23027
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Lokker
    Azt nem tudtam hogy kilövés után is lehet követni másikkal csak a görgőset ismertem eddig.
  • Jeffjohnson
    when hitting allies, at first the player has to pay for the damage with silver. Later on, the player who can’t stay on the straight and narrow and continues to aggravate their comrades-in-arms receives the status of teamkiller. In addition to the pink color of the nickname, marking the rogue, a system of inversely proportional damage is applied to such a player. For example, if a teamkiller captaining a battleship “takes away” half of the combat capability points of a friendly destroyer, the teamkiller immediately loses half of own ship’s combat capability. For those who don’t come back to their senses after such hints, we have increased inverse damage coefficients, and, ultimately, we will even ban them from the game. Having stopped their treasonous activities, the player cleans up the reputation with the passage of time and eventually moves back to the category of normal users. We hope that this system would protect our players from all kinds of villainy and teach those who carelessly launch torpedoes from back of their own team’s formation to be cautious.

Ezek szerint, ha rózsaszín leszel akkor ez ismétlődő/rendszeres csapat sebzés miatt van. Tehát nem egy salvo volt az. Mondjuk ezen nem lepődöm meg.
  • wervos
    Milyen király,hogy csatahajóval kell három rombolóval bulizni mert a többi tisztelt játékos szétspriccel...
  • Master91
    nekem akkor csinálja a követést ha görgőt megnyomom (akkor lő 1 ágyú és azt követi)
    ha ellőttem már magam balegér gombal, akkor görgőt benyomva azt írja hogy reloading
  • Myke28
    A "z" gomb az ,talán át lehet állítani de azt nem tudom biztosan :(
  • Scharnhorst
    A "Z" gombbal lehet követni kilövés után bármikor a lövedékeket és még a torpedókat is.
  • DantesHUN
    Nem vennék rá mérget, hogy aztán tényleg lehet majd használni, eddig egy csatahajóra se kerültek fel torpedók, amin pedig a valóságban volt. Fura lenne, ha a Tirpitz mégis használhatná. Akkor a többi csatahajóra is felkéne tenni amint volt, de az meg mégnagyobb torpedo spam-et jelentene
  • Jacktor
    Ja sry, ökörséget írtam, a shift sniper nézetbe lép valóban, Lokker-nél a pont.
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.28. 16:27:03
  • Niflheim87
    Hát ha én azt nyomom csak zoomol de nem követi, ja és battleshipnél ap-t kell inkább használni?
  • Lokker
    Alap beállításban a középső egérgomb (görgő)
  • Jacktor
    Azt hiszem a Shift. Ugyanez váltja árkádba a hordozóknál, sőt a repülőknél is a nézetet (hajónál meg követi a lőszert).
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.28. 16:16:49
  • Niflheim87
    Valaki megtudná mondani, hogy lehet a lövedékedet követni miután kilötted és repül az ellenfélhez mert egy videóban láttam hogy lehet ilyet is de nemtudom melyik eza beállítás controlsnál?
  • StrikeFor
    2 teljes kör 45 HIt ből nincs 30k sebzésem.........megint random God szivat
  • Scharnhorst
    Kíváncsi vagyok mennyire lehet majd trollkodni a Tirpitz-en levő torpedókkal :)

• Kurfürst
    A Scharnhorst osztály a németek hivatalosan csatahajóként sorolták be, persze képességei alapján inkább a I. vh-s (és ott jól bevált) német csatacirkáló építési elgondolást vitte tovább - gyors, csatahajó módjára teljes értékűen péncélozott, de könnyebb fegyverzetű hajó.
  • Scharnhorst
    A WG-t ismerve előszednek olyan papírprojektet amit senki nem ismer :D :D
  • DantesHUN
    Lehet, egyszer lesz külön ág, de ha lesz is, az soká lesz. Meg, sok nemzetnél az is problémás egy normál ágat összerakni, nem hogy kettőt, csatacirkálóknak, és csatahajóknak.
  • Scharnhorst
    A Kongout az átépítése után gyorscsatahajóvá nevezték át csatacirkálóról. Tudtommal lesz majd külön csatacirkáló ág a csatahajó mellett.
  • StrikeFor
    upss rózsaszin lettem....belevertem egy SAlvo-t a csapattársam IOWA-ba ami jött velem mikor megfordult!!!!!!!!!!!!!!! mikor szembe jött2 db!!!!!!!! AMagi..........
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.28. 15:24:15
  • DantesHUN
    A játékban nincs külön csatacirkáló. Csatahajó, csatacirkáló mind egy ágon van, legalábbis jelenleg. A japán csatahajó ág se csatahajókból áll, se a Myogi, se az Amagai , se a Kongo nem az, tehát mindegy minek vesszük BC vagy BB, ugyanazon az ágon lesz.
  • Ry0K3N
    Na ez a kibaszott zavaró mert rengeteg helyen wikin is a Scharnhorst osztály battleshipként van feltüntetve pedig csak 10 ezer tonnával volt könnyebb az az osztály mint a Bismark. A játékba tuti Cirkálóként lesznek betéve.
  • Scharnhorst
    A Scharnhorst esete tipikusan olyan, mint a Turán harckocsié Magyarországon. Az adott országon belül más csoportba sorolják más nézőpontok alapján, mintha összehasonlítjuk más országok azonos méretű eszközével.
  • DantesHUN
    Teljesen érhetetlen amit beszélsz. Semmilyen ágyú űrméret nem kapott semmilyen plusz 100 mm-t.
    A Scharnorst osztály 280 mm-es ágyúkkal volt felszerelve, és nincs benne a játékban egyelőre.
    A Bismarck osztály 380 mm-esekkel. Ez két különböző hajóosztály, ez már elérhető bizonyos tesztelőknek.

