23024

A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #5517 Nem lesz, azt ígérték. -
aru #5516 Még lesz egy wipe szerintem, mert a warplane-nél is volt open béta lezárása után. Ott kaptunk 1 prémium repülőt, igaz oda egy űrlapot kellett kitölteni a játékhoz. -
Sendrov #5515 Megváltozott a világ és vele a hadviselés. Minden haditengerészettel rendelkező állam arra törekszik, hogy egységesebb, olcsóbban fenntartható és az összhaderőnemi rendszerbe jobban beilleszkedő flottája legyen. Így a jövő hadihajójának sokkal komplexebb feladatoknak kell megfelelnie, mint elődeiknek.
Most már nem előny a nagy ágyú és a vastag páncél. Sőt, a nagyság sem előny, mert minél nagyobb egy hajó, annál könnyebben felderíthető. Meggyőződésem, hogy valamikor a távoli jövőben a repülőgép-hordozók mérete is csökkenni fog, ha már nem lesz szükség a nagyméretű, emberek által irányított légi járművekre (pl hatékonyabb drón repülők esetén).
A többi hadihajónál a fejlesztési irány nagyjából a következő:
-Alternatív üzemanyagokkal gazdaságosan működtethető, megbízható és viszonylag kis méretű hajtómű.
-"Kompakt méretű" lopakodó technológiájú hajótest és felépítmény, könnyű és erős kompozit páncélzat
-Olcsó és hatékony precíziós fegyverzet (pl. elektromágneses ágyú, hatékonyabb rakétafegyverzet, lézer fegyver, mint légvédelem stb.)
-Kezelő személyzet csökkentése az önműködő rendszerek fejlesztésével
-Fejlettebb elektronikus fegyverrendszer az aktív és passzív felderítés miatt, valamint a többi haderőnemmel való jobb együttműködés érdekében
-Ugyanakkor a hadihajóknak alkalmasnak kell lenniük a hagyományos feladatok elvégzésére is (pl. gyanús hajók feltartóztatása, átvizsgálása, a kereskedelmi hajóútvonalak biztosítása, kalózok elleni hadviselés, szükség esetén kutató és mentő feladatok ellátása stb.)
Ezek így együtt nagyon összetett és sokszor egymásnak ellentmondó követelmények. Meg nyilván van még egy csomó olyan dolog, amiről nekünk laikusoknak fogalmunk sincs.
Szóval nem lennék a jövő hadihajóinak fejlesztői között. Bár ha a fizetésüket nézzük, talán mégis :)
-
Patch, hátha még nem volt :) -
TiborTamas #5513 Ohohohohahahama! :D (120k+ damage, de épphogy nyertünk pontokkal...)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
NiceScream: Nem lesz wipe, minden megmarad.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.07.13. 07:21:54 -
NiceScream #5512 Sziasztok!
Nekem egy igen egyszerű kérdésem volna.
A játék open béta lett. Itt már nem fognak törölni ugye?
Szóval ha kifejlesztek egy csónakot az már megmarad?
A WoT-ban legalábbis így volt, az openben elért cuccok már megmaradtak. -
pont az a war thunder után ahol driftelnek a tankok arcade módban :D -
malystryx3 #5510 Értem, köszi a válaszokat, ezután vigyázok. Az volt a furcsa, hogy amikor megláttam a torpikat, mintha nem onnan jöttek volna, ahol a hajó elsüllyedt, de akkor ezek szerint nem a kilövés pillanatától láttam. Így már érthető, köszi :) -
Nekem az egész rendszerben az a fura, hogy esetekben a magasabb tier rosszabb, mint az alatta lévő. Például itt a Minekaze, amit tier X-ig szívesebben használnék, mint a többit, amik lassabbak sebességben, fordulásban, újratöltésben és könnyebben észrevehetők. Most mondjátok király, hogy elmegy 20-kmerre a torpedó de mire odaér hatszor irányt változtatnak és mellé 3x az újratöltés...
