23028
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • TuskoMobile
    jah így van
    legnépszerűbb mész bs-el és eltűnik mellőled a support és ugye te már nem éred utol őket hát akkor cv-vel mennyi az esélyed xD
    és leszednek/kiszednk könnyen az ellenségek
    szóval már az elején eldől és nagyon fontos merre mész

A másik hogy a játék is szándékosan szétszórja az embereket :(

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.08.09. 23:19:34
  • Endre
    Amit én látok CV ügyben: max behúzódik valamelyik sarokba és az Istenért el nem mozdul onnan. Ha én tudom, hogy ott lesz az ellen is tudja. A 99% ezt csinálja. Épp most próbáltam rávenni egyet, hogy szép lassan menjünk arrébb (cirkálóval voltam), meg nem mozdult volna. Csapat messze 4 ellen persze tudta hol keresse, védtem amíg tudtam aztán engem is kilőttek.
  • Dewri
    Élesben nem működnek az oktató videókon látott dolgok. Az oktatófilmeken valahogy mindig az történik, aminek történnie kell, a cirkálók fedeznek, a csapat együtt mozog, stb. A valóság teljes káosz, full agyhalottakkal, 15-en 20 felé, stb...

CV-vel nem érdemes emiatt a csapattal menni. Némi pályaismerettel már lehet tudni általában hol szoktak jönni leginkább az ellenfelek, úgy kell elhelyezkedni, hogy az áttörési pontoktól jó távol legyél. Aztán ahogy halad a játék, esetleg lehet mászkálni, ha tisztul egy oldal, akkor oda, ilyesmik. De az elején semmi esetre se indulj el előre a többiekkel, mert az halál...
  • Endre
    Most kezdtem játszani CV-vel, coop módban gyakorolgattam a manuális célzást, talán már megy is. Viszont. Próbálom a gyorstalpaló szerint használni a járgányt, a csapat közelében maradni, de mivel a sebességem szinte semmi ott maradok magam, egy dd felderít és végem. Én ha van CV a csapatban ott cirkálgatok a környékén ha épp megfelelő hajóval vagyok és mindig akad valaki a horogra. Valamiféle alkalmassági kéne ezekhez a játékokhoz
  • Bucser
    Japan DD-vel szoktam eloreengedni torpokat szigetek peremerol az elejen amig van ido ujratolteni az elso kozeli kontaktig. Egyszeru coverage szerzes kerdese... ne csak nekem kelljen kerulgetni es ha valaki van olyan hulye hogy belerongyol ingyen pont volt.
  • seepheeerd
    Teljes kezdő guide
  • zsupeti
    Most már tudom,h mi miatt fostam/fosok ezektől ha csatahajóban ülök.

• Endre
  • Kronos79
    Nekem egyszer elegem lett. Kb. 4 napja harmadszor szedett ki saját hülye. Ezúttal én japán cirkálóval, ő rombolóval. Eleresztett egy sorozatot. Persze nem tűnt fel neki, hogy közel azonos sebességgel haladunk azonos irányba egymástól úgy 2,5km-re és a HP-m kb. 85%-a elpárolgott. Barátságosan visszaköszöntem neki 3 torppal. Az ő hajója nehezebben viselte a találatokat.

Többségében azokat a hülyéket nem bírom megérteni, akik meglátnak egy ellenséges hajót 10+km-re és már lövik a torpedókat (T3-4-5-ről van szó). Nem baj, hogy sziget és hatótáv problémák vannak. Kit érdekel? Ez olyan lehet részükről, mint a megijedt állatoknál a berosálás, bepisilés. Torpedó "kakik" el, talán megijesztik a 10+km-re lévő ellenfelet, és minden oké. Te meg nem is számítasz rá, hogy valaki ilyen távolságból megereszt egy sorozatot. Ez az igazi facepalm.
  • PrasCo
    :D Igen, azon mondjuk még most is röhögök, ahogy olvasom.
  • DantesHUN
    Ez semmi. A saját magát megtorpedózó hordozó. Na az a valami.
  • PrasCo
    Két napon belül másodszor torpedóz meg csapattársam.
    Már kezdem elhinni, hogy ez a dolgok normális menete.
  • zsupeti
    Újraosztottam a parancsnoki skilleket,és felpattintottam az "Advanced Firing Training" et.
    15 gépet kapott le a légvédelem,3 rám küldött rajból.
    Hullottak mint a legyek. :)

