23030

A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #7644 Miféle bevetése? Amikor A Tigrisnél alapvetően gyengébb, kisebb, vagy elavultabb tankokat lőtt ki? Ettől legendás? A Yamato ha úgy alakult volna, ugyanígy lő rommá egy sokkal kisebb, régebbi csatahajót. De nem ez történt, leradírozta a légierő, nem tudott a potenciális legyőzhető ellenfeleivel találkozni. De hát nincs olyan, hogy mi lett volna ha. -
Dewri #7643 Azért a Tigrisnek volt néhány nem egyszerű bevetése, amitől legendás lett, nem csak a neve miatt vált azzá... -
DantesHUN #7642 Azért legendás, mert a legnagyobb csatahajó volt, illetve...a német/japán haditechnikára szeretik ráaggatni a legendás jelzőt. A legendás Tigris tankról bármely könyvesboltban van 10 könyv, míg a sokkal több csatában, a hadsereg gerincét képező német típusról semmi, de mondjuk más nemzet tankjairól se nagyon.
Na ugyenez a csatahajóknál: Bismarck, Yamato.
Persze az is igaz, azért azok a hajók amik csatában/akcióban vettek részt , és süllyedtek el, nem sokan vannak, így érdekesebbek. -
+1, illetve csatahajóval HE - t lőni ... 
-
Scharnhorst #7640 Nem semmi botok elleni harcolva ennyi lőni? Ne vicceljünk már. Majd ha játékosok ellen teszi elhiszem, hogy szép eredmény. -
Dewri #7639 Darthmaul06 küldött egy replayt, igaz, hogy tesztszerveres, de azért nem semmi HE lőszerrel összelőni 10 citadelt és 5 killt Montanával!
-
Miért van az hogy tegnap halhatatlan voltam ma meg instant meghalok. -
Jaj de kis cukorborsó ez a MatchMaking
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Dewri #7636 Azért fura, hogy miket nevezünk ma "legendásnak". A Yamatonak gyakorlatilag ez a második neve, pedig a valóságban kvázi semmit nem csinált, kifutott és a légierő szétcsapta. A Tirpitz is "legendás", pedig a kikötőben/javítódokkban állt szinte végig "pályafutása" alatt, aztán addig bombázták több alkalommal és több hullámban, mire sikerült szétcsapni. Ezeket nem nevezném legendásnak...
Még a Bismarck lehet legendás, mert szétlőtte a Hoodot, meg a Prince of Walest is, és harcban pusztult el, nem adta olcsón magát az idióta kapitánya ellenére sem... -
Toweliee #7635 Köszi, ez a dilemmám. Egyre többször támadnak repülők, a löveget meg baromi ritkán használom. -
...és így is tettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ZsG502 #7633 Nem feltétlenül.
Mivel elvesz két ágyút és légvédelmi lövegeket rak a helyükre, ezért nem muszáj feltenni.
Ha kell az ágyúfejlesztés, akkor fejleszd ki, de ne tedd fel. Ha inkább a légvédelmi ágyúk kellenek, akkor meg fel lehet tenni. -
Toweliee #7632 Szerintem sem rossz. Ráadásul a torpedók miatt egyedi játékstílusú csónak lesz.
Mutsukira kell a C test? -
DantesHUN #7631 Azt hiszem az elég sok kredit. -
Toweliee #7630 Azt mondja Clever 40k sebzésre ad nettó 200k-t (kerekített számok). -
DantesHUN #7629 Igen jónak tűnik. Persze mivel prém hajó, a nagy kérdés, hogy hoz kreditet? Ha magas szorzóval, még meg is érné, akinek van rá pénze. -
Toweliee #7628 :) -
StrikeFor #7627 +1 :D -
a myogin és az izumon elég hatásos a másodlagos rendszer(persze itt nehezen jön ki :D ) myogin a rövid hatótáv miatt nem érvényesül,de az izumon már keményen szórják az áldást. Dewri videóján is látszik hogy szinte állandóan lőnek,gyújtanak. Hatékonyságuk meg hát,olyan amilyen. de azért 20k sebzést összehoztak 560 lövésből
Ergo én úgy gondolok közelharcos típus lesz az izumo. Myogit is úgy használtam.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.08.24. 17:14:59 -
zsupeti #7625 Akkor is. :D -
Toweliee #7624 Nem az enyém :) -
StrikeFor #7623 Ó te rohaték :P -
Toweliee #7622 -
_dRaxx_ #7621 5kmes távolság. Omaha vs NY BB. Citadellát lőttem neki. Ez még új vagy más is alkotott ilyet? :D North pályán történt. -
Ragnaer #7620 HMS Nelson
A britektől ered az ötlet:)
Az izumon jobb a tornyok elhelyezése... mert menekülés közben azért tudsz egy toronnyal tüzelni.
Ettől függetlenül egy nagy foci pálya az egész + nagyon magas a hull ezért lehet jól eltalálni.
