23029

A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #7323 integessek ? :D -
DantesHUN #7322 Eleve minek lősz rá, egy 32 csomóval haladó 18 km-re lévő célpontra csatahajóval? -
DantesHUN #7321 Az van különben, hogy külön kell választani a sebzést, és a szórást, és az átütést.
A sebzés értéke fix. Le van írva, mikor mennyi, csak értelmezni kéne.
A szórásnál, és a pontosságnál van random szorzó. Ha nem sebez, vagy csak 1000 körüli értéket ad be, annak több oka is lehet.
-ügye, ott van az, igenis van úgy ,hogy az ember kicsit mellé céloz.
-a célpont kitérhetett. 20 km környékén, pár foknyi eltérés már okozhatja azt ,hogy nem oda megy, ahová céloztam
-némelyik hajónak valóban botrányos a szórása, és ebben még rásegít a random faktor is
-a lepattanhatott a lövés, aminek megint levannak írva a szabályai, és igen itt is van random.
Azaz, ha rálövök egy másik csatahajóra, és ezrest ír ki, akkor azért van mert nem citadellát ütötte át, és a fenti okok kombináció miatt lehet,, kivéve a lepattanást, ha lepattan, akkor eleve nulla. -
StrikeFor #7320 oké lőjj rá egy 32 csomóval mozgó nálad 10x kisebb célpontra ami mondjuk 18 km-re van tőled és találd el a vízvonal alatt :D :D -
DantesHUN #7319 Jah, de amúgy tudod mi a baj? Felslegesen írtuk le. Úgyse olvassák el, és ha mégis akkor se úgy van , ez szokott lenni. -
Pdig össze sem beszéltünk. :) -
"Van egy másik dolog is ami segíthet a maximum károkat okozni: a vízvonal alatti átütés. Ilyenkor a vízbecsapódás pillanatában a detonátor élesedik, a lőszer viszont lelassul, így átütési képessége drasztikusan lecsökken. Ez az érték már nem lesz elég más csatahajók átütésére, azonban a kevésbé páncélozott DD-k és CA-k esetében a lőszer a hajótestben fog felrobbanni, hisz a lőszer lecsökkent sebessége miatt a hajótest sima keresztül lövése már nem lehetséges (a legtöbb egylövéses killt az ilyen esetek okozzák a DD-knél és CA-knál):"
Forrás: A sebzési rendszer működése -
DantesHUN #7316 Vízvonal alatt nem nulla a sebzés.
,,Van egy másik dolog is ami segíthet a maximum károkat okozni: a vízvonal alatti átütés. Ilyenkor a vízbecsapódás pillanatában a detonátor élesedik, a lőszer viszont lelassul, így átütési képessége drasztikusan lecsökken. Ez az érték már nem lesz elég más csatahajók átütésére, azonban a kevésbé páncélozott DD-k és CA-k esetében a lőszer a hajótestben fog felrobbanni, hisz a lőszer lecsökkent sebessége miatt a hajótest sima keresztül lövése már nem lehetséges (a legtöbb egylövéses killt az ilyen esetek okozzák a DD-knél és CA-knál)
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.08.15. 12:18:19 -
aru #7315 Remélem ezt te sem gondoltad komolyan! Alapvető probléma a játékban a célratartás... Egy toronyból kilőtt 2 lövedék képtelen párhuzamosan haladni! A tornyok képtelenek sok esetben célra tartani és még úgy is körbe lövöd az ellenséget (előtte és mögötte csapódnak a lövedékek) ha kis szünettel lősz, mert figyelembe vetted, hogy lövésenként a hajónak van némi billegése.
