23024
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • seepheeerd
    Már nem lehet... az ingyenest kapod, a rövidebb timerrel rendelkező 15 arany vagy mi.
  • Trucker39
    Ami látszik belőle, hogy rendkívül alacsony FPS szám mellett játszol, mégis megy a zene alatta. Én biztosan kikapcsolnám azt is. Minimális grafikai beállítások mellett.
    A másik ami feltűnt, hogy nem csak ugrál - az amúgy nem túl magas - pinged, de gyakorlatilag folyamatosan jelez a lag jelző is. Én értelmezésemben vagy a géped nem bírja és/vagy a neted sem.
  • ikarus44
    Itt van a videó. Elég szépen látszik a hajó furcsa viselkedése, illetve a késése is a parancsaimra, és az is lászik hogy az ellen hajói is odébb vannak mint ahogy kirajzolja, és az is feltűnt hogy a saját hajómat is rossz helyre rajzolja, mert engem is máshol lőnek, és úgy talál be.
    A hülyeségemet pedig a gyors halál miatt bocsássátok meg szándékosan mentem be a hajók közé, mert nem akartam sokáig benn maradni.

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.01. 12:13:06
  • seepheeerd
    Vehetsz, ha törlés lesz, visszakapod az árát. Elvileg még bezárják, amikor eléri a létszám a számítottat, de (bízzunk benne) nem lesz már törlés.
  • seepheeerd
    Eléggé kiábrándító és köze nincs a valósághoz. Arról nem beszélve amikor berak egy csomó Agato-t ami ugye VIII-as tier az V-ös kis tyúkólammal szemben. Nem is lövök vissza, mert minek?
  • seepheeerd
    A torpedóra váltáskor ha a 3-ast mégegyszer megnyomod, váltani tudsz legyező alakban vetés és zárt vetés között. P-vel kikapcsolhatod a légvédelmet, nem fog lőni a repülőkre és tovább maradsz láthatatlan. Füstből is nagyon szépen lehet osztani :)
  • nomiss
    Ez most mar open bétának számít ? Tehát nem lesz több Wipe? Vehetek prémium hajót ?
  • TuskoMobile
    nagyon változó ap-30lövés kb8000sebzés mert ilyen 200-300-akat sebez már ha hajlandó
    másik kör kb15 lövés 9000sebzés AP-val szemben a kb 30 HE lövéssel ami hasonló sebzés volt kb9000
    nem lehet kiigazodni

meg lol a játék az ap-t a vastagpáncélzatú nagyobb hajók ellen ajánlja nagyon logikusan ahol elvileg lepattan mert nem fogja átütni a távolság miatt és az erősebb páncélzat miatt
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.01. 10:25:23
  • seepheeerd
    Nem prémium :)
  • Dagohun74
    Tegnap felhúztam magam, myogi csatahajó szórása valami eszméletlen ugyanazon ágyúból kilőtt lövedék kb 2-300 méteres külömbségel csapódott be. Ellenben a cirkálok lövései hajszálpontosan haladnak egymás mellet.
  • Kotomicuki
    Huh, kipróbáltam!

Kellemesen arcade-ra sikeredett - az AP gránátnak nagyobb a romboló ereje, amikor a HE 3-4x annyi robbanótöltettel rendelkezik... (ráadásul páncél-/páncélátütési értéket sem láttam sehol, hogy lehetne dönteni, hogy mi ellen, mi volna a megfelelőbb... ) - , arra jó, hogy ha vannak játékosok, akkor fél órát eltölts a gép előtt - túlzásba azért nem szabad vinni, mert a kigolyózott wot-ból egy az egyben áthozták a "random-ot" és így már ez is közelebb áll a szerencsejátékhoz, mint a szórakoztató-hoz.
  • Plata
    Amerikai romboló nehezebb mint japán,torpedóknak majd fele akkora lőtáv,dupla akkora újratöltés,viszont többet lő egyszerre.
  • Pares
    Kösz a tippet, kipróbáltam, és sokkal eredményesebb lettem :)

"Ezen kívül vigyázni kell a retardált csapattársakkal is, mert vannak olyan barmok, akik már akkor kitárazzák a torpedókat, amikor az ellenfél feltűnik a horizonton és leszarják, hogy te pont a torpedók útjában vagy."