Valaki írta itt pár napja,annak nagyon köszönöm a tippet.
  • Endre
    Neked is
  • Endre
    Köszi.
  • PrasCo
    Ez így érdekes lett. IV-es jenki DD, Clemson; Mk14-es ágyúfejlesztés. Akárhogy forgattam meg tapogattam, ezek pöccre ugyanazok az ágyúk voltak papír szerint, csak némi plusszal a fejlesztési fán legördülő menü nélkül semmitmondó Artillery-számnál, az "After mounting" után. Sehogy se értettem, ez azért bentmaradt marhaságnak (mint a 37mm-es Maxim légvédelmi gépágyúk az Albany-n...) kissé túlságosan szem előtt lett volna. Megvontam a vállamat azzal, hogy nem sietek sehova, erőforrás akad, beruházok rá, ha semmi másért, legalább azért, hogy vizualitásban szép legyen, ahogy kap egy koszorút a gép.
    ...most négy helyett nyolc ágyú van a hajón. Ja? Oké.
  • Trucker39
    Végre betöltődött. Settings/Controls/ Display team panels pipa

• Dewri
    Angolul van leírás:

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.09. 16:10:17
  • Trucker39
    Mindössze egyetlen opciót kell hozzá kipipálni. Ott van az, csak végig kell olvasni melyik mire való.
  • Endre
    Valahol találok egy összefoglaló billentyű kiosztást? A Help egy szar, napok óta olvasok mindenfélét a játékról, de erről nem esik szó.
    Nem is értem egy komolyabb játék normális leírás nélkül. Amit találtam a wows.hu oldalon az is játékosoktól ered. Pl. láttam olyan képet ahol csata közben látszottak a játékosok a képernyő 2 oldalán. nyomogattam minden nem jött össze. Talán mod? Akkor nekem nem lesz
  • Dewri
    Próbáld az akció végén. Ilyenkor keddenként már lehet nyerni. Ez egy wg féle VÉLETLEN, akciós hétvégén nyilván minden player szarul játszik, nem a játékot manipulálják, az kizárt dolog...
  • DantesHUN
    Sőt. Régebben a Wot-ban sem +2 tier volt, sokkal több, tier 6-s tank lazán ment tier 9-ers ellen.
  • DantesHUN
    De a háromszorozás se akar összejönni. Szerintem abba is hagyom mára. Azért nem semmi, a New York-al két nap alatt se volt győzelem. Jó, csak 5-6 csatát mentem naponta, de akkor is. Vagy tíz vereség zsinórban?
  • Dewri
    Rosszul emlékszel. Wotban is alap a +2 tier, illetve könnyűtankkal a +3-4 lazán... Tigrissel az E75 ellen de szép is volt...

