23028
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Master91
    van valami oldal ahol megtudom nézni xy hajó átlag sebzését meg ilyesmi?

olyan rossz hogy nem tudom belőni magam hogy mennyire vagyok jó/rossz egy adott hajóval
  • Dewri
    Hát igen, a Kawachi után erős visszalépés minden tekintetben. Célzási rendszer?? Ennek a hajónak van a legnagyobb full random "rendszere"... Célozhatsz akárhogy, úgyis oda lő ahova akar. CBT-ben eljutottam a Nagato-ig, itt meg eladtam a Myogit a francba, annyira játszhatatlan. Pedig a Kongo-Fuso jó lenne. Majd szedek be egy levél nyugtatót mielőtt egyszer újra nekiállok, addig USA ág...
  • Prince23
    A Myogi és a Wyoming csatahajó célzási rendszere ég és föld. Tanulhatom újra a célzást a Myoginál. Hogy lehet ennyire rossz neki :D Meg csak 3 lövegtornya van? vicc
  • Shiver
    köszi
  • Shiver
    köszi
  • Kronos79
    Erre lenne jó a kapitány képessége, amelyik jelzi, ha látnak. Rombolókon talán ez a leghasznosabb képesség.
  • Prince23
    Köszi.
  • ZsG502
    Az meg megint más kérdés hogy a valóságban a kisebb rombolók összesen egy készlet torpedóval rendelkeztek, a nagyobbak pedig kettővel.

A tüzérséggel felszerelt hajóknál ez nem jelenik meg, mert a csatahajók csövenként 80-120, a cirkálók csövenként 150-200 gránáttal indultak csatába. Ennek a töredékét nem lövik el a játék alatt.

Ezen néha elmélázok, amikor egy önfeledt kergetőzés közben a Minekaze három perc alatt már a negyedik szalvót fossa rám.
  • Jacktor
    A felderítési rendszer működése
  • Prince23
    A cikket hol találom, amiről beszéltek?
  • Dewri
    Akkor rosszul emlékeztem és az 1/2 még túl sok ezek szerint... De nem úgy tűnt, hogy vakon lőnének...
  • Jacktor
    Az most megint más kérdés hogy a valóságban 5 másodperc alatt 450 métert megtenni, az 175 csomós sebességet jelentene...
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.04. 15:21:48
  • Jacktor
    Nos én direkt lelassultam 1/2-re, pont azért, hogy jól betakarjam magam és ugyanúgy lőttek ketten is a füstben

A cikkben ez van:
    Ha a DD gyorsan halad (több mint 1/4-del), elhagyhatja ezt a kört még azelőtt, hogy a következőt lehelyezné

Mondjuk ez nyilván a DD végsebességének függvénye de az 1/2 nagyobbnak tűnik mint az 1/4. Emellett ilyenkor nagyon sokszor vakon oda lőnek még a cirkálók pár salvot.
  • Dewri
    De csak az ellenfél rombolója láthatatlan mindig. Én akármikor rombolózok, mindenki a környéken engem lő és el is talál, tökmindegy hogy cikázok. Én csatahajóval már rá se lövök rombolóra messzebbről, mert vagy nem találom el, vagy alig sebzem, engem meg szétkapnak a csatahajók ha rombolóval megyek... Ha én lövök torpedót, egyből lát mindenki, ellenféltől meg csak jön a torpedó, de ő nem látszik...

Elolvastam a cikket a füstről is, miszerint több adagban bocsájtja ki a romboló és 450 méteres körben takarja a hajót, ha 3/4 sebességnél nem megyek gyorsabban, akkor elfed. Nos én direkt lelassultam 1/2-re, pont azért, hogy jól betakarjam magam és ugyanúgy lőttek ketten is a füstben, kénytelen voltam fullgázzal elmenekülni...

