23024

A Wargaming új MMO játéka
-
seepheeerd #4717 Nekem azért akadnak 14ezres penek AP-val. -
seepheeerd #4716 Aim mod, vagy valami ilyesmiről írogatnak. Mindenesetre furcsa, hogy bárhogy tekergek, lassítok, gyorsítok, a cruiser úgy fossa rám az áldást mintha locsolócsőből jönne, vízbe még véletlenül sem csapódik... -
DantesHUN #4715 Jah. Érdekelne hogy csinálja, de azért na. Én eddig a játékban se láttam ilyeneket. Sőt, az a egy-két csatahajó egy raklap fos, az ellenfélnél is. Mi a trükk? Akárhogy célzok meg egy nyomorult cirkálót AP-val, 800 körülieket ad be. Eddig egyszer volt, hogy 10.000-ret beadott cirkálóra.
HE-vel, 2-3 ezer, néha 5000, plusz ha sikerül kigyújtani. De ez se sok.
Igazán sokat meg ellenséges csatahajóba lehetne sebezni, de hát általában a csapatokban van kettő-kettő oldalanként. Mire lő, és hogy? -
StrikeFor #4714 és a 120.000xp-t 26 meccs alatt hogyan szedte össze?? 120k/26= 4600/meccs! HOGY??!?!?!?!?!?! miközben 1500-as átlagot hoz neki a statisztika
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.04. 12:33:00 -
seepheeerd #4713 Tapasztalat? :) -
StrikeFor #4712 mi meg lövöldözzük a 800-1000 ket -
DantesHUN #4711 Kinek? Akit belinkeltél az előbb? Annak New Mexico-val tier 6-ban 57 ezer , nem 65 ezer. az átlag sebzése. Jó, 57 ezer ismagas. Nekem t6-ban a wipe előtt! 40 ezer volt. Jó, ha azt nézzük jobb játékos sokkal mint én, meg most még sok a kisebb hajó, tapasztalatlan játékos, oké elméletileg elfogadható, csak gyakorlatban, nálam bezzeg semmi.
De azért érdekes: Tier 7-es Colorado ennek a Kung fury illetőnek: 45 k. Nekem wipe lőtt tier 7-ben 57 k volt. Hm. A 9-es Iowa-ra meg csak 65 k. AMi az is nagyon szép, és sok de már nem olyan irreálisan sok. Ettől függetlenül, érdekelne, hogy tényleg mi a titka? Kurva jó játékos lehet, vagy nem tudom. -
StrikeFor #4710 na nem nézegetek többet ilyen csodagyerekeket akik 1 héten át 12-14 órát játszottak naponta és ilyen csodaértékeket produkálnak,mert kettéharapom az install cd-t :D :D -
StrikeFor #4709 neki 65 ezres átlag! hangsúlyozom átlagolva 65k-s sebzése New Mexicoval /ahol én tartok/ nekem meg 15000 :D
és közel 500 meccsem volt bétában és annyira nem voltam szar player :) -
StrikeFor #4708 lehet van fű alatt valami fizetős AIM Assist............ -
StrikeFor #4707 van ,de nézd meg alig van velük meccse.............átlag 10 hajónként...gyík átlag XP-vel.......nem jönnek ki a számok -
DantesHUN #4706 És miből gondolod hogy ez így van? Mármint a játékban? Én azt tapasztaltam, a Kawachi és S. Carolina esetében, semmilyen távolságból nem sebez az AP csak 800-akat. Igaz , másik csatahajóba képesek normálisan sebezni. Lehet, hogy csatahajó vs csatahajó esetben így van, de egyébként soha nem akar beadni egy tisztességes sorozatot.
