23019
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dagohun74
    Hát tényleg sokkal lassabb lett.
  • Maala
    Akkor lehúzom én is erre a gépre is, köszi. :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.11. 18:54:10
  • Dagohun74
    nekem lejott a kliens és be is tudtam logolni.
  • Dagohun74
    Király
  • Dagohun74
    van egy rakat pénzem és free xp-m mondjuk egy hajom se :)
  • Maala
    Lehet most tölteni a klienst, vagy majd csak holnaptól?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.11. 18:46:45
  • DantesHUN
    De. De ez a WG. Nem mindegy mit mondanak? Úgyse se akkor, és úgy lesz.
  • Dagohun74
    ugy egyébként be tudtam lépni nem holnaptol lesz CB?
  • DantesHUN
    Nehéz pozitívan hozzáállni, és remélni hogy megcsinálják, miközben egyre inkább visszafejlődnek. Például : kicsik és túlzsúfoltak a pályák, és ráadásként lelassítottak minden hajót. Olyan lassan mozognak, hogy az röhej. A lassú hajók életképtelenek így, túl lassúak, iszonyat lassan fordulnak. Gyors hajóval is, nem lehet időben oda érni ahová kell, mert annyira lassú. Ha meg ilyen húzásaik vannak, nehéz remélni a fejlődést.
  • davidbog
    Egyenlőre nincs. De azért ne éld bele magad, hogy ez így is marad. Most a CBT elején még nem lesz páncélzat, majd később jön az is. Egyszerűen sokáig tart lemodellezni és letesztelni a hajók páncélzatát. De szinte biztos, hogy amikor kijön akkor se lesz tip-top, lesznek benne hibák. A harckocsik sokkal egyszerűbb páncézata is milyen kezdetleges (például sok gépen nem volt külön választva a UFP és a LFP, mindkettő ugyanolyan vastag volt, vagy az íves felületek is elég rosszak voltak) és hiányos volt a WoT bétájában.

Nem csak maga miatt lesz tier 9-es az Iowa és nem tier 10-es, hanem a kisebb csatahajók miatt is. Az Iowa még csak-csak elmenne tier 10-nek. De ez azt jelentené, hogy SoDak, NoCa tier 9, tehát a Bismarck, Vanguard, Richelieu és Littorio is tier 9. Tier 8-ba meg az eggyel kisebbek a Colorado, Nelson, Nagato, Baden stb kerülnek. A tier 8-asok itt is simán össze fognak kerülni tier 10-esekkel, már egy SoDak-nak, Bismarcknak sincs sok esélye egy Yamato ellen, nemhogy egy Coloradonak vagy Nagatonak.

Amúgy a japán tier 9-es BB érdekes lesz. Ha jól tudom egy korai Yamato terv. Csak orrtornyos 3x3 elrendezésű 41 cm-es löveggel. Kapásból meg is tapasztalhatjuk mennyire lesz életképes egy ilyen rusher hajó.
  • DantesHUN
    Ez igaz, de a játékban nincs (jelenleg) értelme annak hogy mekkora a páncélzat. Egyik se ad se kisebb se nagyobb védelmet, az egyedüli különbség tényleg a nagyobb vízkiszorítás és a játékban ebből adódóan a hp.
  • davidbog
    Azért az Iowa standard vízkiszorítása csak ~48000 tonna volt míg a Yamatoé ~63000 tonna. Illetve az Iowa citadella páncélzata a méretéhez képest nem erős, kb olyan védelmet nyújt mint a korábbi 35-37k tonnás SoDak és NoCa, csak a nagyobb mérete miatt nagyobb felületen.
    A tier 10-es csatahajók mind 55-65k tonnásak lesznek. Ráadásul a Montana lövegei ugyanazok mint az Iowaé, mind átütő erőben mind rombolóerőben. Ez a játékben is így lesz, szóval csak a +1 torony miatt lesz jobb mint az Iowa (meg ugy a +1 tierből származó RoF és pontosság miatt). Amikor kérdeztem, hogy lesz-e lehetőség felszerelni a Montanat dupla tornyos 18"/48-asokkal, azt a választ kaptam, hogy jelenleg nincs tervbe véve de nincs kizárva.
  • DantesHUN
    Utálom a rombolókat...
  • Plata
    Én rá fogok repülni az amcsi destroyerekre,gondolom amit elértem az alfa teszten az megy a kukába,és nulláról kell megint.Pedig már olyan jó volt az a gyors és távolra lövő kis aranyos.
  • DantesHUN
    Azért a Montana nem lesz semmi ha majd elkészül. 12 ágyúval. Mondjuk szerintem felesleges, elég lenne tier X-be az Iowa is.
  • davidbog
    Nem fognak. Majd a CBT utáni hetekben fognak bekerülni. A Montanat még a szuperteszterek se kapták meg.
  • DantesHUN
    Nem, a CBT indulására csak apró patch-et ígértek. Bár a WG és az ígéretei...
  • Ninju
    Lehet, h a CBT indulásával bekerülnek. Nem tartom kizártnak.
  • DantesHUN
    Azt hittem, hogy bekerülnek, de ezek szerint mégse. Csak cikkeztek róla, hogy kész vannak a hajók.
  • Dagohun74
    Az amcsi BS-ek nem úgy volt hogy kész vannak?
  • DantesHUN
    Amúgy nekem is tetszenének már csak a három ágyús torony miatt is.
  • DantesHUN
    Az a baj, létező típusokból nem lehet teljes tech tree-t összerakni az olaszoknak. Ami volt, a maga korában az se versenyképes, mondjuk az Iowa-kal szemben. Jó nem is az ellen készültek persze. De majd lehet találnak valami fantázia hajókat, amik csak terven léteztek. Így lesznek még bent a franciák is.
  • Dagohun74
    Pedig az olaszok nem voltak rosszak. És jó hajóik voltak.
  • DantesHUN
    Nincsenek japán hordozók, sem USA csatahajók.
    A következő ág orosz lesz. Már az Aurura mint prém hajó bent van. Utána a német. Mondjuk kurvára nem értem, miért nem az az angol. Eleve a dreadnought , és a sok legendás hajójuk( ha még valóságban nem is voltak pont olyanok) hát nem velük kezdeni? Olaszok...talán valamikor, de lehet soha. Belőlük nehéz egy komplett ágat összerakni.

