23024
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Köszönöm szépen,egy részét értetted,de sokat nem ,mert őszinte leszek,lusta voltam végig nézni,de így a te leírásdoból úgy is sokkal jobban meg értettem.Kösz.
  • Caliph
    hasonló,mondhatni tier 11es hajók mint volt a satsuma és a hannover nemrég. ranked battleban fognak jönni. 7v7 ellen,tengók nélkül,és ahány szuper lesz az egyik oldalon,annyi lesz a másikon is.
    -japán szuperromboló yamagiri 3x6 torp vetőkkel(igen jól látod,18 torpik)különleges képessége hogy többféle torpi lesz ,más hatótáv sebzés sebesség stb,és lehet váltogatni mint a az AP és HE lövedék között
    -francia supercirkáló Conde
    -amcsi szupercirkáló Annapolis
    -ruszki szuperromboló Zorky

ennek a háromnak egy különleges Automata töltö mechanizmus valamije lesz,ami úgy működik hogy megnyomsz egy gombot és az összes ágyúval pár gyorsan egymás követő salvót tudsz elereszteni,aztán jön egy jó hosszú újratöltési idő

Satsuma és Hannovernél annyi a változás,hogy ha feltöltött a képessége akkor szintén gombbal aktiválhatod,nem automatikusan kapcsol be

aztán jön a szokásos marketing duma az élmény növeléséről és új mechanikák bevezetéséről bla bla,semmi konktrétum nélkül kb

a superhajók elvileg tech treeben kifejleszthetők lesznek,szal tényleg tier 11 hajókról van szó :D
    ára 1.5-2.5 szerese lesz a t10 hajóknak krediben,xpben 1 xp kell hozzá,szal szinte azonnal a tiéd amint megvan előtte a t10es hajó

2x nagyobb csata utáni fenntartási költsége lesz,mint egy t10esnek,de ezen még sokat fognak tekergetni,a bekerülésükkör nem fog kreditet adni de nem is von le csata után költségeket kezdetben

kb ennyi
  • Plata
    Egy rövid de lényeges összefoglalót írnátok rúla?
  • Caliph
    ezt csak úgy itthagyom mindenféle komment nélkül :D

• pajer_csaba
    Fasza, még jó, hogy az amcsi ágat akartam húzni, most ráfeküdhetek a németekre... Mondjuk ott legalább már megvan a Bismarck. Kellene a GK, mert a tököm tele van már a német kétágyús lövegtornyokkal...
  • carp3tm0nster
    A logika azt diktálná igen, de wg és logika... Amúgy mindig ez van, ha prém fiók van, akkor sorozatos bukás. Még jó, hogy nem veszek soha.
  • DannyL81
  • Caliph
    és ez javulás vagy romlás? :D
    viccet félretéve , nem azt diktálná a logika hogy prémmel tolják a nyerési esélyt,hogy vegyél,nem pedig rontják?
  • carp3tm0nster
    Bontottam 9 nap prém acc-ot ládákból. Azóta a win rate-em 22%. Gondolom megint véletlen...
  • carp3tm0nster
    Nézzük a jó oldalát, csökken a pontatlan ágyúk száma. 12-ről 8-ra :D
  • DannyL81
    Azt írták, hogy a Kurfürst kikerül, szenes lesz és megy a helyére a Preussen.
    "When Delny and Preussen are added to the Tech Tree, X Khabarovsk and X Grosser Kurfürst will become special ships."

Legalább hagytak időt, hogy aki akarja lefejlessze.
    Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2021.10.04. 20:48:09
  • Caliph
    sztem az új német vonal külön lesz,nem a kurfurst helyett
    amúgy a h41en,mint a mi kurfurst is , kéne hogy legyen torpedó,mert a terveken van :D

update,tényleg megteszik...2022 év elején,jön helyette a Preussen

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.04. 19:22:23
  • DannyL81
    Köszi, igen közben felfogtam, hogy ez valami régi story.

