23029
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3211458/Fisherman-51-spent-three-years-building-world-s-biggest-Lego-model-warship-USS-Missouri-beaten-just-inches-American-rival.html
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.28. 09:39:28
  • seepheeerd
    Bizony!
  • ximix #7721
    Best of teamwork ?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

nope:)
    NewMexico-val DD-ket irtani, mert az arra van, Defeat.....

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.27. 22:12:58
  • Rue East
    Nem merték bevetni a csatahajót a válaszlepés miatt, de azért a B-52-esekből csak a Linebacker II ideje alatt szórtak 15 ezer tonna bombánál is többet Vietnámra. Azért minden blődséget nem kell elhinni. Főleg nem az ilyen egyértelműen politikai nagyotmondásokat.
    A csatahajók tűzereje meg abszolút nem ér fel a repülőgép-hordozók fedélzetein lévő gépekével. A légi támogatás egyszerűen sokkal rugalmasabb. Partraszállásnál valóban a csatahajó praktikus tud lenni, de akkor sem feltétlen jobb. A csatahajó költséghatékonyságáról meg inkább ne is beszéljünk. Nem véletlenül tűntek el a haditengerészetekből.
  • TiborTamas
    A linkelt képen látható adatok csak a Langley-re vonatkoznak. 135 csatát ment vele 833,71 átlag xp-vel. A New Mexico és a Colorado csak azért van ott, mert azokra is át lehet váltani a nézetet, és akkor azoknak a statjait írja ki.
  • StrikeFor
    ó hogy szopjanak le! újabb TEST szerver................:( ennek a peccsnek lőttek 1-2 hétre
  • aru
    Azzal tudod mi a gond? Az, hogy az átlagba a t7 hajó(i)d is benne vannak. Nekem viszont olyanom nincs így a 660-as átlagnak nagyon nem pirosnak kellene lennie.
  • seepheeerd
    Még IV-essel is jobbnak kellene lenned (csak azért van hogy ne unatkozzam, míg úszni vagyok kénytelen csatahajóval :))
  • Desmodromic
    Omaha ma megint egy 215.000 kredites meccsel kezdte a napot, szerény 20 gyújtásal, 2143 alap XP-vel. Nem fogják nerfelni?
  • Scharnhorst
    Véletlenül nem Co-op csatát játszol PVP helyett? Ott ad jóval kevesebb xp-t. Nekem átlagban 1389 az xp-m a T6 hordozón.
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.08.27. 10:12:08
  • aru
    Remélem a böngészős statisztikai kiegészitő javítva lesz, mert az durva ám, hogy az átlag 600 XP-t amit a játék ad t5-ig azt pirossal jelzi. Persze prémel ez 900 lenne, de nagyon nem úgy kellene ám nézni...
    t5 hordozóval 700 xp-t kapok nyertes csatáért....
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.08.27. 08:59:07
  • Sendrov
    Pár napja megvettem a Furutakát, mert úgyis jön nem sokára az új patch. Persze azért kipróbáltam így is, stock állapotban. Most játszottam vele először, mert a CBT-ben még nem volt benne. Csak egy ütközetet mentem vele, de így alap állapotban sem volt annyira élhetetlenül rossz. Másként kell vele játszani, mint a sorozatlövő könnyűcirkálókkal az tény, de annyira azért nem hulladék, mint ahogy írták. Inkább azt mondanám, hogy nagyon erős stílus váltás a Kuma után. Persze azért a patch-el jövő Furutaka javítások biztos jót fognak tenni neki.
  • Jacktor
    Csúszik az új verzió, nincs még új időpont, gondolom valami nagyobb problémát találtak benne (a Furutakásoknak üzenet hogy türelem).
  • Dewri
    Holnap jön az új verzió:

• StrikeFor
    ha kilőnek mindenképp............és ha nem csinálsz decent kört
  • Count Adyn
    Vagyis t8 felett ezis pénznyelő lesz?:)
  • Rue East
    Szerintem inkább arra gondolt a topictárs, hogy nem a csatahajók döntötték el a csatákat, és itt talán inkább a hadműveletekre gondolt. Azaz a Földközi tenger feletti uralomért nem az ellenfelek csatahajói ütköztek meg egymással (mint például Jütland), hanem csak epizód szereplői voltak. Nyilvánvaló, hogy voltak összecsapások, amiket csak nehéztüzérséggel vívtak meg.
    Már megint kezd egy kicsit felülkerekedni a romantika. Nem véletlenül nem építették komolyan át a csatahajókat, óriási költsége lenne. 4-5 cirkálónak a költségét váltja ki inkább, de a képességét biztosan nem. Eleve egy hajó egyszerre csak egy helyen tud lenni.
  • Kronos79
    Gondolom a WG nem változtat a bevett szokáson. Valószínű, hogy itt is a WoT gazdasági rendszere játszik.
  • Desmodromic
    Omaha ma nagyon adja! Most adott 232.000 kreditet /~118.000 sebzés/, az előző meccsre 197.000 /itt csak 50.000, de volt 5 kill/.

