23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Kurafi97 #11056 Valakinek van valami tapasztalata/véleménye a Yorckról ? -
nekemis a hulladék furutakával lett meg a küldihez az 1800 xps kör, csak néztem hogy ezt hogy:D -
kHares #11054 Igen, azt tudom ha nagy %-t beleraksz valakibe jobb xp de ez aránytalanul sok, minekaze-val 140k-s körre sem kaptam ennyit pedig ott is torp sorozatok kaptak le fullról embereket. Atee73-nak lesz igaza. Meglepő, már-már teamplay-t támogató mechanika a wargamingtől? Már csak a spot damage-re várok és lehet ismét játszok dd-vel. -
A sima damage helyett ha jol ertem arra ad xpt, hogy az ellen hajojanak hany szazalekat sebzted le... Tehat 50k egy BB-be kevesebb pontot ad, mint 50k 4 DD-be -
atee73 #11052 mar megy a server -
atee73 #11051 a foglalas/vedes nagyon sokat ad -
Nálam ugyanez. Felteszem, várakozunk. -
asolyom #11049 No! Új patch, majd a következő üzenet: "Cannot connect server, unknown error". Ilyenkor mi a teendő? -
kHares #11048 Valaki érti a konkrét xp jutalmazás elvét? Farragut-al csatában elbohóckodok, foglalgatok/visszafoglalok, ijesztegetem a népet a torpokkal aztán levadásztam az ellen 3 dd-jét. Az egész nem több mint 30k sérülést hozott.
Lehet tippelni mennyi base xp-t kaptam?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem értem, máskor 120k sebzésre kapok 2400 körül.
Utoljára szerkesztette: kHares, 2016.02.04. 14:26:27 -
Sic transit gloria mundi. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szeretem az anyahajót, jó vele játszani. Ezzel elég könnyű a repülős kill, szerencsére körönként van kb. 10, csak az a baj hogy ez még csak 4-es hajó, a másik hogy nincs még meg a 30 kill az ötösömmel:D
Megpróbálok kicsit többet játszani, jó lenne egy prémium csónak :) -
asolyom #11045 Sajnos ha tovább akarok lépni (Fuso, Nagato), akkor a "rendes" Kongot is meg kell vegyem, de ahhoz a Myogin kellene átrágni magam. -
kHares #11044 Ha nem szereted a carrier-t nem kell feltétlenül azzal szenvedni. Nekem nélküle lett meg a repülő kill, volt pl. coloradoval 17 ill 20 killes köröm. Ott a cleveland ami szintén jó erre de a farragut-al is kaptam már le például 8-at, nem is értettem mi történik. -
asolyom #11043 Elvileg ennyi. -
na az 5-össel lassan haladok.. legtöbbször ellopják a killt és kell még vagy 20 a 30-ból.
ez után 5-ös anyahajóval leölök 150 repülőt, és ha kész beviszek 1M damaget és megkapom a hajót?
(sajna még 4-es az anyahajó) -
Prof William #11041 Az orrész torpedó találta veszélyes ilyen esetekben. + az is HA AP-vel lövöd az orrot. -
asolyom #11040 Egyszer nekem is a full hp-s Nyikolájom is kinyúlt egyetlen torpedótól, a lőszer raktár robbanás miatt. -
Prof William #11039 Gondolom lősszerekesz robbanás lehetett. "Szerencsés" találat esetén robban a tornyok alatti lőszer és süllyed a hajó. Pont ma okoztam egy ilyet Fuso-m al egy Nagatonak. -
Az mennyire normális, hogy egy Minekaze 1db torpedóval megölte a 80% HP-s NY-omat? Illetve mióta van nitroglicerinnel feltöltve a hajó orra (mert ott ért a torpedó)? Tegnap meg egy Gnevy ölte meg egyetlen golyótalálattal a fullhp-s Ognevoiomat. -
asolyom #11037 Yokosuka. Én most vagyok kb. 500k sebzésnél. Ez két nap alatt jött össze, úgyhogy ha be nem üt a krach akkor nekem is rövidesen meglesz a Kongo.
-
Toweliee #11036 260 kell, jövő hétre meglesz. -
asolyom #11035 Megvan a 236 gyöngy. Ezzel kell valamit csinálni? Ahogy nézem ez a Kamikaze egy kicsit jobb torony forgással megáldott Minekaze. -
asolyom #11034 A mai nappal befejeztem a CV-zést, amíg nem javítanak rajta. Semmi értelme, hogy a Zuihomat berakja tier 6-os meccsbe, ahol gyakorlatilag a repülői teljesen használhatatlanok. Pillanatok alatt lelövi az összeset a tier 6 hajók légvédelme. -
asolyom #11033 Abszolút jellemző! Egy rohadt tier II kill kell a gyöngyökhöz, és a legutóbbi meccsen mindösze 4 killt loptak le előlem.