Sajnos meg is tapasztaltam... nem számít neki, hogy ott vagyok nem messze előtte, az ellenség meg jó messze a távolban, nyugodtan kilövi felém a torpedót...
  • Dewri
    Én nem szerettem a rombolót az elején, de aztán rájöttem az X gomb használatára egy oktatóvideóból és a harmadik csatában egyből lett 3 killem, 2 romboló és egy csatahajó, szóval azóta tetszik...:)

Rá kell érezni, mert nagyon kevés a hp és az ágyúja semmit nem ér. Használd az X gombot, az mutatja egy fehér sávban, hogy hova kell célozni torpedóval. Erre a fehér sávra kell rávinni a torpedó zöld sávját és ha elég közel vagy, akkor ezzel a módszerrel garantált a találat. Célszerű egy sziget mellé úgy helyezkedni, hogy a sziget mögül csak a torpedók bukkanjanak elő, de téged ne lássanak. Soha nem szabad megállni/fölakadni! A füstöt se kell orrba-szájba használni, mert ha túl korán bekapcsolod, akkor már tudják, hogy ott lesz egy romboló, ráadásul a saját hajók célzását is nehezíti. És természetesen semmire nem szabad rálőni ágyúval, mert úgyse ér semmit (kis kaliber és kevés cső...), csak észrevesznek miatta...

Meg kell jegyezni mekkora az a táv amikor fölfedeznek (ezt a hajó tulajdonságai közt írja a Portban) és a torpedó hatótávot. Ez a 2 legfontosabb érték ami kell a túléléshez. A cirkálókat jobb elkerülni, mert azok nagyon gyorsan lőnek és nagyon sokat. A csatahajókra érdemes rámenni, de lehetőleg nem az oldaluk felől, aztán megvárni míg rálőnek valakire és akkor betámadni gyorsan. És persze a rombolókat kell vadászni, az a saját súlycsoport. El lehet menni az ellenfél hordozóiért is, de azok általában jó messze hátul nézelődnek, nehéz átvergődni az ellenségen odáig.

Ezen kívül vigyázni kell a retardált csapattársakkal is, mert vannak olyan barmok, akik már akkor kitárazzák a torpedókat, amikor az ellenfél feltűnik a horizonton és leszarják, hogy te pont a torpedók útjában vagy. Tegnap az egyik csatában én voltam a csapatunkban az első halott, full hp-ról kitorpedózott egy ilyen idióta és még elnézést se kért...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.06.30. 23:32:28
  • Pares
    Játszottam kb. két tucat csatát, megvan az első amcsi romboló, de így néhány csata után sokkal nehezebbnek tűnik rombolóval a játék, mint a cirkálókkal. Értem, hogy gyorsak meg jobban lehet velük manőverezni, de közelebb kell menni az ellenségnek, és hiába tekergek ide-oda, többnyire egy-kettőre szétszedtek.
  • TuskoMobile
    köszi az útba igazitást
  • ikarus44
    Na jó, én most vonulok ideg szanatóriumba... Még a felvevőprogim sem működik jól... Majd holnap leszedek egy másikat és majd azzal megpróbálok felvenni egy csatát...
  • StrikeFor
    erre ad egy ezrest baszki... :S lófaxxx
  • Caliph
    az senkinek nem nyitja a bicskát a zsebében hogy aranyért olyan kiegeket lehet felrakni aminek jóval kisebb a cd je ?
    pl javító ddn,60 helyett 40 sec cd...
    bbn 120 helyett 80 sec
    nem szóltam,látom már lehet ezüstért is felrakni :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.30. 22:20:14
  • kabel15
    Attól függ melyik típusú hajóról beszélünk. Bár inkább egyén függő.
    Carrier: Amerikai kevesebb egység viszont azok erősebbek mint a japán.
    Romboló: Amerikai rombolók az elején lehetnek jobbak mert több torpedót tudnak indítani viszont tier5 től egyértelműen a japán rombolók nyernek a 10km es torpedó hatótávval míg az amcsiknak csak 6-7 van.
    Csatahajó: ez mind a 2 oldalon hulladék. De talán az Amerikai jobb, bár a lőtáv az elején siralmas de a későbbiekben jól jönnek a plusz ágyúk.
    Cirkálók: Japán cirkálók fel vannak szerelve torpedóval szóval ezek 2:1 ben hajók, viszont a légvédelmük elmarad az amerikai hajókhoz képest. Amerikai hajókon nincs torpedó (2 leszámítva). viszont tűz erőben jobbak.
  • TuskoMobile
    Amcsi vagy japcsi az op?
  • seepheeerd
    Na ilyen az, amikor megfelelő tierbe rak. (14 repülő)
  • ikarus44
    De tudok. Mondjuk az egy kis részben megmagyarázná, mert nekem meg AMD Athlon II X2 220-am van, és az meg a közelébe sincs egy I5-nek A játék honlapján a letöltésnél nektek is 0.3.1-et ír jelenlegi verziónak verziónak?
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.30. 21:01:24
  • kabel15
    Videot nem tudsz csinálni róla?
    Egyébként nekem os borzasztóan eszi a procimat. i5 2500 és 70-80% on pörgeti folyamatosan.
  • ikarus44
    Megnéztem mindent amit mondtál, de még mindig játszhatatlan. Van még esetleg ötleted? Vagy valaki másnak?
  • JethroHUN
    Ezzel a rohadt Chesterrel mégis, hogy az életbe lehet tovább jutni? Akkora hulladék szemét. Az Erie jóval jobb. 10-20 xp-t tudok vele összes szedni...
  • StrikeFor
    véletlen eltaláltam egy DD-t aminek 150hp-ja volt már csak azért lett Killem.........