Ütközés az úgy van: ha két ellenséges hajó ütközik, azonnal felrobban mind a kettő. A szokásos WG féle realitás, és logika mentén.
  • Tono34
    Tetszett ahogyan felnyársalja a másik hajót. Remélem ezt is megoldják majd a játékban :)
  • Dagohun74
    Én maradok a japán esetleg később a német és vagy olasz ágnál. Elvből nem játszok az amcsikkal.
  • Dagohun74
    Closed beta trailer

Azért ez egy kicsit megtévesztő, ilyeneket nem lehet a játékba. Hacsak nem meglepetés lesz, pl. lerobbanó jég olyan hullámot ver hogy felborítja a hajót. D egyébként hangulatos.
  • Plata
    Hát engem csak a destroyer érdekel.És amerikai,később talán ha lesz akkor Britt.
  • Caliph
    utsó weekendben csak az usa bb és a japó carrierek hiányoztam asszem
  • Dagohun74
    Japán hordozok már benne vannak? Vagy csak az amcsi?
  • Plata
    Az január elején volt,szerintem.
    Január 24-25.Visszakerestem levelet.
    Congratulations! You have been granted access to the World of Warships Beta Weekend and become a Closed Beta tester. You can now take command of a huge fleet, testing legendary vessels while honing your tactical skills in intense naval comba
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.10. 21:09:30
  • Caliph
    beta weekendes emailben benne van,én januárban teszteltem először

However, you will be automatically accepted to the World of Warships Closed Beta.
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.03.10. 21:07:40
  • Angelus1991ster
    Mármint aki decemberben tesztelte arra a pár napra?
  • DantesHUN
    Figyeld te is a honlapot. Azt hiszem a hétvégi tesztelők is be fognak kerülni.
  • Plata
    Én már hónapokkal ezelőtt jelentkeztem tesztelőnek de semmi.
  • DantesHUN
    Figyeld a honlapot. http://blog.worldofwarships.eu/
  • Angelus1991ster
    CBT-re , hogy tudok jelentkezni?
  • Dagohun74
  • DantesHUN
    Na igen. Azért egy pozitívumot mondok: szerintem az AP random sebzését feljebb csavarták, nagyobb eséllyel üt be. Persze ettől még szerintem szar ez a sebzés rendszer, mert páncél, meg modulok, meg részletes átütés, ami minimum függ a távolságtól és szögtől, kéne...de most jó indulatú vagyok, és ez lássuk jónak.

Ja,és mondom két nap, és CBT!
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.10. 16:12:48
  • DantesHUN
    Hoppá. Ha jól olvastam a fórumon, két nap is indul a CBT fázis. Legalább több játékos lesz, ez is valami, mert röhej mennyire üresek a szerverek. Tehát tessék felkészülni!