Most a G.Kurfürst-el akarják ezt csinálni. Épp a német BB ágat csinálom, de csak T8-nál tartok. Most bele kéne húznom asszem, mielőtt elszenelik.
    Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2021.10.04. 19:16:48
  • Xsillione #19650
    a 0.9.5-ig a moszkva a techtreeben volt, azaz simán fejlesztetted xp-ért, akkor kikerült és szenes hajó lett. Ha szénért vetted, akkor ez nem vonatkozik rád.
  • DannyL81
    Na de mit variáltak, én nem vettem észre semmit. Festésem is volt, hiszen a szénért azzal együtt adják. Továbbra sem értem mit kéne értenem. :D Vagy ez már nagyon régen volt?
    Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2021.10.04. 17:15:51
  • Xsillione #19648
    még a 0.9.5-ben variáltak a moszkvával, és akkor akinek volt hozzá állandó festése, az nem kapot semmit (a fetésért), most visszamenőleg akinek volt ilyen festése, az kap egy festést a cserehajóra (Nevsky, type 20 festés), illetve 5k aranyat, ha már van ilyen fetése.
  • DannyL81
    Köszi! :)

Azt vágja valaki, hogy mi lesz a Moskva-val? Ott is lesz valami változás, kétszer elolvastam, de nem jön át hogy mi is lesz azzal akinek megvan. A Moskva eddig sem volt tech tree ship...

Moskva
    In Update 0.9.5, a similar Tech Tree change was implemented in the Soviet cruiser branch— X Moskva was replaced by X Alexander Nevsky.

Within the framework of that change, players who owned permanent camouflages for cruiser X Moskva did not receive any permanent camouflage for X Alexander Nevsky. The rules for crediting camouflages when replacing ships in the Tech Tree have now changed, and we have made a decision to credit the missing camouflages to owners of cruiser Moskva.

All players who had any permanent camouflage for X Moskva on their accounts at the time when Update 0.9.5 was released will receive the Type 20 permanent camouflage for X Alexander Nevsky within a week of Update 0.10.9 being released. Those who already have the Type 20 permanent camouflage will receive 5,000 Doubloons as compensation.
    Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2021.10.04. 15:25:46
  • pajer_csaba
    TX-es hajón kazamata tüzérség, azért valahol vicces...
  • Caliph
    hát most van teszt fázisban,de sztem hamarosan jönni fognak..asszem 10.9,azaz a kövi patch
  • DannyL81
    Ezt a hajót mikor adják ki, lehet tudni?
  • carp3tm0nster
    Akkor jó, megnyugodtam.
  • Darun
    Igen. A maradék 30 betetörik, lepattan vagy torp prot.
  • carp3tm0nster
    Akkor már csak 70% az overpen rate?
  • ozimak
    Amióta Amcsi shell groupingot kapott azóta egész fasza.
  • carp3tm0nster
    Rosszabb pontosság mint a GK-nak? Volt neki egyáltalán olyan, hogy pontosság?
  • Caliph
    hát kérlek szépen,ez egy csatahajó :D pontosabban csatacirkáló. ruszki damage controllal,aminek rövid a reload ideje,de csak 5 van...hydroval...új BB vonal
    8 fő ágyú,rosszabb pontossággal mint a kurfürstnek de gyorsabban betölt,igy elméletileg mégis jobb :)
    a másodlagosokkal és torpedókkal igazi közép és közelharcos

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.03. 01:53:46
  • Plata
    Izgisen hangzik,ez egy DD?
    Mibe kerül?
    Egy csilliárd szén?
  • Caliph
    hát kell a pommern a fenének,jön a schlieffen,másodlagos állatság,13.5 km torpikkal,oldalanként 8 :D
  • Trucker39
    A festékre való token szépen összegyűlt. A T8 hordozóra esélytelen volt a dolog. Persze, ha fizetek néhány szerencsejátékszerű vásárlást, akkor meglett volna arra is. Úgy gondoltam, fejleszthető hajóért kár lenne készpénzt áldozni.

