23026

A Wargaming új MMO játéka
-
meg találtam egy ilyet,nem tudom mennyire igaz
-
hát hogy melyik prémnek milyen a pénzkereseti aránya azt a wg eltitkolja. sztem minél magasabb a prém hajó annál többet hozhat,de játszni tudni kell akkor is...ha mindenképp a pénz kell,akkor inkább prém accot vegyél egy évre,és bármivel játszol,+50 százalék xp és kredit csatánként...
ha mindenképp hajó kell akkor sztem inkább kilences prémet vegyél,úgy nem lesz annyira fusztráló ha 10es csatába rak,mint ha nyolcas hajót vágna be 10esbe...
legtöbbet bevallottan a missouri hozott,de sztem már azt is szétnerfelték..ezt viszont már nem fogod tudni megszerezni.
itt egy vidi a 8as KIIről,vidi alapján ez is fun,másodlagosokra építve,de persze a fun csata mostanában ritka :D
aztán a prém hajóra,prém accountal pakold fel a kredit hozó zászlókat és lehet is kaszálni :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.08. 13:12:41 -
Ha az Asashiora gondolsz, akkor azzal nem könnyű játszani, főleg, hogy csak BB-ket és CV-ket tudsz sebezni a torpedóival és gyakorlatilag bármelyik másik 8-as romboló megeszi ágyúharcban. Ha ügyes vagy vele, akkor jól hozzhatja a creditet.
Ha a Shimakaze 20km-es torpedóira gondolsz...azok már sokkal jobbak, bár az észlelhetősége miatt csak azok használják, akik nem tudnak a Shimával játszani és hátulról küldözgetik a 15 torpedót, teljesen mindegy, hogy talál-e. Prémium nélkül egy gyenge csata, erősen mínuszos a Shimával. Ezzel nem fogod magad halálra keresni.
-
Plata #19100 Vagy egy DD.
Az amelyiknek 20km a torpedó hatótávja egészjónak tűnik.
Lehet DD-vel pénzt keresni? -
tbundy #19099 Roma vagy lenin szerintem is jó választás, ha BB a fő irány -
Plata #19098 Szenem nincs,vennék aranyat és úgy,de kösz a tippet. -
Ennél neccesebb győzelmem se volt még :D
-
kérdés hogy vennéd? pénz,arany,szén vagy acél ? :D
nekem tirpitz van,én imádom de a másodlagos nertf odaütött neki rendesen,ahogy pl a massachussettsnek is sajna...
Más prém t8 csatahajóm nincs...nézegess youtube vidiket pl, Romát szeretik,Kii sem tűnik rossznak...ha mindenképp egy t8 prémet vennék most,akkor sztem a Lenint venném meg...orosz hajó,orosz cég you know... :D -
ezt a wargamingesekkel beszéld meg .. :D deadeye szar volt ki kellett venni,aztán gondolom így ússzák meg a legkevesebb munkával hogy beraknak helyette egy már működő skillt -
Darun #19094 A Swift in Silence most is van, de az mit keres majd egy csatahajónál? -
Kotomicuki #19093 A Massachusetts lett volna: F2P-ként ezzel ment a legjobban, mind közül. Az Alabama kb. ue, csak a másodlagosa sokkal szarabb, sz'al: nem éri meg.
KII (+ Kobayashi camo a kreditfarmoláshoz ideális), Tirpitz, Lenin (mint egy T8-as Nelson, csak CV-vel ne találkozzon)..., az aktuális nerf-től függően!
-
Plata #19092 Kéne egy kis segítség,szeretnék egy T8 prém hajót,T7 Duke of york és T6 blyskawica van eddig,a Duke of york nagyon be jön.
Nincs valami lista arról melyik hajót érdemes?
Igazából amerikai vagy angol csatahajó az ami ránézésre tetszik.
Cruisereket nem nagyon ismerem,nincs is nagy cruiserem,csak t5,Destroyer sincs olyan ami tetszene,mindnek kicsi a torpedó hatótávja,kevés a torpedója vagy iszonyat nagy a torpedó cd.
