World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy kifejezetten nemzethy büszkeségből vettem meg, még is csak a Szent István testvér hajója! :-) Legfeljebb, ha bővítik az Europe techtreet, lesz egy kihúzott kapitányom. :-)
De csak most szaladt meg velem a ló prémhajók tekintetében: véletlenül pont beleestem a Black Fridayos időszakba, gyorsan vettem egy leárazott fekete Tirpitzet, meg egy fekete Massachusetts - t. Ezeken, meg a VU-n kívül csak egy Admiral Graf Spee-m van, meg (ha egyáltalán prémhajónak számít) egy Arp Harunám.
Én a prémhajóknak annyi értelmét látom, hogy f2p időszakban is lehet velük normálisan játszani - a bónuszok miatt megéri kiállni a dokkból, szemben mondjuk szegény Amagimmal... Ja, meg kapitányt húzni. Persze, az Aranyszabályt én is osztom: kés, villa, prémhajó gyerek (meg kezdő) kezébe nem való! :-)
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2019.12.11. 19:22:18
Nemsokkal előtte a Texas-t lehetett "ingyen" - a wot-hoz képest mindenképp - bezsákolni, ami nem gyorsabb (<#hehe>#hehe>), de sokkal használhatóbb tier V-ös BB...
Eleve nem veszünk wg terméket, mer' maga a közeg, ahol forogni kéne vele, manapság már különösen messze van az élvezhetőtől!
Ha mégis ki akarod dobni a pénzed az ablakon, akkor olyan hajókat vegyél, amik legalább a saját szintjükön beférnek az átlagba (Atlanta - 19-es kapitánnyal! - , Massachusetts, stb.)!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Am ez a T10-es oktató videó nem csak a hajókra igaz. Nálunk magyaroknál eleve nem nézik heteronak azt, aki T5 alatt játszik bármivel is (legyen az repcsi, hajó vagy tank). Apám is ezért nem nagyon néz magyar videósokat, mert kit érdekel, hogy hogy játszik T10-ben? Aki a tizes szint eléréséig nem tanul meg játszani, az egy oktató videóból sem fog. Mondjuk ez tankos, apám nem néz hajós videókat, de oroszoknál pl sok alacsony tieres feltöltés is van. Más kérdés, hogy nyelvismeret nélkül ebből mennyire lehet tanulni.
Elméletileg a T10 azért jó, mert ott nem kaphatsz nálad két szinttel nagyobb ellenfelet. Viszont bugázz össze annyi pénzt, hogy ki bird fizetni a fix szerviz költséget! Sztem T3-4-ben is élvezetesen lehet játszani, ott is max egy tierrel magasabb ellenfeleket kaphatsz. A játékosok meg alacsony tierben sem kevésbé hülyék, mint magasban.
Tehát nem úgy van, mint "nagyéknál", hogy egyik meccsen megy, a másikon nem, hanem túl szélsőségesen - ahhoz képest, hogy belenyúlás mentességről ábrándoznak itt egyesek: 1x-1x szinte minden bemegy - nagyjából ez az átlag a "nagyfiúknál" -, míg a legtöbbször legfeljebb 1-2 találat, de az sem a sebző fajtából, vagy egyszerűen "csak" mind mellé (azaz: a célpont körül forr a víz a becsapódásoktól), sorozatban...
Hidd el, észre lehet venni, hogy mikor csapódnak be 33-66%-ban a lövedékeid - az egész csata alatt - és mikor dobja be a gereblyét, hogy az a legfeljebb 1-2 találat se tehessen túl nagy kárt a kiválasztottjaiban!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ahol egy friss és kezdő játékos szedett vedett cuccban boldogul ott Kotomicuki fullos gírben panaszkodik hogy túl nehéz és nem megy.<#hehe>#hehe>
Ezen kár vitatkozni.
Biztos vagyok benne, hogy "Kotomicukit" tényleg korlátozza a script.
Abban is biztos vagyok, hogy "asolyom" játékában mindenféle sript nélkül egyszerűen csak vannak jobb és rosszabb napok.
De abban vagyok a legbiztosabb, hogy engem ez az egész script téma egyáltalán nem is érdekel. (...persze lehet, hogy én is csak egy script vagyok...)
😊
Én azt mondjuk eléggé elképzelhetőnek tartom, hogy a WG megpiszkálja a játékot olyan formán, hogy lehetőleg a f2p-ket a prémium felé kényszerítse, és nem pusztán azzal, hogy csekélyebbek a rewardok f2p-ként. De ez már ugye konteó, amit nem lehet bizonyítani, de legfőképp cáfolni (mert ugye a cáfolat ténye is automatikusan bizonyíték), így aztán marad az, hogy akinek szar sorozata van, az szerint a WG manipulál, akinek jó sorozata van az a kimagasló tudást és gyakorlottságot preferálja, aki meg valahol a kettő között van, az meg örül, hogy lyuk van a seggén.
