23037

A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #11096 Miért szűnt meg a divíziónk? Azt hittem, hogy ez megmarad. Ahogy látom, mindig meg kell keressük egymást? -
Avenger93 #11095 Azt már megtanultam a myokonál is :D -
Avenger93 #11094 Szóval akkor nem éri meg a 203-as lövegekkel használni? mert az alap lövegek borzasztó lassan forognak :) amúgy advenced fire tranining átalakítása miatt az új patchbe már nem lehet azzal se növelni a lőtávot, csak így myoko után kicsit furcsa volt látni hogy kisebb a lőtáv, de akkor ezek szerint lőtávnövelőt se lehet rá venni igaz? -
egymást kilőttük az ellenféllel úgy, hogy 50% élete volt, kb. neki is és nekem is. Mind a kettőnknek detonáció lol
Ilyen történt már veletek? :D -
Tegnap kivittem az Iowat egy korre. Volt egy IJN CA velem szembe 13 km korul. Egy toronybol lottem egyet, de basszus ilyen RNGt meg nem lattam a jatekban. Mindharom lovedek kb egy pontba tartott. 2 citadella let az eredmenye. Ilyen kb 1000 bol egy jatelbam van.
A masik, hogy 15 pontos kapitany van rajta concealment experttel meg festessel 12.2 km a spotting tavolsag. Jatek kozepetol, vagy ha nincs sok DD hamarabb latom meg a CAkat mint ok engem.Volt egy Iowa 13 kmre aki nem latott es olyan gyonyoru broadside-ba fordult bele, hogy rogton 2 citadellaval lett gazdagabb. Kiraly full stealth-el BBt jatszani. -
carp3tm0nster #11091 kifullozva brutál a légvédelme is. valahogy így:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
asolyom #11090 Én sem akarom eladni. Kell még az xp mellett creditet is gyűjteni a Fuso-ra, így az kicsit messzebb van, de addig alaposan kiélvezem a Kongo-t. Kell még kb. 120k sebzés az ARP változathoz. -
asolyom #11089 Azért írtam, hogy eddig. :-) -
carp3tm0nster #11088 Mindkettő nagyon disznó, de a Kongót el se adtam:-) -
Várd meg míg fullos nem lesz a FuSo. Na az mindent visz :) -
asolyom #11086 Tegnap óta van meg a Kongo, mert eddig az amerikai vonalat húztam, de kicsit tele lett a tököm a 21 csomóval vánszorgó csigákból. A Myogival is csak kínlódtam, így végül free xp-t költve vettem meg a Kongot, de azt kell mondjam, minden fillért megért. Eddig ezzel a legnagyobb élmény a játék, bár még csak 10 meccset nyomtam vele. -
Malachit #11085 A Mogami jó hajó, csak a torpedó vetést ne erőltesd vele, ha nem szükséges. Vagy előre gondolkodva és pozícionálva használható ebben a szerepkörben, vagy meneküléskor zavarásra. Egyéb esetekben először a teljes oldalad oda kell kínálni vele sajnos, ami sokszor nem éri meg :/ -
Ha bölcs ember vagy, hétvégén nyitod ki a dobozt, mert akkor először is kapsz egy másfeles szorzót a prémium miatt, majd azt szorozza fel a hétvégi első nyertes csatáért kapott hármas szorzó. Összességében az első nyertes ütközeteidből azon a napon négy és félszeres XP-t ki tudsz bányászni. -
Kurafi97 #11083 Oké köszi a választ ! Így el kéne használnom hamar azt a premiumot. -
atee73 #11082 sztem mind2 mozgekonyabb mint az alap , a myokon kulonosen erezheto -
atee73 #11081 15.1 km , kevesnek tunik de oruletes a rof-ja ,szvsz a legjobb t8 cruiser
a skill-ekel tudod novelni de akkor nagyon magas lessz a roppalya es a leghulyebb is kimanoverezi a loveseidet, nagyon oda kell vele figyelni de nagy fun -
Emberek, akik telesz*rják a vizet torpedókkal egy kétszáz hápés cél miatt... (meg 17 km-re lévő csatahajóra indítanak Aobából) -
Avenger93 #11079 Meg van valakinek a Mogami církáló? Mekkora a lőtávja? Így olvasva változtatásokat a skilleken most így úgy tűnik elég kicsi lőtávja lesz tier8-ba.... -
Malachit #11078 Nekem tetszik a festés és totál poén, hogy fogalmam sincs miről csicsereg a csaj benne :_D. (Csaj mondja: csing csung bimm bamm, aha torpedók jönnek, meg jön az áldás, akkor NESZTEK AP még rombolókra is!! :D :D ) Funnak teljesen jó. Meg érzésre, de lehet hogy csak ilyen pszihológiai, mintha mozgékonyabb lenne az alapnál. A kazánok füstje is erősebb mint más csatahajókon, kb. úgy mint amikor a rombolónál bekapcsolod a turbót.
