23024
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • kissssss
    szerintem simán elképzelhető hogy még a 15GB is el fogja érni, a tartalom bővülésével arányosan nő a méret is.
  • Marfy
    Hát lehet csak azért mert még csak béta, de jelenleg nekem 4GB foglal a játék.
    Bár nem tudom elépzelni hogy még bekerül 26 gigányi adat :D
  • csoszi87
    Köszönöm, pedig hidd el kerestem.
  • DantesHUN
    Itt írja

Current game version: 0.2.3.

Installer file size: 12 MB.

Space needed on hard drive for game installation: 19.5 GB.
    Parameter Minimum Requirements Recommended
    Operating System: Windows XP/Vista /7/8 - 64 bit Windows 7 64 bit
    Processor (CPU): Core2 Duo E6750 Core2 Quad Q8200
    Active Memory (RAM): 4GB DDR2 4GB DDR2
    Graphics Card (GPU): GeForce 9600GT (512 Mb) GeForce GTX 550 Ti 1024 Mb
    Audio Card: Compatible with DirectX 9.0c Compatible with DirectX 9.0c
    Free Space on Hard Drive: 30GB 30GB
    Internet Connection Speed: 1024 Kbps or higher (for voice chat) 1024 Kbps or higher (for voice chat)
  • csoszi87
    Arról van valami infó, hogy mik az ajánlott rendszerkövetelmények?

Beruháznék 1 új laptopra ami elbírja ezt a játékot is. (de persze nem csak ez miatt)
    I5-ös prociban gondolkodok, 1,7-es órajel
    8gb memória
    Nvidia GeForce GT 820M-840M

Szerintetek?
  • Marfy
    Azokat megtaláltam, de gyakorlatilag 2-3 ember volt rajta :(.
  • tutyimutyi2
    igen beírod azt hogy hun és kidob hármat abból egy jelszavas
  • Marfy
    Van valami hunchat szerűség ahol a honfitársakkal egyberverődve lehetne bandázni?
  • DantesHUN
    12 az smafu. Szegény nyomorult Aurora-t úgy 18 km+ feltettről az első percben egyetlen sortűzzel. Jó meccs volt. Persze az a vicc, hogy az a legkisebb pálya, és sok hajó eleve a csatahajó lőtávolságon belül kezd
  • csoszi87
    Nem is gondoltam volna, hogy 10-15 meccs után én leszek a tengerek elpusztíthatatlan igazságosztója.
    Csak arra számítottam, hogy már az első meccsemen is oneshotolnak és meglepett, hogy nem így lett.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.27. 09:12:24
  • Marfy
    Ne aggódj, később majd kapod a oneshotot 12km-ről
  • Tono34
    Kapitány skillekre tapasztalatok? Gyorsított képzésről?
  • csoszi87
    Köszönöm a válaszokat.
    Régóta ki voltam éhezve egy ilyen játékra.
    Egyelőre tetszik is a játék. (amcsi 1es hajó szerintem elég erős) És ezen a szinten még úgy látom célozni se tudnak, mert 1v1 ben nem 1szer 3as szintű hajót ütöttem le vele.
  • FerroTwL
    Ezt az oldalt érdemes megnézni (főleg a captain's academy videókat), sok mindent elmagyaráz a játékról (HE vs AP, "gyenge" pontok a hajókon stb.).

Ja és aki beta kulcsot szeretne és van egy kis ideje, twich-en rengeteg stream-en lehet nyerni, olyanon is ahol alig van néző és így elég jó az esély. Szerintem, aki nagyon akar és rászán egy kis időt (és egy pici szerencséje van) pár óra alatt szerezhet kulcsot.
  • DantesHUN
    Nem egészen olyan mint a wot. HE vel mindent lehet sebezni és nagy eséllyel okoz tüzet. Kimondottan gyenge célpontok ellen érdemes HE lőni. Például csatahajóval kis romboló ellen. Azonban csatahajóval Mindenre érdemes APt lőni. Cirkálóval én vegyesen használom, messzire HE közelre AP. Hordozóra HE érdemes lőni mert akkor kigyullad és nem szállnak fel a repülők.

