23037

A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #10336 Hm...a foglalásaimat továbbra sem jegyzi a stat. 
Amúgy jó kis prém hajó az Ishizuchi is. A győzelmi arányom 69%, a kilövési arány pedig 0.63. Egy bibi van vele, hogy az AP lövedéke nem sokat ér, viszont a HE annál jobb a kategóriájában.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.03. 20:19:48 -
asolyom #10335 Ráhúztam a cirkáló vonalra is. Első csatám a Phoenix fedélzetén. Jó kis hajó ez is. A csapat is jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Toweliee #10334 Köszi! -
Avenger93 #10333 Ami biztos hogy pl az Arp Kongónak jobb a légvédelme mint a simának, gondolom a arp myoko esetében is van ilyen. De én úgy látom videók alapján hogy prémium cuccok (bár nem tudom mennyit keresnek a nagyobb szintű prémhajók)
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.01.03. 19:38:27 -
Toweliee #10332 A két Arp csónak csak skinben különbözik vagy másban is? -
Prof William #10331 Kb ez.
Nekem is volt már csatám, ahol már csak én maradtam de hiába foglalta el az ellenfél mind a 3 bázist, e még így is akkora előnyünk volt, hogy csak ki kellett húznom addig, amíg lejárt az idő.
Kongo val alig 500HP-m maradt de mi nyertünk. -
asolyom #10330 Jó kis ladik ez a New Mexico. Eddig 15 meccs 14 kilövés.
Az átlag sebzésem is szépen kúszik felfelé.
-
asolyom #10329 A T6 Ryujo már 5 egységet tud kiküldeni, plusz több tartalék repülője van, mint az Independence-nek. -
Kurafi97 #10328 Üdv!
Két kérdésem van a japán anyahajók tier 5 után javulnak valamit mert a tier4 és tier5 anyahajók fighterei irtózatosan gyengék és kevesen is vannak egy rajban az amerikai társaikhoz képest. Másik kérdésem a kongoval kapcsolatban lenne. Mit csináljak, hogy ne mindig a citadellámat találják be ? Próbálok mindig úgy úgy állni vele, hogy az ellenség ne tudja belőni a citadellámat de múltkor még szemből is lazán belőtték.
Utoljára szerkesztette: Kurafi97, 2016.01.03. 15:01:34 -
Plusz az sem mindegy, mikor foglaltátok vissza a bázisokat, mivel minden birtokolt bázis +3 pontot ad rövid időközönként. Így az is lehet, hogy a legvégére visszafoglaltok három bázist, náluk egy marad, mégis az előnyük miatt szép nyugodtan bekocognak a célba. Vagy akár tiétek mind a négy bázis, dől hozzátok a pont, de ők megálltak 990-en és kilőnek egyvalamit közületek, tkp. bármit.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.03. 14:41:09 -
DantesHUN #10326 Például csatahajó kilövésére több pontot ad, mint romboló kilövésére. -
asolyom #10325 Valaki magyarázza már meg nekem, hogy öt hajóval hogy lehet veszíteni kettő ellen, mikor folyamatosan foglaljuk vissza a bázisokat. Mi a retkes francból szedi össze az 10000 pontot? Kezd az egészből elegem lenni! Hogy toszná meg az egész ott ahol van! -
asolyom #10324 Ez az Independence kész katasztrófa. Szerintem abszolút irreális a 3 egység a japán 5-tel szemben. Befejeztem a CV játékot! -
Ennél többet szerintem nem lehet tenni a csapatért, mégse maradtak elegen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.01.03. 10:52:24 -
asolyom #10322 Sajnos tapasztaltam.
Mellesleg most néztem meg a USS Independence adatlapját a Wikipedián, és azt írják, hogy eredetileg 12 vadászra, 9 bombázóra, és 9 torpedóvetőre tervezték, és ez így van a játékban. A háború során azonban a 26 vadász + 9 torpedóvető összeállítást használták, tehát az air superiority loadout-ot.
Az már más kérdés, hogy a játékban a torpedóvetőket bombázókra cserélték az air superiority-nél, de ennyi belefér.
-
most mindenki air superiority-t hasznal, hogy meglegyen a 150 killje. majd megunjak. -
asolyom #10320 Na ja, én is a New Mexico-val 9 km-ről egy full broadside-ot belenyomtam egy Kongoba, és egy sem ütötte át a páncélt! Egyetlen citadella se! 