-
Csak az "első" kikötőben látható. (Nem jut eszembe a neve.) -
Végre kikötőben az ARP Myoko, stílszerűen a FuSo utolsó bevetésével :) -
gseldon #11030 Kérdés, az ARP Kongo küldetésem megvan, de nincs a hajó a dokkomban. Meg kell ezt venni valahol, vagy meg kellett volna kapjam automatikusan? (Én ez utóbbira gondoltam, de akkor hol van?) -
Mi lesz idén?
Tl;dr:
- Team battle
- páncélzat-elrendezés megtekinthető lesz a kikötőben a hajókon
- négy új hajóág, többek közt a baromi fontos szovjet cirkáló-ág (a Kirov, a Moszkva a 66-os tervből), illetve a német csatahajó-ág (Nassau, Kaiser, Große Deutschland)
- Új tech tree ("annyit említhetek, Nagy-Britanniától Ausztráliáig gondolkodunk" - valószínűleg a Commonwealth-ről van szó)
- Időjárás-effektek. Ettől nem kell hasra esni, olyan lesz, mint most az "éjszakai csata": Máshogy néz ki, és ennyi. Játékmenetet nem befolyásol.
- Apróbb változtatások a légvédelemben, a hordozóknál (pl. a "túlfejlett" repülőgép-típusok ki lesznek dobva az ablakon), lesznek elvileg egyedi fejlesztések (jelentsen ez bármit; "individual upgrades") adott hajótípusokra, új parancsnoki képességek, új fogyóeszközök.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.03. 16:19:17 -
ó köszi :) -
gmilan #11027 E-mailben fog egy kódot küldeni, amivel a fő accountodon aktiválhatod a prémet és a zászlokat -
Semmi sem elég a győzelemhez, ma...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
köszi és akkor megkapom a zászlókat meg az 1 nap prémet 10 win-ért?
meg ez honnan tudja hogy melyik accountra kell?
én a wot-os accal jelentkeztem be warshipre és úgy játszom, de ha regisztrálok egy új profilt arra nem kell semmi és csak a jutalomért tettem fel leginkább. -
gmilan #11024 A http://pt.worldofwarships.ru/ oldalon kell regisztrálni, mert külön adatbázist használ a teszteléshez.
Prémiummal, 12. szinttel, 5000 XP-vel, 1 milliárd ezüsttel és 5000 dublonnal kezdesz, és tier VI-ig 1 xp a hajók fejlesztési költsége. -
Prof William #11023 Este majd én is teszek egy próbát.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.03. 11:32:08 -
titeket sem enged be a public testre? ki szerettem volna próbálni -
atee73 #11021
ez is erdekes volt
-
Nekem a Cleveland légvédelme is nagyon tetszik, high alerttel, gyakorlatilag nem marad túlélő a rám támadó bomberek közül, a vadászgép, meg kellően megzavarja a torpedóvetőket ahhoz, hogy simán ki tudjam kerülni a halacskákat. -
Prof William #11019 Erről jut eszembe hogy az Atago légvédelme is elég ütős már magában is. Ha az ember aktiválja a "High Alert" -et akkor nem tud átrepülni felette repülőgépraj úgy hogy ne vesztetnének minimum 2-3 gépet. Ha esetleg őt támadáják, akkor manőverezés közben további gépeket is vesztenek.
Tegnap 2 csatahajó + 3 cirkáló -vak voltam kötelékben. Szépen tudtuk egymást fedezni a légvédelemmel. Jó volt látni, ahogy egymás után vérzenek el a ránk küldött repülőgéposztagok. -
Hát 15-18e-t nem adok érte, tirpitzre fájt a fogam, de hát eu-t csak lenyúlni szeretik és csak csomagban volt az is...
Jelen helyzetemben egyelőre meg nem is fogok venni. -
atee73 #11017 Pro-
Gyakorlatilag majdnem olyan mint a Mogami csak 5 helyett 4 torony (12 agyu) felelmetes tuzgyorsasag ,15.9 lotav , az ap-ja atuti a 8-9 es BB-ket is ,HE-vel gyujtogatasra is nagyon jo, fordulekony, hozza a creditet (nem ugy mint a Tirpitz de ott van a szeren),van fust !!!
Kontra-
serulekeny (akar a mogami),ahoz hogy jo eredmenyt hozzal agressziven kell vele jatszani(nem ugy mint a sok sziget mogul puffogtato kreten), nagyon oda kell figyelni a sok nehez 8-9-10 es cirkalo kozott de szvsz 1v1-ben akarmelyiket lenyomod AP-val ,talan a des mones-t nem(ha jol jatszik) a Rof miatt.
Ha nem szeretsz cirkaloval jatszani ne vegyel
U.i: majd el felejtettem ,a legvedelme vmi elkepeszto ,gyakorlatilag mindent lelo (30 repulo a rekordom eddig :-) )
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.02.03. 09:06:00