23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Desmodromic
    A stock Pepsicola után igazi felüdülés a német ággal játszani! :)
  • StrikeFor
    Karshlue-val pedig T6 ellen menni felemelő érzés
  • StrikeFor
    én is kikészültem eddig a 4 német hajótól.....botrányfos.....lövök 150-200-at vagy olykor 300-at is karcolom és lófax sebzés,olyanok mint a piaci légy....nem csíp meg,nem mar meg, ,de nagyon idegesítő
  • PrasCo
    Imádom a Kolberget. Nincs telezsúfolva olyan fölösleges baromságokkal, mind például légvédelem, másodlagos tüzérség, páncélzat, kaliber, vagy remény egy jobb életre.
  • PrasCo
    Milyen kellemes, nyugodt csütörtök este.

• Toweliee
    Köszi, a tripla lövegest. Akkor fogom megkapni, amikor megjelenik a játékban, most még csak a tech tree-ben van bent.
  • Tono34
    Miután becéloztam az első hajót onnantól nyomtam a gombot, rengeteg találat, páciens pedig nem bír kitérni :D
  • Garakx
    Azt csinálom kb. Lövök mint a hülye. :D Végig szenvedem magam rajta oszt jó napot. Majd a köv. Remélem. De mivel megszabadul a 105ös ágyúktól így... remélem jobb lesz.
  • Tono34
    Próbálj meg úgy játszani vele, hogy folyamatosan nyomva tartod a bal egérgombot. Így összejött 25-32k sebzés vele + egy csomó felmenő emlegetés a HE spam miatt. :D
  • seepheeerd
    Azt már én is tapasztaltam...
  • Garakx
    Ez a Kolberg egy űber fos...
  • 1kezdő
    Erre most mondanám -ha nem sértlek vele-, hogy ajándék lónak ne nézd a páncélját és a lövegeit. :D
  • aru
    Pláne akkor mosolygok amikor előbb írja ki a játék a sebzések számát, citadellát, égést mielőtt odaérne a lövedékem. Sokszor láttam ilyet!
  • Sendrov
    Na, tegnap megint volt egy kis időm és végre el tudtam kezdeni az új ágakat.
    Hermelin első csata: Lőtávolba érek 1 ellenfélt látok. Eleresztek egy sorozatot. 1-2 találat. Ösztönösen fordulok lövés után, ahogy szoktam, ezért ellenfél (szintén Hermelin) sorozatából csak 1 lövedék talál el a taton. Lőszerrekesz robbanás, azonnal süllyedek. Ejha! Második meccsen tovább bírta. A harmadik találattól robbantam fel. Hermelin ment is a kukába, mert inkább freeből megvettem az Dresdent.
    Ez utóbbi jópofa hajó. Afféle T2-es Cleveland. Papír, de nagyon gyorsan és nagyon sokat lő, igaz azt nagyon magas röppályán.
    Ruszkiknál az alap hajót próbáltam csak, de az egész jó a Hermelinhez képest.
    Amíg az új hajóim a tenger mélyén csücsültek átültem az Albanyba. Na, T2-ben a 6km-es lőtáv ellenére rendesen lehetett vele mészárolni az új hajókat :) Csak úgy ontottam vele a citadellákat :)
  • seepheeerd
    Ámen :)
  • 1kezdő
    Ahogy egyre több és több hajó jelenik meg, úgy fog egyre többször a probléma megjelenni. Természetesen ez a vízió, ami megjelenik előtted a monitoron, semmi más, mint matematikai számítások tömkelege. Te vizet látsz és felhőket. A hajók lőnek ezzel azzal. Na meg azok a bizonyos találatok, amik ilyen-olyan sérüléseket okoznak. Mosolyra fakaszt, ahogy le van írva hivatalosan és sokan szentírásként idézik, hogy hát a páncél, meg a páncéllal burkolt citadella. :) Kérem szépen! Ezek csak matematikai egyenletek itt. Amikor eldördül a lövés, akkor már a számítógép már ki is számolta a találatnak nevezett egyenlet eredményét. Rengeteg matematikai egyenlet fut folyamatosan a megadott paraméterek mentén. Na most, amikor jönnek az új számítások, azaz, az új hajók matematikai egyenletei, akkor csak legyen benne egy-két rosszul megadott és már kész is a probléma. Egy ilyen adat tengerben ez törvényszerűen adja magát. Majd mikor szembesülnek vele, akkor egyenként szép lassan kijavítják. És akkor örül a nép. Hogy egy extrém példát mondjak: A valóságban olyan a hajó, amilyenre tervezték és arra is képes. De itt -ha akarja a tervező- beállíthatnak egy t1-es hajó paramétereit úgy, hogy nincs az a flotta felvonulás 450-es lövegekkel és nagy robbanó erejű torpedókkal egyetemben, ami képes lenne elsüllyeszteni.