Én 2 hete kezdtem el vele megint játszani, f2p-ként, és egészen meglepődtem, hogy már a 2. naptól sorozatban jöttek a győzelmek (első nap azért még kurvára ment a visszarázódás, ilyen hogy co-opban simán kikaptunk, meg szarrá lőttek a botok, rendszeresen előfordult) randomban, ilyen 5-6 csatából 1, max 2 vereséggel, majd a 2. héten prémiumra váltottam, és most azzal nyomom. Átlag: 7 csata, 6 győzelem, 1 vereség, utóbbi általában alsóbb (III-VI) tierben. 49%-os az összesített winratem (ingame néztem). És mindezt úgy, hogy nagy lőtávra (15 km fölött, esetleg plusz pár km spotter repülővel) rettenetesen rossz vagyok, ezt tudom magamról. Ez szerintem azért nem akkora kimagasló különbség, hogy abból komoly konzekvenciákat lehetne levonni, nem?
A csatákban elért mutatóid megfeleltek az átlagodnak?
Ezelőtt volt győzelmi sorozatod, milyen hosszú?
Ezután milyen széria jött?
Ha meg tudom lőni az átlagomat/kicsit fölötte, akkor nem idegeskedek a végeredmény miatt - megszoktam már, hogy a győzelem egyre ritkább - , mert én megtettem mindent, amit megtehettem/megengedett a script.
Ha ez ritkaság, akkor meglehet, most nálad kiemeltebbek is voltak, de a másik oldalon, vagy nem volt elégséges F2P kéznél...
Ha nem, akkor a script általi beszabályzás, csakhogy tudd, hol a helyed...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2019.12.09. 12:18:36
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ez - és az ehhez hasonló, hektikusan kiugró mutatók - véletlennek nem kicsit túlzás, tehát script - már a korai bétákban benne voltak a belső, titkos változók a wg játékaiban (pl. a Hetzer páncél-ügy)!
Az, hogy neked nehezedre esik ezt elfogadni, mert esetlegesen pénzért vetted a jó eredményeidet és ilyen mértékű ingadozást EZÉRT nem tapasztalsz, az engem nem vigasztal...
Felül azért érezni jobbnak, mert már van lőtáv és mozgékonyság, mindenféle segédlet és a kapitány is kikupálódik addigra, jobb esetben. Viszont itt már nagyon kijön, hogy kit támogat a script és kit nem -> F2P-eknek ezért szopás a fölsőbb szint, mert közelébe se kerülhetnek a "nagyfiúk" eredményeinek (átlagban, egy-egy csata erejéig kaphatnak "felmentést", amikor úgy jönnek össze a dolgok, mint a "nagyoknál" szokás, de ez nagyon ritka esemény és sokat kell szopni érte, hogy kegyeskedjen a rendszer végre megadni).
A legfelső tier-ekbe való eljutás és az ott való megtapadás pedig nagy anyagi haszonnal jár a wg szemszögéből, még ha f2p vagy, akkor is... <#wink>#wink>
Aki szeretne klánhoz csatlakozni, azt a Ladikos Betyárok szívesen látják. Discord használat kötelező, hiszen valamilyen módon szükséges kommunikálni. Akit érdekel, az jelezze privát üzenetben.
Ezt így hogy?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egy apró érdekesség, hátha valaki még nem figylte: az eventnél (Halloween és Olasz cirkáló is) vannak ezek a Random Bundle-k. Ha nem tervezitek vásárolni, akkor is nézzetek rá. A megnyitásra csak megmutatja, hogy mi az, amit következőnek megvehettek. Nekem az olasz pl rögtön elsőre kidobta a Genova-t, igy 70 tokenből rögtön meg is lett.
A Filth-nél meg ugye prém egyedi camo-kat lehet nyerni. Ott ugyan nem volt ilyen szerencsém, de érdemes rá figyelni, hiszen kvázi ingyé ad hajóra perma festést. Ráadásul ezen kivül úgy is csak pénzre lehet beváltani.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Most nézem, hogy volt olyan csatám, ahol 3 hajót is kilőttem plusz két repcsit. Mondjuk 12 csatában eddig összesen 4 repülőt lőttem le vele 😊
A HE lőszer 23% eséllyel gyújt ki. Az Október ugyanezzel a kaliberrel 33%. Ezzel a MM-el ez a hajó sajnos játszhatatlan. A lassúsága miatt lemaradsz a csaátról, ha meg nem, akkor a kevés élete meg a szar páncélja miatt pillanatok alatt szétkapnak. Néha ugyan megesik, hogy a lövedékek nagyon összetartanak és ilyenkor ha jó helyen talál be, szépen sebez, de erre nem lehet alapozni egy csatát. A lövedékek magas röppályája és az alacsony sebessége miatt nehéz vele célozni és gyakoribb az, hogy nem találsz, ha még is, jön a szokásos lepattant/beletört/overpen. A légvédelmét meg a T4-es hordozó is kiröhögi. De nézzük a dolog jó oldalát, legalább történelmileg hiteles.
chrome a böngészőm
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.10.28. 19:07:21
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Azért igazán betehetné a cég a hírek közé, hogy mi is a helyzet!
tegnap is én próbáltam rammolni a cvt magnussal meg a bubiskillel,de akkora focus firet kaptam hogy sajna nem tartottam ki,mondanom sem kell erre a szakaszra már csak én maradtam meg egy ca aki kísérte a transit...