23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • carp3tm0nster
    "szinte mindíg győz a csapat" gondolom co-op-ra értetted...
  • 1kezdő
    Nos, nálam ez a baj. Lelkiismeretes vagyok. Kaptam én is egy csomó torpedós küldit és csak annyit kellett volna tennem, hogy odarohanok valamelyik ellenhez és kilövöm torpedóval. Erre én mit csinálok? Nem torpedózok, mert akkor az Omahának annyi és a csapatnak meg semmit nem segítek. Volt hogy hetekig ott volt a küldi én meg nem foglalkoztam vele, mert az sokkal fontosabb, hogy a csapat nyerjen. A küldiért járó xarságot meg teheti a WG oda, ahova akarja. Manapság már nincsenek ilyen gondjaim. Csak a játék és szinte mindig győz a csapat. Minden csak nézőpont dolga.:)
  • Malachit
    Én BB-vel a DD-ket AP-val szoktam kínálgatni. Egész szépen búvárkodnak a hatásukra :D (nincs idő áttölteni, vagy lősz, vagy játszhatsz a halacskákkal a tenger mélyén :P )
  • carp3tm0nster
    olyannal találkoztam én is... két bb, és egy cruiser kergetett egyetlen dd-t
    sajnos ez ellen nincs mit tenni
  • asolyom
    Csak az a baj, hogy ezek az idióta missönök tönkreteszik a játék élményt. Mikor elmegy két BB rombolóra vadászni ahelyett, hogy védené a bázist.
  • Malachit
    Én már mindkettő küldetésnél a 1 milla sebzést csinálgatom, igaz tegnap ki se futottam a kikötőből időhiány miatt. Eddig letudva párhuzamosan 468k sebzés. 1 este meglenne a maradék, csak menni kellene :)
  • carp3tm0nster
    a fragsteal nagyon menő lett a küldik miat...
  • asolyom
    Azt hiszem most lett tele a tököm. Az elmúlt 5 meccsen sikrült 1 azaz egy darab hajót kilőni! Igaz, hogy vagy 10-et szedett ki előlem más, mikor én már a HP nagy részét lelőttem róla. A pohár azzal telt be végleg, amikor most mentem az Aurorával egy meccset, és egy idióta befordult elém egy Emdennel, minek is az lett az eredménye, hogy szinte megálltam. Az ellenfél az első lövéssel kilőtte a kormányt, így hatására elkezdtem körbe forogni. Emdenes barátunk szépen eloldalgott, engem meg 2 SC rommá lőtt! Köszönöm szépen te.....inkább nem is írom le, hogy mit gondoltam a derél csapattársról. Szeretem, mikor egyes emberek úgy játszanak, mintha egyedül lennének a térképen. Csak kukkolnak bele a binocularba, és hogy körös körül mi zajlik az mellékes.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.19. 11:00:33
  • 1kezdő
    Kösz!
  • Tono34
    P gomb.
  • 1kezdő
    Lenne egy kérdésem. Olvastam, hogy a légvédelmet kilehet kapcsolni, csak nem tudom hol. Elmondaná valaki?
  • 1kezdő
    Ma, felkelő nap már a Clemsonban talált és adtam az NM-nek, meg a szorosan mellette evickélő NY-nak. 3.5-4-ről engedtem el a dupla szoros torpedó sort és kikerülték. Forogva várakoztam 5-6 km.-nél, hogy újra töltsenek, közben szórtak. Aztán széjjelebb nyitottam a sugarat, mivel egymás mellett/mögött haladtak. Így a következő dupla sorozattal az NY merült, a NM pedig 1/3-ra sérült.
  • 1kezdő
    Szerintem a 30.000 ezrest.
  • Malachit
    Az nem globális felmelegedés és apály volt, hanem a kapitány lehúzta a klotyót :D

Valaki számolta, hogy melyik dublon csomagot éri megvenni a legjobban?
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.19. 08:16:50
  • pxxl
  • PrasCo
    Ahogy nézegetem az eddigi statisztikáimat az R-projektben, még annak is érdemes feliratkozni, aki amúgy magasról tesz a lottós rombolóba, mert teljesen átlagos és általános csatázgatással is elég korrekt kreditek és zászlók potyognak az ember ölébe; sőt, mivel vannak közösségi mérföldkövek, ezért kb. még akkor is, ha nem csinál semmit.
  • PrasCo
    Azért 34 csomóval veretni szárazföldön mindenképpen kalapemelést érdemel. :D
    ...rohadt globális felmelegedés. :D
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.18. 23:16:19
  • Tono34
    Ismét egy jó kis kör. Ladik ismét alkotott.

