23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • GeoTrasher
    Elképesztően jó a Kongo, gyerekek!
    Én már a Bétában is istenítettem, de itt mindent felülmúl. Gyors, mozgékony, nagy a tűzereje (nem árt a célzást pontosító felszerelés persze) és ráadásul még szép is. Mivel a Fusot úgysem érdemes megvenni, míg a lőtávot nem tudom rárakni (asszem kezdésnek 20 000 Free XP kell majd) így van idő élvezkedni vele. Gyönyörűen lehet vele egylövésezni a Clevelandeket, Omahákat, Königsbergeket, de legutóbb pl. két New Mexico került a horogra. Hetente max. 10-12 csatát sikerül játszani, de azok baromi jók mostanság.
  • Prof William
    Én is így állok hozzá. Lehet hogy vesztek de kilőtt hajók legalább mennek a gyöngyös küldetésbe.
  • asolyom
    Persze amikor valamit sikeül alkotni ( Furutaka 25k, Murmansk 65k), akkor veszít a csapat. Mondjuk annyi haszna volt, három kilőtt hajót hozzáadtam a gyöngyös küldihez.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.29. 09:08:13
  • asolyom
    Azért a Murmansk-kal jobban lehet gyújtogatni. Most sütöttem ropogósra egy Colorado-t. :-)
  • Tono34
    Gyújtogatni lehet vele, nagyon sokat :)
  • asolyom
    Szokásos wg-s kedvesség. Berakott a Königsberggel VI-VII hajók közé. Én voltam egyedül V-ös. Nyilván sokat tudtam hozzátenni a csapathoz, de nyertünk, így megkaptam a semmi másfélszeresét.
  • Prof William
    :) Komoly azért hogy Fuso-val rendre megkapom "cheater" meg "Aim Mod" titulust, mert ha sikerül belőni az ellent akkor onnantól kezdve jön az acéleső. Néha még rombolót is ki tudok nyírni egy sorozattal.

Imádom azt a hajót.
  • Lokker
    Akkor te puncsos vagy a WG-nél, kész ez már hivatalos...
  • Prof William
    Nekem ma sikeresebb szériám volt. Embden-Atago-Fuso-Aoba -elsőre sikerült.
  • darki81
    pedig azt hittem a csütörtök jó lesz
  • Malachit
    Mindkét ARP megvan. Már 19.-re kipörgettem őket. Egyszerre lettek meg.

Kongo tetszett, mentem vele pár kört. Kicsit mozgékonyabbnak éreztem az alapnál, meg jobban füstöl. Mintha folyamat turbóval menne, mint egy romboló :D. Már csak a Grav Gun hiányzik belőlle az ellenség lesöpréséhez :D :D

Myoko-val még nem mentem. Vicces lenne, ha le tudna merülni, rakétázni és lézerágyúzni :P
  • asolyom
    A cirkàló megvan. A CV meg a BB nem teljes.
  • Tono34
    179 gyöngyöm van és most, hogy az arp kongo kikötött ráérek gyújtogatni :D
  • Malachit
    Most 169-em van :)
  • Prof William
    Ez igaz , csak nagyon durván gyűlnek a gyöngyök. Ezzel a tempóval lehet hogy már jövő héten kigyűlik az összes és vége az eventnek.

A győzelmekkel nem haladok mert kb 2 napja folyamatosan vesztek.
  • Malachit
    Jelenleg, ha minden küldetést letudtál maximálisan eddig, 179 gyönggyel kell rendelkezzél majd. Nekem a cirkálóval és anyahajóval győzz a szenvedős, alig haladok velük :/
  • Tono34
    Majd következő héten lesz újabb.
  • asolyom
    Átléptem a 150 gyöngyöt, de hogy lesz ebből 260, ha elfogynak a küldik? Már csak 5 küldim van nyitva egyenként 5 gyöngyért, az 25.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.28. 04:58:56
  • Prof William
    A Kuma nagyon jó volt. Imádtam.