Átlagsebzés nincs,se átütés nincs megadva, biztos van és van random % is, de nem tudni ezek mennyik. A youtube on egy magyar gyerek tett fel stream videókat, lapozz vissza, be voltak linkelve.
  • malystryx3
    Rendben, köszi a válaszokat, ez sokat segített. Rengeteget kell gyakorolnom, igyekezni fogok :)
  • csoszi87
    Értem.
    Akkor alapvető dolgokat kérdezek.
    AP és HE között ugyan az a különbség mint wotban? És hasonlóképpen kell-e használni?
    Gondolom a hajó teste jobban páncélozott és a puha részeket könnyebb sebezni HE-vel, mit pl a fedélzet, híd. (ekkor ezek gyulladhatnak is, és rongálódnak.
    Az AP-nak van-e átlag sebzése átütés esetén? (habár mondtad, hogy sok probléma van még)
    Van-e arról videó melyik hajót hogyan kellene használni?
    Mára befejeztem a hülye kérdéseket.
    Köszönöm előre is.
  • DantesHUN
    Az a gond, elmélet van csak, a gyakorlatban nem tudni biztosra hogy működik mi van benne mi van kész, és Állítólag sok minden lesz még átdolgozva például a sebzést illetően.a fejlesztők se mondanak túl sok részletet. Idővel talán többet tudunk majd.
  • Dewri
    Megnéztem én is a rombolót ma, Samson. Hát én is azt mondom, hogy nem nekem való. Előtte a cirkálókkal brutális adok-kapok csatákat toltam, most meg lényegében egyetlen sorozattól süllyedek... Ráadásul külön váltogatni kell az ágyú és a torpedó közt, az ágyú meg alig sebez. A szikla mögül előbukkanó cirkálót megsebezni nem tudtam és már kilőtt... Maradok a cirkáló-csatahajó vonalon...
  • csoszi87
    Üdvözletem mindenkinek.
    Volna 1 olyan kérdésem, hogy esetleg létezik-e kezdőknek összegyűjtött Faq, mint a wot topicnál?
    Esetleg hajó típus leírások?
    Vagy lövedék mechanizusról szóló anyag. Habár ha hasonló mint wotban, akkor nem sok mindennek kell utánajárni.
    Láttam Dantes hsz-ét. Azon felül keresek még anyagot.
    Illetve a sidescrape manőver itt is működik?
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.26. 21:36:58
  • DantesHUN
    A sebzés: korábbi hsz

Csatahajóval lőjj AP-t, max kicsi, igen gyengén páncélozottakra lőjj HE-t. Amúgy AP, a távolság nem igazán számít, kivéve ha épp immunity zone-ban van a célpont. Márha ez a funkcó egyáltalán benne van a játékban, itt arról van szó, bizonyos távolságból az AP lepattan. De hogy ez a funkció van-e a játékban?
    Cirkóval, közepes távolságból szoktam AP-t lőni bármire. Akár rombolókra is, ki lehet szedni őket egy sorozattal.

Az újratöltés ennyi. Lesz még több is, nagyobb csatahajókon, és ez a dolog még reális is. Ha gyorsan töltő hajó kell, akkor Cleavland. Tier 6-os, iszonyat OP, hat másodpercenként tölt újra. Meg, a tier X-es Des Moines. Szintén hat másodpercenként ad le egy sortüzet.