Ami a CV-ket illeti, a hajó hiába T6, ha a T5 gépeket használ az ember, akkor eleve szopásra van ítélve, hiába van bepipálva a commander skillben, hogy magasabb tier ellen bónuszt kapnak. A másik, hogy a T6 Ryujo 5 egységet tud kiküldeni, míg az Independence 3-at. Ez elvben 20 gép a 18 ellen. Ha nekem 1-1-1 összeállításom van, akkor hiába lövöm le a japán vadászokat, akkor is a 4 támadó raj valamelyike eléri a célt, de volt ellenem olyan Ryujo, akinek 3-1-1 összeállítása volt, és az összes gépemet leszedte. Az egyetlen esély ilyen helyzetben, ha a 2 vadász + 1 bombázó kombót használom, mert akkor legalább 12 vadászom van, és az ellennek is annyi. Nekem az upgradem 20% bónuszt ad a vadászaimnak. Ez a kombó a támadásra kihegyezett japán hajók ellen is jó lehet. Ez viszont azzal jár, hogy ezen a szinten az amerikai CV-k támadásra kevéssé alkalmasak. Támogatásra, és légifölény kivívásra jók. Ezzel lehet funkodni, de xp-t szerezni kevéssé. Azt hiszem, hogy az Independence-emet erre fogom kihegyezni, csak úgy, mint a Bogue-ot, ha már pénzt adtam ki érte.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 21:27:54 -
carp3tm0nster #10319 abbahagytam ott, amikor én Clevelanddel, az ellenfél Furutaka-ja nekiment egy szigetnek, 104HP-val, két teljes sorozatot adtam le rá HE-vel, semmi eredmény csak, "Hit" majd jött egy romboló és kiszedte előlem... éljen a random... -
asolyom #10318 Ma délután nekem végig csak a szopás! -
asolyom #10317 Kész! Semmi értelme az Independence-nek! Kár volt érte pénzt adni, egy rakás szar!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 20:01:10 -
asolyom #10316 Most pedig egy faszfej miatt volt szopás. Bejött CV-vel, és semmit nem csinált. Nyilván megint sokra mentem, mikor az ellefél két CV-je pedig szépen együtt dolgozva lemészárolt. Kezd elegem lenni. -
asolyom #10315 Hogy mekkora görény ez a progi! A T6-os Independence-emet berakja T7-8 hajók közé. Nyilván semmi esélyem!
Két csatából két szívás! Hogy rohadna meg!
-
Prof William #10314 Ma hiába könyörgött a két hordozó, hogy jöjjön már valaki segíteni a vonalainkon átcsusszant romboló ellen, senki rájuk sem bagózott, csak rohant előre megszállottan.
Szóval mehettem vissza egymagam a Fuso-val rombolóra vadászni. Sikerült is megvédenem a hordozókat, de biztos több hasznom lett volna a frontvonalon... -
...vagy csak harmincezer játékosból törvényszerűen kialakul egy haranggörbe. -
carp3tm0nster #10312 persze. máskor meg fordított lesz az arány. így ügyel a wg a winrate-re... -
Lokker #10311 hmm itt sokan a csatáik 70%-át bukják mégis mindenki 50-52% körül van -
carp3tm0nster #10310 ma 12 meccsből 9-et buktam... éljen a random... -
carp3tm0nster #10309 a Wyominggal majdnem 60% ezzel meg alig volt 40% a winrate, ugyanannyi csataszám mellett. Tier V-ben akkor már inkább a Kongo, azt meg is tartottam
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.02. 13:05:55 -
asolyom #10308 Én tegnap adtam el, de nekem nem volt vele bajom. Igaz, hogy csak 0.5 körül volt a kilövési arányom, viszont a győztes csaták aránya 56%, a túlélési arány is hasonló, vagy kicsit jobb.
Most készülök az Independence megvételére. :-) -
carp3tm0nster #10307 végre eladtam ezt a fosch new yorkot, hihetetlen milyen nyomorék az a hajó... -
asolyom #10306 Az, viszont valami aberráltan magas ívben lő.
-
Prof William #10305 Az Embden igazi gyorstüzelő. A legutóbbi csatámban 125 találatot sikerült bevinni.
De cserébe a csatahajókat inkább csak kobogtatja. Max felgyújtani lehet őket vele. De rombolók és hasonló cirkálók ellen halálos. -
asolyom #10304 Revideálom az álláspontomat, ami a hordozókat illeti. Jó csapat esetén nagyon fun.
Az utóbbi két csatám a Bogue-gal.
Itt 2 vadász + 1 bombázó felállással mentünk, és megbénítottuk az ellefél hordozóit.
Itt pedig a 2 bombázó + 1 torpedóvető felállást választottam. A két kilőtt hajó az ellenfél hordozói.
Az egyik ráadásul annyira amatőr volt, hogy állt a hegy mögött, és meg sem mozdult, így aztán manuálisan 2x megbombáztam, és mire a torpdósok odaértek, már fel is robbant. 
-
asolyom #10303 Már fullos a NM, de még szokni kell.
Azt hinné az ember, hogy mondjuk egy amerikai hajóval megtanult lőni, akkor a többivel is ugyanúgy kell; hát nem! Minden hajó lövegeinek egyedi röppályája, és szórásképe van. Más a NY 5x2 ágyúja, mint a NM 4x3 lövege.
Egyébként tetszik, hogy előre 6 ágyúval tudok tüzelni, és rövidebb az észlelési távolság, mint a NY-nak. Ja és végre van repülő is a fedélzeten.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 02:37:53 -
az NM alapbol szerintem gyengebb mint a NY. Majd ha kifejlesztetted a modulokat jobb lesz. -
Lokker #10301
-
Ma folyamatosan megkaptam a csapatomba a retardált 12 éves barmokat, lehet visszamegyek Warthunderezni.
-
Lokker #10299 Nem csodálkozom mert mikor WoT-ban is volt hasonló küldetés ott is ez ment, csak közöltem a szomorú tényt, hogy sok a gyökér. :D -
asolyom #10298 Te ezen csodálkozol?
-
Lokker #10297 Kongo-val csinálom a Kongos missönt
és ja, lesebzek egy cruisert low hp-ra és kiszedik előlem, addig persze ugye a szokásos, hogy várják míg én lelövöm low hp-ra. Már 10 kill-nél tartanék ha nincsenek ezek az emberek, lehet mára pihentetem is a dolgot.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.01. 21:15:28