23037

A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #10376 Ja, és ha nem mondtam volna, ennek ellenére 8 csatából 5 győzelem vele.
-
asolyom #10375 Kezd az idegeimre menni kedves kis WG! Most márt tuti, hogy nerfelték a torpedókat, és nem úgy, ahogy a patch notesban volt. Haladok a Minekazeval párhuzamos pályán egy Coloradoval, tőle 6.5 km-re. Nincs detected riasztás, rálövök egy teljes sorozatot, és máris kezd kifordulni, persze egy sem talál. És mindez háromszor egymás után megismétlődik. Azt hiszem, hogy abbahagytam egy időre ezt a játékot, mielőtt az idegeimre megy. A patch előtt ilyen nem volt!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.05. 20:30:12 -
asolyom #10374 Ez a Wickes amúgy egy katasztrófa! Minden egyes találat, amit kapok critical engine damage, hiába van bent a 20% csökkentő. Szinte játszhatarlan. Szar motor, szar torpedók. -
kHares #10373 Lehet hogy megunta hogy semmit nem tud csinálni a pályán a 3km-s torpedóival. Mert valaki okos szerint rakjunk be gunboat-nak dd-t. -
carp3tm0nster #10372 éljen he spam... -
asolyom #10371 Miért van az, hogy a legtöbb DD játékos teljesen idióta módon játszik? Előre rohan, és szétlöveti magát. Most is egy debil 8-9 km-ről elkezd lőni egy BB-re a fosom kis ágyújával, közben a BB kísérői rommá lőtték. Ha kussban marad észre sem veszik. Hogy lehet vki ennyire retardált? -
Tegnapi zárásként Fusoval 104k sebzés jött össze és ebből csak 2 citadell volt, 2 kill (double strike). -
Omahával leszel igazán gyújtogató :D -
asolyom #10368 Hát ha nem látom, nem hiszem el! A figura 3 km-ről képtelen volt torpedóval egy Langley-t eltalálni, egy Wakatake-ban ülve.
-
asolyom #10367 Gyújtogató eddig még nem voltam.
Alighanem ez a Phoenix vége, mert meg tudom venni az Omaha-t.
-
Prof William #10366 Erre rájöttem.
Nem tusom mit csináltam rosszul, de tegnap 3X XP-nél 298-at sikerült összeszednem az Emden-el. Randomban egy jó csata után ennek kb az 5- szörüsét 1.5-ös szorzó mellet. -
1kezdő #10365 Szeretem a kompromisszumokat, ezért azt mondom: mindkettőnknek igaza van. Valóban az is fontos, hogy minél több HP-t leszedjünk, de ha nem süllyesszük el, akkor az alacsony HP-val rendelkező ellenfél ugyanakkorát sebez, mintha full HP-n lenne. Én csatahajóval nem hagyok senkit tovább hajókázni, csak azért, mert "verébre nem lövünk ágyúval". Addig lövöm, amíg el nem süllyed. Ő már nem okoz gondot. Inkább "fizetem" a lőszert, de jobb ha kevesebben vannak, mint kis élettel, de többen. -
tobb xp-t kapsz randomban mint 3x co-opban -
Prof William #10363 Jaa. Akkor megyek is rögtön csatázni. -
Amennyire én tudom, ha az Emdennel (a névben nincs 'd' ;) )Co-opban csatázol, akkor annak a csatának az XP-eredményét a kapitányon háromszorosan írják jóvá. Tehát se más hajó, se később, se sehogy: Azt az XP-t háromszorosan kapod, csak a kapitányra. -
Kurafi97 #10361 Elég nehéz elsülyeszteni bármit is ha japán hordozóval vagy amerikai ellen. Egyszerűen semmire se valók a japán vadászok tier 4-5ben. Mivel még csak a 4-5ös tier van meg ennyit tudok mondani de írták hogy jobb lesz T5 után. -
asolyom #10360 Már 2-7. Befejeztem. Akármit csinálok nem tudok nyerni. Bármelyik hajóval is próbálkozom. Ez mondjuk közelít a 20%-hoz. Arra mondjuk nem emlékszem, hogy lett volna 80%-os napom. Éljen a random továbbra is! Mindenki megy a saját feje után, mint egy ökör. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.04. 20:10:34 -
asolyom #10359 A mai délután 2-6. Tele van a tököm! 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.04. 19:53:25 -
Prof William #10358 A Men of Embden küldetést ha megcsinálom, akkor automatikusan már jön is a 3X XP vagy ez majd később lesz aktiválható? -
Plata #10357 Minekaze jobb lesz,de a T6 már ratyibb.Iszonyú lassú a torpedója.Ahhoz hogy ki lőj egy csatahajót legalább 4 kilométerre meg kell közelíteni,de már 7 kilométerről észrevesznek.Bár ha balfasz valaki akkor messziről kitudod lőni,mert a torpedója 10 kilométerre mászik el,de lassan. -
Plata #10356 Te én imádom ha felhúzom az ellenséget és anyáz,engem nem dühít fel csak jókedvem lesz tőle.
Azzal hogy a cseten beszólnak vagy bármit mondanak engem nem tudnak izgatni.
Igaz egy magyar admin egyszer bannolt egy hétre mert akkor még nem volt platon cset,a platon társammal team cseten dumáltunk és kifogtunk egy magyar admint vagy mi a fenét,és bannolt egy hétre,amiért arról beszélgettünk hogy találtunk egy bugot a pályán és le filmezem xfirevel.
Kaptam tőle 1 heti bannt,dev zaklatása címszóval.