De hát, a lenti példa, S. Carolina-val 24 ezret ,Arkansas-al 48.000-res átlaga van... -
seepheeerd #4705 http://wowshungary.hu/content/pancelatutes -
StrikeFor #4704 74 csatája van összesen az ATAGO-val....úgy sem jön ki......
nekem van 41 az atalantával és csak 400xp vel szarabb az átlagom az övénél......és én tartok T6-os alap New Mexiconál amiben még 10k Xp-m sincs -
seepheeerd #4703 Exterior alatt találod meg, attól függően mit állítasz be vagy felrakja, vagy neked kell felraknod minden csata után. -
seepheeerd #4702 Nekem 105000-re jön ki ha mindent fejlesztek (vagy a hajtóművet nem is? :))))))))))) -
Kaptam valami zászlókat achievemet-el, (állítólag nagyon szépen égtem és azt pontozta a zsűri:) automatice felrakja vagy nekem kell a felküldenem azt a matrózlegényt az árbocra abban a feszülős kis nadrágjában
UI:
Közben keresgéltem, enyém az ucsó még nem vagyok Lv7 . :(
http://wowshungary.hu/content/signal_flags -
DantesHUN #4700 Van egy valag prémium hajója.
Sims.
Atago
Atlanta
Arisona
Warspite.
Murmansk
Yubari
Átválltotta a free XP-t
AZ jobban érdekel, hogy csinált 24 ezres átlag sebzést a S. Carolina-val?
20 ezrest Kawachi-val?
48.000-rest Arkansas-al? Hogy a bánatos viharos pék faszába lehet azzal ennyit lőni átlagba? Mert ezek szerint lehet, csak itt erre felé nekünk ad be folyton 800-as sebzést. -
seepheeerd #4699 New Mexico 25 csata? Még fejlesztésre sem elég. Akkor az Atago-val farmolt? -
StrikeFor #4698 hehh????
és ez a gyerek? 100.000k a Colorado a New Mexico után amivel 25 meccse van.........ergó minden csatába 4000xp-t kellett szereznie,hogy megvegye...................aha persze...a North Carolinát is 26 meccs után megvette........ami 120.000xp
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.04. 12:12:10 -
Matusy #4697 Sziasztok! Játékostársakat keresek. Nagyon tetszik a játék és szívesen kipróbálnám hogy divisionban milyen. Tier 3as hajóim vannak egyenlőre. Ha van más is aki szívesen tolná szakaszban, vegyen fel nyugodtan. Matusy néven vagyok fent. -
TuskoMobile #4696 köszi -
seepheeerd #4695 Multkor egy T9-es anyahajósnál láttam valami 3000 körüli átlagot, 97% körüli winrate... -
seepheeerd #4694 A lőtáv 1/3-a és 2/3-a között nem érdemes AP-t használni csatahajóknál. Az a valóságban is no kill zone... -
StrikeFor #4693 IOWA..........
http://worldofwarships.eu/community/accounts/528052917-/#!general_pvp
1500-as átlaga van és 25 meccsenként vett egy új BB-t..........hogyafaxomba?
milyen mocsok glitch van a játékban basszameg?!!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.04. 12:09:22 -
TuskoMobile #4692 ez minden játéknál így van
pl: szerintem battlefieldnél az lenne a hardcore játékos aki egy késsel tudna ölni nem az aki minden kütyüt megkap amivel már egy ovis is elboldogulna -
azokat is nagyon kitalálták akkor... mert a legjobb százalékú játékosoknak jár zászló, már a legjobb 59% is valami, na de aki feljebb van még több, szóval nem az van, hogy a gyengébb játékosokat segítené a rendszer, hanem a legjobbakat még erősíti... -
StrikeFor #4690 vannak acsik és kapsz érte zászlókat amik 1 meccsre extra tulajdonságokkal ruháznak fel -
Dewri #4689 Olyan speckó van, hogy "Missions". A kikötőben alapból a bal felső sarokban írja. Ez általában 3 küldetést mutat, különféle feladatokat kell elvégezni (szedj le x db gépet, torpedóval süllyessz el x hajót, ilyesmik), amiért ad valamennyi kreditet. -
Plata #4688 Xp és credit a napi küldetésért.
Az olyan komolyabb küldik mint amik a WoT vagy WoWp-ben vannak azok később jönnek.