Szóval: folyik az új matematikai egyenletek beillesztése, optimalizálása és ez nem mindig sikeres, mert ott is csak esendő emberek ülnek, akik szintén szentségelnek, mint ti.:)
    Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.10.22. 10:13:26
  • RODLEE
    Értem nincs ezzel semmi gond csak update előtt nem volt ilyen!
    Természetesen kivárom,mondjuk a Wot-ban is tapasztatltam ezt,az viszont nem most kezdte,de tudjuk ez 1 cég!
    A többi onlinos játékaimnál nincs semmi gond!
  • seepheeerd
    Elvileg ez lesz bent a játékban:
    Imperator Nikolai
  • Sendrov
    Gratulálok! Melyik Imperator Nikolait nyerted? A régi másodosztályú páncélost, amelynek csak elől volt egy dupla löveges lövegtornya, vagy a sokkal modernebb 1916-ban elkezdett 3db tripla löveges Drednought típusút? Légyszi dobj róla képet, ha már a kikötődben van.
  • 1kezdő
    Felhívnám a figyelmet! Ez a játék verzió még nem a végleges. Jelenpillanatban is a tesztelése és az alakítása folyik. Addig nem is fog működni, amíg ezt el nem végzik. Minden on-line játék bevezetésénél ez történik. Bosszantó, de soha nem lesz ez másként. Ez pont olyan, mint egy épületátadás. Nincs még kész, nincs befejezve, de a befektetők, már hasznot akarnak látni, ezért türelmetlenek és követelik az indítást. Csak nézzétek, hogy amikor elindították a játékot, még koránt sem volt minden hajóosztály készen és akkor még hol van a tesztelése, optimalizálása? Nagyon sokszor lesz még ilyen és ehhez hasonló akadozás, mert ennek ez az útja. Ha fanatikus vagy, túljutsz, ha nem, befejezed. Mindig két út van: a 0, vagy az 1. De mindkettő egyenértékű, bárhogy döntesz.:)
  • RODLEE
    Szét.asz az ideg! Az update óta 30ping,majd ugrabugra lagg hegyek,mi a bánatos F-tól van ez,de ebben a játákban minden másik online gamémnál nincs ilyen!
  • seepheeerd
    3km-re Nort Carolina, az oldalát mutatja, húzunk el egymás mellett, teljes oldalsortűz, 1 találat. Bravo a 16"-es löveg tervezőinek and fuck you WG :D
  • aru
    Miért változna? Az USA vonal sem kap plusz torpedós rajt (annyit, hogy egálban legyen a japánnal) t9 előtt...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.21. 23:02:06
  • ToMy_
    Aki felsőbb tier-ben CV-vel tolja, nyugtasson meg, hogy ott változik a vadászgépek balansza legalább egy kicsit.
  • pajer_csaba
    Bocs, közben fejlődtem. A "szerencse" visszavonva. :D
  • pxxl
    főnixel sztem jó ha 2x lőttem torpedót :D
  • seepheeerd
    Bizony! :)
  • PrasCo
    De bejött nekik! Potyogott a modul meg lett sok gyújtás. :D
  • seepheeerd
    A japók HE-t használtak. Skandallum! :)
  • Toweliee
    Nyertem egy Imperator Nikolai-t Cleverland műsorában.
  • 1kezdő
    Ja-ja! A laggok nagyon idegesítőek. Hál'Istennek nekem ekkora lagjaim nincsenek, csak annyi, hogy célzom a távolban levő hajót és egyszer csak kissé előrébb van, én meg jóval mögé célzok. 20 Mp-s lag már egyenlő a halállal éles helyzetben.
  • voivod32
    Téboly... olyan laggjaim vannak, hogy 20 másodperces álló képeket látok, következő pillanatban előttem a csatahajó, biztos győzelemből kikapunk, mert megyek mellette Omahával és indítanám a torpedót, de nem csinál semmit, 10 másodperc múlva már süllyedek, és mindenki engem szid...
  • PrasCo
    Javára írom a WG-nek, hogy könnyen fogyasztható, látványos, de úgy-ahogy mégis informatív videókat képes készíteni.

Azt érett diplomáciai érzékkel nem érintik, hogy a japánok orosz hajótörötteknek nem segítettek, gázolták le-, vagy konkrétan géppuskával lőtték őket; igaz, azt sem, amikor a ruszkik elsüllyesztettek pár angol halászhajót, illetve ellőttek pár skulót egymás felé is.
    Csuzimáról.
  • csn tamás
    Sziasztok! Most kezdem a játékot, abban kérem a segítségeteket, hogy miként tudom teljes képernyőre tenni a játékot? Beállításokban ha beállítom arra nem reagál semmit. Köszönöm!
  • seepheeerd
    Szerencse????????
  • pajer_csaba
    Jha, pláne, hogy a torpedók által lefedett térség gyakorlatilag a szerencsétől függően állítódik be, hogy oldalról kapja az ellenséges hajó, s ne rézsútosan vagy szemből.... :/
  • pajer_csaba
    Hmm.. eddig nem szívesen kezdtem volna bele, mint ahogy többen is írták, eléggé riasztó a páncélzata a német hajóknak, s a Königsberg sem hozta az ígéretes mutatóival a hozzájuk elvárható eredményeket. De lehet teszek egy próbát. Hátha...
  • seepheeerd
    Csak úgy érdemes pedig :)
  • aru
    A Phoenix is egy álom hajó és minden BS és romboló rémálma! Nagyon jól el vannak helyezve az ágyúk, kis töltési idő. Folyamatosan lehet szórni az ellent és közben mindig korrigálni. Sajnos az Omaha a 2 turret miatt már nem olyan jó...

A legjobb hajó (volt a német ágig) begyakorolni a cirkáló ágat. Sajnos a Dresden alázza most már az oldalankénti 6 ágyúval és a 3,5 másodperces töltési idővel.
  • pajer_csaba
    A Chikuma tényleg baromi jó. Bár én nem sokáig játszottam vele, de asszonyom egyik személyes kedvence, egy csata alatt 6 süllyesztést csinált, s általa a kishajós harcászat mesternőjévé vált. :)