23037

A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #9015 pls nerf :P
-
1kezdő #9014 Na, az effélét szeretem! Kettő a kettővel szemben a végén. Már befoglalták a bázisunkat, mint ahogy mi is, de ők előrébb tartottak jóval. Így hát, vissza kellett mennem -persze már egyedül. Öngyilkos küldetés, de nincs választás. Távolról lőttem mindkettőt, de semmi reményem nem lehetett, csak az, hogy ezekkel a lövésekkel nyerünk időt. A közelebbit kilőttem, de a másik elkezdett leamortizálni és ki is lőtt, de amikor felrobbantam, már vége lett és Viktori...ahh! Van mázli is a világon. Vagy bátraké a szerencse?:) -
Ha még nem volt akkor itt a Razer-es Mikulás -
StrikeFor #9012 ez egy nagyon beteg hajó
-
StrikeFor #9011 pontosan! és minden killem kill steal volt 100hp ról odaspuriztam és az uccsó lövést bevittem :D -
1kezdő #9010 De hogy kiegyensúlyozott legyél, most illene megdicsérni a társaidat, hogy hozzásegítettek ehhez az eredményhez. Mert ez egyedül teljesen kizárt, hogy sikerüljön. -
StrikeFor #9009 STOCk KÖNIGSBERG első kör vásárlás után....mivan?
-
IchBenQ #9008 Sziasztok!
Nálatok is kifagy a szerver vagy csak nálam van a gond? -
1kezdő #9007 Azt tapasztaltam, hogy a rombolók -ha tényleg jók és helyén van az eszük-, akkor nagyon nagy előnyt tudnak biztosítani a csapatnak. Mivel gyorsak, hamar elfoglalják a bázist. Ez persze nem tetszik az ellennek és elkezdi lőni a rombolót, de ha beködösít és jól mozog, valamint van némi szerencséje, akkor tényleg feltud tartani pár hajót. Nem mernek oda menni, mert a ködből ő lát és letorpedózza a felelőtlenül hajókázót. és míg vele foglalkoznak a többieknek lehetőségük van lőni őket és előnyt szerezni. A jó rombolók nagy előnyt tudnak biztosítani. -
DantesHUN #9006 Pedig a solo warrior az én vagyok, első csatám ma. 78k sebzés. Oda is van írva, hogy solo warrior. ( egyébként nem egyedül voltam, csak mindenkit kilőttek rajtam kívül, és csata lejártáig kihúztam egyedül, és emiatt nyertünk) -
pajer_csaba #9005 Szájkarate. -__-' Inkább játszanátok. :D StrikeFor-t úgy se lehet meggyőzni. -
kis hero szereplésed kb. így nézhet ki:
spottolódsz az ellenfélnek, és mivel tök egyedül vagy az ellenféltől 3-4 hajó rögtön a te segged lövik szarrá
és jössz sg-re sírni hogy sok a hülye, és azért lesz lett loose mert nevetséges a játék sebzés rendszere és nem kapod meg a max. sebzéseket pedig te skillböl tolod
micsoda hero
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.10.25. 13:45:23 -
Lokker #9003 Így van! Sztrájkfornak adok igazat. Mióta alkalmazom a profi taktikáját és egyedül berusholok az első percben foglalni az ellenség bázisára DD-val vagy BB-vel vagy elmegyek egyedül máshova, azóta sorra bukom a meccseket. Én se vagyok most már hajlandó "alkalmazkodni" egy multiplayer csapatalapú játékban a másik 14 emberhez és önfejűen egyedül megyek a másik irányba, majd feljövök ide káromkodni és szidni a csapatot. Aki meg nincs egy véleményen velem az hülye. Szóval ti mind hülyék vagytok és Sztrájkforral mi vagyunk helikopterek. 
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.25. 13:35:07 -
DantesHUN #9002 Igazad lehet. Ha itt durrogsz, egy magyar fórumon akkor a többségében angol nyelvű játékosoknak majd megjön az esze, és úgy csinálják ahogy te mondod.
Különben mindig is imádtam az ilyen megmondóembereket és zsebstratégákat, ő hullik el az első percben és mindenki hülye csak ő nem.
Természetesen, ha több bázisos csata van, az a célszerűbb ha mi csapatunk foglal be több bázist. De ettől függetlenül egyedül akkor se tartasz fel senkit. Felesleges ostoba hősködés se sebzés nem lesz belőle, se győzelem, ebből következően se credit se xp. Ja persze temiattad nyer a csapat...csak temiattad...nem képzelsz kicsit túl sokat magadról?