Nem tudom miért,de valahogy elszoktam a destroyerektől,még teszt szerón az amcsi destroyerekkel élveztem a játékot leginkább,vagy carrierrel,de annyi minden megváltozott.Na és most sokkal nehezebb pénzt szerezni a játékban,egyetlen T9 hajóm van.Az Iowa,amit szeretek,a t8 japcsi destroyer is ki van fejlesztve,de hogy mikor lesz meg rá a pénz nem tudom. -
my bad :D
-
carp3tm0nster #19090 Kihagytad a brutális Thunderer nerf-et. 23km range helyett 21,5! :D :D :D -
No akkor a jövő:
commander skill rework-rework :D deadeye kiveszik 0.10.4 patchben(kövi patch)helyette bekerül a swift in silence,ami 10 százalékkal nagyobb sebességet ad ,amig nem vagy felderítve.
továbbá pár skill még változik minimális statokban,de a dead eye a lényeges itt
Ősszel további nagyobb változások várhatóak,de azokat még tesztelni stb kell(a közösségre meg úgyse fognak hallgatni,hiába ugatták hogy a deadeye hülyeség :D )
a patchel,amelyik bbn dead eye skill van,kap egy ingyen újraspecelést
Submarines.. :D
sokminden változott az utolsó tesztelések óta:dolgoznak oxigén felhasználáson,az aksikon+közel az összes mapon kész a tenger alatti textúrázás és skinezés,növényzettel stb
Nyárra igérnek egy nyitott publikus teszt szervert,ahogy élesben kipróbálható mit sikerült eltolniuk :D
a kövi lépés biztos mindenki kedvence lesz,a live szervereken a teszt után RANKED csatákban tesztelik a subokat,szóval nem külön spec subos csaták mellett döntöttek... :D meglátjuk... :D
ja és megkapják a subok a saját kapitányi skilljeiket,illetve a többi hajó az anti sub skilleket
A tengók aksijait átdolgozták,nemzettől és tiertől függ a kapacitásuk,5-11 percig terjedhet a kapacitás ezektől függően
A hydróval és radarral is észlelhetőek lesznek(radarnál kérdés hogy víz alatt is e? ) és valamilyen nyakatekert wargaming logika szerint amig hydro detecten vagy ,addig gyorsabban fogy az aksi energiád is... :D (nem derül ki miért fogyna a tengó energiája csak azért mert egy ellenség meghydrozza,de majd biztos megmagyarázzák valahogy :D )
a tengók hydrophoneját kiveszik,ennek amúgysem volt sok értelme
Ha egy tengó lemerül,nem tűnik el egy csettintésre azonnal,hanem szépen fokozatosan tűnik el bizonyos idő alatt egyre csökkenő detectibilytivel.
anti sub: mélységi bombák a rombolóknak ,még azoknak is amiken történelmileg nem volt ilyen,továbbá egyes cirkálók is kapnak
a többinek marad az anti sub repcsi ,aminek működését már láttuk az utsó tesztben
Új torpedó fajtáról is tesznek említést,de részletekről nem beszél
Nyáron új speciális csata mód érkezik,az eventekhez hasonló(pl a nemrégi BigHunt ) formában,és a szuper csatahajók köré formált "sztorival"
A szuper csatahajó alatt azt értik,hogy mi lett volna,ha a második világháborúban nem a repcsik domináltak volna,hanem a meglévő csatahajók,és azon fejleszetett továbbgondolt sosem létezett "modernebb" változatai:
első körben két szép példány érkezik: Satsuma,ami a yamato és super yamato utódjaként szerepelhetett volna,4 torony,tornyonként 2db 510es löveg
a másik egy német Kurfürst utód lesz,4x2 483mm löveg,(h-42 csatahajó projekt),127 milis dual purpuse másodlagosokkal
ennek a módja,hogy 9-10es hajókkal játszva tokent gyűjtessz ebben a játékmódban,ha megvan a megfelelő mennyiségű token,akkor azért cserébe elviheted valamelyik super BSt egy körre,aztán lehet megint tokent gyűjteni hogy megint tolhass vele egy kört.