Cirkálóval még nem mentem, pedig már rég kipörgettem egyszerre mindkettőt. -
Prof William #11077 Kíváncsi leszek mikor lesz majd valamilyen Kantai Collection -os event. -
asolyom #11076 Hát akkor ugyan kiveszem ezt a hajót, de sokat nem biztos, hogy használni fogom. Inkább lehet, megtartom a "rendes" Kongot is, és majd képzek rá egy kapitányt, ha a mostanit tovább viszem a Fuso-ra. -
komplikált ez így pénteken :D
-
Malachit #11074 Viszont a csajok kompatibilisek egymás hajóival :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vicc, hogy a sorozatban pont a kapott két hajó kapitányai ellenségesek egymással szemben, ha jól emlékszem. -
kHares #11073 A hivatalos fórumról, Ectar-tól: "Not sure how this slipped though. The Arpeggio ships don't give premium income or exp for EU or any other regional server. They function just as a normal techtree ships and the Arpeggio Captains can be moved between them. They don't accept regular Captains."
Tehát ezek olyan prémium hajók amik nem prémium hajók. Érted?! Majd pont a wargaming ad nekünk "ingyen" pénzcsináló cuccost -
szerintem a küldetésért kapott hajó úgy hoz mint a prémium hajó -
Ennek a 2 ARP-s hajónak van emelt szintű bevétele v csak egy sima hajó?
Remélem érthető a kérdés. -
Malachit #11070 ARP hajókat csak a hozzájuk adott csajok vezethetik. Ez követi a filmsorozat logikáját, mivel a kapitányok ott valójában maguk a hajók emberi személyiségekkel felruházott MI-jei és a kettő nem igazán elválasztható egymástól. Max a hajótest megsemmisülését szerencsével túlélheti a központ személyiséggel rendelkező MI mag és megfelelő nano részecske rendelkezésre állása esetén újraépítheti a hajót.
Vicces lenne, ha a játékban is már elsüllyedtél egy ARP Kongóval, de a csatában utánad még elsüllyed egy másik is a csapatból, majd sorsolást követően úgymond a testvérhajód roncsát kannibalizálva te, vagy ő újra kiemelkedhetne a hullámsírból és folytathatná a csatát :D
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.02.05. 09:29:03 -
atee73 #11069 nem, csak azt -
Prof William #11068 Ezt jó hallani. Azt hittem, hogy addig tart az event, amíg ki nem gyűlik a tízmillió gyöngy, de így még jobb. -
asolyom #11067 Az ARP Kongora lehet rendes kapitányt is ültetni, vagy csak ezt a rajzfilmes csajszit? -
asolyom #11066 Eh...ma reggel legalább 3 kill loptak le a Kongom elől. Egy Königet meg egy Nürnberget citadelláztam majnem nullára, így aztán az elöl ólálkodó rombolónk, meg Clevelandünk kivégezte őket. A Bogue-ba szintén beletoltam egy citadellát, így az is könnyű zsákmány lett. Azért az vígasztal, higy emígyen jelentősen hozzájárultam a csapat győzelméhez. -
asolyom #11065 Nekem már csak 24 hiányzik. Jó lesz az prém DD. Ha jól emlékszem van tartalékban egy kapitányom hozzá.
-
kHares #11064 Gondolom ha vége az event-nek megszűnik a hozzáférés az oldalhoz, de konkrétan erről nem emlékszem írtak e valamit. -
Kurafi97 #11063 Amúgy ha 24-ig nem nyitom ki mondjuk a premiumos ládát akkor az elvész mikor vége a Projekt R-nek ? -
Én egész eddig hanyagoltam kábé nyár óta az amerikai cirkáló-ágat, de most kitaláltam, hogy kell egy Cleveland, úgyhogy vettem egy Omahát. Két ütközetben úgy téptek szét szinte az első pillanatban AP-vel, mint a taknyot.
Harmadjára egy Kongo HE-t lőtt... vesztére. :D -
De utálom mikor a rahedli cirkáló mellett még a csatahajók is HE-t lőnek....
Minden 2. találat gyújt... hurrá....
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.02.04. 22:30:20 -
kHares #11060 Heti 57 pearl az ismétlődő. Feb 24-ig tart, tehát két hét biztos illetve ha hétfőnként cserélődik akkor 3. Ismerve a wargaminget bármi lehet. Szóval van esélyed akár a 260-ra is.
Utoljára szerkesztette: kHares, 2016.02.04. 22:21:47 -
Prof William #11059 109 gyöngynél tartok. Talán meglesz a 160 mire véget ér az event. -
Kurafi97 #11058 Hmm köszi a választ ha annyira jó lesz mint az aoba akkor nagy kedvenc lesz :) -
Toweliee #11057 Pár napja van meg, nekem nagyon tetszik, az Aoba mellett a másik kedvenc csónakom.