23019

A Wargaming új MMO játéka
-
Dagohun74 #1430 Hát tényleg sokkal lassabb lett. -
Akkor lehúzom én is erre a gépre is, köszi. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.11. 18:54:10 -
Dagohun74 #1428 nekem lejott a kliens és be is tudtam logolni. -
Dagohun74 #1427 Király
-
Dagohun74 #1426 van egy rakat pénzem és free xp-m mondjuk egy hajom se :) -
Lehet most tölteni a klienst, vagy majd csak holnaptól?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.11. 18:46:45 -
DantesHUN #1424 De. De ez a WG. Nem mindegy mit mondanak? Úgyse se akkor, és úgy lesz. -
Dagohun74 #1423 ugy egyébként be tudtam lépni nem holnaptol lesz CB? -
DantesHUN #1422 Nehéz pozitívan hozzáállni, és remélni hogy megcsinálják, miközben egyre inkább visszafejlődnek. Például : kicsik és túlzsúfoltak a pályák, és ráadásként lelassítottak minden hajót. Olyan lassan mozognak, hogy az röhej. A lassú hajók életképtelenek így, túl lassúak, iszonyat lassan fordulnak. Gyors hajóval is, nem lehet időben oda érni ahová kell, mert annyira lassú. Ha meg ilyen húzásaik vannak, nehéz remélni a fejlődést. -
davidbog #1421 Egyenlőre nincs. De azért ne éld bele magad, hogy ez így is marad. Most a CBT elején még nem lesz páncélzat, majd később jön az is. Egyszerűen sokáig tart lemodellezni és letesztelni a hajók páncélzatát. De szinte biztos, hogy amikor kijön akkor se lesz tip-top, lesznek benne hibák. A harckocsik sokkal egyszerűbb páncézata is milyen kezdetleges (például sok gépen nem volt külön választva a UFP és a LFP, mindkettő ugyanolyan vastag volt, vagy az íves felületek is elég rosszak voltak) és hiányos volt a WoT bétájában.
Nem csak maga miatt lesz tier 9-es az Iowa és nem tier 10-es, hanem a kisebb csatahajók miatt is. Az Iowa még csak-csak elmenne tier 10-nek. De ez azt jelentené, hogy SoDak, NoCa tier 9, tehát a Bismarck, Vanguard, Richelieu és Littorio is tier 9. Tier 8-ba meg az eggyel kisebbek a Colorado, Nelson, Nagato, Baden stb kerülnek. A tier 8-asok itt is simán össze fognak kerülni tier 10-esekkel, már egy SoDak-nak, Bismarcknak sincs sok esélye egy Yamato ellen, nemhogy egy Coloradonak vagy Nagatonak.
Amúgy a japán tier 9-es BB érdekes lesz. Ha jól tudom egy korai Yamato terv. Csak orrtornyos 3x3 elrendezésű 41 cm-es löveggel. Kapásból meg is tapasztalhatjuk mennyire lesz életképes egy ilyen rusher hajó. -
DantesHUN #1420 Ez igaz, de a játékban nincs (jelenleg) értelme annak hogy mekkora a páncélzat. Egyik se ad se kisebb se nagyobb védelmet, az egyedüli különbség tényleg a nagyobb vízkiszorítás és a játékban ebből adódóan a hp. -
davidbog #1419 Azért az Iowa standard vízkiszorítása csak ~48000 tonna volt míg a Yamatoé ~63000 tonna. Illetve az Iowa citadella páncélzata a méretéhez képest nem erős, kb olyan védelmet nyújt mint a korábbi 35-37k tonnás SoDak és NoCa, csak a nagyobb mérete miatt nagyobb felületen.
A tier 10-es csatahajók mind 55-65k tonnásak lesznek. Ráadásul a Montana lövegei ugyanazok mint az Iowaé, mind átütő erőben mind rombolóerőben. Ez a játékben is így lesz, szóval csak a +1 torony miatt lesz jobb mint az Iowa (meg ugy a +1 tierből származó RoF és pontosság miatt). Amikor kérdeztem, hogy lesz-e lehetőség felszerelni a Montanat dupla tornyos 18"/48-asokkal, azt a választ kaptam, hogy jelenleg nincs tervbe véve de nincs kizárva. -
DantesHUN #1418 Utálom a rombolókat... -
Plata #1417 Én rá fogok repülni az amcsi destroyerekre,gondolom amit elértem az alfa teszten az megy a kukába,és nulláról kell megint.Pedig már olyan jó volt az a gyors és távolra lövő kis aranyos. -
DantesHUN #1416 Azért a Montana nem lesz semmi ha majd elkészül. 12 ágyúval. Mondjuk szerintem felesleges, elég lenne tier X-be az Iowa is. -
davidbog #1415 Nem fognak. Majd a CBT utáni hetekben fognak bekerülni. A Montanat még a szuperteszterek se kapták meg. -
DantesHUN #1414 Nem, a CBT indulására csak apró patch-et ígértek. Bár a WG és az ígéretei... -
Ninju #1413 Lehet, h a CBT indulásával bekerülnek. Nem tartom kizártnak. -
DantesHUN #1412 Azt hittem, hogy bekerülnek, de ezek szerint mégse. Csak cikkeztek róla, hogy kész vannak a hajók. -
Dagohun74 #1411 Az amcsi BS-ek nem úgy volt hogy kész vannak?