Remek ötlet hogy nem fogsz birkaként viselkedni. Nos egy csapatalapú játékban vagy úgy csinálod ahogy a többség, vagy megszívod. Hiába dühöngsz, hiába vergődsz, úgysem a másik 101 játékos fog hozzád alkalmazkodni.
De egyébként az hogy fenébe van hogy vannak nálad sokkal jobb játékosok. Sokkal jobb statokkal. Több sebzés, több xp, jobb győzelmi arány. Mégis, érdekes módon, nem azt vallják amit te. Ez hogy van úgy mégis?
-
StrikeFor #9001 Akkor lenne igaza DantesHUN-nak /ami nincs/....hogy ha az ellenfél is olyan zerger idióta lenne mint a képpel illusztrált..........HA igaza lenne akkor az ellenfél nem indulna el mind a három bázisra kb 6-3-3-as felállásban hanem ők is 10-11-en mennének egyetlen bázishoz..,de pontosan azért linkeltem a képet,hogy ha nem lenne Dantes faék egyszerű észjárású akkor levágná,hogy az ellenfél igenis nagyon jól csinálja: mert mi is történik ,akkor elmagyarázom a zerger bolygóhollandiak kedvéért:
egy fő csapat elindul egy tetszőleges ponthoz és két kisebb pedig a két maradékhoz: mi is fog történni? egyszerű a 6-3-3-as GONDOLKOZÓ játékosok 2-3 perc alatt minimum befoglalnak 2 bázist és harcra kényszerítik a gyökér team összes tagját.......mivel senki nem pontlövő ezért a 6-fős főerőnek simán van esélye a 9 birkasereg ellen,de minimum leamortizálják őket és amíg folyik a csata a 2 befoglalt bázis a gondolkozóknak tikkel ! Minimum 2-400-as előnyük lesz! ráadásul a 2 3-3-as osztag sértetlenül megtámogatja a főerőt a zerger balfaszokkal szemben akik addigra már elhasználták a javítást/healt és egyik sem lesz max HP-n ! TADAAAAM nyernek a gondolkodók! a Dolgot még "megszépíti" az a fajta retardáltság,hogy a balfaxok annyira balfaxok,hogy még túlerőben sem nyomulnak rá legalább arra az egy pontra aminek a közelében vannak.........
és akkor advanced felhasználóknak,hogy mit is próbálok én? nagyon egyszerű: feltartok 3 hajót/ezzel is csökkentve a mi zerger emberkéink ellen harcolók számát,valamint nem hagyom,hogy 2 bázist foglaljanak,de legalábbis lassítom a tikkelést és elhasználtatom a javítást az ellenfeleimmel és jó esetben a másik 3-as egységüket is lassítom,mivel ott is vannak azért olyanok akik a "free kill" miatt lehet elindulnak felém /ergo még jobban növelem a mieink esélyét,még kevesebb ellen-el kell harcolniuk/
tudom,hogy ez MASTER91-nek meg DANTESHUN-nak kínai és hülye vagyok,de képzeljétek még a hülye csapat is képes megfordítani egy meccset a kis "heroe szereplésemmel"
persze minden meccs más ,de ha cigány gyerekek hullanak az égből sem leszek hajlandó csak azért birka módjára viselkedni,mert ez a szokás ! természetesen nem jön be mindig ,de sokszor segít ,de ha odamennék 11. nek lőni a lecsót,mert DantesHUN-nak egyszer anyukája azt mondta ezt így kell attól még nem változna meg a csata vége ! haja és nem WOT-oztam soha.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.25. 13:19:50 -
kHares #9000 Nem tudom játszottál-e a WoT-al de ott is az volt hogy az alsó 4 tier a dühöngő volt. Tier 5-ben már kezdődött valami de jót játszani T8-ban tudtam. Ez nem azt jelenti hogy egyre jobb játékkal fogsz találkozni de arányossan több a bolond alul mert elég csak letölteni a progit és pár kör után már T3-T4ben van.
Ha jól látom Te is alacsony tierben nyomod, ezért találkozhatsz sok véglénnyel. Érdemes tovább menni kicsit, ott az omaha, cleveland/aoba vagy BB-nek a kongo, new mexico/fuso mint használható jármű és máris kaphatsz jobb társakat. Talán még más mapokat is, nem tudom hogy van a tier beosztás az biztos T7-ben most láttam először az Ice Islands nevűt.
