23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Nem kel kihúzni T5-ig. használhatod egyből. az egy külön hajó lesz nem része a tech ágnak.
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.12.17. 13:44:43 -
asolyom #9854 No, kisebb jubileumot tartottam, megvolt a 100-ik co-op csatám. A győzelmi arány 93%, de ez mondjuk co-op-ban nem egy mutatvány. A eddigi 4 random csata 50%-ban hozott győzelmet. Viszont, az nagyon furcsa, hogy a random csaták is nagyon hamar eldőlnek. Lehet, hogy a helyezkedés miatt, mert azért ekkora különbség nem lehet két csapat között.
Más. A japánoknál a romboló ágat húzom, és a T2-es Chikumánál hiába van fent minden fejlesztés, akkor sem kapott elit státuszt, peddig kellene tőle az xp.
Megint más. Ha mondjuk megveszem a T5-ös Murmansk prémium hajót, akkor is végig kell húzzam az orosz ágat T5-ig, hogy tudjam használni? -
szerintem ott közel egyforma jön. annyival lehet több esetleg, hogy randomban több ellenfelen többet tudnál sebezni talán.
nekem a ranked jobban tetszik mint a random. kevesebben is vagyunk, és értelmesebbnek tűnik a banda is. -
Prof William #9852 A Rankedben több XP-jön mint Randomban, vagy ott már egyforma? -
Lokker #9851 Legközelebb töb szmájlit rakok a mondat után, hogy nem komolyan gondoltam. :) -
van. randomban többet kap(hat)sz. -
asolyom #9849 Amúgy van különbség xp és credit tekintetében a co-op és a random battle között? -
asolyom #9848 Pedig nekem egy ilyen score a T3-as hajómban álom lenne. Ekkora a difi egy T3 és T6 csata között. Jó tudom, több HP-t lehet az ellenről leszedni, de én a T3-as destroyeremmel örülök, ha 40k ezüst és 3-400 körüli xp jön. -
Lokker #9847 Elég gyenge teljesítmény, nem villognék vele.
-
seepheeerd #9846 Tudja fene, sosem voltam fönt.
Orosz oldalra fölmész, csinálsz accountot letöltöd a játékot és hajrá.... -
seepheeerd #9845 ???? Él azóta is. -
Ahhh jó kis ranked volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Szép munka; egy ilyen után szívnám a fogam én is. -
Nagyon jó kis kör volt Königgel.... csak a csapatnak lehetett volna egy picit több esze ...
Az utolsó ellen befoglalt.. 2 hajónk meg az ellenfél bázisa mellett hajókázott, úgy hogy a környéken sem volt senki már..
-
Avenger93 #9841 Ez a tesztszerver dolog pontosan hogy működik? Mert én letöltöttem és belépetem de ugye tier-1 től indulok, viszont nem is keresek annyi xp-t mint amilyen képeket láttam, hogy tudjak haladni. Aranyból sincs annyi hogy prémium hajót vehessek, de az új orosz prém cirkálót se látom sehol. -
silverchain #9840 Én arra leszek kiváncsi, hogy mennyi idő lesz, míg az aim assist mod visszatalál. Most talán több, mint fél nap. -
carp3tm0nster #9839 ki bizony. megnyomod az "alt" gombot:-) -
A Settings / Controls alatt az "alternative battle interface mode"-t próbáld ki esetleg. -
seepheeerd #9837 Idézet afaszbúkról:
"Egy kis helyzet jelentés....... 0.5.2 teszt szerver
Sok érdekesség lesz: 3 új kikötő, új zászlók, 2 jó pálya, előkerült a Top Gun kitüntetés (5 kill), és kipróbálható a Kutuzov is. Aki kedveli a Murmansk-Omaha- Cleveland hajókat, annak ez a darab sztem kötelező vétel lesz.
Kapitányokkal kapcsolatos FONTOS dolog!!!