Tesztelés alatt lesz egy új szisztéma,adjustment fire mechanics a neve,lényege,hogy egy kijelölt célpontra ha rálősz,és pontosan célzol,a lövedékek a célpont bizonyos távolságán belül potyognak le,vagy találnak,akkor egy kis oszlopocska elkezd feltöltődni. pár pontos salvo után ha full feltöltödött a csík,akkor idegiglenes buffokat kapsz,pl gyorsabb újratöltés stb. aztán a csik lemerül,lehet feltölteni megint,egy csatában akár többször is. ha egy ideig nem lősz semmire,a csík resetelődik.
érdekes,meglátjuk
ha a mód sikeres lesz,meglátják hogy a superBS bekerülhet e random csatákba....
cv rakétás repcsi változás érkezik a ddk védelmében: a célzási mechanika nem változik,de amint megnyomod a tűz gombot a támadás a követezőképpen zajlik le: a rakétás repcsik lecsapnak,elkezdenek lőni a gépágyúval a célterületre,a lövedékek felcsapják a vizet,azonban a hajóknak nem okoznak sebzést,aztán rá kis idővel mennek a rakéták. ettől azt várják,hogy a dd player látja a gépágyú lövedékekból ,hova fognak érkezni a rakéták és esélyt kap a kitérőre. Szerintem lókakit nem ér,a rakéták szinte azonnal érkeznek a gépágyútűz után,szal ha a cv megtanulja a működést és jól céloz,a ddnek ugyanúgy nem sok esélye lesz elkerülni a rokettákat...
meglátjuk
és végül érkeznek a holland cirkálók,amikenk speciális képességük a bombázó repcsi hívás lesz,hasonló módon mint annó a submarine tesztben a mélységi bombás repcsik a BBknél. ezek a repcsik ejtőernyős bombákat szórnak a kijelölt területre,ettől azt várják hogy majd kiugrasztja a sziget mögött csücsülő bárkit.
itt a videó,kb ennyiről van benne szó,rövid képek és snittek vannak benne a leirt témákról
-
én meg nem is idegelem magam ezzel :D
-
carp3tm0nster #19087 én a silver liga, 8-10 között pattogok... -
Darun #19086 Nekem tegnap, 200 meccs után sikerült eljutnom a Silver kvalifikációig. Remélem mindent igy "javitanak" majd a játékban :D -
carp3tm0nster #19085 9 vereség randomban, 9 meccsből 15 vereség rankedben 22ből.
éljen a WG és az ő random qrvaanyja! -
-
HerrWolf #19083 Jagdbismarck
-
Kotomicuki #19082 Összegzés:
Kétségtelen: a galeassz az evezős gálya és a vitorlás galleon közötti kompromisszum volt. Egy olyan
vitorlás hajó, amelyen megtartották az evezőket, hogy így biztosítsák a széliránytól független mozgás
szabadságát. Hogy helyet biztosítsanak az árbocok számára és a kötélzet kezeléséhez, a galeasszákat
nagyobb szélességgel és mélyebb merüléssel kellett építeni, mint a gályákat. Kompromisszumos jellegükből fakadóan azonban elkerülhetetlen hibáktól szenvedtek: a módosított gálya-test miatt a méretük ugyan nagyobb lett, de még mindig túl csekély merülésűek voltak ahhoz, hogy a nagy nyílt tengeri vitorlások hatékonyabb négyszögletes vitorláival szereljék fel őket (az azokba belekapó szél a kis
merülés miatt felboríthatta volna őket), így aztán képtelenek voltak elérni az igazi gályák sebességét
és manőverező-képességét. Az evezősök nagy száma a galeasszákat és a gályákat – az ellátás és a
készletek szempontjából – ráadásul a legdrágább hajókká avatta. Már a REAL fedélzetén (Don Juan
zászlóshajója Lepantónál) is mintegy 250 evezős dolgozott, de a 400 fős legénység sem volt szokatlan:
a La ROYALE legénysége 1 001 főt számlált (452 evezőst, 350 katonát, 60 matrózt, 40 evezősfelvigyázót, 36 tüzért és 63 egyéb szolgálattevőt és tisztet). A gálya és a galeassz ennek köszönhetően
még azután is a legnagyobb befektetésnek számított, hogy a hajókon foglyokat (gyakran elítélteket)
alkalmaztak az evezők kezelésére: a sok embernek ugyanis nagy mennyiségű ételre és friss ivóvízre
volt szüksége, ezért a gályák nem tartózkodhattak sokáig a tengeren. Mindent egybevéve: csaknem
három évszázados történetük végén nem csoda, hogy eltűntek a világtengerekről.