Az 5-ös tier adja a legtöbb nettó nyereséget, vagy érdemesebb feljebb farm hajót bogarászni?
  • Sendrov
    Kicsit közelebbi és könnyebben elérhető látványosság a HMS Belfast könnyűcirkáló Londonban. Lövegelrendezés és tűzerő tekintetében kb. ugyanazt tudta, mint a játékban szereplő Cleveland. A parancsnoki hídtól a gépházig vagy a lőszerraktárakig szinte az egész hajó bejárható. De ha már London, akkor kötelező program az Imperial War Museum, amelynek főbejárata előtt 2db 381mm-es hajóágyú tornyosul a látogató fölé és akkor még nem is beszéltünk arról, ami bent van (tankok, repülők, fegyverek stb.). De szintén kötelező program Greenwech és a National Maritime Museum (itt minden megtalálható ami a hajózással kapcsolatos), illetve ha valaki a repülőkre bukik, akkor London északi részén a Royal Air Force Museum. Ez utóbbi ráadásul iszonyatosan nagy területen van és kb. mindenből van egy darab ott, ami valaha is hadi céllal repült a világon. Ezen helyek mindegyikére kb 1 napot nyugodtan rá lehet szánni. És ez még csak London, Portsmuthba még át sem mentünk megnézni a Mary Roset, a HMS Victoryt, vagy a HMS Warriort. :)
  • horika
    És ha már...
    USS Iowa
  • horika
    Tényleg nagyon fasza.
    Google Maps
    Ha elmész jobbra az utcán, oldalról is meg lehet nézni.
    Utoljára szerkesztette: horika, 2015.08.26. 13:25:17
  • Jacktor
    Ez degecijó kép. Lopom...
  • pxxl
    mondjuk ha nem akarod akkor is látod. nehéz nem észrevenni :D
  • Sendrov
    Ez az USS Wisconsin (BB-64) Norfolkban. Ha egyszer arra járnék tuti, hogy megnézem. Még vasárnap is nyitva van. :)
  • kissssss
  • Desmodromic
    Ezt lehetett nyerni tombolán a a fishing&hunting szilveszteri partiján? Mondjuk nagy kitolás, mert nem ér le a damil a vízig...
  • StrikeFor
  • zsupeti
    Az a map erre a kis mitugrász csónakra van tervezve.
    Itt nagyot lehet vele alkotni,az tény.Amelyik pályától be tudnék sírni,az a Big Race.
    Ott a csata végén így érzem magam.

grat a csatához
  • StrikeFor
    napinapinapinapi első...megvolt nálam is:D
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.26. 08:58:13
  • Me0w
    Napielso ;)
  • Tono34
    Ha kifejlesztem a következő hajót, de még nem vásároltam meg, a kapitányt át tudom már arra a hajóra képezni?
  • Kotomicuki
    Vietnam területének 60%-át elérték volna azok a 406 mm-esek (rakéta-póthajtású lőszerrel).... (itt, állítólag azért nem vetették be, mert a komcsiknak csak az atomfegyver maradt volna, mint "egyedüli válaszlépés" erre - és a fegyvergyárosok sem keresték volna halálra magukat...)
    A partraszállásoknál nincs olyan anyahajó, ami ezzel a tűzerővel vetekedhetne (célba juttatott tonna/óra; a költséghatékonyság oldaláról nézve pedig különösen)...

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.08.26. 03:21:28
  • aru
    Nálam ritka a döntetlen szerencsére. Átlagban 10 perc egy csata és tényleg ritka az amikor 1-2 perc marad vissza és úgy győz valaki.

Lőtem már párszor citadelát HE-vel t2-es hajóval t3-on.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.08.26. 02:01:21
  • ddt500
    És nincs már ellenséges flotta amit le kell győzni.
  • Dewri
    Igen, ez a kulcs: drága a fenntartás. Ezért is halad manapság a haditechnika a többcélúság felé. A repcsiknél is lassan alap, hogy lopakodjon, helyből szálljon fel, gyors legyen, bombázni is tudjon. Régen erre volt 4-5 típus... Nyilván a hajóknál is ez a cél, agyoncomputerizált, gyors, lopakodó technológiás rombolókat inkább elképzel magának valaki, mint hatalmas csatahajókat.

Pedig az űrlényeket egy ősöreg csatahajó győzte le, ősöreg legénységgel...:)
  • StrikeFor
    ezek ellenére mégsem használják....drága fenntartani

és hiába a 406-os lövegek azokkal csak partközeli célt lehet támadni....viszont egy anyahajóról a gépek bármit támadhatnak
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.25. 21:48:03
  • ddt500
    A Földközi és az Északi-tengeren is volt több klasszikus csata amiben a repülők csak másodlagos szerepet játszottak.
    A Leytey öbölben is süllyesztett el csatahajó csatahajót.
    Volt egy időszak amikor a csatahajók valóban védtelenek voltak a repülőgépekkel szemben de már azon is túlléptek.
    Ma egy Missouri-ra méretű hajóra simán felférne egy Aegis rendszer (3x akkora tárral) a 406-os lövegek és a Harpoonok mellé. + 10-12 Phalanx légvédelmi rendszer és már is kiváltottál vele 4-5 cirkálót meg rombolót. 100 gépes kötelékkel sem töröd át a légvédelmét.
    Szerintem. :)
    Utoljára szerkesztette: ddt500, 2015.08.25. 21:38:47
  • PrasCo
    > Kiviszem az Aobát, amivel haladni akarok. Szétszednek, mint a taknyot.
    > "Sz*rom le magasról"-alapon kiviszem a Phoenix-et, ami csak a fejőstehenem: Confederate, 3 kill, 2000xp, 83000 sebzés, 150k zseton.
    Életem, röviden...
  • j0nNyKa
    full meglepő, hogy ilyen stílusban fórumozol
    mesélj még erről kérlek