23024

A Wargaming új MMO játéka
-
Én 
-
Dagohun74 #4355 Ejjj de rá ér mindenki! :) Akkor ki dolgozik? Rajtam kívül.
-
Toweliee #4354 81 meccs, 53 kilőtt hajó, 35 lelőtt repülő, 44.4% win rate.. -
seepheeerd #4353 Japó bújt ott, kirúgtam :) -
95 csata. 49win 45loss 1 döntetlen, Pheonix, Isokaze, Myogi, Hosho. -
seepheeerd #4351 92 csata: ebből 35 győzelem, 2 döntetlen és ööö... öö... 55 nagy hajó :) -
seepheeerd #4350 Értem, szóval kell vennem egy japán hajót hogy kirúgjam a francba? -
vagy kattints át a from reserve fülre :) -
CTRL + bal egérrel kijelölöd ?
-
Sendrov #4347 A maradék helyet japán kapitányok foglalják, csak azt az amcsiknál nem látod. -
Sendrov #4346 Én csak 1x játszottam a wipe óta. El is ment a kedvem. 14 meccs, 4 győzelem, 10 vereség. Mindez Tier 1-2-ben.
Kizárólag idióta csapattagokat kaptam, ha meg véletlen nem, akkor én néztem be valamit.
Elég illúzió romboló eredmény, pedig nem vagyok béna, meg aztán CBT-ben én is toltam pár száz meccset nem is rossz statisztikával.
Majd ha lesz kedvem/időm azért javítok rajta
-
seepheeerd #4345 Csak egyet húzok, az a kapott prémhajóból került oda, mert hátha lesz másik hajóm is. na de ki a másik, aki a helyet foglalja? -
StrikeFor #4344 baszki a repülőket egyszerűen nem lehet lelőni -
StrikeFor #4343 111 csata annyira nem rossz! volt időd rendesen :)
-
Rosszul. 111 csata 52 győzelem 54 vereség és 5 döntetlen. Jelenleg fullos New Mexico-m van meg egy Saint Louisom.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.30. 10:28:18 -
StrikeFor #4341 kereken 50 csatám van 29 győzelemmel 21 Loss a többi draw...így tartok a New Yorknál.........ti hogy álltok?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.30. 10:22:00 -
Hehe :) Sajna a csatahajók a legnagyobb szopások és WG rohadtul megvágta azt a kevés légvédelmüket is amijük eddig volt. Szóval, ha csatahajóval mész számíts rá, hogy odaát mindenki téged akar megdugni:)) -
StrikeFor #4339 én már elbasztam.....semmi értelme a prémium gépeknek ha nincs tele a buxád real money-val -
StrikeFor #4338 miért nem csak 1 kapitány húzol? én csak egyet használok most 9-es -
DantesHUN #4337 Jaj de jó. Lehet venni prém. csatahajót? Minek? Úgyse ért szart se . Ócska fos. -
StrikeFor #4336 de basszus hogyan??? NC-ig használhatatlan kritikán aluli fos az összes Amcsi BB...........annyi pénzem meg nincs ,hogy Atalantával GOLD-ért húzzam magam :( -
StrikeFor #4335 fejlesztett a Torpedó észlelés....sokra megyek vele,hogy ilyen zuhanóbombázó módra pár száz méterre tőled baxxák le........... -
seepheeerd #4334 Majd a North Carolina megmutatja nekik! :D -
seepheeerd #4333 No chance, ahogy a művelt orosz mondaná, ha tudna angolul... Mire látod a torpedókat, már késő....
Engem ez zavar: ki a fene bújik a nem látható helyen???
-
StrikeFor #4332 na nézem a meccset 2 Cleveland és egy Warspite cca 20 másodpercig lőtt 2 torpedós géprajt....ők sem szedtek le egyet sem :D :D :D így hárman :D :D -
StrikeFor #4331 A MOCSKOS K ÉLETBE!! HOGY MIÉRT NEM MEGY AZ ANYUKÁJÁBA A WG!!!
18 db Torpedod dobtak rám.....egyetlen gépet nem lőtt le az AA-m....közel 40 másodpercig lőtt folyamatosan és egyetlen osztag egyetlen "kockáját" nem szedte le.......
-
StrikeFor #4330 szétlőtt egy Gremacsni -
StrikeFor #4329 szerintem nekem bőven volt időm az elmúlt 3 napban és még a New Mexico felénél sem vagyok -
seepheeerd #4328 Iowa még elkeserítőbb...
(ott voltál megint az ellenfél táborában :)) -
igen, erre , köszönöm -
tutyimutyi2 #4326 írja hogyha lövik a repcsiket akkor legyező formájú lesz a ledobás alakja, érdekes mikor én próbáltam még wipe elött akkor akármennyire is lötték a gépeimet a ledobási irány csak nem akart szétnyílni. -
Ja bár az a pár ezer ember aki eddig megvette nem fogja megtenni azt a szívességet, hogy nem hozza be:)
StrikeFor
Ezt kérdeztük mi is a haverral, hogy hogy a büdös jó istenbe volt képes valaki már most kihúzni. Döbbenet, hogy egyeseknek mennyi idejük és türelmük van egy játékhoz...
UI: Tényleg van mától open béta. Szóval le lehet szedni bátran a játékot. -
T4 japó hajó, harc közben -
wot-ban ugyanez van.. grind, grind ... -
StrikeFor #4322 NORTH CAROLINA?? na azt hogy a rákba???
230.000 XP !!!!
ha 1500-at szed egy meccsen/tehát mindig nyer/ akkor is 150 meccs kb....egy meccs 10 perc azaz kereken 25 óra játék! elmebeteg -
seepheeerd #4321 Ma reggeli patch egyik eleme:
Within the next few weeks, we expect to have a large amount of very skilled players on the higher tiers, so to save some nerves for newcomers we have temporarily removed the tier VIII premium ships Atlanta (US) and Atago (Japan) from sale.
Navégre! -
Tudja a fene. Elvileg lehet, hogy mégis van már OBT. Próbáljátok ki, mert itt a srác azt írja, hogy neki már megy.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.30. 09:36:03 -
Repülők nektek is egy vonalba dobják le a torpedókat? Mennek szépen sorba egymás után a torpedók. Egyenlőre nem érzem sem előnyét sem hátrányát ennek. Viszont eddig nem ilyen volt. -
Jacktor #4318 Konkrétan mire gondolsz? A rombolós vagy repülős torpedózásra?
Utóbbira itt egy elég részletes komment, én is ebből jöttem rá hogy is kell :) -
Jacktor #4317 Itt még 0.3.1-es verziót ír, szóval a fél karom nem adnám oda hogy működik is.