22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    megérkezett az official válasz a desyncre: Igazat adnak hogy a probléma létezik. Replayeket elemeznek jelen pillanatban információgyűjtés céljából
    amint lehetséges jön a fix
    Megvan a megoldás de még szükségük van tesztelésre hogy teljesen biztosak legyen a fix működésében.

ÉS BOCSÁNATOT KÉRNEK :D

jó mindez az EU community managertől jött,egy cseh csávótól szal nem az alap ruszki staff reagálta le :D

és ahogy lenni szokott biztos kapunk valami ingame cuccot a probléma miatt,prém napot vagy hasonlókat szoktak ilyenkor osztogatni.
  • Caliph
    yepp,tankosnak a prém lőszer a legnagyobb hibája szerintem. persze többek között :D
  • asolyom
    Mivel a hajós rész kevésbé népszerű, mint a tankos, itt több "ingyen" dolgot adnak. Festés, zászló, doubloon stb. Meg hát itt nincs ugye prémium lőszer. Alap lőszerrel is tudsz két tierrel nagyobb hajót sebezni.
  • Caliph
    sőt prém ládából és eventekből nyertem még több kisebb szintű prém hajót is.
  • Caliph
    hát erre azt mondják hogy nem kötelező játszani meg prém hajót venni. De azért vannak jó dolgaik is,jelenleg a legopabb orosz a smolenszk meg a stálingrád is szénért megszerezhető volt,ami független a prém fióktól,csak játszani kell és kapod a szenet.
    vagy a free xps hajók,jó nekem is kellett a mighty MOhoz 750k free xp,de nem sokat keleltt hozzátenni,mert én ilyen tartalékolós vagyok,csak nagyon béna hajókra tolom el a free xpt,hogy átugorjam.
    Mondjuk a puertó ricó durva volt még a kezdetekben,ahhoz konkrétan grindelni kellett hogy meglegyen :D vagy fizetni :D
    én egyiket sem tettem,elvagyok nélküle.
    egyedül a tirpitzért fizettem anno,ami full megérte,karira vettem mindig egy akciós cserry on the top ládát ,volt benni prém nap dublon 10k pénz volt asszem,de ez is ki lett véve ,vagy legalábis nem taliztam vele régóta

fél éves prém fiókot vettem a dublonból év elején,mert most több vonalat húzok egyszerre,aztán sok a kilences hajó és ott már ha nem tolod mindig jól(ami lehetetlen mert ott a csapat is) akkor tud minuszba menni a lóvé.

Jó hír továbbá hogy hamarosan a prém fogyócikkeket berakják ingyen,az alapot meg kiveszik,szal ez is csatánként 60k plusz bevétel(asszem 22500 credit egy fogyócikk újratöltése,és van a repair a heal,meg még valami hajótól függően,hidro,radar,speed stb) szal ez is pozitívum

nem mondom hogy tökéletesek,de tankosba is ez volt,a ruszki tankok az op tankok,itt se vár mást az ember. max ha megunja húzza a ruszkikat(én is elkezdtem a bb vonalat,most izmaillal szopok mega 17km lőtávjával :D ) de majd a kremlin :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.22. 13:04:09
  • carp3tm0nster
    Én úgy gondolom, hogy nem sok játékfejlesztő van a világon, aki ennyire utálja a saját játékosbázisát, mint a WG.
    Folyamatos Nerfek/buffok, prémium hajókra is (amikért ugye fizettél, néha nem is keveset). Pont nem érdekli őket, hogy mi a véleménye a közösségnek(lásd tömeges OP orosz hajók).
  • tutyimutyi2
    A WG pedig több játékában is bebizonyítja azt hogy ha ők azt mondják hogy SOHA az csupán x évet jelent, Asszem még alfában vagy zárt bétában járt a játék amikor kijelentették hogy márpedig a warships-be SOHA nem fonak bekerülni a tengeralattjárók.
  • carp3tm0nster
    Szerintem sem, de ez szokott lenni az official válasz ha elb@sznak valamit.
  • asolyom
    Szerintem pont nem.
  • carp3tm0nster
    "Working as intended"...
  • Gyuszopapa
    Buksi van baj.
  • Caliph
    ha valaki úgy érzi mostanában elfelejett célozni akkor nem az ő hibája