Utoljára szerkesztette: Ragnaer, 2015.08.24. 15:08:32 -
Jacktor #7619 Igen, mint már említették, még nem élesedtek a torpedói, így ami eltalált, a nem robbant fel. Látszik is, hogy a másik 3 torpedó ami elmegy előttem, ahogy elhagyja a hajóm vonalát már élesedik is (megjelenik fölöttük a piros háromszög). Mondjuk nem sokon múlott... :) -
Dewri #7618 Amúgy ritka ronda ez az Izumo szegény. És totál célszerűtlen. Minek ekkora böszme hajó, ha csak 3 torony van rajta, az is összezsúfolva egy kupacba az elején? Vagy a japók ennyire kemények voltak, hogy abszolút nem gondoltak a menekülésre? Mert ha menekülni kell, akkor az első 3 ágyúval semmit nem tudok hátraküldeni az üldözők arcába...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.24. 14:54:43 -
Dewri #7617 A következtetést mindenképpen le tudom vonni, mert más hajókkal botok ellen sem tudtam 2 nap alatt 200ezret összelőni egyszer sem. A hajó meg a botok elleni módban is ugyanolyan, mint a random módban: ha pontos és üt, akkor emberek ellen is pontos lesz és ütni fog, ha meg fos, mint a Myogi és az Izumo, akkor az itt ugyanúgy kijön. A botok elleni játék persze könnyebb, mert a botok bénábban céloznak és kevésbé agresszívak mint az emberek, ezért adnak rá jóval kevesebb jutalmat, hiszen különben mindenki botok ellen húzná ki az ágakat, mert minek idegeskedjen idióta csapattal 15 pro ellen, ha élvezetesen, több killel, fölényesen megnyert csatákkal is lehetne haladni gyors, 7v7 meccseken... Tesztszerveren meg alig voltak, nem tudtam ember ellen játszani, egyszer 5 perc után rakott be egy 4v4 csatába...
Van olyan hajó, pl a Myogi, amit én botok elleni meccseken húzok, mert majdnem annyi xp-t kapok ott egy jó körre, mint az emberek elleni meccsen egy olyan körre, ahol vért izzadok és veszítünk. Ráadásul gyorsabban vége egy körnek (nem tart 20 percig megtalálni a gyáván bujkáló utolsó idiótát...), 20 percbe simán belefér akár 3 kör is, így arányaiban egy adott időegység alatt több xp is bejöhet, mintha szenvednék a randomban. És nem leszek idegbeteg, mivel minden körben nyerek (eddig 3 meccset buktam botok ellen, minden mást nyertem), általában több killel: Myogival 22 meccsből 22 győzelem, 18 túlélés, rendes meccsen 9 meccsből 4 győzelem, 2 túlélés. Na pl ezért játszom inkább botok ellen, nem mindegy a fíling...
Igazság szerint kötelezővé is tenném, hogy mindenki bizonyos számú meccset csak botok ellen játszhasson (nem csak annyit, amíg meglépi a kettes profilt, mert az néhány kör...) és bizonyos stat alatt nem engedném emberek közé, mert akit még a botok is folyton bedarálnak, az nem való még oda... -
Még az is lehet. :D A legközelebbi játékodban, ha tudod (...de lehetőleg ne tudd, mert akkor túl közel vagy a történésekhez :D ), figyeld meg, hogy amint a torpedóvetők leszórják a szivarokat, megjelenik a fodrozódás a vízfelszínen, beindulnak a hajtóműveik - de ekkor még hatástalanok. Attól a ponttól kezdve jelentenek komoly problémát, ahogy (amennyiben észlelési távolságon belül vagy) megjelentek a kis vörös háromszögek felettük, ez jelzi az élesedést. -
hát akkor jóvan akkor :D -
Egy torpedóbombázó dobta oda őket, szóval az nem lehet. Valószínűleg az volt amit PrasCo írt, nem élesedtek még. -
és ha 2x3-at lőtt ki? :P -
Nem hiszem, mert a másik kettő torpedó az továbbmegy. Lehet, hogy valami klingon energiapajzs
-
Desmodromic #7611 Áhhá, köszi! Azt hittem már, hogy Jacktornak jár egy kis segítség amiért promózza a játékukat. :D -
Nagyon éhes volt a gyerek, és túl közel vetette ki a torpedókat, ezért amikor a hajótestnek ütköztek, még nem élesedtek ki. -
szerintem pont odáig tartott a hatótáv, és nagy mázlija volt :D -
Desmodromic #7608 Szia!
16.45 körül mi történt azzal a három torpedóval? Ez valami bug, vagy azért nem sebzett, mert éppen aktív volt a javításod? -
StrikeFor #7607 nerfelték a hajók AA-ját? IOWA kijelölt repcsi squadronkból nem bír leszedni 3-om gépet se.............. -
Ragnaer #7606 Dewri, ez csak úgy néz ki mint egy Izumo!
Csak remélni tudom hogy éles szerveren is ilyen lesz.
Utoljára szerkesztette: Ragnaer, 2015.08.24. 13:36:30 -
Ragnaer #7605 World of Warships - 0.4.1 patch release
Greetings Captains!
We are happy to announce the release of the 0.4.1 update for World of Warships.
The World of Warships servers will be unavailable on 27/08/2015 from 03:00 to 04:30 UTC due to this update.
Thank you for your understanding and patience.
Action Stations!
Your Customer Service Team