Én is mindig azt mondtam, hogy azonos tierben lenne jó a játék. Nem tudom miért az a közfelfogás, hogy akkor unalmas lenne. Miért lenne unalmas? Ugyanúgy el kéne bontani az ellenséget, ugyanúgy keményen kéne harcolni, csak éppen szemben nem lenne nagyobb látótáv, nem lenne nagyobb lőtáv, nem lenne nagyobb sebzés és páncélzat. Ez nem unalmas, hanem kétesélyes játéknak hívják...
  • DantesHUN
    És az a durva, hogy mind a két hajó V-ös szintű, még sincs esély ellene. Mi van, ha V-ös japánként egy VII-es US hordozó jön? Egy tárral lelövi mind a 30 gépemet? Értem én hogy ez a balance, az US vadászokban erős, a japán meg inkább csapásmérésben, de ez kicsit durva aránytalanság.
  • Master91
    nem is CV-zek, csak DD-zek, kíváncsi vagyok hogy a következő patchbe mi fog változni e téren, de addig szüneteltetem a CV-t amíg 1-1be 0 esélyem van még saját hajók fölött lezúzni az USA gépeit, perk ide vagy oda
  • DantesHUN
    Basszus. Azért ez már nagyon nem fair. Annyival erősebbek az US hordozók légi harcban, hogy japánnal akár ki is léphetnék. Nincs értelme. Egy V és IV-es US hordozó ellen, én egy japán V-ösben kettő! felszálásra futotta. Utána nem maradt több gépem. Én egy! US repülőt lőttem le.
    Egy torpedó találatom volt. És annyi.
    Bármerre igyekeztem kikerülni a gépeiket, mindenhol ott voltak. Megyek jobb szélen: US vadászok. Középen, szintén, bal oldalt szintén. Mindenhol. Próbáltam, hogy a saját cirkálóink AA hatókörében tartom a repülőimet, hogy legyen egy kis plusz esély, de így is lelőtték minden gépemet, pár másodperc alatt.
    Az V. szintű amcsi hordozó egymaga 43! repülőt lőtt le.
  • Lokker
    Akkor a World of Warplanes a te játékod, ott csak azonos tierbe rak nagyon ritkán fordul elő amikor van 1 db 1 tier-el nagyobb röpülő
  • ximix #7053
    Egy azon szinten lévőnél is előfordul nagy különbség a lenti táblázaton is látod pl t7-ig a japánok vezetnek és van ahol majd ~7km van az ő javukra ugyanazon a szinten + gyorsabbak is így utolérni sincs esély őket itt jön képbe a taktika.
  • StrikeFor
    na csoda egy 7200-as WIN-el kezdtem a napot
  • Endre
    Ez világos, de 3 tierrel nagyobb hajónak kilóméterekkel nagyobb a hatótávja bármennyire fejlesztem az enyémet azon a szinten. De tényleg hagyjuk a fenébe.
  • ximix #7050
    Nemrég linkeltek egy pdf-et amiben a kisebb hajóknak nagyobb a DpM-je mint a fölötte 3-mal lévőknek

• ximix #7049
    Az egyazon tierben is előfordulhat, hogy az ellenfél messzebbről tud tüzelni, nem egyformák a lőtávok + lehet növelni.
  • Endre
    Unalmas? Egyenlő szint, egyenlő esélyek semmi "segítő progi" ez a fair játék, döntsön a tapasztalat, kor , hozzáállás, de biztos rosszul látom. Kösz a reagálásokat, ez van, tudomásul veszem.
  • DantesHUN
    Mert úgy unalmas lenne, ha csak veled egy szintűekkel rakna össze. Illetve nem is megoldható, mert nincs minden szinten elég, játékos. Továbbá, ugyanolyan eséllyel rak össze két szinttel nagyobbal, mint két szinttel kisebbel. És ez minden ilyen online játékban így működik.
  • Endre
    Azt már felfogtam, hogy összerak, de mi az értelme, célja?
  • StrikeFor
    3-al magasabbal is összerak! SŐT ha csapatban jelentkeztek be még 6-al is :D
  • Endre
    Nagyon jó, ezek szerint én a IV. tier beli BB vel simán kerülök VII tierbeli BB vel egy játékba. És ez miért jó? Esélyem semmi. Ez történt most is.
    Ha jól emlékszem a WoT ban 1 osztály különbség lehetett , azt egy kis ügyességgel át lehetett hidalni.
    Utoljára szerkesztette: Endre, 2015.08.09. 09:59:45
  • Trucker39
    MM táblázat
  • Endre
    Tudja valaki milyen meggondolásból rak össze a játék 2 tierrel magasabb hajókkal? Én el sem látok addig ahonnan ők már simán tűzet nyitnak.
    Tanuljak meg sz˘@pni vagy hogy menjen el a kedvem? Valami oka biztos van csak én még nem értem.