Példa alcsony tier hülyeségre: Derzki-vel csináltam 11 torpedó találatot. Nem voltam kiemelkedő csak kezdőkkel kerültem össze és a random is mellém állt. Confederate ezzel a szar 3 km-es torpedóssal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
1kezdő #8999 Én nem vagyok jó, de a játékom nem is rossz. Tényleg minden a csapattól függ. Már a kezdéskor megtudom mondani, hogy van-e esélyünk nyerni, vagy tuti bukta lesz. Amikor azt látom, hogy jobbról balra hajókáznak, balról jobbra és közben a tájban gyönyörködnek, akkor a bukta 100%. Én meg csak nézem, hogy merre orientálódjak, mert megy az összevissza hajókázom. Mennék én velük, de mégis melyikkel? Aztán csatlakozom valahova és mire körbenézek már csak hárman vagyunk kilenccel szembe. Van olyan is, hogy megyünk valamelyik oldalon hárman-négyen. Na -mondom- itt van keresni valónk. Tüzelek mindenre ami mozog, csak az a gyanús, hogy már mindenki engem lő. Felnézek és lám, a másik három visszafelé tart és én lettem a hunyó. Méltóságteljesen süllyedek...:D -
PzPuma #8998
"Ez persze rohadt érdekes, hogy mindenki aki csak kommentet ír, persze okos, kiváló hupi-lila játékos , de ha mindenki ennyire jó...akkor hogy lehet hogy mégis szar minden csapat? "
:)
Ez tetszik és (nagyon) van is benne valami.
-
kHares #8997 Ja bocs, nem is néztem igazán a képet csak gondoltam a szokásos faék egyszerűségű csapat a probléma. Nos már a Wot-ban is tudtuk aki lemmingtrain ellen megy az elég butus, ez itt még inkább érvényes. Egyedül menni egy oldalra? GG -
DantesHUN #8996 Abszolút ostoba., és nem nincs igaza.
Hány éve megy a WoT? Nem tudom fejből de sok sok éve. Amióta megy a WoT, ez egy állandó probléma, hogy hülye a csapat. Igen, sokszor az.
Ez persze rohadt érdekes, hogy mindenki aki csak kommentet ír, persze okos, kiváló hupi-lila játékos , de ha mindenki ennyire jó...akkor hogy lehet hogy mégis szar minden csapat?
Az a igazság, mindenki úgy gondolja Ő mindent jól csinál, és persze a csapat teljesen hülye. Ezzel együtt persze, nagyon sok játékosnak az is nehezére esik hogy egeret megtalálja, és egy kutyát könnyebb lenne beidomítani, és jobban is játszana, és sokszor a csapatunk fele ilyenekből áll.
De ez benne van a pakliban, ez egy random, véletlenszerűen összesorsolt csapatjáték.
Ettől függetlenül: aki tök egyedül egymaga megy és nem tart a csapattal: az hülye. Semmi értelme, se haszna magányosan rambózni. Úgyse jön be. Ez így volt a WoT-ban is, de így van WT-ben és minden csapatalapú random internetes játékban. Ha csapat rossz irányba megy, akkor is jobban megéri velük menni.
Aztán figyelni is kellene a többi játékost, mert sokszor van az, tegyük fel elindulnak jobbra, te is elindulsz jobbra, majd azt veszed észre egyedül vagy, mert meggondolták magukat és inkább balra mennek. Nos, követni kell őket, és velük fordulni. Egyedül úgyis elbuksz.
Persze, nyílván nem mindegy, hogy melyik pálya, és milyen hajóval vagyunk ,ez így eléggé általánosítás volt. Ami még szintén lényeg, hogy időnként talán...ellehetne gondolkodni azon, hogy esetleg nem-e mi voltunk balfaszok? Nem-e lehetséges, hogy nem mindig mások a hibásak?
De...persze akinek ezt felkéne fognia, úgyse fogja fel, mert ostoba. -
1kezdő #8995 Annyiban igaza van StrikeFor-nak, hogy időnként /gyakran/ semmi taktikai elképzelésük nincs a csapattársaknak. Pl.: Harcolok és közben elfoglalok egy szigetet. Ilyenkor értelemszerű, hogy kihátrálva tovább lövöm az ellent, tehát, céloznom kell. Mit csinál a mögöttem levő csapattárs romboló? Belém ereszt egy torpedó sorozatot. Egy félmosollyal -ami nem volt őszinte- búcsúzom. A másik: hárman maradunk a végére, az ellen kettő. Segítek a másik két társamnak, mert szinte teljesen le vannak strapálva. Elsüllyesztjük a kettő közül az egyiket és befoglaljuk egyben a bázist. A másik ellenfél közben elment és elkezdte foglalni a másikat. Sebaj, mi előbb kezdtük, de azért -mint legjobb állapotban levő- elindulok, hogy mielőtt lejár az idő, megpróbálom elsüllyeszteni. A társam a bázison keringve úgy szól nekem, hogy nem kell menni, mert előnyben vagyunk foglalásba, hogy elém lő, de a baromarcú eltalál egy lövéssel és ezzel oda a bázisfoglalási előny és már nem sikerült odaérnem, hogy legalább belelőjek, így cumi. Még sorolhatnám, de minek, hisz ti is találkoztok jó párral.:)
Helyette a legutóbbi eredményem, amikor mindkét cerriert is eltudtam süllyeszteni.:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.10.25. 11:58:17 -
"Gondolom Te sem szoktál előrerohanni egyedül, túl sok minden függ adott szituációtól."
