23027

A Wargaming új MMO játéka
-
Wot talán már eléri az uninstallt, sajna ez is eléggé közelít felé...
Csak a pénz lehúzás, a játékosok meg le vannak sz@rva. -
ruszki 8as prém csatahajó,12 km radarral 30 secig :D.... hiánypótló :D -
Kotomicuki #19263 Szerintem jobban nézett ki, mielőtt nem tömette ki a lökhárítóit a művésznő... 
Amúgy az a film se volt semmi, amikor a hajó már tatix-állományú veteránjai a léhűtő ifjoncokkal megállítják az idegenek invázióját a Föld ellen. -
ezt meg csak igy itthagyom :)
-
Plata #19261 Na igen,az jó film vót.
De asszem a csatahajóban is az volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.22. 12:08:33 -
-
de ugye ikonikos hajó,elég csak az Úszó Erőd című filmre gondolni Steven Segallal és Erika "boobs" Eleniakkal és a tortával,ami úgy ahogy van kéne nekem is :D -
maga a hajó nem egy nagy szám,talán abban különleges hogy radar van rajta,9.5 km hatótávval. épp milyen az MM,vgy az rng,lehet vele menni jó kört,de van amikor csak szenved vele az ember :) -
Plata #19257 Nem is tudtam hogy a Missouri prém hajó,tegnap találkoztam eggyel.
Alabama-val voltam és csapattársam Missouri volt,tetszett a hajó,ketten olyan szépen átvágtunk öt vagy hat ellenségen.
Nagyon élveztem azt a csatát,9-es DD-ket és cruisereket meg egy csatahajót is kilőttünk. -
Missouri...visszakerül a játékba,aranyért. Amiért mindenki akarja ezt a hajót ,az az,hogy a játék legjobban kereső prém hajója az említett jószág,mert nagyobb kredit szorzó van rajta mint bármi máson.
Viszont,a mostani bekerüléssel ez a kredit szorzó változik,és akkora szorzó kerül rá,mint más t9 prém hajókra.
Szóval ha csak azért vennétek most meg,mert nagyobb a kredit szorzó,akkor ne tegyétek.
Akiknek már megvan,azoknak is leveszik a kredit szorzót,DE elvileg kapnak egy combat missiont a hajóhoz,ami emelt kredit szorzót ad ahhoz a csatához,amit a MO val mész. a combat küldi megmarad az idők végezetéig,és bármennyiszer teljesíthető.
mivel azonban a waggayingről van szó,meglátjuk mennyire sikerül ezt is eltolni..én nem szeretek grindelni egy játékot,de emlékszem hogy ezt heteken át toltam csak hogy meglegyen a free xp erre a hajóra...kb azóta sem grindeltem ki semmi mást,se dockyard hajókat,ez bőven elég volt. csak azért tartom,ha kredit hiány lépne fel,akkor pár kör és ismét van pár milla kredit ...
meglátjuk mennyire marad meg,de rohadt ideges lennék ha nagy income nerfet kapna.... -
Darun #19255 Vagy válts át CIS szerverről EU-ra. Nem rémlik hogy itt túl sok aimassistos bot lenne. -
Plata #19254 Nem tudom mi a gondod.
Én sem vagyok nagy játékos mégis jól tudok célozni,egy két csata elég hogy ki ismerjem a hajóm. -
Srácok! Melyik most a favorit aim assist mod, és honnan lehet letölteni? Most már ott tartok, hogy nem érdekel, hogy csalás, de én is szeretném használni! Elegem van! Ugyan is számomra hihetetlen, hogy egy csomó 4-600 csatás játékos rögtön kilométerekről simán eltalál, cikázhatok DD-vel, semmit nem ér, ezek sz@r stattal is profi módjára lőnek. Ha lassítok, ha gyorsítok, ha cikázok, nekik mindegy, szinte mind talál, csinálhatok bármit. Tudom, nem csalnak, nem használnak mod-okat, én vagyok a sz@r, tanuljak meg játszani, ésatöbbi ésatöbbi... de nem! Nem hiszem, hogy ezek a bot szintű játékosok, ennyire tudnának, tuti, hogy használnak valamilyen mod-ot. -
carp3tm0nster #19252 Ne adj nekik tippeket! -
Plata #19251 Bakker,most mentem Alabama-val egy szuper kört,49 repülőt lőttem le négy hajót lőttem ki. 

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.16. 02:10:32 -
pajer_csaba #19250 Szerintem BB-t nerfelni már csak úgy lehetne, ha leveszik róluk a main turreteket és csak auto tüzelésű másodlagosokkal harcolhatnak. Szerintem ami késik, csak sokára ér ide. -
pajer_csaba #19249 Szerintem ez nem bug, hanem fícsör. A WG így igyekszik realisztikusabbá tenni a játékot - ha menetből célzol és indítasz, akkor ezentúl figyelembe kell venni a Coriolis-erőt is. Képzelem, hogy megveregették egymás vállát a belarusz srácok, hogy de kurva okosak... -
pajer_csaba #19248 Attól eltekintve, hogy instant ptsd-t okoz a csávó nevetése, itt három dolog állt össze: 1., rettenetesen idióta csapat az ellenfélnél (saját hajóra tüzelni? TierX-ben? Really?); 2., iszonyú nagy mák; 3., a rutin és az évek. Azért az mekkora oltás már, hogy leszarod a szürke sávot, és balra küldöd a torpit, jobbbról meg kerülsz, mert tudod, hogy a másik bepánikol és rámenekül a torpedóidra... lol.