Még egy kép a ma esti záró körömről, már sajnáltam az enemy-t...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
StrikeFor #5508 jó nem kell atom :D de a 15km T7 re egy vicc.............a növelt 16.7 is elég bullshit.....
akkora ugrás lesz a NORCA,hogy hihetetlen -
seepheeerd #5507 Az Iowa 16"/50 Mark 7-esének pedig 23.64 miles (38.04 km) :)
(Sőt, atomtöltetű lövedéke is volt :))
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.13. 00:04:20 -
How Naval Battles are Arranged -
Luciferkee #5505 Nem, vagyis kicsit kipróbáltam, de valahogy nem jött be.
War Thunder után akartam kipróbálni és valahogy olyan "matchbox" tank érzésem volt, ami nem tetszett (no flame pls, nem azt mondom, hogy szar, hanem hogy nekem egyszerűen nem jött be) -
TuskoMobile #5504 hogy jön ide a történelem? xD ennek a szarnak semmi köze hozzá csak néha rá lehet fogni mintha valami értelme is lenne amúgy meg ahogy nekik tetszik azt csinálják
ha tényleg töri meg szimulátor volna akkor pl: a japcsi hajók baromi hamar szétesnének mert gyengébbek voltak -
Dewri #5503 Ez teljesen normális. A wg általában +2 tierrel dolgozik, tehát a 3 vs 5 szint is normális lesz... Nem játszottál a world of tanks-al? -
A WG-t mind a ketten ismerjük ha találsz valamit ami nincs balanszba akkor az szerintük történelmileg így hű ha találsz valami történelmileg kirívót akkor az meg a balansz miatt kell.
A T2 amcsi torpedó '06-'22-es darab a Japcsi meg egy '33-'45 ha hinni lehet a wikinek, ilyen elven lehetne a Mark 11 vagy a 12 is az amcsiknak
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_torpedoes_by_name
-
Jól látszik, hogy még megdeglése előtt engedte el őket. Az utcsót szinte az utolsó pillanatban még. Ezekre MINDIG számítani KELL! Ergo, legközelebb ha kilősz ilyet, AZONNAL 90 fog fordulás!
-
Nekem teljesen normálisnak tűnik. Az első 2-t még az első lövésed idején vagy előtte lőtte ki, míg a következő adagot halála pillanatában. 3,5-4 km között volt és olyan 1,5-ről látod meg torpedókat.
Közben találtam infókat spotting range-ről, ITT a legalján vannak spoilerben a torpedó adatok. -
malystryx3 #5499 Srácok, mégis megcsináltam nagy nehezen a videót, itt a link, próbáljátok megnézni, remélem sikerült minden.
A kérdéses torpedóim....
Erről szeretnék tőletek véleményt. Szerintem túl későn jöttek a torpedók, ahhoz képest amikor elsüllyedt. Hihetnénk azt is, hogy a másik romboló volt, de az a habokban sincs, nemhogy a közelben.. De a szakmai ítéletet meghagyom Nektek :) -
Luciferkee #5498 Kezdőként:
Az normális, hogy alap Tier II-es hajókkal berak T3-as csatahajók közé? Ez így lesz végig? -
StrikeFor #5497 azt nem értem,hogy már T7 és az XP/pénz mennyisége még mindig bullshit az árakhoz viszonyítva sőt mivel az árak brutál emelkedtek az XP/pénz meg nem még jobban belassít a gamma -
Luciferkee #5496 engem be se enged :D
szerk: tizedszerre sikerült.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.07.12. 21:31:28 -
Dewri #5495 Hát ezt írják. A valóságban gondolom nem jelezte kis háromszög, ha jött a torpedó...
-
StrikeFor #5494 22km? kit találtak el akkora távról ? :D -
Dewri #5493 Ez nem a wg, ez történelem. Keress rá a google-ban: a japán Type93 torpedó hatótávja 22 km, 89-93 km/h-val ment, max hatótáv 40 km, 67 km/h-val! Az amcsi Mark14 hatótávja 4100 méter, 85 km/h-val, illetve 8200 méter 57 km/h-val.