Miközben vártam a megfelelő mennyiségű tokenre, addig szépen a T6 hordozó össze is szedte a T8-hoz szükséges XP mennyiséget. Jövőhéten, vagy amikor fejleszthetővé teszik, majd elegendő lesz csak kiváltani és megvásárolni. Kerül bele egy 12-15 pontos kapitány és lehet gyűjteni az XP-t a T10 hordozóra.

Amúgy nem tartom jó hordozónak továbbra sem. Sem a Serov-t, sem pedig a Pobeda-t. Mind a kettő igen lassú és kevés HP-val rendelkezik. Igen, nézegettem T8-ról videókat, de ott sem tetszett. Folyamatosan oldalát mutató hajóba sebezni és közben dícsérni, milyen jó az orosz hordozó, azért na... Napi random csatákban még a legfakezűbb játékos is belefordul minden CV támadásba. Nem hagyja magát, hogy percekig támadja valami lassú CV az oldalát. A rakétás gyorsítás is csalódás. A videón, ahogyan látttam, egyetlen négyzethálóra elegendő a gyorsító fokozat, utána baromi lassúvá válik a raj és nagyon sebezhetővé. Lassan fordulnak, így könnyen leszedi az ellenfél flak robbanása.

Majd a T10-re leszek még kíváncsi, ha eljön az ideje.

• Trucker39
    Nem igazán.

Link1
    Link2
  • Caliph
    köszi. akkor elpukkantom egy szenesre,az acélosra még várok mik lesznek.acélért nincs bent most semmi olyan hajó amire azt mondanám hogy must have

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.01. 12:06:29
  • Trucker39
  • Plata
    Én azt hiszem nem,valamikor júni-júliusban kaptam egy kupont emlékeim szerint.
  • Darun
    A mostani decemberben jár le, a másik meg ha jól emlékszem augusztusban.
  • Kotomicuki
    A 25%-os kedvezmény fél évente járt, ha jól tudom. Aztán, hogy most mi van...
  • Caliph
    black friday egyik hajója lesz,de szénért is kivehető akár most is
    persze esély van rá hogy essen...most hogy leirtam lehet inkább kiveszem a pommernt szénért ,meg is lenne rá :D
    vagy a salem...vagy a moskva ... vagy az immelmann....áááááááááááá

discount kupont milyen gyakran osztogatnak? amiért olcsóbb a szenes vagy acélos hajó
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.09.30. 16:52:02
  • Kotomicuki
    Az agyon-nerf-elt Yoshino-t visszarakják, jó pénzért?!
  • Caliph
    na közben meglett a zao...hát egyelőre nem vagyunk barátok,5 ből 1 nyertes csata... jó az álca,jó a hajó,a lőtávot viszont kevésnek érzem...az meg hogy ha látnak mindenki rád lő még ha egy broadside bármi is van a közeledben én pedig szögelek,akkor is,na ezt még szokni kell..viszont féltem a yoshinotól de annak sokkal jobb a lőtávja igy talán ráugrok megint a black friday ládákra,tavaly kiesett mind a 4 hajó,most is jók vannak,pommern yoshi kéne,saipan nem izgat loyang jöhet donkee meg még ingyen se kéne sztem :D
  • Trucker39
    Ha már előkerültek a tengeralattjárók, érdemes megnézni, hogyan is működik egy német torpedó.

Igen látványos lett a videó.
  • Trucker39
    Még kitűzőket is készítettek hozzá a fejlesztők.

Semmi bónuszt, vagy zászlót nem adnak hozzá már, de legalább ez is van.

Ahogy néztem, több félét lehet beszerezni, attól függően, milyen feladatot sikerült teljesíteni.
    A szokásos helyen, a lista végén lehet őket megtalálni.

Másik - számomra - nagyon jó hír, hogy kiadásra került linuxra az Easy anti-cheat. Így még több olyan játék is fut linux alatt, amiket eddig az ilyen védelem miatt nem lehett elindítani.
    A mellékelt linkel lehet róla olvasni: Easy Anti-cheat