23028
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • zsupeti
    3200 goldért már válthatod is ,free xp-re. :)
  • seepheeerd
    Ma két citadell után 3 HP-val osont tovább a Mogami... persze valami jószemű kiszedte :D
  • seepheeerd
    Az jó, Langley-vel már van vagy 80ezer, úgy hogy a következő anyahajó is ki lett fejlesztve :)
  • Tono34
    Persze az ilyen csata az vereség.. 8 citadell találat egyéni rekord :)

• zsupeti
    Termelheted az átváltani való xp-t,persze goldért,ennyi.
  • horika
    Jó kérdés, wotban ugye azt az xp-t amit a tank kapna, ilyenkor megkapja a legénység egyik tagja és a tank nem kap. De itt a hajó ugyanúgy kapja tovább az xp-t, mintha nem lenne elit.
  • GaBika6
    Ha megveszem a következő szintű hajót és megtartom a régit, akkor elite státuszt kap a korábbi hajóm. Ilyen arany színű babért kap. Ez mire jó?
  • ximix #7195
    A WoT-ban fix 300, de van hétvégi vagy valamilyen ünnepi event akkor előfordul féláron is.
  • ximix #7194
    Kösz, de csak 42, a lényeg a 4 darab DD akik végigkergetek a pályán, de sikerült túlélni egy Clev-ben.
  • PrasCo
    Értem, köszönöm!
  • Plata
    Az továbbra is 300,legaláb is WoT-ban így volt,mikor vettem.
    Ha lesz Wipe az aranyat visszakapod.
  • PrasCo
    Gyorskérdés, urak:
    Ha vásárlok egy helyet a kikötőben, az 300 doubloon. A továbbiak is 300-ak, vagy fokozatosan, lineárisan/exponenciálisan/valahogy emelkedik ez az összeg minden új szlot vásárlásával?
    Szerk.: Valószínűleg ostoba kérdés, de mivel pénzről van szó, inkább rákérdezek. Bár ahogy írjátok, "nagyon valószínűtlen", hogy lesz wipe, DE ha lesz, a garázshelyek megmaradnak az accon?
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.11. 20:02:31
  • zsupeti
    Szép. :)

Nem egy helyben álltál,az már tisztán látszik.Nem semmi.
    300k bevétel biztos volt,meg 4k xp.
  • ximix #7189
    Salala tararararam salala Clev

• StrikeFor
    ez egy 120k-s kör....kövi meccs: 30 Hit 35k dmg.........taaaaakaaarooodddddj WG
  • DantesHUN
    Ja, hát én is ennyire jutottam. És úgyis átengedik a rombolót , szóval. Ennyi. Mindegy, köv csata, a csapatárs hordozó AFK. Persze a túl oldalt US hordozók, és aktívak. Mindenesetre erre is nyomtam egy report-ot. A hordozó nagyon a csapatra van utalva, bizonyos tekintetben. Ilyen csatákban semmit se lehet tenni, teljesen haszontalan a hordozó ilyenkor.
  • StrikeFor
    jól indul a nap

• Dewri
    Semmit. Halál. A hordozó nem tud kitérni egy gyors romboló elől. Esetleg ha nagyon durva mákod van, ki tudod torpedózni a repcsikkel...
  • DantesHUN
    Ez világos, és lassan ez folytja meg a játékot, a csapatjáték hiánya, ezért lett elegem a WoT-ból is.
    De...mit lehet tenni ebben a helyzetben? Tehát hordozóval, ha átengednek egy rombolót? Nekem semmi ötletem.
  • Dewri
    Mivel nulla csapatjáték van a játékban (pontosan ezért teljesen élvezhetetlen az egész...), ezért teljesen felesleges a többiekkel is számolni. Csak berak 15 embert egy oldalra. Ez egy tömeg, nem csapat, semmilyen formában. Se a CBT-ben, se itt nem volt még soha olyan, hogy bárki segített volna, még ha néha írtam chaten, akkor se. Ellenben sokszor kitorpedóznak, nekem jönnek, elém jönnek, lopják a killt, kb ennyit ér a "saját csapat"...
  • DantesHUN
    A chat-nak tényleg semmi értelme. Hiába kér segítséget az ember. Hordozóval voltam, a pálya közepét teljesen üresen hagyták, bejött egy romboló, és vége. Kieszedett. Hiába írtam be, hogy segítség. A koordinátákat. Senki. A rombolót repülőkkel-torpedóval eltalálni, szinte lehetetlen.