-
DantesHUN #1410 Amúgy nekem is tetszenének már csak a három ágyús torony miatt is. -
DantesHUN #1409 Az a baj, létező típusokból nem lehet teljes tech tree-t összerakni az olaszoknak. Ami volt, a maga korában az se versenyképes, mondjuk az Iowa-kal szemben. Jó nem is az ellen készültek persze. De majd lehet találnak valami fantázia hajókat, amik csak terven léteztek. Így lesznek még bent a franciák is. -
Dagohun74 #1408 Pedig az olaszok nem voltak rosszak. És jó hajóik voltak. -
DantesHUN #1407 Nincsenek japán hordozók, sem USA csatahajók.
A következő ág orosz lesz. Már az Aurura mint prém hajó bent van. Utána a német. Mondjuk kurvára nem értem, miért nem az az angol. Eleve a dreadnought , és a sok legendás hajójuk( ha még valóságban nem is voltak pont olyanok) hát nem velük kezdeni? Olaszok...talán valamikor, de lehet soha. Belőlük nehéz egy komplett ágat összerakni.
Ütközés az úgy van: ha két ellenséges hajó ütközik, azonnal felrobban mind a kettő. A szokásos WG féle realitás, és logika mentén.
-
Tetszett ahogyan felnyársalja a másik hajót. Remélem ezt is megoldják majd a játékban :) -
Dagohun74 #1405 Én maradok a japán esetleg később a német és vagy olasz ágnál. Elvből nem játszok az amcsikkal.
-
Dagohun74 #1404 Closed beta trailer
Azért ez egy kicsit megtévesztő, ilyeneket nem lehet a játékba. Hacsak nem meglepetés lesz, pl. lerobbanó jég olyan hullámot ver hogy felborítja a hajót. D egyébként hangulatos. -
Plata #1403 Hát engem csak a destroyer érdekel.És amerikai,később talán ha lesz akkor Britt. -
utsó weekendben csak az usa bb és a japó carrierek hiányoztam asszem -
Dagohun74 #1401 Japán hordozok már benne vannak? Vagy csak az amcsi?
-
Plata #1400 Az január elején volt,szerintem.
Január 24-25.Visszakerestem levelet.
Congratulations! You have been granted access to the World of Warships Beta Weekend and become a Closed Beta tester. You can now take command of a huge fleet, testing legendary vessels while honing your tactical skills in intense naval comba
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.10. 21:09:30 -
beta weekendes emailben benne van,én januárban teszteltem először
However, you will be automatically accepted to the World of Warships Closed Beta.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.03.10. 21:07:40 -
Angelus1991ster #1398 Mármint aki decemberben tesztelte arra a pár napra?
-
DantesHUN #1397 Figyeld te is a honlapot. Azt hiszem a hétvégi tesztelők is be fognak kerülni. -
Plata #1396 Én már hónapokkal ezelőtt jelentkeztem tesztelőnek de semmi. -
DantesHUN #1395 Figyeld a honlapot. http://blog.worldofwarships.eu/ -
Angelus1991ster #1394 CBT-re , hogy tudok jelentkezni? -
Dagohun74 #1393
-
DantesHUN #1392 Na igen. Azért egy pozitívumot mondok: szerintem az AP random sebzését feljebb csavarták, nagyobb eséllyel üt be. Persze ettől még szerintem szar ez a sebzés rendszer, mert páncél, meg modulok, meg részletes átütés, ami minimum függ a távolságtól és szögtől, kéne...de most jó indulatú vagyok, és ez lássuk jónak.
Ja,és mondom két nap, és CBT!
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.10. 16:12:48 -
DantesHUN #1391 Hoppá. Ha jól olvastam a fórumon, két nap is indul a CBT fázis. Legalább több játékos lesz, ez is valami, mert röhej mennyire üresek a szerverek. Tehát tessék felkészülni!