Érdekes dolgok ezek. Első pár alkalommal még véletlen, vagy furcsa, vagy benyelem, de a napi szintű, közel minden csatában előforduló ilyen "anomáliák" már kicsit túlmennek a határon...:(
  • Malachit
    Tegnap mentem 2 kört az ajándék hajóval. Egész élvezetes volt, főleg a második, mikor beleraktam a 6-os cirkáló kapitányát és sikerült a lőtávot 7,5 km-re feltornászni :) Persze semmit sem ütött át AP-val, hiába lőttem a 2-es cirkálókat :D
  • tutyimutyi2
    a prémium jármű által okozott plusz xp meg pénzen kívűl van valamiféle külömbség az omaha meg a murmansk között?
  • Master91
    vagy az "y" ,mert valamiért a játékba át vált mindig angol billentyűre

amin nincs a fogyócikk
  • StrikeFor
    nekem olyan meccseim is vannak ,hogy 200 lövésbül 5-6x találja el a másodlagos a célpontot......1-5% -os a találati esély pedig kapitány skillel meg upgradekkel is tápolva van
  • Malachit
    6-os Amcsi crikáló-ig mindenképp érdemes elmenni. 12 löveggel és kb. 7 másodperces töltésidővel HE eső bármire. Tegnap 9-es japán csatahajót égettem le vele. Lőtávja is feltolható kb. 17,5 km-ig. :)

Az meg tiszta vicc, hogy csatahajóval rettegnem kell cirkálótól, mert széjjel csap HE-vel :/ Rombolótól még jobban, mert szitává torpedóz láthatatlanul és közben még visítva röhög.

Amúgy azt vettem észre, hogy a láthatatlanul másodlagos tüzérség hatótávján belül mozgó rombolókat az automatika szorgosan lövi akkor is mikor nem látszanak. Csak épp el nem találja :D
  • Kronos79
    Alapból a "z" gombra van rakva.
  • Niflheim87
    Amugy ha már ugyis állunk van valami magyar csapat vagy alakul e majd a késöbbiekben ahova lehet csatlakozni?
  • Jacktor
    A reggeli patch gyakorlatilag mindenkinél óriási lag és ping ugrásokat hozott (játszhatatlan lett), így a szerver most áll, gondolom visszatöltés van (vagy javítás).
  • Niflheim87
    Lehet nem is nálam volt a baj most ha connectelni akarok azt irja server temporarily unavailable?
  • Toweliee
    Köszönöm a segítséget, variálgatom a beállításokat.
  • Shiver
    ebben a videóban amikor a csávó kilövi a lövedéket és már félúton van, milyen paranccsal vált a lövedék nézetre? mert nekem középső egér gomb kilövi és követi, de kilövés után nem tudok lövedék nézetre váltani ??? :D
  • Niflheim87
    Sziasztok!

Egy elég komoly problémám akadt tegnap még semmi baj nemvolt ma viszont az ms-em ilyen 30-ról felmegy 100ezerre is és kivág a login screenre ötlet hogy milehet a baj vagy hogy tudom ezt a ms-t ellenőrizni valahogy hogy milehet a baj?
  • _dRaxx_
    dual core. 4gb ram. radeon 6800. 60-70 fps xd
  • Hasselhoff72
    Én médium környékén tolom, lényegesen gyengébb cuccal és 50-60 fps kb mindig megvan, i35010/940/4gb de nem fullHD a noti ez sokat számít.
  • Kronos79
    Így elnézve a dolgot úgy gondolom, hogy a víz minőség butítása sokat dobna a dolgon. Ezen kívül nem tudom hol és mennyire jelentkezik, de a tükröződés is tud kajálni, illetve nem tudom téged mennyire köt le(engem nem), de az eget és a felhőket is vissza lehetne butítani. Ja az a post processing cucc visszavétele is szokott segíteni. Sokan esküsznek rá, hogy az nem egy túl fontos dolog.

Nekem ennél gyengébb gépem van és a WoT-hoz hasonlóan közepes grafikát választottam. Egy kicsivel jobb itt az FPS, mint ott.