A Scharnhorst besorolása meg kicsit problémás, van hogy csatahajónak, vagy csatacirkálónak sorolják be, de hát van ez így, a hajóknál nem mindig egyértelmű, hogy hivatalosan minek kéne besorolni. és akkor nem is szólva a ,,zseb-csatahajókól" ami elvileg cirkáló, mégis így emlegetik őket.
  • Scharnhorst
    Néhol BB néhol BC a Scharnhorst-osztály.
  • Ry0K3N
    Hivatalos besorolás szerint mindegyk BB :P
  • Scharnhorst
    "a német BB-k kaptak 100mm pluszt az ágyukra "

Ezt írtad. A Gneisenau és a Scharnhorst nem csatahajó. A Bismarck és a Tirpitz csatahajó, de nem kaptak plusz 100mm-t a játékban mert eleve akkora lövegük volt. Szóval ökörséget beszélsz és még neked áll feljebb. Ha én lennék a moderátor már repülnél innét jó messzire.
  • StrikeFor
    az ágyuk űrméretéről beszéltem és nem a hajók típusáról! ,de befoghatnátok ,mert ritka pofátlan tahók vagytok!
  • csonttika72
    Csatacirkáló vazze......., nem csatahajó!
  • Scharnhorst
    A Bismarck és a Tirpitz mióta azonos a Scharnhorst és Gneisenau hajókkal? Szóval igen ostoba vagy.
  • StrikeFor
    köszi,hogy leostobázol

https://hu.wikipedia.org/wiki/Scharnhorst_(csatacirk%C3%A1l%C3%B3)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Gneisenau_(csatacirk%C3%A1l%C3%B3)

• Jacktor
    38cm/52 SK/C34
    A csatahajókat sokáig 35 cm-es lövegekkel akarták felfegyverezni, s csak a tervezés utolsó fázisában döntöttek a 380 mm-es lövegek alkalmazása mellett. Ez nagyrészt Hitlernek volt köszönhető, aki ragaszkodott ahhoz, hogy csatahajói nem lehetnek gyengébben felfegyverezve, mint a velük egy időben épülő új olasz és francia csatahajók. Egy ideig gondolkoztak a 406 mm-es lövegek alkalmazásán is, ezek azonban további, az elviselhetőnél nagyobb súlytöbbletet jelentettek volna, ami a csatahajók újabb áttervezését tette volna szükségessé. Ez nagyon komoly késést jelentett volna a hajók építésében, amit nem akartak vállalni. Ráadásul az ágyúk kifejlesztése is több időt vett volna igénybe, mint a 38 cm-eseké, melynek tervezésénél a németek támaszkodhattak az első világháborús 38 cm-es löveggel szerzett tapasztalatokra is, bár az új hajóágyúk persze ezektől független, új konstrukciók voltak.
    Az 1934-ben megindult tervezőmunkák végeredménye, a 38cm/52 SK/C34 jelű löveg 1939-ben állt hivatalosan is szolgálatba. Ezek voltak a német hadihajók fedélzetén valaha is elhelyezett legütőképesebb fegyverek. A 19,63 méter hosszú, 110,7 tonnás lövegek huzagolása 90, jobb felé csavarodó barázdával (huzaggal) történt, a barázdák szélessége 7,76 mm, mélysége 4,5 mm volt. Tüzelésnél a cső visszarúgása 3,75 méter, a csövek számított élettartama 242 lövés volt.
  • Scharnhorst
    Akkor nagyon el vagy tájolva és inkább nézz utána mielőtt ostobaságot beszélsz.
  • StrikeFor
    tudtommal 280mm-esek voltak csak
  • Scharnhorst
    Milyen 100mm pluszra gondolsz?
  • StrikeFor
    a német BB-k kaptak 100mm pluszt az ágyukra
  • StrikeFor
    kapitány skill-el gondolom
  • Jeffjohnson
    Nézd meg újra, akkor azt a tech treet mert tud indítani a Hsoho 2 torpedó bombázó rajt csak azok nem 6, hanem 4-4 torpedót vetnek szélesebb ívben, kevesebb gép is van a rajban.
    A Langley manőverező képessége B hajótesttel 12, míg a Hoso 38-at tud. Szóval igen ha ügyes meg tudja oldani.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.28. 14:12:40
  • Garakx
    Üdv emberek!

Elárulja nekem valaki, hogy anyahajóval hogy lehet úgy forgolódni mint vmi rombolóval? Erős túlzás de pl tegnap is egy hosho vagy micsoda a rombolóm torpedóit kifordulta vagy 3szor. Én ugyan erre nem vagyok képes a Langley-val. Úgy fordul mint egy kő.
    A másik hogy tud a Hosho 2 torpedó rajt indítani? Tech tree szerint 1 van azon is?
  • Jeffjohnson
    Én ezt találtam a német repülőgép anyahajókról

Link

Nem sok és nem is valami fényes felhozatal. Éppen meg lehet csinálni belőle a CV ágat de hacsak valami csodatervet nem talál a WG, akkor nem tudom mi lesz mert a németek nem nagyon érdeklődtek a háború során az anyahajók iránt.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.28. 14:02:33
  • Jeffjohnson
    Ja igen a Graf Zeppelinen meg csak zuhanóbombázó és vadász volt, ez így dögunalmas lesz, ha nem változtatnak a bombázók bombavetésén, igazán kitalálhatnának valami más mert manual bombázással is ugyanolyan random mint "automatával". Eredetileg a németek akartak Fi 167 torpedó bombázót is rakni de az egy dupla-fedeles fos, ami aztán ki is került a tervekből és később már csak 30-12 (vadász és bombázó) majd
    a 39-es tervben ugyanez csak más arányban 12 vadász 30 bombázó szerepelt. Lesznek itt gondok bőven.