• pxxl
    alakul ez a furutaka :)

• pxxl
    apály van vagy mi? :D

• Tono34
    Új akció, lehet csinálni a küldiket, a végén vmi hajót lehet nyerni, sorsolással.
  • Cobra.
    Azért néha nekem is összejön egy jó kör:
  • asolyom
    Na ja, ahogy lentebb írtam 2xBB és 1xDD vadászott 1 db szutyok DD-re, nyilván a missön miatt, és így buktuk is meccset. Ráadásul egyiknek sem sikerült azt az egy DD-t kilőni.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.18. 20:34:52
  • asolyom
    Engem most berakott a Königgel hasonló 3-4 hajók közé, csak éppen olyan szar kezdő pozícióba, hogy mire a harc közelébe értem az összes low tier hajót kiszedték előlem. A másik csapat egyik Königét kilőttem, a másikról jó sok hp-t leszedtem, de más lőtte ki előlem. Ott is voltam az ellen bázis mellett, így gyorsan elkezdtem foglalni, és látom ám, hogy a mi bázisunknál két csatahajónk és egy rombolónk vígan figyeli, hogy az ellen egyik csarahajója foglalja a bázisunkat. Rá nem lőttek, felé nem indultak, helyette mind a hárman valami szutyok kis rombolóra vadásztak. Buktuk is a meccset ahogy kell. Egyébként ma szinte csak marhacsordákkal volt dolgom, egyedül talán csak az Indy-vel volt egy jó meccsem de úgy, hogy VII-es VIII-as hajók közé rakott be.
  • kHares
    Mit ne mondjak ez a myoko challenge elég durván lerontja a játékomat. Kongo-ra a 30 cruiser meglett viszonylag hamar de a destroyer kill, na az nem semmi. Uccsó 10-nél már csak bután berohantam hátha lekapok egyet. Volt csata amiben 6 dd volt szembe, szépen lelövök 4-t 20% hp-ra majd látom hogy hirtelen 4-en lőnek rájuk. Promótáljunk killsteales, nyeréssel nem törödő missionokat, minek a teamplay.
  • Cobra.
    T3-4-5 ellen könnyű :P
    Engem szinte folyamatosan 6-7-es ellenfelek ellen rak a T5-ös hajóimmal.
  • Myke28
    Tényleg jó ez a "ladik".
    Persze kell hozzá 1 buta ellenfél.
  • 1kezdő
    Így van, de van azért márkahűség is a világon. Annál is inkább mert így kapom az amcsiktól a szponzorpénzt. Nem beszélve arról, hogy a 13-as kapitány Texas-i és nincs az a pénz, amiért ráülne egy japcsi ladikra.:)
  • gmilan
    Kezdek összeszokni a Kongóval
  • gergod
    Neked inkabb a Japan rombolo agat kellene csinalnod, ok a torpedo vetok.
  • Prof William
    Jó lenne ha lenne nemzetVSnemzet összecsapás, ahol teszem azt USA Vs JAPÁN csaták vannak.

Más: A Credit mennyiségét nem befolyásolja a vesztett csata? Legutóbb is vesztettem egy csatát és a kb 800 XP mellé kaptam 150 000 creditet.
  • asolyom
    Na ja, csak én azért nem játszom co-op-t, mert számomra halálosan unalmas, és egyoldalú. A randomot még akkor is jobban élvezem, hogy többet szív benne az ember. De ugyebár kinek pap, kinek a papné.
  • 1kezdő
    Igazad lehet a szívással kapcsolatban. Ezek szerint, aki szívni akar nem co-op-ban játszik. Van aki becsapósan élvezi a játékot és van aki szív. Fene se érti ezt.:D
  • asolyom
    Nagyon becsapós bot-ok ellen gyakorolni. Azt hiszi an ember, hogy milyen jól megy, és utána a randomban akkorákat szív, hogy még. Magyarán co-op-ban semmit nem ér a gyakorlás, csak ha továbbra is botok ellen akar az ember játszani. Ha randomban akarsz sikeres lenni, akkor randomban kell gyakorolni.
  • pxxl
    bot-okról beszélünk...
  • 1kezdő
    Biztos igazad van/lesz, de jelenpillanatban én vagyok az úr a csatában. Csak az határolja be, hogy mennyit tudok leszedni, hogy egyrészt kevesebb hajó van, valamint mire odaérnék, már leszedték őket. A wickessel a 36,8-as sebesség elég jó. Itt az utolsó csatám és csak azért öt, mert nem került mellém több. Az utolsó SC-ért velem együtt három romboló startolt. Mondanom se kell az enyém lett. Szűkre vettem az indítási sugarat és kétszer három torpi megette a full SC-t. A többi kettő romboló csak tapsolni tudott mellettem.:D

Ím:

• asolyom
    Ja, és azt még meg sem említettem, hogy mondjuk a Königsbergemmel a radarral füstben is látom a rombolót 5 km-en belülről, így nem sok esélye van elbújni, és még a torpedóit is kilőni.
  • asolyom
    Hát ezt meg lehet csinálni, ha valami málészájú a csatahajós, és/vagy ha nincs mellette cirkáló, netán másik romboló. Meg mondjuk Tier III-IV-ben, de már itt is az amerikai csatahajók jól fordulnak.
  • 1kezdő
    Jó ágyúik vannak minden bizonnyal, de a torpedónál nincs jobb ágyú. Wickessel megközelítem a csatahajót -persze a másodlagosokra figyelemmel- és már szórom is. Indul 6db, majd füst, fordulok és újabb 6db. Még el sem éri az első sorozat, már útban van a következő. Az ágyút csak akkor használom, ha kifogytam a torpedóból és még egy picit kell lelőnöm belőle. Szinte mindig első vagyok a végeredményjelző táblán, pedig még van mit csiszolnom a technikámon, lévén zöldfülű kezdő vagyok rombolóágon.:)
  • Malachit
    Az oroszok meg kis méregzsákok, csak úgy rohangálnak és köpik a lőszert mindenre jó messzire :) A torpedóik 9-ig hatótávba siralmasak, így nem is lehet nagyon velük mást csinálni.