6 vereség egyhuzamban. Nem megy ez a nap... De legalább jó csaták voltak.
  • Myke28
    Ezt az imént lőttem :) 16 citadella omahával .( tényleg jó ez a pontosság növelő fejlesztés)
  • darki81
    megvettem ezt a kuma ladikot, hát elég op :)
  • carp3tm0nster
    az tény, de a győzelem meg a játékkedvhez kell:-)
  • Tono34
    Győzelem nem kell hozzá :)
  • carp3tm0nster
    jó neked, 8 meccs óta nem tudok nyerni.., még hogy nincs manipulálva...
  • Tono34
    ARP Kongo sikeresen kikötött a kikötőmben :)
  • Nagydög
    Tegnap tapasztaltam az eddig legfurabb dolgot a jatekban.
    Egy Imperator Nikolait szoritottunk meg egy csatahajoval es az en St. Louisommal. Partra futott, en ugy 5-6 kilometerre szembe forditottam az oldalaval a hajot, es vartam, hogy lojjon, ugyse sok eselye van komolyan betalalni. Nem is foglalkozott velem, ugyhogy elkezdtem kalapalni. Mar nem latszott az eletereje, en meg mar kinomban broadsidera fordultam, mert egyszeruan nem tudtunk vegezni vele ketten, plusz megegy beszivargo csatahajonk.(Bar abban nem vagyok biztos, hogy neki sikerult lonie ra.) En mar kb. 4 kilometerrol pufoltem, mert minden sorozatrol azt hittem, mar az lesz az utolso es semmi. Sot, aktivalta a javitast, es szep kenyelmesen felszedett plusz parezer HP-t. Kozben mar nem figyeltem, de ramforditotta az agyukat, es nagyon csunyan odavert, meg a masodlagosaitol is kaptam. Aztan egyszer csak megint elkezdett fogyni az letereje, es felrobbant. 77 hp-m maradt.
    Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2016.01.27. 15:11:54
  • asolyom
    Jaja. A Zuiho erre kiváló.
  • Tono34
    T4-5ben ahogy látom sok az amatőr cv-s, elég jól lehet xp-t gyűjteni. Még nekem is sikerült pedig eddig nem is játszottam velük.
  • Prof William
    Kösz. akkor azt hiszem Carriert hanyagolni fogom.
  • Tono34
    Random és Ranked, Co-op nem játszik.
  • pxxl
    az ágyú az nem a hajótest után van? úgy rémlik, bár lehet, hogy keverem valamivel most.
  • Prof William
    A Project R-en a "Win 10 Game as..." csak a randomra vonatkozik, vagy bármilyen játékmódra? Mert pl ha CO-OP ban is megy akkor lehet hogy a Carrierrel megpróbálom. Jelenleg csak ott tudok nyerni azzal.
  • Prof William
    Tier 2 -es van az Emben de sajna a Tier 3-4 hajókat eladtam. Csak ezért nem veszem meg őket újra...
  • asolyom
    Most nézem, hogy a gyöngyös küldikből a CV-re, és BB-re kellene hajtanom, ott hiányzik egy pár győzelem. Továbbá a tier II és tier V süllyesztésből kell még néhány. A többi úgy tűnik, kipipálva.
  • asolyom
    Eh...most volt egy 50k-s, és egy 60k-s meccsem a Kumával, összen 4 süllyesztéssel a két összecsapásban. Egy győzelem, egy vereség.
  • Lokker
    Hehe, albany több manit fog hozni, de még így is kétséges hogy a lőtáv miatt előveszem-e.
  • carp3tm0nster
    kínai meg taiwan-i hajók.. istenem...
  • Tono34
    Patch 28-án.
  • PrasCo
    Az ágyúfejlesztés meggyőződésem, hogy csökkenti a töltési ciklust, én feltétlenül azt priorizálnám. Én is a patch előtt daráltam le (meg az idegeimet), úgyhogy kérdéses, jól emlékszem-e, de talán ilyen 20s-ről 16-ra hozza le.
    Patch óta a lövegek forgatása is javult, de még mindig jól áll neki az ezt megkenegető kettes szintű parancsnoki skill is.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.26. 15:25:35
  • carp3tm0nster
    Furutaka gáz. Kuma megint jobb volt előtte. Aoba viszont nem rossz, bár szinte még stock nekem. Amúgy miért csinálja a végé, hogy egy hajó full szívás, a másik meg fun? Bár amiknél a phoenix-omaha-cleveland vonal eléggé más tészta