23037

A Wargaming új MMO játéka
-
nincs radarja,viszont hydroja igen,5 km hatótávval
más radarozott,vagy a hydrot nézted el
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.06. 18:49:17 -
lonvard #20595 Forest Sherman a mostani csatámban. 10-es romboló, semmi nem utal arra, hogy lehet radarja. Mégis a végjátékban ketten az óceán közepén, én füstben, egyszer csak kapom a radart. És nincs a radaros listán. Kezd a tököm telelenni ezekkel a meglepetés radarokkal. -
szemes63 #20594 Nagyon köszönöm a választ! -
Darun #20593 Research
A lényeg: legyen 5 db T10-es hajód kifejlesztve (gondolom akkor ez most lett meg). Ezek után a Tech Tree-ben resetelni tudsz egy ágat, ami már T10-ig meg van. Ekkor törli az adott ágat, amit T1-től újra ki kell húzni (vagy végigviszed megint, vagy free xp). T5-től minden hajóval kell menni egy csatát, ekkor kapsz fejlesztési pontot, amit az Armoryban el tudsz költeni (hajóra vagy legendás modulra). A Resetnél az ág minden hajón lévő XP-je átkerül a T1-es hajóra illetve minden hajót, hozzá tartozó fejlesztést elad, a modulokat ingyen leveszi és az inventoryba teszi, a kapitányokat pedig reservbe.
3 havonta van lehetőség dupla fejlesztési pontért resetelni, amit közben resetelsz, azért csak szimpla fejlesztési pont jár.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.08.06. 13:25:42 -
szemes63 #20592 El tudná mondani valaki hogy a RESEARCH funkció hogyan működik? Esetleg egy link ha van? Most jelent meg nálam az armoryban. -
yay prém dutch romboló érkezik airstrike képességgel :D -
Plata #20590 Szerintem tegnap azért kaptam akkor mert kiszedtem három hajót,meg leszedtem sok ellenséges gépet és spotoltam is rendesen. -
Darun #20589 Tegnap Weseresztem eg kört. Volt egy tök magányos New York, jól széttorpedóztam meg bombáztam. A végén egyedül maradtam és épp az Oktober-t végeztem ki, amikor beirta a New Yorkos csávó hogy CV +1. Én meg néztem hogy WTF? Még nem kaptam plusz karmát azért soha, mert megöltem valakit. Plusz azért őt megölni nem is volt nagy kihivás.
Am CV-nek ált akkor szoktak plusz karmát adni, ha ügyesen spottol vagy tesz le vadászokat védeni. Valaki meg csak azért reportol, mert CV vagy. -
Plata #20588 Még egy dolog.
Cv-vel kaptam + karmát.
Akkor mėgsem utálja mindenki. -
Plata #20587 Jogos,erre nem is gondoltam.
Ez kb olyan mint LoL-ban ARAM mecssen azon hisztizik valaki hogy ő akart középen menni.
Ha nem tudnád mi az,hát az olyan csata kb mint a co-op és mindenki középen megy,mert más nincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.08.06. 09:42:47 -
Nem ismered az embereket:D kilövöd coopban az "Ő" killjét veri is a reportot rád simán :D -
Plata #20585 Értem.
Bár nem egészen,múltkor Co-op csatában csökkent,tegnap rankeden meg nőtt.
Na most ne vicceljünk már hogy valaki egy szar co-op csatában reportol.Az nem is igazi csata csak valami izé. -
Darun #20584 Ha reportolnak, akkor csökken. Ha valaki megdicsér, akkor nő
#20582: Megnéztem én is a listát, minden radaros hajó benne van. Mi radarozott fel, ami nincs a listán? -
Plata #20583 Kaptam egy karma valamit,mit csináltam amivel nőtt,vagy hogy van ez?