Szóval kivételesen nem a wg-féle "üssünk a hasunkra" értékekről van szó, illetve végülis még alá is van kalibrálva a japán 7-10 km hatótáv, elvégre lehetne 22 km is...:) -
StrikeFor #5492 az se szar :D de a másodlagos csak ilyen optikai effekt.........én még reloadot meg pontosságot is buffoltam a távon kívül mégis szart se ér az egész....
most 2 DD meglátott /1 T8 meg egy T9/ kiröhögték a Coloradom és két oldalról odajöttek és széttorpedóztak.........szánalmas,hogy kajak a BB a kibaxott main target mert annyira szar hogy nincs mitől tartaniuk -
Ha szeretnél még kacagni hasonlítsd össze az Amerikai és Japán DD ágat, a "Wiccelsz" nevű amerikai csodánál szembesültem a komor igazsággal. 6,7 km-ről észlelnek, a torpedóidnak 4,5 km hatótávja a másodlagos fegyverzet meg 4,5km-ről már lő téged (ha jól tudom) , a japán tesó meg 6,1 km-ről észlelődik, a torpedóidnak 7 km hatótávja viccesek ezek a WG-s fiuk
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.12. 21:03:31 -
Mit tudtok tanácsolni FPS javítás érdekében? Közelharcnál leesik egész 1-ig, Távolabb ugrál 45-25-ig. Már levettem mindent Low-ra, a háttérben nem megy semmi.
-
StrikeFor #5489 mocskos WG!!!
Maximum firing range 37,000 m (40,000 yd)
https://en.wikipedia.org/wiki/16%22/45_caliber_Mark_6_gun -
StrikeFor #5488 kerestem 100k ezüstöt... 6000 a lőszer 12000 a festés 70 ezer a hajó azaz kerestem 12000-et T7-en :D hamar meglesz a 2 milliós B fedélzet :) -
StrikeFor #5487 de a tengeri fölényt a levegőben érik el....és ehhez elég a carrier.mit érsz egy bazi nagy Montanaval? ha egy F22-es 100 km ről szétcsapja? -
talán pont a csatahajókat teszi legjobb rendbe, korszak szerint azon belül meg az osztályok. a többi elég zavaros. kár hogy nem mind osztály szerint rakja sorrendbe. ma megválaszolásra is került a kérdésem, hogy miért nem látok nagy fejlődést a csatahajók terén a 2.vh óta :D pedig már majdnem feltettem másik topicban :D oké anyahajók nagyot fejlődtek, de a többit is felújították, de ugye egy elektronikai fejlesztés nem látszik, a pár rakétavető állvány felett meg elsiklik a nem szakértő szem...
nem tudom, vannak már tervek mik lesznek a jövő hajói? csak romboló meg cirkálóra akarnak építeni (azokból látom van rakás fajta, viszont vadi újakat azokból sem láttam)
mert azért nem elhanyagolható a tengeri fölény, globalizált világunkban háborút dönthet el szerintem -
Dewri #5485 Nem azt mondták, hogy a Clevelandet nerfelték? Most nézem, ugyanaz a tűzgyorsaság, ugyanannyi ágyú. A sebzést vitték lejjebb egy kicsit, viszont kapott vadászgépeket is, ami a CBT-ben nem volt rajta. -
aru #5484 Nem a hordozó nyeri a csatát a maga 2,5-3 perces repülő köridejével. :D -
seepheeerd #5483 És ha egy adott hajóról kell fotó/info: NavSource -
DantesHUN #5482 Ez így van, csak az a baj, XP-t és kreditet nem nagyon ad, a sok előtt repülőgépre. Sok Xpt és kreditet a japónokkal lehet gyűjteni, ha tudnak torpedózni -
StrikeFor #5481 feel me Bro :)
ui: mindenkinek ajánlom az usa BB ágat T7-ig........a megtapasztalások miatt :P :)
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.12. 18:39:54 -
StrikeFor #5480 20000-ért se adnám :)
még 60-70 meccs és NORCA ha nem halok meg szívelégtelenségben :D -
seepheeerd #5479 Aham, csak az elején (asszem t6-ig toltam) a vadászok mellé nem kapsz torpedót, csak zuhanóbomberát :) -
seepheeerd #5478 Én már délelőtt megkaptam :)
Az érzés... ugyanaz :)