Nem tudom mit kéne ilyenkor hordozóval csinálni? Mehetek akárhová a pályán, ha egy rombolót átengednek, az úgy is megtalál. Ötletem nincs, ilyenkor mit lehet tenni.
  • DantesHUN
    Érdekes, hogy a tier V-ös hordozóval is kevesebb a sebzésem mint a IV-essel. Pedig több gép, több osztag. Csak tier IV-ben több a tapasztalatlanabb célpont, illetve tier V-ös hordozó sokszor akad össze nagy US hordozóval, VI-VII cirkálókkal, csatahajókkal, amiknek igen erős már a légvédelme. Ezek a hajók lazán leszedik a támadó gépek felét is.
  • herminamezo54
    koszia valaszt. majd igyekszem
  • PrasCo
    Kizárólag Random Battle során tudsz kitüntetést szerezni.
  • herminamezo54
    hello ha mar itt vagyok meg 1 kerdes . mikor ad plecsnit a jatek ? coop modban is vagy csak a mission-ban? miota elertem a 8-as szintet eltuntek a kituntetesek . lehet hogy jobban nem de talan rosszabbul sem lovok . szoval nem ertem. ha valakinek van otlete tanacsa elorre is koszonom
  • herminamezo54
    koszonom a valaszt . en is igy gondolkodtam de jobb ha tobben is meg erositik . hajra
  • seepheeerd
    Battlefield '42... na ott imádtam a hadihajókat :)
  • Avenger93
    Bár a játékba most ahogy nézem Expert Marksman a skill neve
  • Avenger93
    Igen erre köszönöm :) csak félrefordítottam a játékba :)
  • Jacktor
    Az Aiming Expert-re gondolsz?
    Megnöveli a fő ágyúk célzási sebességét:
    +0,7 fok/mp célzási (torony forgási) sebesség a nagy kaliberű ágyúkra (155 mm felett)
    +2,5 fok/mp célzási sebesség minden kis és közepes kaliberű ágyúra (155 mm és alatta)
  • Avenger93
    Így már értem :) akkor lehet rosszul fordítottam le :D
  • pxxl
    emlékeim szerint 155-ig 10%, 155 felett 7% gyorsítás vagy valami ilyesmi. de majd valaki megmondja a tutit :)
  • Avenger93
    Annál a kapitányi skillnél amitől gyorsabban forognak a lövegek ott a kaliber, hogy számít bele? Mert azt írja hogy legalább 155 mm-es vagy 200+ mm esetén gyorsít, de ha nekem 152 mm-es van csak akkor annál is hat?
  • Dagohun74
    500 + meccsem volt zárt béta alatt jó volt főleg hogy reménykedtem ez kacsavadászat stílus esetleg változik. De ma már nem, most 200+ meccsnél járok és semmi nem vonz. Főleg az a tudat hogy ez már nem változik érdemben lesznek buffok nerfek és ennyi. Ez nem szól tengeri csatáról. Ez nem is tudom mi. Árkád lövölde hajókkal. De az hogy nincs legénység a másodlagos fegyverzet egy vicc a lőszer végtelen főleg a torpedóknál spot rendszer kriminális. Kár érte. De ízlések és pofonok.
    Bocs az negatív értékelésért.
  • Pluskast
    Semmi értelme lecserélni, felejtsd el. A -2 ágyú elvesztése sokkal jobban fáj mint az, hogy kevesebb a légvédelmed. Amúgy sem az a jellemző abban a tierben, hogy téged szemelnének ki a repülők. Hamarabb fogsz elsüllyedni ellenséges hajó lövedékeitől.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.08.11. 10:28:04
  • horika
    Szerintem nem érdemes lecserélni, kapsz pár plusz aa-t meg talán minimális hp-t, de cserélbe -2 löveg.
  • ZsG502
    Tier-5 fölött a játékélmény szerintem már elkezd romlani.
    Tier-8 tól meg a magas szervizköltségek által okozott óvatosabb játék egyszerűen monotonná és unalmassá teszi a csaták többségét.

Nekem pár napja lett meg a New Orleans, de pár próbaút után nem hajóztam ki többet. Semmilyen jó játékélményt nem adott.
  • _dRaxx_
    Én bízom benne bár ez kevés de a németeket ismerve szerintem nem lesznek nagy csalódások. :) Mondjuk én ilyen Német fan boy vagyok és lehet csak ez beszél belőlem. :)
  • pxxl
    lehet, hogy az volt a baj, hogy 2-3-as hajókkal próbálkoztam. majd magasabb szinten :) nemsokára jön a Phoenix majd azzal talán :)

vagy erőt veszek magamon és folytatom a japán csatahajókat, és azzal :D csak annak is a szórása nevetséges :\
  • _dRaxx_
    Játszom én.. meg lehet nézni a profilom lassan jön a 200. meccs. CBT-ben is volt 100-200 meccsem. Nekem semmi bajom a játékkal örülök neki hogy kitalálták ezt a hajós változatot és minden meccset élvezek. Persze azért ez túlzás de ritka nálam az olyan meccs amin ki ragelek. :) Meg hát tudni kell veszíteni. Persze az életkedvem elmegy mikor tolok 3-4-5 kill-t 100k dmg-t és lose de ha ilyen van magamban tisztázom a szitut hogy én amit tudtam megtettem és tovább lépek nyugodt lélekkel és már a kövire készülök mit s hogyan kéne. :)