• ikarus44
    Ok, akkor csak félreértés volt.
  • StrikeFor
    5-8 HIt-et tudok összeszedni egy meccsen mielőtt szarrá lövik az 50000 Hp-m

a mocskos ATALANTával meg lövök 200-300at?????

ANYÁTOKAT WG!!!!!!!! AZT B+!!!!!!!!!!!

KIBASZOTT IDEGES VAGYOK,hogY SZÉTBASZTÁK A JÁTÉKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.30. 17:05:28
  • horika
    Az hogy a böngészőből játszható, az pl a Heroes and Generals, esetleg Quakelive vagy hasonlók, amiket a böngészőben kell játszani.
  • Toweliee
    Magyar lazán én ma úgy húztam ki a St. Louis-ból a Phoenix-et (7k xp), hogy csak vereség.
  • TuskoMobile
    Intró qvajó amikor be kell lépni és e-mail jelszót kér kár hogy a játék nem ilyen nagy felbontású :/ +zene is passzol jó akció

Csatahajó akkor felejtős ugye? olyan mint wotban a heavy használhatatlan többnyire mert sokkal jobbak vannak nála

Vannak még rombolók, cirkálók, hordozók ezek mik? mire jók? Mit érdemes szerintetek ami opé lesz?
  • zsupeti
    Öröm a köbön.

Végre jó a pingem a játékban ami 20-30 között van.Tegnap még 100-300 között ugrált.
  • StrikeFor
    Prémium acc 473 xp.....még 38000 kell a kövi hajóhoz...szerinted??
  • ikarus44
    A WoWs-nek is internet az alapja, mert csak azon keresztül tudunk játszani. Én így értettem, nem úgy hogy az interneten kell játszani. Vagy te hogy értetted?
  • kabel15
    Én japán csatahajónál vettem észre, hogy a lövedék a végén csapódik csak lefelé. De én is szoktam úgy lőni hajóra hogy nem látom mert sziget mögött van csak kb oda lövök és a sziget fölött átrepülve csapódik a vízbe/hajóba.
  • horika
    Böngésző alapú mint ez?
  • Plata
    0.4.1
  • ikarus44
    Most a játék melyik verzión van? mert amit letöltöttem a WoWp oldaláról az 0.3.1.-es, viszont a launchernél 4.0-át ír. (most csak ötletelek hogy mi okozhatja ezt az egészet a játékban, mert minden más Web alapú játék jól működik, az előbb játszottam pl a Heroes and generals nevű játékkal és az is ugyanúgy böngésző alapú mint ez. A víruskeresőt is most futtatom, de eddig az is tiszta)
  • Dewri
    Ja, nekem is feltűnt, van olyan pálya, ahol néhány méter után már látszanak szemből a csatahajók, akik persze át is lövik a pályát, ha japánok, az amcsik meg csak lesnek... És persze az a trágya X alakú pálya elég undorító...