23024

A Wargaming új MMO játéka
-
tutyimutyi2 #4156 én meg úgy jártam hogy azt írja hogy egyenleg lekérdezés alatt így most se az aranyamat se a free xp-met nem mutatja, sőt még fejleszteni se tudok semmit pedig van rá elég tank xp-m.
http://www.kephost.com/image/SFAL
kiváncsi vagyok hogy meddig fog ezzel basztatni a játék
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.06.27. 11:39:55 -
Toweliee #4155 Szerintem csak a prémfiók összevonás van, a gold marad külön. -
MuldR #4154 Help!
Most lesz meg egy wipe eles indulasnal? Azt irtak osszevontak a 3 accountot, de a wotos aranyam nincs a wows accon, csak az a 3000 amit a preorderert adtak. -
seepheeerd #4153 Én meg 20-at :P
De kapitányt meg nem.... hogyan van ez?
-
Az szép ... akkor mindenképpen megéri a magasabb tier - ű prém hajó, én az Arkansassal 35k dmg - re kaptam 113k ... ez meg 25k, és 270k kredit -
tutyimutyi2 #4151 mért csinálja vajon azt a játék hogy rányomok a csata gombra és azt írja a játék hogy 200-300 játékos van a körzetemben ehhez képest 2-3 perceket várok hogy bedobjon -
StrikeFor #4150 azért pofátlan dolog ám vesztes meccsre,prémium accounttal,prémium hajóval 350XP-ket kapni.............. -
StrikeFor #4149 erre 270 körül -
Ma még nem sikerült nyernem ... -
erre kaptál 400k - t ??????? -
zsupeti #4146 Nálatok is egekben van a ping? -
StrikeFor #4145 -
StrikeFor #4144 azt most nem mentettem el :( -
StrikeFor #4143 kaptam mindenből 10 zászlót level 7-en :P -
köszönöm a választ, nekem a detailed report fülön lévő dmg mennyiség érdekelt volna, ezt a képet láttam ... innen indult a kérdésem -
StrikeFor #4141 #4097 -
DantesHUN #4140 Most nézem, majdnem 400 ezer credit?! Mi a franc? Arizona alig hoz. Vagy azért ennyi a kredit, mert teljesítve lett egy küldetés? Átlagosan mennyit hoz most a Atlanta? -
Mennyi dmg - re kaptál ennyi kreditet ?
-
seepheeerd #4138 80% szopás 20% fun, erről szól a tier 3 - tier 7 kb. az én szemszögemből.
(Nézem a hajó statokat, t3 cirkáló MINDENBEN jobb mint a t3 csatahajó. Normális? -
seepheeerd #4137 Köszi! -
Dewri #4136 Erről beszélek... -
Dewri #4135 Bal oldalon alul van egy kis színes szövegbuborék, abban kell keresni a barátokat. -
seepheeerd #4134 Akarnék, de nem látok olyan opciót hogy friend invite vagy hasonló... -
seepheeerd #4133 Ketten maradtak a csapatból, ketten az ellenségből. Nézem romboló, fönt északon, full HP. Épp tolat a parttól... aztán nekimegy a következő partnak a másik oldalon, de már orral... CBT player???????????? -
kissssss #4132 nah frissítés nekem is lejött, itt az ideje szétcsapni az újoncok között.
-
Dewri #4131 Be is fejeztem. Bármivel megyek be, az ellenfél ledarál, a mi csapatunk lebeg a térkép túloldalán, minden pontot bukunk. Ez egy kalap szar úgy ahogy a wot, úgy ahogy minden wg játék. Majd visszajövök, ha értelmes csapatokat sorsol a gép. Tehát nem mostanában.... -
Dewri #4130 Áh, értelmetlen. Semmi nem változott. Csatahajóval ugyanúgy 830 sebzéses sorozatok. Mindhárom foglalási pontot bukja a csapat, 870-55 arányú állás, mert továbbra is nehéz 3 pontot elfoglalni KETTES SZINTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt elvileg csupa CBT játékos tolja, akik már x mennyiségű csatával rendelkeznek a hátuk mögött, magas szintekről kezdték újra. Akkor hogyan lehetséges ennyire látványosan nulla szar köröket tolni KETTES SZINTEN??????????
Az első néhány kört elnézve felmerül a kérdés, hogy minek fejlesszem föl a hajókat 6-7+ magasságba, minek tegyek bele a játékba sok-sok órányi időt és ideget, ha már most látszik, hogy a csatahajók ugyanúgy semmire sem jók, a csapatok meg ugyanúgy agyhalottak?? :( -
Akinek megvan az Atlanta, kérem tegyen be egy képet egy csata végeredményéről, hogy tudjak viszonyítani az Arkansas - hoz képest, mennyi dmg - re, mennyi kreditet hozott -
StrikeFor #4128 nekem is majdnem 500 csata és csak lvl 6...,de még 7es kapitányt se kaptam csak 2db 5-ös meg egy 3-ast -
Scharnhorst #4127 Van amúgy valami ts ahol gyülekeznek az emberek akik szakaszolni akarnak? -
DantesHUN #4126 Valamint mintha mondtak volna arról is hogy bekerül a Mikasaa? Nem emlékeztek hogy volt ez? -
Jacktor #4125 Zoom Out Mod -
Scharnhorst #4124 49+ csata felett mindenki csak lvl6-ot kapott -
Lehet vmelyik billentyű beragadt. -
Plata #4122 A büdös nénikéjüket,több mint 500 csatára csak 6-os accountot kaptam?
Baszódjanak meg.
3000 free xp-t kaptam öszvissz,ló túró.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.26. 13:57:08 -
DantesHUN #4121 Nem láttam ilyesmit. Szerintem a hiba az én készülékemben volt-van. -
kissssss #4120 options menüt átnézted? lehet az automata ütközés elkerülés mellé most bekerült egy automata lövés opció is..... -
DantesHUN #4119 Most mentem három csatát, és most nem lövöldözött magától. De az fix, én nem a Win-t ugyan újra nem telepítem emiatt. Na majd ha ráérek délután megyek több csatát, kiváncsi vagyok mi lesz. -
Kredithozamokról lehet már tudni valamit ?
Gondolom itt is a tier 7-8 -as lesz a pénznyomda, mint a Wot - ban
-
1. másik egér
2. uninstall - újratelepítés