• Count Adyn
    Hááát, érdekes:D
  • carp3tm0nster
    A tengok tökéletes példája hogy basszunk el egy játékot teljesen... Örülök, hogy abbahagytam...
  • Caliph
    hát nemtom hogy ez a választható csata megmarad e,ha tippelnem kéne sztem simán bevágják őket randomba,aztán majd rankedbe is :D
  • Caliph
    csak a felszínen tud foglalni igen. ping ellen nincs orvosság,ha megpingelt még nem is jelzi ha felszíni hajóval vagy.
    de pingelés miatt megnő a sub észlelhetősége,mint hajónál ha elsüti az ágyúit
  • asolyom
    A mai metában, és főleg magas tierben, a BB-k amúgy is halottak. Általában a legtöbb csapattárs lesz@rja őket, és elhúz a gennybe, ha meleg a pite. A lomha BB meg nem tud menni sehová, és ott marad prédául az ellenséges rombolóknak. Manapság nagyon kevés a "carry potential" a csatahajókban. Ha ott marad egy ellenséges rombolóval, ami nem fakezű, akkor esélye sincs. Magas tirben meg egyértelműen döntő, hogy melyik csapatban milyen DD játékosok vannak. Ahol kevesebb a retard (értsd első percben elpusztuló) DD az a csapat nyer. Engem nagyon nem hoznak lázba a tengeralattjárók, így jó, hogy egyelőre csak választható játékmódban elérhetőek. Eggyel kevesebb osztály, ami bosszantó tud lenni, ha tele van retardokkal.
  • lonvard
    De remélem csak a felszínen tud kört foglalni. Jut eszembe, a pingelést hogyan lehet kicselezni/megakasztani?
  • Caliph
    de igy legalább együtt kellene dolgozni a teljes flottának ami a játékosállomány nagy részének képességeit elnézve...hát...nem fog menni :D
    dd se rohanhat mert spottolja a sub vagy a cv aztán fókuszt kap,szal reméljük jó kis sub vs sub csaták lesznek ahol meg a rejtőzködés fog nyerni,bár sub torpedó simán kikerülhető ha figyel az ember és gyorsan mélységet változtat.
  • Caliph
    ddk nem fognak tudni teljes meccs alatt subokra vadászni,mélységi bombás cruiser megint nem,szal a cvnek kéne adni mélységi bombás rajt sztem
    ráadásul úgy hogy egyes gombra ledob egy sonárt ami mondjuk 10 secig él és látja hol van sub bizonyos körön belül,a 2 gombra meg dobhat mélységi bombát
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.19. 13:37:15
  • Caliph
    amúgy lesz BB sírás megint,mert ha 2x megpingelsz egy BBt akkor torpedók durva damot tolnak,cserébe a BB nem tud mit csinálni egy subbal csak ha felszínre jön,de az meg hülye lenne,még 0 aksival is lent marad csak nem tudsz pingelni meg belassul 1/4 speedre
    1/4 speeden meg víz alatt is tolthetőek az aksik
  • lonvard
    Abban benne lennék, ha nem a hajók rovására lennének jelen. Legyen extra két slotjuk egy csatában, és akkor nem érdekel.
  • Caliph
    nehéz megpingelni egy ddt vagy ca-t,bb azért könnyebb,de hogy igazi damaget tolj rá,kétszer is meg kell pingelni:D és hiába vannak úton a torpik,ha leesik a ping akkor bizony döglött hal lesz a torpikból :D
    persze nyílván ez is gyakorlás kérdése,de pl a németnek alig van 6.6km torp hatóköre :)
    Az amcsi a nagy böszme,nagy aksi kapacitás,10.5 km hatótávú torpik,a német a kicsi mozgékony kevés hpval és kicsi aksival,a ruszki meg a kettő között

én élveztem a hétvégét velük,nem mentem sztem 20 csatánál többet.

