23024

A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #5837 75k :P -
Avenger93 #5836 A japán cirkálók sem rosszak, a Kuma nekem nagyon bejön eddig -
Toweliee #5835 Köszi. -
Csak fejleszd ki de ne tedd rá fel. -
Toweliee #5833 Az Omahára feltétlen fel kell rakni a C testet? -
StrikeFor #5832 20k DMg re ennyit??? WTF?
-
Nna, tegnap összejött a Wyoming, és némi túlnyomott szarkazmussal élve már most előbbre tartok vele, mint a háromhetes Myogival...
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.18. 13:00:11 -
Akkor már nyomhatod is :) -
kissssss #5829 általában mindig annak legnagyobb a "hangja" chaten aki a saját hülyesége miatt süllyed el rögtön az elején... -
DantesHUN #5828 Na, legalább eljutottam tier V-be, meg van a New York. -
Dewri #5827 Ki kell kapcsolni a chatet... Wotban nekem ki volt pont ezért. Azt mondjuk megcsinálhatnák végre, hogy legyen külön szakasz chat, a múltkor is mentünk haverral, írtam hogy mi legyen, erre még 2 magyar is bekapcsolódott, de csak a dumába, mert segíteni nem jöttek...
Kedvencem, mikor olyan pofázik, aki semmit nem csinált és már rég meghalt. A végén az ilyeneket föl szoktam jelenteni, ha az eredményeik rosszabbak mint másoké...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.18. 12:18:26 -
ikarus44 #5826 küldtem privátot. -
DantesHUN #5825 Én azt szeretem, amikor valaki önjelölt tábornok-itt admirális. Végig osztja a csapatot, mindenkinek fuck fuck fuck, meg noob meg idiot. Még ha igaza is van, akkor is, erre mi szükség van? Engem is felkúrnak ha hülyeséget csinálnak,. de minek a chat-en osztani az észt és mindenkit hülyézni? Pláne, hogy nem maga Nelson vagy Togo admirális reinkarnálódott az illetőben a statjai alapján. Igaz rombolóval jókat ment, de csatahajóval és hordozóval is elég gyenge, szóval akkor mire föl az a nagy észosztás, és mire föl idiótáz le mindenkit?
Jó hát ez a Wot-ban is mindig volt. Ott is annyi önjelölt Rommel meg Guderian volt...afaszommindbe. -
Dewri #5824 Wg játék és hétvége van. Ha wotoztál, akkor nem kell többet mondanom... -
seepheeerd #5823 Reggel óta nincs egy nyertes meccs... -
seepheeerd #5822 Bankot robbantok :) -
Ez a menet volt a csúcs amióta játszom a játékkal. Egyszerűen legszívesebben jól agyonverném azt a fejlesztőt aki az MM fejlesztésével foglalatoskodik. Legalább többet nem adna ki szemetet a kezéből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.07.18. 09:44:24 -
Omaha, ha jól akartok szórakozni. Már sajnálom, hogy eladtam. Sajnos a Cleveland egyenlőre nem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet.
Ennyi csatával ennyi kill-t összeszedni úgy, hogy még élvezetesek is a meccsek másik cirkálóval nem hiszem, hogy sikerülne nekem.
Csak ajánlani tudom, minden cirkáló kapitánynak.
-
Toweliee #5819 Köszi! -
TuskoMobile #5818 St. Louis ez a legjobb csak kár hogy nerfelték jobban tetszett az állandó 600 körüli kritikál xD
de ez amit biztosan megtartok -
Dewri #5817 Nem kötelező torpedózni, jók az ágyúi is, fejlesztve hatalmas a tűzgyorsasága! Menj PvE-ben botok ellen, az az 1-2ezer xp ott hamar összejön, ha meg már fullos, akkor mehetsz emberek ellen és akkor már gyilkol.:) -
Kotomicuki #5816 Tévedés! A "fejlesztők" célja az, hogy azt mond, hogy neked erre (a vergődésre) nincs időd, így valódi pénzt áldozol a "játékra", hogy azért mégiscsak kielégítsd a vágyad és megvedd a nagyobb hajót(/tankot/repülőt).