Még valami. A fentiek közül nem kell mindegyiket egyszerre visszavenni. Próbálkozni kell melyik mennyit segít.
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.08.04. 08:44:32
  • Kronos79
    Igazából inkább azt mondanám, hogy bármilyen hajó szar, ha a hajót irányító játékos gyenge. Ha valaki jól használja a hajóját, annak nem vagy ellenfél, ha te vagy a low tier.
  • Toweliee
    Az alábbi laptop konfigon a képen lévő beállításokkal bizonyos helyzetekben (lövések) alig van meg a 15-20 fps, de nagy átlagban is csak 30-40. Szerintetek milyen beállításokat használjak, miket állítsak át (a wot majdnem max grafikán tökéletesen fut).
    Intel core i7-4710HQ 2.50GHz
    RAM: 16GB
    NVIDIA GeForce GTX 860M

• _dRaxx_
    Kis szinten vagy még. Ne bízd el magad. Tényleg csak etetés az eleje és ahogy mész feljebb jön a szopóállarc.
  • _dRaxx_
    Tegnapi napom nekem is olyan fantasztikus volt mind neked. Ugyan azokat tapasztaltam amiket írtál. Csak forognak és nem lőnek.. beforognak a lövések elé meg a torpedók elé is v még csak meg sem próbálja kikerülni őket. Megyünk egyfelé 5-6an szembe találkozunk egy ugyan ilyen létszámú csapattal és pár másodpercre rá már mindenki visszafelé megy és help 0 xd
  • Prince23
    Érdekes. Az előbb az Óceán nevű mapon 1v1-ben (kisebb mások általi sebzésekkel megszórva), távol, kb 12 km távon pérbajoztam egy 6-os Clevelanddel. Én meg 4-es Wyominggal voltam. Ennyire erős ez a csatahajó, vagy a Clv ennyire szar?
  • Master91
    Ezért vannak prém hajók...

Múltkor 5-os japó cirkálómat úgy szedte szét hogy beültem a sarokba remegni csata után, sokkot kaptam. Köpni-nyelni nem tudtam ellene, p.nát hajtogatott a hajómból szó szerint.
  • PrasCo
    Érdekes egyébként, egyelőre elfogadhatóan szórakozom a játékkal. Ma átugrott egy barátom, megmutattam neki, a dolog odáig fajult, hogy lett egy accountja (hozzá is vágtuk az Albany-t azonnal), és pár órán belül már a St. Louis-ával közösen verettük divison-ben, miután beüzemeltem a laptopot. Low tier, nagy móka volt.
    Ugyanakkor, ha visszaemlékszem, a WoT is így indult nekem. Még nagyon az elején néztem rá (talán nem is emlékszem már jól), két ág volt össz-vissz, a német és a szovjet, valamint volt a homokozó Pz.35(t)-vel bezárólag, meg afölött minden. Aztán valahol a Pz. IV magasságában abbahagytam és azóta sem nyúltam többé hozzá. Itt is szubjektív érzetem, hogy furamód, ahogy halad az ember felfelé a tierekben, nem csak a játék kezd szorítani a golyóin, de amúgy a "közösség" is egyre nagyobb ráktömegként viselkedik.
    Egyre erősebben érik bennem a gondolat, hogy pl. az USA cirkáló-ágat hagyom, ahol most van, a Phoenix-en, és nem megyek vele tovább, hogy maradjon valami, amivel még érdemben, a szó töredékében még nemes értelmében játszani lehet. Néha az az érzésem, hogy az egész pszichológiai séma úgy működik a játékmodellben, hogy felrakják az embert a szobabiciklire tekerni a dinamót, és az eleinte még elélógatott üveg sört szép lassan, hirtelen mozdulat nélkül kicserélik egy söralakú csekkre.
    Addig meg még megy a St. Louis-os golyószórás. :)
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.03. 23:53:27
  • StrikeFor
    kicsit én is azt hittem majd tekintélyt parancsolok,de direkt keresnek a DD,CV,CRuiser hordák........mivel tudják gyenge vagy
  • StrikeFor
    9-en ha jó köröd van akkor is kb nullszaladós a meccs....fasza
  • Pluskast
    Ezt még értem is, na de ez egy kilences csatahajó! Nem egy Wyoming. Ráadásul ha másban nem is de azért tűzerőben és az általa okozott sebzésben felül kellene, hogy emelkedjen egy BB egy CA-val szemben nem? Bár tudom feleslegesen kérdezek ilyeneket....
  • Dewri
    Az elején még poén a játék. Aztán tier6 fölött kissé elszáll, tier8-tól meg játszhatatlan lesz, főleg anyagilag... Az eleje a beetetés...