Az meg külön érdekes WG gondolkodási mód, hogy ha AP vagy HE lövedékkel víz alatt eltalálok egy ellenfelet akkor az nulla sebzés... 5 km-nél már kapásból be kellene adnia a süllyedést AP-ra, mert a víz nem tud annyit lassítani a lövedéken, hogy az ne üsse be a célpontot! -
seepheeerd #7314 Na abban lesz pár értelmes dolog :) -
Kotomicuki #7313 Erre csak egy wot-os ellenpéldát tudok felhozni:
- amíg oda mentek a lövések, ahova céloztam (70+%-os találati aránnyal) és azt tették, ami le volt írva (átütés, átlagsebzés), addig 55%-os wr-em volt, jó eredményekkel és élveztem a játékot, amióta a script dönt, azóta egy nevetséges szerencsejátékká züllött az egész (a wowp és a wows meg már eleve így indult), amiben egyszerűen már nyerni sem enged a script, nemhogy találni-sebezni (~40%-os találati arány, de sokkal kevesebb sebző találattal is, ami együtt már több, mint szánalmas...)
- amikor a script éppen azt "akarja", hogy találj, akkor a tüzérrel is el fogod találni a célzókörön kívül cikázó és addigra már rég nem spot-tolt light-ot is, ha meg nem akarja, akkor 6 csatában legfeljebb csak splash-"találataid" lesznek és örülhetsz, ha a lánc besárgul miattuk, 0 sebzéssel -
StrikeFor #7312 én várom a peeeccset -
seepheeerd #7311 Én ezt már csak röhögni tudom... lenyomom a másfélszerezőt valahogy, aztán annyi pénzt farmolok a Langley-vel hogy fedezze a javítást, majd megyek diablózni :D -
StrikeFor #7310 most,hogy szétszívtam a véred :D -
seepheeerd #7309 Kigúnyoljalak? :D -
StrikeFor #7308 baHhhh rosszul célzol :D :D -
seepheeerd #7307 Kár hogy nm vettem videóra: balfasz ellenség,7km-re álló Nwe Mexico, 6km-re sziklának tolato másik New Mexico. Lövöm a sorozatokat, 4 hit, 1310 dam... VÉGIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ők meg szétszedték a North Carolinát.
Hát kúrd meg az anyád WG. -
Myke28 #7306 Nálam zoomolásnál azonnal kifagy a teszt szerver ,valakinek hasonló problem? Megoldás?
(Tudom ne játsszak vele :) )
-
Dewri #7305 Ja, de 3 km már nagyon közel van. Egy BB-t pl jóval hamarabb szarrá gyújtanak a cirkálók, nem nagyon jut be 3 km-re... Jobban örülnék, ha mondjuk 10 km-en belül lenne megnövelt pontosság... -
Kronos79 #7304 Annyit mondott róla, hogy érezhetően kevesebb. A patchnotesban nincs szó ilyenről, ezt el is mondja, de WG-éktől már megszoktuk, hogy leírva nincs, de mégis volt változtatás. Ne haragudj, de tesztszervert ezért nem akarok letölteni, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. A pontosságnövelés viszont nagyon jól látszott a videóban. 3km-en belül egy-két kivétellel minden lövedék a célzott helyre megy. -
All aboard the HE-spam train! -
DantesHUN #7302 És mitől lett kevesebb? Én annyit olvastam, hogy csak 3 km-en belül növelik a pontosságot. -
Kronos79 #7301 Az előbb néztem Jingles legújabb videóját. Lesz itt sírás, ha tényleg így van. Érzése szerint kevesebb lett a citadella találat. Elmondása szerint nem csak ő érzi így, mert a fórumon is felvetődött ez a téma. -
El se hiszem, hogy Furutakával lehet ilyen kört menni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
seepheeerd #7299 Nem csak azt, de a BB-k védelmét is, megy mindenki a saját feje után. Pedig egy kis csoport (BB/CA/DD) igen csak ütősen tudna támadni egy-egy hajót.
Tegnap hátul maradtam, hogy legalább az első légitámadás szétszórásában segítsek, folyamatosan támadták a srácot, még egy CA volt ott... A játék felénél megkaptam, hogy camper vagyok :)
(A végére volt pár citadellám és két elsüllyesztett hajóm, nekik megmaradt a két cv és egy BB, mindhárom lőtávolomban, de a torpedók szétszedtek. Nekünk vagy 4-5 hajónk volt még életben, de fene tudja merre jártak. Draw lett)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.08.14. 15:56:49 -
Jacktor #7298 Hiryu: 25%.