Co-op csatáktól csökken vagy mi a fene? -
lonvard #20582 Én is azt gondoltam, hogy itt minden hajónak ott kell lennie, de és akkor történik az, hogy csata közben egyik hajó sincs ebben a felsorolásban, és mégis radarozik valamelyik. Tehát arra gondoltam, hogy amelyik hajónak az alapfelszerelése nem a radar, és azt cserélheti fel radarra, azt valami általam nem ismert okból mégse rakták bele. Nem mondom, hogy van értelme, csak hogy más magyarázat meg nincs. :D -
az általad linkelt listában ott az alternativ oszlop,hogy ha nem radart rak fel akkor mit rakhat fel helyette :) (if not radar )
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.05. 19:44:10 -
lonvard #20580 Tényleg most egyetlen bizarr gyenge pont van, a váratlan radar.
Ez a lista nekem megvan egyszerűsített, gyorsan átlátható formában, végignézem az ellen hajóit, megállapítom, hogy mittudomén nincs radaros hajó az ellenség között. Aztán teljesen váratlanul mégis van. Mért nem jelöli ez a lista azokat a hajókat, akik utólag felvehetik ezt a surveillance radart? Hol van azon hajók listája, akik így tudnak radarhoz jutni? -
persze kísérletezzgess csak,nem akarok az az ember lenni aki megmondja más hogy játszon :D saját tapasztalataimról beszélek többnyire. aztán ahogy irtam is korábban ,lehet neked az lesz az ász hajó,rekord sebzés dupla kraken és minden földi jó :D -
csak a pan asiai rombikon van,8tól felfele. hyesjang csungmu youjang
és vagy füst vagy radar.
a másik négy amit irtam azok meg prém rombik mind
az zavarhat meg hogy a smaland az lényegében egy halland variáns,csak kettővel kevesebb a torpi és van radarja :)
még az amcsi blacken is opcionális a radar,de motor boost és def aa a másik kettő ami választható,szal aki valamit konyít hozzá az biztos hogy radart rak be,mást nem érdemes,hacsak nem AA rombit csinálsz belőle(aminek szintén nincs sok értelme próba szinten funból,max :) )
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.05. 13:13:51 -
Darun #20577 A Hallandon nincs, még opcionálisan se -
lonvard #20576 De én szerintem a 10-es rombolók közül lehet több is olyan, amelyik berakhat magának radart füst helyett. Most nem néztem utána, de ilyen Halland szerű hajókból kinézem. -
lonvard #20575 Hagyjál kísérletezni! :) És a 6,1-es rejtőzködés az teljesen jó. A kitakaze szakszervezet nevében kikérem magunknak. :PP -
régen találkoztam egy moddal,már nem tudom mi a neve,de a játék elején valahogy szkenneli a hajókat és szól hogy a minotauron pl radar van smoke helyett..mondjuk nem lennék meglepve ha tiltva lenne már ez a mod :)
amúgy nincs sok radaros dd: amcsi black,a pan asia vonal t8tól opcionális,ragnar orkan és smaland. ennyi -
nem érdemes..azzal a lomha testel,a holdról is látszó rejtőzködéssel és a sok hydro radarral csak kinyiratod magad :)
én shimát is próbáltam a 8km torpikkal de ott messze jobb a rejtőzködés,illetve ha radar van akkor sokat nem tudsz hozzátenni a spotoláson kívül. persze van amikor mészárlást lehet végezni velük,de ahhoz több bolygónak is együtt kell állni,cv ne arra röpködjön,a radaros hajó ne a te oldaladon legyen stb -
lonvard #20572 Most azok a hajók szoktak meglepni, amiknél opcionális a radar. Nincs erről infóm, játék közben azt hiszem nincs radaros hajó a közelben, és akkor paff, felfedeztek a füstben. Radaros rombolótól nem félek, mer ha tudom hogy van, akkor úgy lopakodom, hogy fedezve legyek a többi hajótól. Csakhogy köztük is van olyan, amelyiknél opcionális eszköz a radar, és azok ugyanúgy beszopatnak. :) -