Tanulságos videó, de azért nem ez az általános, max az 1. pont. -
egy tökéletes példa a játékosállomány iqjára :D minden perce arany :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.07.13. 12:19:47 -
Kotomicuki #19246 Hát, Ha Plata-nak jól megy (velük), akkor a többieknek kinéz egy kövér BB-nerf a közeljövőben!
-
Plata #19245 Találkoztam King G-vel,megmutattam neki hogy nem véletlen van a WoT-ban iszonyú sok kamikaze medálom. 
Jah és a csata kezdéseként úgy kicsaptam DD-t a ködből mint a szart.
A torpik közt meg elszlalomoztam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.10. 19:03:21 -
Plata #19244 Ok,de nekem csak Duke van,viszont szeretem.
Nem tom mé,de szeretem,ugyanúgy mint az amcsi BB-t aminek elfelejtettem a nevét.
Alabama?
T7 hajóm csak 3 prém van,Lazo vagy mi az ördög,meg a leírhatatlan nevű lengyel,aminek valami b betűs neve van.
Nagyon sokáig nem játszottam,sima T7 hajóm sem igazán van,a japán DD van csak.
Viszont az amerikai Cruiser ás BB ág tetszik.Cruiser most lett 6-os a BB meg 9-es.
Na és persze az angol ág is nagyon tetszik.
Abból van egy t5 cruiser meg BB.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.10. 10:15:08 -
Darun #19243 Sztem a mostani Rankeden a King G az egyik legerősebb hajó (a másik a Z-39). Én is jópár dd-t kiszedtem már vele, az ágyúi elég pontosak és csatahajóhoz képest elég gyorsan tölt. A skill rework óta a másodlagosait is elég jól fel lehet húzni. A Duke-on meg ugye ott a hydro, az azért nem árt dd-k ellen, bár inkább a KGV-t szoktam bevinni. -
Plata #19242 Ma megint olyan jó csatát mentem Duke of York-al.
Csak egy csatát mentem,mert ebben a melegben nincs sok kedvem.
Ranked csatában négy hajót lőttem ki.Két DD egy cruiser 1 BB.
Iszonyúan jól tudja kerülni a torpedókat,két DD két irányból küldött rám egyszerre egy nagy csomagot,a BB meg lőtt közben,de kikerültem torpedókat,a sok szarból 1-et kaptam be,az egyik DD-t azonnal kilőttem egyetlen sortűzzel,a másodikat a másodlagos ágyúk szarrá lőtték és már csak kegyelemlövés kellett neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.09. 23:05:18 -
Darun #19241 Majdnem olyan hiresek, mint a csatahajóik voltak. Majdnem. -
carp3tm0nster #19240 Az a híres orosz anyahajó flotta... -
pont ezt :D -
Plata #19238 Mit vársz egy ruszkitól. -
na történt sub módosítás,most már a felszínen lassan töltődik vissza a battery...szinte látom hogy direkt csinálták meg szarul,hogy most elmondhassák hogy hallgatnak a communityre,és változtatnak... :D
Orosz cv: egy drop,a raj összes gépe egyszerre támad...a vidiből amit láttam,elég op nak néz ki...micsoda meglepetés :D
-
a hajó odamegy,persze ha nem Plata autopilotja van rajta :D -
Darun #19235 Tehát csak a torpedók és az ágyú lövedékek nem mennek oda ahová célzol, a többi igen. <3 -
szóval a torpedó bug,létezik,előidézhető bármelyik szerveren. nem szabad fordulás közben torpedózni,különben nem oda megy ahova célzol. minden torpedós hajóra hatással van
-
Plata #19233 Ma délután kaptam egy emailt,amiben bónuszkód volt,nézzétek meg ti is az emailfiókotokat. -
Plata #19232 Csúcs.
Mobilról mėg mindig szar írni.
Szerkeszteni sem tudom. -
Plata #19230 Nem.
Az 500 xp volt asszem.
Mentem t7 hajóval rankedet és ott kaptam valamiėrt.
Nem írta ki miėrt. -
szuperkonténert? 21 nap login ért adja a küldi havonta -
Plata #19228 Szerintetek ezt mire kaptam?
-
carp3tm0nster #19227 Nem. Itt a probléma, hogy a full broadside-ban lévő BB-t 7km-ről kettő lövés találja el, egy overpen, és egy minimális penetration.
Holott ennek azért legalább 3 citadelnek kellett volna lennie... -
nem,itt az van hogy valami gebasz van a torpedókkal,vagy a célzással. ellenséges cirkáló a sziget mellett lövöldöz,szinte egy helyben
Flamu rombival oldalába kerül,pontosan becélozza a cirkálót,számítva arra hogy pár torpi a szigetnek csapódik a célzó szerint,de a többi elsüllyeszti a kempelő cirkát
aztán a mind a 10 torpedó elmegy a cirkáló,de még a sziget mellett is
röviden: nem oda mentek a torpik ahova célzott.
nem tudni mi lehet a hiba,lehet akár szerver lag vagy mi a fene,most nem jut eszembe a neve,amikor a lövedék sem oda megy ahova célzol,mert a hajó nem ott van ahol látod,hanem a lag miatt kicsivel arrébb
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.06.23. 23:22:07 -
Darun #19225 Ez az ami a #19165-ben is volt?