha mégsem sikerülne jobb belátásra bírjalak, akkor legalább add meg az esélyt arra, hogy tudjunk egymással kommunikálni a csoportban és legyen alkalmunk egy új klánt alakítani. Bár én remélem, hogy újra felveszed az emberek zömét.
És a válasz:
Sajnálom. A klán megszűnt. A csoportot pedig zároltam.
https://wows-numbers.com/clan/500154572,STW-Steel-Wolves
https://wows-numbers.com/player/500666793,Trucker39/
Ne érje szó a ház elejét, hogy egy másik nicknév mögé bújok: Armoredwhale voltam. Over.
Utoljára szerkesztette: Beaver70, 2019.07.12. 06:21:45