De aranyat már nem hiszem hogy fog adni,max pénzt és xp-t. -
zsan666 #4687 Itt nincs semmi jutalom, mint pl. a WoWp-nél volt nyílt béta alatt? x repülő, földi cél, győzelem után adtak valamennyi goldot... -
jól néz ki, most nekiesik alvás helyett. :D köszi.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.04. 02:19:41 -
köszi, FAQ-ba vele -
Dewri #4684 Korábban már írtuk itt, hogy manapság semmit nem számít mivel lősz és mire, mert szarul működik az egész sebzésrendszer...
De alapesetben AP lőszerrel illik lőni a nagy dögöket, mint a csatahajók, HE-vel meg a kis fosokat, mint a rombolók. A HE kellemes tulajdonsága a modulsebzés, képes kiütni az ágyúkat, hajócsavart, motort, torpedóvetőcsövet, stb, emellett hajlamos felgyújtani a hajót akár többször is. Az AP meg ha becsapódáskor elég kemény felületet ér, akkor robban, tehát nagyot sebez. Puha célon nem sebez, mert átmegy rajta elvileg robbanás nélkül. Nem megfelelő szögben csapódáskor meg lepattan és akkor azért nem sebez... Meg ez egy wg játék, ezért már alapból nem sebez...
Mivel nem működik normálisan a sebzésrendszer ugye, ezért most ízlés kérdése mivel menj. A HE felsorolt tulajdonságai miatt talán jobban beválik, de ha egy rendes AP sorozatnál beadja a sebzést, az durva tud lenni... Alacsony szinteken (tier1-3) szerintem érdemes full HE-vel tolni, utána lehet próbálkozni AP-val is akár... -
AP vagy HE? Általában ha látom hogy fa padlós az ellenség akkor átnyomom HE re de mintha az AP jobban beválna. -
Dewri #4682 Ha videókat is nézegetnél, íme néhány jobban sikerült saját anyag:
(Ez volt a reklám helye...:)) -
Dewri #4681 Meglett a South Carolina. Rögtön az első körben nyertem is vele, nem volt különösebben látványos, AP-val próbálkoztam végig, meg is lepődtem, mert voltak 6100-3400-2400 találatok, egy cirkáló ellen meg beadott 8100 sebzést! Azért ez manapság kisebb csoda! :) -
köszi! a hivatalos oldalon a bemutató rész elég kevés volt. -
Dewri #4679 Nézz körül itt:
-
Dewri #4678 A St. Louis-al mentem ma 2 brutális kört, az egyikben 193 találat, 1 kill (cirkáló), 56ezer sebzés AP-val nagyrészt csatahajók ellen, a másikban 3 kill (egy romboló, 2 cirkáló), 54ezer sebzés HE lőszerrel. Ebben a körben osztottam egy South Carolinát rendesen, sorozatonként 2ezret kapott... Ez egy beteg hajó, még így agyonbutított sebzéssel is! :)
Jellemző a drága csapatomra, hogy miközben látták, hogy a St. Louissal közvetlen közelről harcolok egy fossá lőtt rombolóval, ami nem sok kárt okoz, ők azért ráküldtek 2 sorozat torpedót, pedig nyilvánvaló volt, hogy én nyerek, tehát nem azért, hogy segítsenek, hanem hogy ellopják a killt. Nem sikerült, mert előbb kilőttem. Viszont ennek köszönhetően történt az, hogy az ellenfél rombolójának 2 torpedótámadását is ki tudtam kerülni, de a saját csapattársam egyik torpedója elkapott, szerencsére túléltem... Idióták.
Ráadásul amíg én birkóztam a rombolóval, a maradék ellenség foglalta a bázist, de ezek inkább rámtorpedóztak, minthogy odamentek volna... Az ilyenekből látszik, hogy ez nem csapatjáték, leszarják a csapatot, egyéniben tolja mindenki, magasabb szinteken ezért válik szinte játszhatatlanná az egész...