lonvard #20571 Oké akkor kipróbálom a 8km-es gyors torpedókat. Ritkábban fogom akkor használni, viszont legalább nem szóróm fejetlenül, és jobb lesz a találati arányom. Úgy is inkább gunboatként használom a lassú torpedótöltés miatt. 14,5 km a hatótávja az ágyúknak, mocsokjó. -
Plata #20570 WoT-ban is ez van,láttam olyan idiótát akinek T9 prémje van meg rengeteg T8 prém,de szinte semmit nem játszott tech tree tankokkal.T7 tankkal voltam ő T9-el,T9 prém szarral nem mert megtámadni egy T7-es medet.Tele van minden csata T8 felett hülyékkel most. -
Darun #20569 Amikor elolvastam az utolsó mondatot (lonvardét) elgondolkodtam, hogy visszakérdezek rá én is hajóspecifikusan, mert nyilván azt irta le, amik a Kita előnyei. Am T10-es CB-re én szinte mindig Smalandot viszek ha dd kell, a Haru sajnos nem opció a lomhasága miatt. A Shima meg kb használhatatkan, talán a legritkábban látott dd. Am is csak azért látni többet Randomban, mert sokaknak ez volt az első, meg néha azért lehet jó köröket menni vele, de T10-ben már lassan minden hajón vagy radar, vagy hydro van, a füst egyre kevesebbet ér. Gondolkodtam még azon is, hogy megemlitem neki az Udaloi-t, az álcája kb a Kitáé, van rajta heal és defAA is (a füst és az engine boost mellett), jók a torpedói és a lövegei is. Azt a hajót is kifejezetten szerettem, kis mindenes. -
sztem az angol a legjobb,a daring.rövid füst,cserébe gyorsan újratöltődik és sok van. 360as forgású ágyúk,jó töltés,jó torpik,hydro,gyógyitás
mindenes jó romboló meg nem létezik,megvan mindegyiknek a gyenge pontja. és azt se felejtsük el hogy kinek mi áll kézre. van akinek működik egy rombi,míg más utálja és másikkal ügyesebb
ott van még smaland is,radarral , de nicns füst és csak 8 torpija van,de a radar durva dolog ha dd vs dd harc van
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.08.05. 11:12:00 -
Darun #20567 Nyári szünet a gyerekeknek + nyaralások, ilyenkor mindenki jobban otthon van kicsit. Plusz nagyon sok a kezdő játékos magas tierben is, egy csomó pár száz csatás található T10-ben, sajnos Rankeen is. Az ember azt gondolná, "Á, T10-es Ranked, azért ahhoz kell xp, goldért is ritkán lehet venni, itt talán kevesebb a gyökér". De nem. 2-300 csatával már eljutnak T10-ig és persze az MM mindig úgy gondolja, hogy ők legyenek a csapattársak, ne az ellenfelek. A testvérklánunkban valaki azt mondta, mivel a bronz nem csillagvesztős, a silver majd tele lesz gyökerekkel, mivel könnyű feljutni. Nekem még a Rank 1-t se sikerült elérnem, a Ranked tényleg játszhatatlan. Előző szezonban simán feljutottam silverbe már az első héten, most meg semmi. CV-vel is könnyebb sztem Rankedezni, kevesebb eellenfél, nincs olyan koncentrált AA mint randomban, nem kell sok felé figyelni, és hát sok a gyökér. Valamelyik nap az enemy cv a Salemet szedte ki elsőnek előlem. Egy def AA-s amcsi cirkálót. Persze a csata végén megnéztem, az is valami agyhalott volt. Én pl nem viszek be CV-t Rankedre, mert annyira nem érzem.
Ha azt látom egy nap hogy a Random játszhatatlan, akkor nem erőltetem. Igy is sikerült eddig az event mindhárom fázisa. Pedig alacsony tierben csak annyit megyek, hogy egy kör az Acastaval, most az Icarussal, esetleg egy kör CV, aztán vagy T9 vagy Ranked, esetleg T8 olasz dd. Attól függően hogy épp mivel tudom tolni az eventes haladást. -
Plata #20566 Hát ez az hogy drága és minuszos.
Én nem tudom minek akkor,T10 hajók is csak eszik a pénzt.
Van két T8 prémem és pár T7 prém,meg egy T10-es nem tudom minek nevezhető szenes DD.De utálok randomban játszani,annyira sok a hülye randomban hogy elmegy tőle az életkledvem,így meg nem jön credit.Most is van kb 5 misim.
