23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Cobra.
    Már gyűjthetők rá a killek, megy a misszió.
  • asolyom
    Ez az Emden akció nem csak 29-től lesz?
  • seepheeerd

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.12.25. 23:59:45
  • PrasCo
    Jogos, csak az úrvezetés meg a road rage problémásan fér össze... :) Nna mindegy, elhoztam, amiért mentem.
  • gergod
    Persze, sokan vannak akik setahajokaznak, nincs vele gond.
  • asolyom
    Nem mondod? :-)
  • seepheeerd
    A Tirpitz-hez nem feltétlenül kell ész, elég a pénz is :)
  • asolyom
    Köszi. Jó tudni. Ahogy látom most is van vannak spéci küldik, még ha hajó nem is nyerhető.
  • PrasCo
    Most, év végén/jan. elején egy egészen teljesíthető küldetéssorozattal nyerhető ez a T2-es német cirkáló port slot-tal.
  • asolyom
    Emden?
  • PrasCo
    Ilyen ez a popszakma. :) De még direkt rá is kérdeztem teljesen kulturáltan ("And why is that?"), hogy miért, mert félig-meddig még megérteném, ha m'ttomén, csalásra gyanakodna, anyáztam volna (vagy egyáltalán csak előtte megszólaltam volna) a chatben vagy bármi hasonló - de nem!
    Minden jel arra mutat, hogy egyszerűen csak nem tetszett neki, hogy szétszedtem.
    Úgyhogy faszán ki van találva ez a rendszer is. :) Sebaj, plusz egy vonásként szerepel a neve az Emden felé tartó utamon.
  • asolyom
    Király! Mekkora ökrök vannak.

Ez a játék pedig az ellenség kilövéséről szól.
  • PrasCo
    Meg is tette (nullázódott a karmám egyről), így van. Tippem nincs, miért jelentett fel, csak közölte a chatben, hogy megteszi, miután kilőttem.
    Az okot firtató kérdésemre nem kaptam választ.
  • asolyom
    Mi? Az ellenség akart feljelenteni, hogy kilőtted?
  • PrasCo
    Kinek a papné. Hogy nyerjek DD-n egy másodpercet, és erre ellőjek nyolcezret - nekem nem. :)
    Mondjuk az sem, hogy úszik az Aoba gyönyörűen az oldalát mutatva, kilövöm a francba, erre a csávó közli, hogy feljelent. Karma: nulla. Mert kilőttem. Azért.
  • asolyom
    Egy 15 km-re látszódó BB-nél is jól jöhet a 450-500 m-rel későbbi észlelődés.
  • gergod
    Az egyeduli ami megeri az eszlest csokkento DD-re es nehany CA-ra... En meg a CV-re is felrakom.
  • PrasCo
    Szerintem nem térül meg. A pakliban persze, mindig benne van, hogy tévedek, de én egyelőre még sem számszerűsíthető-, sem szubjektíve "érzett" hatását nem tapasztaltam. Gondolom, talán valahogy úgy működhet, hogy ha az ellenfél téged becélozva tüzel, akkor a szórásképére rámegy 4% - hogy ez mennyire éri meg úgy, hogy ezért a papír-sokmindent-elbír négy százalékért egyetlen ütközetre kicsengetsz 12k-t, arra azt hiszem, jó példa az, hogy a mostani patchben az ugyanezt a képességet (ÉS 1,3x-as XP-t) tudó festést alanyi jogon megkapták a prémium hajók bármennyi ütközetre, teljesen ingyen. :)
  • asolyom
    Most Wyominggal megyek, de ezek szerint a célzási pontosságot rontó 12000-es camo nem ér semmit.
  • PrasCo
    "A camo ér amúgy vmit?" - A kreditesek nem. A felderítést korlátozót esetleg rá lehet rakni olyan hajóra, amiket nagyon nagy távolságból ki lehet szúrni (pl. Fuso ~19 kiló), ha úgy véled, megéri az a hatszáz méter plusz mozgástér, de ugyanez egy Minekazénál pl. ~száznyolcvan méter.
    Arra jó, hogy pofás tőle a gépállat.
  • asolyom
    Vannak ilyen hurkák dögivel. Én is megyek a Wyominggal, párhuzamosam velem egy másik saját csatahajó. Ahogy megpillantjuk az ellenséget, máris fordul broadsidera, igaz hogy messze hatótávon kívül van az ellen. Éd merre fordul az ökörje? Természetesen belém, és nem az ellenkező irányba. Mintha rajta kívül más nem is lenne a pályán. Körülnézni? Minek az?

Amúgy a Wyoming kész felüdülés a SC után. A camo ér amúgy vmit?
  • 1kezdő
    Ma egy érdekesen játszó Tirpitz-el találkoztam. Tényleg ritkán veszít a csapat co-op-ban, de most eme "ünnepi" Tirpitz-nek köszönhetően ez megtörtént. A-B-C bázis foglalásos pálya. "A" bázissal szemben áll Tirpitzünk, meg egynéhány cirkáló. Colorado-m jobb középen és indulás után elkanyarodom Tirpitz felé, hogy elfoglaljuk A-t, majd közös erővel jöhet B. Jó is lett volna, ha Tirpitzünk hajlandó lett volna zsír új hajóját harcba bocsájtani. Állandóan hátul kullogott és mindig úgy kanyarodott, hogy ne ő legyen a harc közelébe. Sőt! Miután én harcba bocsátkoztam egyszerre az ellen Tirpitzével és balra az Atagoval, ő nemes egyszerűséggel bekormányozta magát egy hosszú sziget fedezékébe. Én süllyesztettem az Atagot, de menekülőre kellett fognom, mert a Tirpitz rendesen belőtt és megjelent a távolban -de lőtávon belül- a Coloradojuk is és az is lőni kezdett. Visszafelé menet, még lődöztem a Tirpitzet, de mivel a gép már befoglalt két bázist, mi meg nem voltunk képesek a B-t elfoglalni, így bukta.