Ha véletlenül hajó eladásnál megy a kapitány is a levesbe, akkor az újításnak köszönhetően lesz rá ( ha jól emlékszem) 1:30 perced hogy ezt a baklövést visszavond. Így nem fognak elúszni az értékes górék"
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.12.16. 11:14:40 -
seepheeerd #9836 Mindig írtam neki, hogy mennyi gépét lőttem le és hogy egy torpedó sem talált :D -
asolyom #9835 De valahogy ki lehet íratni a nevet a hajó fölé? -
carp3tm0nster #9834 közel voltam hozzá, ezért láttam a nevét és így már könnyű volt. csak ő közelebb volt az ellen rombolójához, mint én -
asolyom #9833 No jó, de ha mondjuk van 3 St. Louis a csapatban, akkor honnan látod, hogy melyikben ki ül? -
carp3tm0nster #9832 beírtam a csetbe a nevét és hogy mit csináljon :-D -
asolyom #9831 Nem erre gondoltam, hanem ahogy írtad az előbb, hogy a cirkálódnak szóltál, hogy védje a hordozót. -
carp3tm0nster #9830 szerintem csak a dokkban tudsz. rákeresel a nevére és úgy -
asolyom #9829 Jut eszmbe, hogy kell személyes üzit küldeni? Crtl+ráböksz a nevére? -
carp3tm0nster #9828 Tegnap egy enemy dd nekiment a hordozónknak. Ott volt a közelben egy cruiser,írom neki, hogy védd már meg a cv-t. nagy nehezen elindul a dd felé, lőni is kezdi, de addigra az ellen rombolója széttorpedózza az anyahajónkat. Erre mit csinál a retardált cruiserünk? visszafordul és elmegy, ahelyett, hogy lőtte volna tovább a dd-t. most normális az ilyen? -
asolyom #9827 Néha mosolyogva figyelem, hogy egyes mmo játékosok mennyire iq light kivitelűek. 
Berongyol a rombolójával, gyorsan előre szalad, mert ugye mindenkinél gyorsabb. Össze vissza lövöldöz a torpedóival akár tíz egynéhány kilóméterről, bele sem gondolva, hogy 5-7 km a torpedók hatótávja, aztán elsüllyed mint a kő. Az eszébe sem jut, hogy mondjuk a romboló arra lenne, hogy felderítsen, értesítse a többi hajót, és amíg a cirkálók és csatahajók lekötik az ellenséget, addig ő mondjuk az észlelési határon lavírozva szemezgethetne magának. -
carp3tm0nster #9826 és ezt így hogy? :-D -
seepheeerd #9825 Néha több is lejön az égről, főleg ha az ellenfél CV-je berág rád :D
-
Pénzért mindent lehet. 
(Doubloon-ért az Elite-státuszú (minden modul és a ráépülő hajók kifejlesztve) hajók normál, hajóhoz kötött XP-jét át lehet konvertálni free XP-vé.) -
asolyom #9823 Tényleg brutál, egyre jobban tetszik. Most éppen azon gondolkozom, hogy kifejlesztem a South Carolina-t, mert muszáj, de az xp-t a Wyomingra a St. Louis-zal szedem össze, mert az SC elég ratyi. Ha jól sejtem, akkor az egyes hajókkal szerzett xp-t nem lehet összevonni. -
carp3tm0nster #9822 A St. Louis egy tank. Kimaxolva brutál, az egyetlen hajó, amivel 80%-os winrate-m van:-) -
asolyom #9821 No, egy daily mission-ön egész jó csapatba kerültem, és simán győztünk. 
Egészen kezdem megszeretni a St. Louist. A saját tier környékén, még a csatahajókkal is felveszi a verseny 1:1-ben. -
DantesHUN #9820 Ez úgy van, hogy a szokásos WG bénézás, elszúrják az egyensúlyt. Valamit erősítenek. Aztán gyengítik.
Viszonylagos egyensúly volt a csatahajó vs hordozó helyzetben. Erre felturbózták a US hordozók vadászgépeit, így a japánok kerültek hátrányba.
Most akkor erősítik kicsit a torpedókat.
Logika... -
carp3tm0nster #9819 parasztvakítás... a torpedóvetős gépekből így is max leszed 1db-ot kimaxolt hajóval, a 4 gép még így is simán leszed belőled 40-50ezer hp-t.
-
Sendrov #9818 Szerintem ez azért van, mert a készítők felé több repülőgép-hordozós játékos sír, mint csatahajós. :) Tehát a torpedóvető repcsiken javítanak, nem a csatahajón.
Megjegyzem ugyanezen patchban a légvédelem is módosítva lesz. Ha jól értem, a játék jobban figyelembe veszi ezentúl a légvédelmi fegyverek űrméretét és hatásfokát. Hogy ez nekünk hajósoknak jó lesz-e vagy rossz, majd meglátjuk. Erős a gyanúm, hogy nem lesz határozottan érezhető változást a légvédelemben. -
awwww dejó. így is úgy cikázok a topedók között hogy csak... :D -
asolyom #9816 Ajaj....