Tudom hogy én sem vagyok egy jó játékos,de azért annyira hülye sem mint amikkel randomban összefutok.
T10 hajókkal nem játszom randomban mert az nagyon fáj,néha eventen ha van T10-es event azzal megyek.
Na és most rankeden játszom CV-vel.
Nem mintha jó lennék CV-vel,mert ez az első CV-m és kész passz,de legalább szórakoztat.Igaz néha eszetlen sok xp-t hoz és talán azért vonz,de a lóvét az sem hozza.Valamiért szén is nehezen jön most,pedig most naponta játszom 6-10 csatát is,van hogy többet.Minden nap le duplázom a Baltimore-t,nagato-t,hülye nevű európai DD-t,japcsi T8 DD-t.És még pár járgányt.CV-vel is megyek pár rankedet,meg előveszem a fura nevű amcsi T10-es DD-t is.Ami nem is DD hanem valami izé. -
Darun #20565 Chung Mu? Az Adriatico-t még nem tudom, mert nincs meg. Benham? Fletcher?
A Kita fő problémája hogy nagyon nem mozgékony illetve a torpedója a sebességéhez képest nagyon messziről spottolódik. Ettől függetlenül én is szerettem vele játszani. Most épp a Schultz van teriréken. Annak ellenére hogy nem igazán nyűgözött le elsőre az az ág, eddig mindegyik hajó pozitív csalódás volt. -
lonvard #20564 Volt most pár köröm kitakazéval. Nem tudom megunni. 9-es szinten azt hittem elveszett leszek, de kurvajól belaktam. Csata elején bemondom a radaros hajókat, illetve hatótávjukat a rombolós kollégáknak, hátha nem tudják. Nagyon szépen, gondolkodva játszom, imádom.
Mondjatok egy sokoldalúbb rombolót, mint a kitakaze. Melyik szerintetek a legjobb romboló? Értem ez alatt, hogy domináns gunboat, de gyors is, de jó rejtőzködésű, de jó légvédelmű, de ráadásul erős és messzehordó torpedói vannak, valamint füstölni is tud? -
erős,drága. az emberek megveszik mer erős,viszint sok kreditbe kerül,ami vagy veszel,vagy játszol aztán megunod hogy alig jön kredit és veszel...ki van ez találva :D
nekem is úgy lett kredit most hogy a camokat eladtam,de csak az angol cvt vettem meg a több nem érdekel egyelőre :) -
Plata #20562 T11 hajóknak mi a szösz értelmük van? -
új japán cruiser vonal jön,7es prémmel,9es prém német ca,illetve japán super cv,mert az még kell :) -
carp3tm0nster #20560 Nekem a GK mindig is a world of overpen kategória, a másodlagosok érnek valamit, ha élve eljutok oda. Az FdG-t én is kigrindoltam kétszer, de a Preussen nem győzött meg... Igaz, még csak 1 körön vagyok túl vele, de olyan érzésem van, mint a GK, csak kevesebb löveggel... -
Darun #20559 Ja, és a Preussent úgy vettem meg, hogy a Fricin még nincs fejlesztett tűzvezető rendszer, tehát alap lőtávra lövök (mondjuk ritkán hiányzott a 23 km, mert szinte mindig közelharcolok vele) Nem mondom hogy szuper hajó, de nem érzem szarabbnak mint a többi T9-est. -
Darun #20558 Rankeden teljesen használhatóak (ma mentem a GoKu-val, a Meck-el és a Preussennel is, a csapatok mondjuk felejtősek voltak, a hajóval viszont nem volt semmi gondom) Randomra valószinű én se vinném be őket, bár pl Fricit naponta meghajtottam a Preussen miatt (ma vettem meg) és azzal is teljesen értékelhető köröket mentem, ami engem lepett meg legjobban, mert a legutóbbi német BB ág újrahúzás (kb éve) majdnem olyan fájdalmas volt, mint a legutóbbi fogműtétem. -
carp3tm0nster #20557 A német vonal a nevetségesen useless kategória sajnos...