Néz már a képre, csapattal van?
Amióta itt sír ez köztudott hogy ő bizony solozik ha kell mindenki más meg kapja be a f.szát, mert mindenki hülye csak ő nem. -
kHares #8993 Randomban ennél többet nem kapsz. Gondolom Te sem szoktál előrerohanni egyedül, túl sok minden függ adott szituációtól. Az elején nem tudod az ellenfélnél melyik oldalra mennek többen, viszont pl. BB-vel ha tévedtél már nem tudsz visszamenni. Ha azt látom valahol át lehetne törni kérek segítséget és megyek. Néha jönnek velem általában nem. Sokszor hagytak már ott cruiserek BB-vel hiába tudtak volna lőni míg tankolok nekik. Viszont megértem mert ahogy megyünk föl tierben egyre egyszerűbb egy salvo-val megbénítani vagy oneshotolni őket.
Annak sincs értelem hogy megölessék magukat egyedül vagy túlerővel szemben, kommunikáció meg nagyon alacsonyan van. Szerintem az is probléma hogy nem jutalmazza a játék a spottolást, sokat segítene ha rávennék a játékosokat.
-
Toweliee #8992 Tényleg nincs ebben igazad. Illetve, ha ketté bontjuk akkor:
A- igazad van, mert retardált a csapat
B- nincs igazad az egyszemélyes heroe szereppel, nem te vagy Chuck Norris -
pajer_csaba #8991 Apa, kezdődik... -__-' -
StrikeFor #8990 még hagyok időt,hogy értelmezd a map-et :D -
DantesHUN #8989 Igen, nagyon hasznos lehetsz egyedül, ha a túlerő szétlő. Zseniális taktika egy csapatalapú játékban tök egyedül mozogni. Hihetetlen mélységű taktikai érzékről árulkodik. -
StrikeFor #8988 az a furcsa,hogy szinte ez az egyetlen harci játék amivel az elmúlt 25 évben játszottam ahol a játékosok kajak menekülnek az összecsapás elől......:D -
StrikeFor #8987 a "csapat" egy marék birka....te menj velük.....ha megbocsátasz én addig csinálok is valami hasznosat -
DantesHUN #8986 Igen. Az a okos, és jó játékos aki nem tart a csapattal, hanem teljesen egyedül szétlöveti magát. Persze. Ez nyílvánvaló.
-
StrikeFor #8985 nem jössz le velem a terembe? lehetnél az edzőtársam :D -
StrikeFor #8984 ebből is látszik milyen hülye vagy te is b+...... -
DantesHUN #8983 És annak vajon mi a pszichológiája, ha a csapat 90%-a el megy a térkép egyik oldalára, egy játékos nem tart velük hanem egyedül kolbászol és persze nyílván szét is löveti majd magát mivel egyedül van...majd a csapatot szidja, ahelyett hogy velük ment volna?
Szerintem azt ilyen egyszerűen idióta. -
Lokker #8982 így van, az egész wargaming mögött a reptoidok állnak és potenciális célpont vagy nekik, hogy az agyad felett átvegyék az irányítást és így egy újabb báb leszel Obama mellett
-
StrikeFor #8981 de basszameg ehhez milyen agytevékenysége van a delikvenseknek,hogy egy 3-om bázis foglalós pályán mindössze egyetlen bázishoz orientálódnak és azt sem tudják elfoglalni úgy,hogy a 90% odamegy? :D :D sírok b+
mindegy megyek edzeni és szétrúgom az edzőtársakat :D -
StrikeFor #8980 nem tudom :D biztos figyelnek ,mármint engem:D -
StrikeFor #8979 950-él beírta a srác: We need to cap...........anyád :D :D milyen okos baszki :D -
seepheeerd #8978 Az érdekes az egészben az, hogy az esetek 80%-ban a MÁSIK csapat normális. Ez miért van? :D -
StrikeFor #8977 mi ennek a pszichológiája? elmegy a 90% 1 db kurva bázisra ami a legmesszebb van és ott sem csinálnak szart se.....az ellenfél meg 6-3-3-as gyönyörű taktikával jön.......és a mieink 9-en még attól a 6-tól is fosnak akivel összeakadnak............várom a tudományos magyarázatot :)
-
Toweliee #8976 Én ilyeneket pl nem tudok.