Rombolókkal, hát...nem egyszerű, manőverezni kell és füstöt nyomni, és jól időzíteni a torpedó találatokat, és gyakorlatilag spam-elni a torpedót, annyit és annyiszor lőni amennyit csak lehet. Igaz ez elég hülye és gáz taktika, de a torpedók sebzése brutális, és sok kilőtt torpedóból néhány talál, és dől az XP meg a credit. Mondjuk utálom akik ezt csináljak rombolóval :)
  • DantesHUN
    Ja, épp a WoT-os tapasztalatból indulva, hat vereség után abba hagyom, nem kell még hat :)
  • malystryx3
    Hát kipróbáltam a játékot, vegyes sikerrel. Elég jól ment az elején, mihelyt elértem a 3-as szintet, megjelentek a napi küldik, mindjárt elvesztettem az összes csatát.
    Sikerült eljutnom a 3-as japán csatahajóig, 26-27 mp az újratöltés??? Ez durva. Mellesleg nem értem a sebzési rendszert, 5-6 km-ről már töltöm az AP-t és meglepődve tapasztaltam, hogy elég sokszor 113 és 135 sebzések mennek csak be, és mindegyik találat csak ennyi. Mind csatahajóval, mind cruiserrel? Erről tudna nekem valaki egy kis tájékoztatást adni, hogy milyen távolról mivel érdemes lőni? Rombolóval egyenesen béna vagyok, az nem nekem való. Egyelőre tetszik, csak rá kéne jönnöm pár dologra.
    Utoljára szerkesztette: malystryx3, 2015.03.26. 21:03:14
  • Dewri
    Egy wargaming terméktől ez nem meglepetés... Wotban volt 12ből 12 buktám is már...
  • DantesHUN
    Hatból hat vereség. És persze nem talál, nem sebez. Érdekes, tegnap mindent megnyertem, talált, sebzett, robbant. Ma semmi. Nincs ebben semmi rendszer, csak random az egész.
  • patchaou
    Végre hasznát veszem annak a gombnak is :)
  • twi452
    duplaklikk :)
  • Tono34
    Ha elite lesz a hajó van lehetőség "gyorsított képzésre" mint a wotban?
  • patchaou
    Azt hogy lehet megoldani, hogy egyszerre lőjön minden ágyú? Kerestem a gombkiosztásban de sehol nem találtam.
  • DantesHUN
    Jaj de utálom az olyan kicseszett idiótákat akik nem mozognak. Áll egy helyben a hajójával, nem AFK, mert néha vissza tolat egy sziget mögé, majd újra kijön, lő , vissza tolat...egy csatahajóval kempingezik! Mia?! De mi? Mi van a fejében az ilyennek? Nem gondolja azt hajó...úszik...víz! És hogy az ilyen egy helyben álló észlényeket miért nem kapja egy hordozó az összes bombájával a torpedójával? Olyan könnyű célpont lenne.. Álldogál hajóval.
    Bár hát láttam már előre rohanni és bázist foglalni hordozót is .
  • DantesHUN
    Elvileg lesz bővebb legénység, tisztek. De...ki tudja?
  • Dagohun74
    Igazából a modulokra gondoltam és a legénységre. Mert ugye a WoT-ba mindig is volt legénység és modul. Az hogy hogy működöt más kérdés. Jó van egy kapitány amit lehet fejleszteni és a többi? Ő rohangál az ágyúk és a parancsnoki híd között. A működési mibenlétét kellene a bétában fejleszteni de a legénység a modulok alaposabb integrálása a játékba alapnak kellene lennie mert később valszeg már nehezebb berakni és vagy elfogadtatni a néppel.
  • DantesHUN
    Olyanra gondoltam, hogy mondjuk a hajtómű ott van-e ahol elvileg lennie kell? Vagy csak úgy véletlenül ad be ilyen sérülést? Jó lenne ilyeneket is tesztelni, de hát ezeket nem lehet.
  • DantesHUN
    Érdekes az a kép is, ami Ranger keresztmetszetét mutatja, de kérdéses, vajon tényleg így van jelenlegi állapotában a játékban?
  • ikarus44
    Köszönöm! Lehet tudni hogy ált. mennyi idő míg megküldik 3-4 hét?
  • kailee
    ha már feliratkoztál akkor anyi a teendőd hog vársz amíg küldik a kódott illetve ha találsz egy kódot és kinyitják a regisztrációt akkor ott megadod és az oldalon a feliratkozós szöveg helyett a letöltés jelenik meg
  • kailee
    Nem arra akartam célozni hogy nem, általánosságba linkeltem :) hogy mint ennél a képnél leírják mi hol van kb játékban úgy kell elképzelni hogy azok a területek mind megvannak írva és ha esetleg ott találják el. akkor mire kell számítani mondanám hogy egy fának a gyökerét vagy a lombját.

Törzs től indulva errgó meghúzod a ravaszt és lősz. elérsz egy ágat ami mondjuk a ellenfél hajó osztálya, tovább ágazik milyen területen éri a golyó tovább ágazik, milyen lőszerel , tovább ágazik, stbstb
  • ikarus44
    Tegnap én is feliratkoztam béta kulcsért, de nem igazán tudom hogy végül is hogy működik a behívás. Valaki ezt el tudná magyarázni?
  • DantesHUN
    Én is tudom hogy vannak adatok megadva, de sok minden nincs. Mint a szórás-pontosság, és hogy ez milyen elven működik. Nincs átütés. A sebzésnél megvan adva egy érték, de vajon van minimum-maximum szám is? Mennyi lehet a random szorzó, itt is 25 %? Stb, stb. Lehet később több minden kiderül, de most nem sok mindent lehet tudni.
  • Dagohun74
    Így van tudom játszom hordozóval.