16 csatából 4-et nyertem vele. Félelmetes hogy magasabb szinten milyen szinten szarják le a CV védelmét (ha nem szakaszban megyek). Az első 5 percben nem is látjuk az ellen hordozó gépeit, ebből egyértelmű hogy a pálya szélén sunnyog épp és engem keres, de senki nem hajlandó segíteni még kérésre sem. -
seepheeerd #7297 Ezt mondják fórumon is: baromira nem jelent semmit a win rate. -
Dagohun74 #7296 Az a baj egyre több ilyen játék lesz. A programozóknak is könnyebb elég beleírni RNG-t és mehet. Valahogy sokkal jobb úgy játszani mint pl.: a War Thunderbe kiállok a tigrissel a dombra kurszkon és semmi nem lövi át 1km távolságból. Ma már nem de régen így volt. Nem kellett szerencse, vagy beüt vagy nem és mennyit sebzel, sorsol a gép. Tudtam mit tud a adott technika. De ezt lemodellezni sokkal nehezebb mint a dobókockát. Ezt hiányolom ebből hogy megismerd a hajót, tud hogy mit tud és feszegesd a határait, de így nem lehet. Na peace. -
Köszi a segítséget de tudom, hogy hol kell keresni :P Nem is azért nem tudom, hanem mert egész egyszerűen nem érdekel :) -
Jacktor #7294 Ha nem lenne szórás, állítom hogy rosszabb lenne a játékélmény. Mikor 15 km-ről becélzol és rálősz egy hajóra, szórás nélkül neked pontosan telibe kellene verned a sebzéshez, aminek a legkisebb az esélye, hisz még ha jól is céloztál, ő ha kicsit is belekorrigál a kormánnyal vagy a sebességgel, akkor már 0 találatod lenne. Így meg a szórás akár a kisebb célzási hibákat is képes korrigálni úgy, hogy a nagyon szélre került lévő lövedék betalál. -
_dRaxx_ #7293 WOWS odalán meg tudod nézni magadnak. Jobb felül ott a neved. Kidobja a wot, wowp meg a wows(katt a wows) és ott is van minden. :D Köszi az infót 7291ben :) -
ha valaki elvállalja (meg a többség is szeretné stb stb), beállítom neki. :) -
Házi Gazda. -
Szerintem nem figyelj a statodra. Teljesen felesleges, meg amúgy is mit számít? Ok ha klánban akarsz játszani talán mert egyes csapatoknak fontos, hogy olyan játékosaik legyenek akiknek jó a statisztikájuk, de azon kívül szerintem tök mindegy. Szerintem az én win ratem kb úgy 40-42% között mozoghat, de igazság szerint leszarom mert ez kb a 12-13 éves vérpistikéknek fontos. Relax és mély levegő:) Ha meg végképp nem bírod tarts szünetet :) Ha meg van kedved hozzá megyek veled. Két Iowa az már csak képes valamire ;) -
_dRaxx_ #7289 HG az mi az? -
_dRaxx_ #7288 Na akkor tisztáztuk mi kell a játékhoz.. SZERENCSE ! Többet meg ne lássam hogy itt rísz. :DDD Mentél egy szar meccset zárd le magadban hogy ez így alakult nem volt szerencséd e van. Jó meccsekről meg lehet pakolni a képeket meg mesélni stb... :)
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.14. 11:41:44 -
Ha nincs ember akkor időre bevállalom. -
Lokker #7286 Kéne HG-t választani. Van aki vállalná? -
StrikeFor #7285 pont leírtad ugyan azt amit én reggel.... :) -
StrikeFor #7284 nem adtam el...volt rá jelentkező /még magyar is :P / pedig ugye "drága" volt.......