23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    A Mikasa-nál ratyibb nem lehet.
  • pxxl
    jajaja említette itt valaki :D sajnálom azokat akik még azelőtt játszottak vele
  • asolyom
    Pedig állítólag még buffoltak is rajta a kezdetekhez képest.
  • pxxl
    lőtáv, hajótest, ágyú, torpedó stb. asszem kb xp-ben is így jön egymás után. nemtom egy hete nem néztem rá :O
  • asolyom
    Milyen sorrendben érdemes fejleszteni rajta a modulokat?
  • pxxl
    Kuma után a Furutaka borzalmasan siralmasan fájdalmas szenvedés. főleg amíg alap. :(
  • Tono34
    Fejlesztett hajóval már jobb lesz a töltésideje is. Én még a buff előtt játszottam vele, de ki lehetett bírni.
  • asolyom
    Már most rosszul vagyok.
  • Tono34
    Ha tovább szeretnél menni akkor neki kell gyürkőznöd.
  • asolyom
    Akkor nem nagyon futok rá. A Kuma-t szeretem, a sebzés megvan vele, csak éppen kevés hajót lövök vele, mert mindig lelopják előlem.
  • Lokker
    szívás a furutaka
  • asolyom
    Minimális xp kell, hogy meglegyen a Furutaka, de nem vagyok elájulva a statjaitól.
  • voivod32
    Ahaa! Értem! Köszönöm!
  • Tono34
    Játékon belül sehol sem. Játszol a honlapon megadott küldiknek megfelelően ott majd számolja.
  • voivod32
    Aktiváltam, de nem látok semmit. A játékon belül, hol van?
  • asolyom
    Eh...csupa 5-ös 6-os hajók között ezt sikerült alkotni, de a közel 52K sebzés is kevés volt.
  • voivod32
    Megpróbálom, köszi!
  • voivod32
    Köszönöm!
  • Tono34
    Hivatalos oldalon, Project R
  • voivod32
    Azt nagyon bölcen tetted. Toltam vagy négy évig, de amióta kijött ez, rá sem bírok nézni. Teljesen más ember lettem azóta! :D Nyugodt, és tíz évvel fiatalabbnak érzem magam.
  • voivod32
    Mi ez a " gyönggyűjtős" küldetés, hol van ez?
  • voivod32
    Én először mindig HE-t, (bármivel, és bármire lövök) hadd égjen, azután AP-vel lövöm a lehető legtöbb citadellát, kivéve rombolók, mert annak nincs.
  • Malachit
    Mentem párat amcsi 4-es hordozóval, de az milyen már, hogy egy meccsben ugyan olyan amcsi 4-es hordozó összes gépét 1 vs 1 leradíroztam 4 vadász elvesztésével... Valami nagyon nem stimmelt ott :D

Persze nyerni csak 1x sikerült.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.26. 11:13:11
  • Tono34
    Bill. kiosztás visszaállítás alapértelmezettre?
  • voivod32
    Igen.
  • Tono34
    Nekem sem volt sok kedvem, de a Arp-s küldi miatt repülőre vadászni jó volt :) Max még kihúzom a T5-6 japán hordozót és szerintem ha nem lesz megint ilyen küldi akkor nem nagyon fogom használni.
  • Malachit
    Tegnap frissültek a hetik, ha jól láttam. Nekem még 40 gyöngy benn van :/ Hordozóval semmi kedvem menni.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.26. 10:05:36
  • Tono34
    Küldetések mikor frissülnek?
  • asolyom
    Más. Mentem két meccset a Kumával is. Itt 35K átlag sebzést sikerült összehozni, és két győzelmet. Viszont legalább 6 killt loptak le. Nem tudom mi az oka, de néha tök jól tudok lőni a Kumával, bőven 30% körüli találati aránnyal, vagy felette. Néha meg 10%-kal szégyenkezem, és össze vissza repülnek a gránátok, és képtelenek bármit is eltalálni.
  • asolyom
    Szeretem az intelligens embereket. Reggel mentem egy meccset a Zuiho-val, hogy a CVs gyöngyöket is összeszedegessem. Ocean map, Langley&Zuiho összeállítás mindkét oldalon. A búvóhelyek hiánya miatt ugye még fontosabb lenne a CV-k védelme, de hát szokás szerint indulás után mindenki húz az ellen bázisa felé. Az eredmény persze az lett, hogy az ellen bázisát elfoglalni nem tudtuk, viszont két romboló egy cirkálóval egyetemben bejött a mi bázisunkra, és engem is, meg a másik CV-t is kinyírták. Amikor aztán beírtam a chat-be tök normális hangon, hogy nem ártana egy kis támogatás a hordozóknak, akkor az egyik túlművelt barom visszaírt, hogy fogjam be a pofámat (shut up!) mert én sem adtam támogatást a csapatnak. Jó lenne, "kedves barátom", ha ránéznél a "score board"-ra végén, ugyanis második pozíciót foglalja el a Zuiho-m, 46K sebzéssel. Úgyhogy ne papolj nekem arról, hogy ki mit tett a csapatért!
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.26. 09:09:01
  • seepheeerd
    Sőt! A konyháján a babgulyás is jobb!
  • Tono34
    Elkezdtem az 1 milla sebzést gyűjteni... érdekes körökbe futottam bele.

Mai záró futam :) Jelenleg az összes gyöngyös küldi elfogyott. (179)

Coorado 134k sebzés

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.01.25. 23:13:06
  • PrasCo
    Én nem is egyet, miután barátommal division-ös T4-T5 bulit tartottunk.
    Kár volt.

• darki81
    én most mentem egy kört: (1000hp-m maradt) :D
    (Azért vesztettünk mert 2-en afkoltak)
  • asolyom
    Van amikor nem lehet győzni. A 37K sebzés is kevés volt.
  • Tono34
    Rendkívül élvezetes és izgalmas köröm volt a FuSo-val :)

Talán van replay is, de nem tudom működik-e.

• asolyom
    Végre egy jó kis csata volt, és csapat is jól dolgozott együtt.
  • darki81
    igen ezt én is megfigyeltem.. egyedül előre mennek stb. Az elején én is csináltam ilyeneket de szerencsére már leszoktam róla :D
    Próbálok úgy helyezkedni hogy ne lőjenek szét, és tudjam osztani őket.
    Most mentem 5 csatát az első 4-et nem éltem túl :D ..gyakorolni kell ezt még úgy érzem :D Mondjuk ha eltűnik a csapat akkor tök mindegy úgy is levadásszák az embert, kivéve ha vége a körnek.
  • Tono34
    Zuhio, 1 kör alatt 30 repülőt szedtem le, pedig kb a 3. csatám volt vele :)
  • asolyom
    Néha ragyogó arccal figyelem, mikor három perc elteltével a csapatom fele hiányzik. Nem igazán tudom, hogy oldják ezt meg.