forrás -
lonvard #19081 Egyébként a vitorlás-evezős gályáknak mi tehetett be szerintetek? Csak mert szerintem kurva jól kitalált konstrukciók voltak, és Lepantonál még aktívan használják, viszont arról nem olvasok, hogy az Anglia elleni invázióhoz vittek volna, alig 20 évvel később. Kiváncsi vagyok, hogy egy ágyúkkal felszerelt angol vitorlás ellen párbajhelyzetben mit tudott volna felmutatni egy ilyen evezős gálya. Mert ugye az széltől függetlenül manőverezik, míg az angolnak kötött a mozgása. Az ágyúk akkoriban még nem lehettek pontosak, töltési idő hosszú. Tehát annyi a mutatvány, hogy Angliáig vitorlázunk, aztán csatahelyzetben vitorlát lehúzni, és evezővel rárontani az angol vitorlásokra. Döfőorral bele. Utána roham. Mért tűntek el olyan gyorsan ezek az evezős gályák? Ha ugyan eltűntek.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.03.28. 22:16:52 -
ikarus44 #19080 rly? -
HerrWolf #19079 -
carp3tm0nster #19078 "Winrate is luck" ;) -
asolyom #19077 Ivánéknál valaki úgy döntött, hogy ezzel a hajóval nem lehet nyerni. 
-
Darun #19076 Igen, közben rájöttem én is, hogy ez nem streames kód, hanem ünnepi WG-s
-
Köszi, most reggel még elfogadta. -
köszi -
Darun #19073 AFTERMELUCKYCHARMS
Beváltós kód, csak a stream ideje alatt. -
Darun #19072 Egyrészt ott vannak a küldis jutalmak, plusz számold ki, hogy nyertes csatával mennyi xp jön mennyi idő alatt és vesd össze azzal, hogy mennyi xp jön egy Random meccs alatt. -
ja már látom -
ennek a brawlnak mi értelme? mentem kettőt tirpitzel,mindkettő win,de sem ranglétra semmi :D just for fun? -
Én kihuztam az akizuki.t brawlon :D 4 óra alatt 150k xp :D
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2021.03.13. 10:03:30 -
Darun #19068 Zárás előtt 20 perccel kezdtem ma a Brawlt. 6 meccsből 6 győzelem. Az 1v1-nek az az előnye, hogy nem tud melléd noobokat rakni, max ellened. És ők ilyenkor se alszanak. Mind a 6 ellenfelem WR-e 50% alatt volt, az elsők ráadásul ilyen pár száz csatások. Volt egy 22k csatás, neki meg 44% volt a WR-e. Ez a Fantastique tényleg mocsok op egy hajó Brawlon. -
asolyom #19067 Szánalmas! -
carp3tm0nster #19066 Mikor ilyenek vannak a csapatodban rankedben...
elit
meg ilyenek:
elit2 -
carp3tm0nster #19065 Jaja, csak így nem marad más, csak a co-op. Random, nagyon random. Ranked is egyre rosszabb, az ún Brawl még egy kicsit vegyes érzés... -
asolyom #19064 Ezért nem is játszom már rankedet, bár a random is szörnyű T9-10-ben, ott is hemzsegnek a 80-100 csatás emberek prémium hajókkal. A döntő faktor az, hogy melyik csapatban kevesebb ilyen. Ma pl. az ellenfélnél is volt ilyen országos zseni, Yamatoja volt valami 200-300 csatával, és HE-vel lőtte a Vittorio Venetomat, miközben full broadside-on állt tőlem kb. 5 km-re. Kapott is gyorsan 3 citadellát. 
A domination játékmód meg úgy ahogy van egy hulladék. Teljesen szokványos úgy csatát veszíteni, hogy az összes hajónk a térkép szélén hajózik, és onnan sniperkedik, miközben az ellenfél az összes bázist befoglalja és 80-1000 eredménnyel bukó a csata.
Szakaszban T6-8 környékén lehet néha jó csatákat menni.