23027

A Wargaming új MMO játéka
-
Szerintem vannak még wotos invite kódok amik talán még prémiumot is adnak, de nem biztos. Elvileg közös acc van szóval itt is lenne prémiumod velük. Keress olyant. -
Malarki #6119 Itt nincs valami invite kód vagy ilyesmi a kezdőknek? Most vágnék bele, jó lenne valami kis kezdő löket. -
Igaz, hogy meglévő (már persze ha valahol még épen létezik) hajót, de PONTOSAN lemásolni, tervajzok nélkül, régi rossz minőségű fényképek, festmények alapján általában. Mondjuk a 6 hónap még így is sok, de azért...
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.07.23. 10:37:56 -
Is there any chance of seeing some beautiful ships from countries that only had a few capital ships? Such as the French Richelieu, Dunkerque, or the Italian Littorio? – Sylentlight
Danny:Sure, is possible, though it may not be that easy and fast. Ships are very difficult to produce :(. It could take up to 6 months of total manpower to produce a Battleship for example. But we are trying our best to deliver as much and as interesting content as possible.
6 hónap? Nem gondoltam volna. Lehet rossz példa de moba játékokban havonta jönnek ki új karakterek, itt meg egy meglévő hajót kell lemásolni. -
"Carrier play is noted to be strong, but not always dominant.
In a match with 2 team of good players the carriers end up in more of a supporting role as the players are always watching for the planes and supporting each other
The majority of "unfair" situations is either a combination of MM with carriers at top tier, or ships being caught out on their own (so are naturally easy/prime targets).
With Cruisers supporting Battleships, planes drop from the sky like rain.
As players advance up the tech tree the carrier advantage it's as strong. (Ask any carrier player who gets close to a Montana or Iowa)
I've said it quite a few times already and I'll probably have to keep on saying it till it happens. Carriers and all ships are being monitored statistically for things like damage done etc. We can see trends in the server stats long before players notice trends on a personal level. Player feedback is important however it will never be the sole deciding factor on in-game changes."
WG staff írta ezt.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.23. 08:50:59 -
csonttika72 #6115 Köszi! -
aru #6114 Köszönöm a kódot és a választ. :) -
Szóval csak tekerni kell. Ez megnyugtat. :)
Na hja, a szivarok is mennek úgy öt kilóig kilenc helyett talán? -
Dewri #6112 A St. Louis után nyilván van némi visszalépés, 14 ágyú helyett talán feleannyit ad alap hajótesttel... Az igazi majd fejlesztett testtel és ágyúkkal lesz, akkor már ez is fosni fogja a lőszert. A torpedókat meg végszükség esetén érdemes használni, ha nagyon közel jött valami, pl egy romboló, vagy másik cirkáló. Legalábbis én nem szórakozok távolra a torpedókkal, mert ahhoz oldalt kell fordulni és a Phoenix nem egy életerős hajó... -
Dewri #6111 Én úgy láttam nem veszi figyelembe, ha nem csinálod, tehát ha újat akarsz, akkor teljesíteni kell. Nekem a repülők lelövéséből volt 3 féle feladat, de nem tudtam megcsinálni hetekig, aztán megvettem a hordozót... -
Itt lehet kis bónuszkódot szerezni ismét. Még van több mint 10000db. Egy accountra elvileg csak 1x lehet aktiválni.
Alienware bónusz kód -
Imádtam a St. Louist, valahogy nagyon élveztem az egész "gunship"-koncepciót.
Most átvettem a Phoenix sluszkulcsait, egyelőre egy kört volt időm menni vele, de kissé mintha keserű szájízt hagyott volna. Első és szubjektív beütésre, mintha kaptam volna valamit, ami olyan, mint egy IJN cirkáló, csak sz*rabb. -
aru #6108 A napi küldetéseket lehet skipelni valahogy, hogy adja a következőt? Vagy X idő múlva ha látja a rendszer, hogy nem teljesültek akkor adja a következőt? Nekem mostanra feltorlódtak a torpedósok, olyan hajóval a büdös életbe nem fogok menni....
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.22. 21:27:25 -
StrikeFor #6107 4 lövés 4 Citadell 2 kill 96k dmg..........imádom random Istent :D -
StrikeFor #6106 és megint saját hibámból olyan csapatba kerültem ahol lövés nélkül 8 perc alatt elfoglalták a bázist összesen 2illetve 1 ember halt és vége lett a körnek......300xp................bolondok ezek? -
seepheeerd #6105 Én is kimaxoltam egy Sámsont, élvezet vele menni. Se anyahajó, se III-asnál nagyobb hajó :)
(Bár sok a kopasz, kétszer lőttek ki eddig indulás után pár másodperccel :)) -
StrikeFor #6104 ez a faceroll nem a BB play :)
mellesleg érdkes ,hogy 5!!! találattal amihez még in game beépített gyári célzás segítő is van ilyen eredményt érsz el....aztán beülsz a BB-be és szoppedli :) persze,.hogy nem tetszik a CV-s DD-s, Cruiseres topikolóknak,hogy "lázadozunk meg sírunk" mivel ha mi is normálisan sebeznénk mint ők borulna az XP dömping és örömjáték a számukraű
-
Kronos79 #6103 Valaki írta a napokban, hogy ki lehet kapcsolni az automata ütközés elkerülést. Ezt hol is lehet megtenni?