DDvel meg egyenesen irtani lehet őket,szinte alig van esélye ha jó a dd player. meg egyes cruiserekre is raktam már mélységi bombákat.

a spot rendszer nem tiszta még,repcsi víz alatt van hogy észrevesz kettes mélységben is,néha nem,függetlenül hogy pingelsz vagy nem

Ja meg persze a ruszkik kapták a legjobb fogyóeszközt, a healt :D amcsinak speed boost van,németnek meg kb semmitérő hidró :D
  • Count Adyn
    Ha cserélnék őket én benne lennék :D BB vel azért szopás ellenük nagyon, gyakorlatilag semmit nem tudsz csinalni ha 5,9m en uszkal korülötted és csipked:D
  • Caliph
    hát akárki akármit mond,fun a tengeralattjáró. egy hiba és neked annyi :D sokkal jobban beleillik a játékba sztem mint a cv.
  • lonvard
    Tier 3 Fusilier, francia romboló HE lőszerrel citadellát lőtt egy cirkálónak. :D
  • lonvard
    Kageróval 40,7% a winrate 54 csata után, és 27 000 átlagsebzés. :D

Hát igen szóval torpedóval operáló rombolóval szerintem nehéz stabil teljesítményt nyújtani, mert nem az van, hogy ágyúval lövöldözöm akármilyen távra és mindig van sebzés, hanem be kell cserkészni a vadat, és vagy sikerül, vagy nem. Van hogy 90 000 sebzés, van hogy szétlőnek 2 perc után a körben. Mondjuk Mutsukival 193 csatám van és 51% fölött vagyok. Eh, mindegy, megideologizáltam mért vagyok béna kageróval.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.18. 22:45:50
  • lonvard
    Mióta odafigyelek mennyit sebzek, elkezdett bosszantani a dolog. Ez miattatok van! Olyan önfeledten játszottam korábban, leszartam mindent, most meg teljesíteni akarom a 33 000 sebzést minimum. Megfigyelésem szerint ennél a hajónál olyankor nem jön össze, ha nem találkozom elég hajóval, és/vagy gyorsan vége a csatának valami miatt. Ha nagy a csata és szarrá lőnek és veszítünk, akkor mindig jó a sebzésem. Ha nagyon nyerünk, akkor lófasz. Persze annak is örülök ha nyerünk, mert már ezt is nézem. Ez is miattatok van. 188 csata után 56,7-nél járok, az átlagsebzés felment 32880-ra. Tudatosan játszom látjátok! Én leszek az új szuperunikum! :DD
  • Count Adyn
    jaaa az meg aslain modpackban van, nem kell kinezni minimapre célzaskor lustaknak :) Radio location ív meg ugyanaz, csak akozepere rajzoltak egy nyilat:D
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.04.18. 11:22:03
  • Gyuszopapa
    A hajó beforgatási szög etc,etc,.
    Igen a csak a játékban nem jelzi ki ilyen pontosan mert csak egy ív van.

Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2020.04.18. 11:18:07
  • Count Adyn
    Radio locationra gondolsz ami 4 pontos kapitány skill? :D
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2020.04.18. 10:32:11
  • carp3tm0nster
    Ez a Venezia is beteg :) Egyszer GK-ban csücsülve oldalról kaptam tőle egy 12k-s puszit, csak pislogtam.
    Szép meccs amúgy, gratula!
  • asolyom
    Melyik modra gondolsz?
  • Gyuszopapa
    Ez az irányjelző mód meg még más is nem tiltott itt a WOWS-ban.A hasonló már tiltva van a WOT-ban.
  • lonvard
    Grat. :) Nekem upswingem van jó ideje, nehezen tudunk veszíteni. Vannak ilyen nagy pillanatok, hogy ugye nincs csapat, de azért 3 csatahajóval meg a graffal együtt mozogva hátrálunk 3 másik csatahajó elől, mindegyikünk egy csatahajót lő, amikor elpusztul, akkor felröppen a parancs, hogy teljes fordulat, fordul az egész flotta, és nekiesik a maradék két hajónak. Na az már olyan volt, mint egy hajócsata. :)
  • Count Adyn
    Megtaláltam a lelkitársam a Venezia személyében 5 perc alatt Kraken + epic torpedokikerülés :D
  • asolyom
    Ez a fun, amúgy mint CV nagyon gyenge.
  • Caliph
    egy kis fun a graf zeppelinnel :D

• asolyom
    Csapat ellen nincs orvosság. Most mentem egy csatát a Hakuryuval, 166k sebzés, 2 süllyesztés, 205k spot sebzés, és persze DEFEAT.
  • lonvard
    Jaaaj, félek ettől.