Kérdés: mi a fenének az ilyennek egy Tirpitz? Mi a fenének lép be játszani, ha félti a festést a vadonás új hajóján?
  • asolyom
    Na végre!
  • 1kezdő
    Figyelem videó formátum! Kattintani kell kettőnél többet, ezért annak, aki ízületi bántalmakban szenved, kerülje el a spoiler megnyitását.:)

• gergod
    Torpedoval nehezebb pinknek lenni. En NCvel ugy lettem pink, hogy csak 2/3 hp-t szedtem le valakirol. Mig torpedoval mar nyirtam ki valakit es nem lettem pink.
  • seepheeerd
    Pár hete hozzánk is bejött egy rózsaszín Iowa. Kérdeztük, mit követett el? Azt mondta, kinyírt egy egész szakaszt. Milrt? Mert valaki behozott magával két tier V-öst. :D

Én még rankeden engedtem el torpedókat a Hatsuharuval, amibe beleszaladt egy York, bár időben írtam hogy forduljon ki (éreztem hogy el fogja kapni 7km-ről is). Szentségelt nagyon a srác, én pedig nem lettem pink :D
  • seepheeerd
    Anime sorozat. Ejj! :D
  • asolyom
    Ja, bejött egy figura "rózsaszín" rombolóval, az egyik társ kérdezte, hogy miért rózsaszín. Emez írta, hogy csapat gyilkos. Szóltam is, hogy maradjon tőlem távol. Egyszer csak látjuk, hogy ellenség a közelben sincs, de a rózsaszín barátunk meghal. Most vagy saját magát gyilkolta meg (nem tudom hogy) vagy valaki kilőtte.
  • asolyom
    Hát nekem nem lesz Tirpitz ennyiért. Premiumnak marad a Murmansk, ami jó credit meg xp farmolásra, de egy idő után unalmas, hogy nem lehet fejleszteni. A romboló vonalat abbahagytam, viszont a Wyominggal egyre jobban megy. Majdnem legyőztem vele egy Kongot is, és a B hull már egész jó légvéselmet ad. Azt hiszem a továbbiakban marad az amerikai vonal, csatahajók, és a hordozók. Tier VI környékén az amerikai hordozók nagyon el vannak maradva a japánoktól repcsi számban.
  • 1kezdő
    Nos, a tényleg rossz, hogy "cserkelsz". De azt képzeld el, amikor haladsz a Two brothers pálya jobb oldalán egy NM-al két cirkálóval és szembe jön három Tirpitz és két cirkáló. Ontja a Tirpitz-ket a co-op, mert sokan vettek és most próbálgatják, hogy milyen.
  • asolyom
    Mi az az apreggio of blue steel?
  • PrasCo
    Hihhííj, kétezer per torpedó? :D A legjobb ötlet, ha soha többé nem akarunk DD-ket látni a játékban.
    Cserkelek hat-nyolc percig egy Nagatót, rohangálva a cirkálók elől, egyetlen lövést sem adva le eddig a pontig, hogy aztán az utolsó pillanatban, mielőtt szilánkokra lőnek, belepakoljak annyi sebzést, mint amennyit a háttérben úszó csatahajók hatszor annyi HP és háromszázötven milli páncéllemez mögül átlag fél-másfél percenként kiszórnak?
    Köszönöm, nem kérem. :D
  • asolyom
    Addig jegelem a rombolókat. Sajnos a low tier BB-k is szutykok. Most éppen a Langley-t nyúzom, és élvezem is. Meg néha a Murmansk, hogy xp-t gyűjtsek.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.24. 14:12:48
  • 1kezdő
    Ennyiért szerintem se éri meg, de ilyenkor Karácsony idején minden drágább, mert abból indulnak ki -joggal-, hogy ünnepen nem garasoskodik a nép.
  • 1kezdő
    Először is: hozzá kell igazítani taktikát. Másodszor: ez sem még a végleges verzió. Lesz ez még másképp is. Be kell látni, hogy az nem való, hogy széttorpedózzuk az egész bandát, miközben ők vért izzadnak, hogy győzzenek. Én azt is megoldásnak láttam volna, ha nem változtatnak a DD-k helyzetén, csak a torpedójuk gyengébb lett volna. Mondjuk 2000-et sebzett volna egy torpedó. 3-4 torpedó találatnál elég tisztességes.
  • herminamezo54
    koszonom.
  • Tono34
    Ennyiért ott marad...
  • asolyom
    Szerintem a rombolóknak befellegzett, már ami a torpedózást, és xp szerzést illeti. Én több low tier japán rombolót próbáltam, de közel sem tudok olyan eredményesen torpedózni, mint korábban.
  • seepheeerd
    Itten :)

(Lehet, hogy az új klienshez még nem készült el, de addig is olvashatsz ott más okosságokat. :))
    Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.12.24. 10:58:48
  • seepheeerd
    Megérkezett a Tirpitz, szóval akinek még nem hozott semmit a jézuska... :D