De a másik meg az hogy kimondottan imádom basztatni az ellenfél csapatát amikor durva fölénnyel nyerek,7-8 kill után mikor már csak 1-2 ellenség marad és beírod hogy az ellenállás hasztalan,az valami durva szokott lenni.
Legemlékezetesebb csatámban is a hülye dumám miatt nyertem szerintem,T7 TD-vel 12 killt szedtem össze,úgy hogy egyedül maradtam random csatában,és egyedül meg nyertem. -
Imádom a japó rombolókat :D
-
Plata #10354 Nem értettelek félre csak elmondtam hogy én hogy szoktam reagálni. -
Természetesen nem szólok bele, hogy hogyan értékelsz másokat, de a süllyesztéseknél minden bizonnyal jobb értékmérő az XP. Ha például csatahajóval az ember az egy-három ezer HP-s célokat már a cirkálókra hagyja inkább, problémamentesek lehet 100k felett lőni úgy, hogy semmit sem süllyesztett el; de még CV-vel is súlyosan lehet rongálgatni süllyesztés nélkül, pláne most, visszavágott flooding-gal. -
asolyom #10352 Végre összejött egy normális csata. Én sem voltam balf@sz, és a csapat is jó volt. 
-
én wotban kikapcsoltam a chatet,sokkal nyugisabb minden :)
-
1kezdő #10350 Attól tartok, hogy valamit félreérthettél. Soha nem szólok be! Se magyarul, se más nyelven. Roppant bunkóságnak tartom. Azért, hogy valakinek sikerült legyőznie, meg pláne nem. Az a dolga, azért játszik. Ha legyőztek, csak magamra voltam dühös, hogy hogy lehettem ilyen p..s. Attól viszont a falra tudok mászni, amikor nyilvánvaló és logikus dolgot vagy azért nem tesz meg valaki, mert buta, vagy mert -és ez a rosszabb- rosszindulatú. Az, ha én süllyedek, nem probléma, de ha a csapat veszít, az dühít. Ha elsüllyesztek egyet, kettőt, vagy ennél többet, akkor megtettem, amit kell. De a nullásakra haragszom. Legalább egyet vigyen magával. A carrieresek meg gyakoroljanak többet, mert nekik kutyakötelességük legalább egyet süllyeszteni, de inkább többet. Olyan, hogy semmit, nincs! Akkor inkább papír hajókázzon. -
Plata #10349 Én sosem szoktam veszekedni vagy dühöngeni.WoT-ban is letoltam már több mint 20k csatát,de max kekeckedni szoktam,de beszólni vagy leállni veszekedni nem,és szeretem a hülye magyarokat mikor leállnak anyázni,az poén. -
1kezdő #10348 Ahogy olvasgatom az írásaidat, mintha magamat hallanám pár száz meccsel ezelőtt. Sajna, annyira komolyan vettem a harcokat, hogy a végén már folyamatos káromkodássá fajult a játék, akkor meg mi az élvezet? Én száz meccsből 80-ban megtettem a kötelességemet, míg a többiek szinte semmit. Akkor mondtam: elég. A játék az élvezetért van, nem a dühért, így pá-pá random. Most 100-ból csak tízszer vagyok dühös. Ennyi még belefér. A többit meghagyom nektek.
Mivel este érkeztem külföldről, ezért most kívánok mindenkinek Boldog és eredményes Új évet.:) -
asolyom #10347 Valahogy annyira reális ez a játék! A romboló 3 km-ről is eltűnik, amikor becélzom, bezzeg mikor én vagyok rombolóval mindenki lát és szarrá lő. Ótvaros rohadt g***k! -
asolyom #10346 Éljen a barmok gyülekezete! A mai nap 3-ból 3 szívás a Phoenix-szel. Hiába süllyesztgetek, és vagyok mindig a top 3-4-ben, nem jó semmire.
-
Prof William #10345 Ha megnyerjük az Embden-el a "Men of Embden" 3x XP szorzót adó küldetést, akkor az azonnal aktiválódik, vagy "elrakja" és majd akkor lehet aktiválni, amikor mi akarjuk? -
asolyom #10344 De hogy lehet valaki ennyire perverz? -
Plata #10343 Ragya.
Co-op csatákban hamar meglett volna.
-
tbundy #10342 csak a random számít. -
Plata #10341 Te a mangás küldiket co-op csatában is lehet csinálni?
Mert akkor szüret,co-op ezerszer könnyebb mint random.
Bár nem találkozhatom olyan balfaszokkal mint randomban.
Ma randomban hülye nicholas le hackerezett meg valszeg reportolt,legalább is azt igérte,New York-al voltam,a semmiből a hajóm mellé jött és párszáz méterről megeresztett torpedóval,de nem történt semmi,én meg szarrá lőttem. -
Avenger93 #10340 hát a feltételeknél úgy írja, hogy "Any ship at Tier V-X" és én is csinálom Clevelandel de nekem számolta úgy rémlik, de majd legközelebb jobban megnézem -
aru #10339 Hát nekem Clevelandel nem számolja oda a randomba kiszedett cirkálókat és rombolókat. :( -
Avenger93 #10338 Bármilyen nemzet hajójával teljesíthető, csak tier 5-6-tól felfelé.
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.01.03. 20:59:38 -
aru #10337 Vajon a WG mikor jut el arra a szintre, hogy a minimap mása lesz a pályának? Éppen most akadtam fent olyan helyen Co-Op-ban ahol a minimap szerint nincs semmi...
A mangás hajókért a két küldetést bármely hajóval lehet teljesíteni vagy csak japánnal?
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.01.03. 20:49:04