Visszaszívtam. Megtaláltam.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.07.22. 17:36:04 -
Plata #6102 Egy jó kör nekem is jött.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.22. 17:17:37 -
StrikeFor #6101 egyetlen KILL-es VICTORY......egy agyhalott elfoglalta az ellenfél bázisát....a két lemming csapat pedig pont ellenkező irányba fordult amint meglátták egymást....... -
Egy jó kör, csak kár, hogy a kevés hp-m miatt nem figyeltem, hogy lejár az idő... ez most csak 110e torpedó sebzés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Jacktor #6099 Murmansk + Zulu zászló. -
Kollegiális érdeklődés. Egyáltalán nem vagyok még olyan szinten, hogy pénzgondjaim legyenek, mégis:
Mi a fejőstehén-hajótok? :) -
Jacktor #6097 "NORCA 29 hit, kb oda lövök ahova szeretnék 80%ban......3-4 CIT-em van meccsenként ha nem kapok szopóágat Mr Random God-nál...erre ez történik...1130-as!!!!! átlag sebzés T7-es BB vel"
Nem mindegy hogy a 27 lőszerrel:
- milyen hajót lőttél? (citadella páncélvastagság)
- milyen szögből lőtted?
- milyen kaliberrel lőtted?
E három tényező pontos hatásmechanizmusáról még nincs ugyan cikk, de már előrevetítették a tegnapi játékmenet cikkben.
El kell fogadni, hogy ha nincs kritikus vagy citadella sebzés, akkor bizony vagy lepattansz vagy az alapsebzést viszed be. Illetve bármennyire is szórnak az ágyúk, erőltetni kell a vízvonal magasságába történő célzást, ugyanis ott a legnagyobb a citadella találat esélye (pláne amerikai BB-vel, aminek alacsonyabb a röppályája). -
Malachit #6096 Forgás, mivel a halacskák, madarak és darazsak elől/felé fordulni kell és a padló gázzal gyorsulok megoldással úgyse érsz sokat :) -
Dagohun74 #6095 Én nem kaptam levelet, bár volt 300+ úgyhogy lehet hogy ki is töröltem. :) Pedig adtam volna nekik linket hogy a kis kínai copy már most jobbak a megoldásaik mint nekik. -
Ry0K3N #6094 Kaptam én is, bár sok értelme nem volt.
szerk: most néztem meg e mailt megkaptam én is a másodikat :P
fordulás
Amikor lőnek rád tökmindegy mennyi a sebességed aki érti a dolgát úgyis jól ívben fog eltalálni. A legjobb életmentőnek eddig az bizonyult hogy hogy forogtam ki a lövedékek elől.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.22. 14:45:32 -
Kaptam, nem töltöm ki, elsőt kitöltöttem, úgy is feneket törölnek vele (a játékról kapott vissza jelzésekkel tuti, a többi adat kurva hasznos lesz nekik továbbiakban)
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.22. 14:42:51 -
DD-s játékosokat kérdezném, hogy mit érdemes upgrade-nek feltenni. +20% gyorsulás vagy +20% kormánylapát kitérítési sebesség (gyorsabb fordulás)?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 14:33:45 -
Ti is kaptatok kérdőívet a WG-től? Én már a másodikat kapom. Leírtam benne, ami nem tetszik, elküldtem. Asszem ez a max., amit tenni lehet. Bár majd még akarok nyitni egy feedback topicot a hivatalos fórumon. -
Szerintem, felül közvetlen a "Battle" gomb jobb oldalán nem választottad ki a PVP-t (piros) és még mindig a PVE-ben (CO OP-ban, zöld) játszol ahol a nevek így vannak írva az ellenfélnél :Pista: -
Röhejes ja.
Engem is felcseszett, 2 körön át nem sikerült semmi, nyomtam garázsba Alt-f4-et, probléma megoldva, le is nyugodtam hogy nem látom a játékot. Ilyen egyszerű, később jobb leszek. -
Ry0K3N #6088 Én megértem mi a problémátok vele de leszarom. Én tudom ignorálni az ilyen hsz-eket.
Más:
https://gfycat.com/FrayedEmbellishedBovine
Ez a mod tökjó.
#6087 Valószínüleg wotos gold mint az én esetemben. 3 éve volt hogy én utoljára pénzt adtam a wargamingnek.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.22. 14:11:39 -
Scharnhorst #6087 A legviccesebb az egészben, hogy szidja a játékot, mint a bokrot, de persze közben ott figyel a prém account és pénzeli őket. :D :D Én amit utálok azzal nem játszanék, pláne nem fizetnék érte. -
StrikeFor #6086 "különböző kitalált dolgokat" én nem ártottam neked te se tedd kérlek! köszönöm! nem találok ki dolgokat -
Plata #6085 Olvass vissza,már alfa teszt óta írok ide.
-
Azért mert minden hsz ilyen, kivétel nélkül. Nem csak egyszer írja le, hanem non-stop ez megy.
Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy mi a problémám, problémánk ezzel? -
Ry0K3N #6083 Ami nem érdekel én fogom és továbbgörgetek. Egyszerű és nagyszerű módszer. WoT topicba is működött.
Amelyik hsz tartalom nem érdekelt vagy már találkoztam hasonlóval egyszerűen ignorálom, nem tudom nektek ez miért ennyire nehéz. -
Mert szerinted, jó mindennap ugyanazt a sírást hallgatni? Meg a különböző kitalált dolgokat? Meg, hogy a játék direkt vele szúr ki? Azt jó hallgatni?
Mi legalább jót szeretnénk. Ő meg csak rinyálni értelmetlenül. Cinikusan köpködi a játékot. Ezt jó olvasni nap mint nap? Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy mi a problémám, problémánk ezzel?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 13:49:36 -
Ry0K3N #6081 Mert a rinyálás miatti rinyálás ami most megy az aztán használ mi?
#6078 arra ott a lemilblog ha ilyesmiket akarok olvasni
másoknak is ajánlom szeretettel
0 köze van annak hogy a valóságban milyen voltak a hajók meg itt hogy működnek