Nagy kár, hogy itt nagyon "fölösleges" a St. Louis fölé menni, annál jobb játékélmény úgyse igen lesz, vagy tényleg fölösleges azért szenvedni, mert egyre nagyobb csalódások érnek majd, ahogy az a wot-ban is volt!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.07.17. 22:32:39 -
StrikeFor #5815 nyomd meg az X-et! mutatja kb hova kell lőni............ -
IchBenQ #5814 Ma megszereztem a Phoenix hajót, de számomra valami iszonyatosan sz*r, nekem ez torpedózás nem az erősségem és nem is tetszik ,nem lehet valahogy átugrani vagy valami megoldást rá, ezzel az életbe nem szedek össze 17.000 xp-t. -
StrikeFor #5813 ez hány %-os HIT ?:D
kérdés: minek van 2ndry a BB ken egyáltalán? ja ez fejlesztett pontosságú 2ndry
-
StrikeFor #5812 Two Brothers map....elindultam a zerggel 6 player meg én...... mikor felbukkant 5 ellenfél mind a 6 megfordult visszafele................azok meg szétlőttek engem..........majd a megfordult ágyu nélküli illetve 50% ágyut használni képes menekülőket egyesével.............pofám leszakad -
StrikeFor #5811 és ezek miatt kapok 8-900 xp-t csatánként...............gyönyörű -
TuskoMobile #5810
taktikus hosszútávfutók
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.17. 21:06:22 -
StrikeFor #5809 meg 6.8 milliót a modulokra és 3 millát az upgrade re :D azaz összes 20 milliót :D -
StrikeFor #5808 Draw......7 illetve 6 hajó megmaradt...a játékosok nem harcolnak hanem kergetőznek 20 percig! KIK EZEK?????????? CBT ben nem volt ilyen ott harc volt -
Dewri #5807 Én úgy kalkulálok, hogy 3 millió alá nem megyek. Az az alja. Azon felül kell meglennie a fejlesztéseknek és a hajóknak. Tehát ha kell valami, akkor addig tolom, amíg meglesz. A wotban is mindig pénz és xp gondom volt, ezért itt most igyekszem jobban tartalékolni. Megtartottam a Kawachit és a St. Louist, mert ezekkel szép köröket lehet menni és még nincsenek beteg módon durva ellenfelek szemben. Ha meg rátolsz vagy kapsz prémium napot néha néha, amikor ráérsz 8-12 órát minimum beleölni a játékba, hogy meg is érje, akkor különösen jól jön a zsé. Itt nem csak a játékhoz kell stratégia, hanem a háttér előteremtéséhez is. És lélektani előnye is van. Ha alapból van 3 millád és úgy nincs pénzed a 7 millás hajóra, egész más a közérzeted, mint mikor 300ezred van és úgy nincs meg a 7 milla...:)
A wotban is a tier8 már csak viszi a pénzt, tier9-10 prémium nélkül teljesen esélytelen, full mínuszos körök, nem abból lesz meg egy-egy új tank, amit ezeken a szinteken keresel. Lejjebb kell menni, nyilván ez is a készítők célja, különben kiürülnének az alsóbb szintek egy idő után, így meg muszáj vagy visszamenni farmolni. Mondjuk szerintem itt nagyon durván irreálisak az árak, de ez van... -
Dewri #5806 Ja, Cleveland ellen 1v1 elég vicces. Mondjuk még nem találkoztam Cleveland-el, mióta láttam a videóban, hogy a gyenge pontja kicsit el van tolva. De mivel nagyon fordulékony és gyors, ezért 11 km-ről nemigen van esély elkapni. Arra gondolok, hogy ha 1v1 helyzet van, akkor rá kell menni. Úgyis HE-vel lő, azt meg lehet bírni egy darabig, ha nem telibe oldalról küldi és okosan használod a javítást (esetleg ezen a szinten már érdemes megvenni a fejlesztett javítást is). Aztán mondjuk 7 km alatt odaküldeni neki a citadellt.
Én is így szedtem le egy Clevelandet Myogival (a 4ből az egyiket, amik üldöztek...), pont kijött oldalról egy sziget mögül 7 km-ről, belebombáztam, 6ezer sebzéssel ki is lőttem, annyi hp-ja volt. NÉHA beadja a játék a sebzést, de sajnos elég nagy %-ban nem rajtad múlik, ezért nehéz a BB-vel, nem azért mert a BB szar, hanem mert a wg szemét... -
StrikeFor #5805 10 milliót tegyé félre :D :D -
seepheeerd #5804 Van: Cleveland 1v1. 3 sorozata a levegőben, 11km-ről. Folyamatosan. 10m-es szórás. én lövök 35mp-enként, van hogy 3! is talál. A sebzésről inkább ne is beszéljünk, citadella? Mi az?
Percek alatt lent az életem, közben bevittem 6k sebzést.
Halott ügy. -
seepheeerd #5803 Bemegyek, kilőnek kijövök... kb. minden 4-ben mi nyerünk és még életben is maradok. Ez mind ok. Csak a pénz fogy, egyre fogy...
Már kifejlesztettem a radart és az első hajótestet, de képtelenség megvenni, 400ezer és 500ezer között mozog a pénz... -
StrikeFor #5802 kérdezzünk meg valakit :D
-
WG-nél ezt már megszoktuk -
Dewri #5800 NA, ez erős azért! Nem idióták, csak szeretik ha fáj! :) -
Dewri #5799 A Myogi-s szenvedésem után el tudom képzelni, hogy tényleg szar a helyzet, ott tapasztaltam a mellélövő/fix 1000 sebző ágyúk "teljesítményét"... Akkor lehet, hogy a Colorado a tier7 Myogi-ja... Bár van aki tudott vele menni.
Más Colorado-s tapasztalat van esetleg valakinek? -
seepheeerd #5798 Én meg vettem egy rombolót hogy agyonüssem az időt, míg az a trágyarakás a víz alatt hűsöl.
(Aki BB-vel játszik, idióta)