23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Toweliee #11216 Hetente adja, szóval simán meglesz. -
Két napja nem játszottam, mert dolgoztam, most van rá időm, de nem frissítette a Project-X-es küldetéseket. Pedig már csak 29 gyöngy kellene a 260-hoz. :-) Van rá esély, hogy ad még új missionöket? -
asolyom #11214 Azért jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Többen állítják, hogy a Fuso egy kiváló hajó, és én ezt készséggel el is hiszem. Lehet, hogy csak nekem nem áll kézre. Szerencsére vissza tudok nyúlni a (ARP) Kongohoz.
Egyébként még Kongos pályafutásom alatt nem egyszer párbajoztam Fusoval, és a legtöbb esetben nyertem is. Más kérdés, hogy szerintem kevesen tudnak jól játszani a Fusoval, és én többnyire gyenge játékosokkal futottam össze. A Kongo sokkal fürgébb, és röhögve "körbeszaladom" vele a Fusot. A legtöbb esetben a Fusos játékosok csak állnak "broadside" hogy az összes ágyújuk lőni tudjon, miközben én a Kongo fürgeségét kihasználva tudok jó szögben állni hozzájuk képest, és így hiába lőnek, kevés találatot kapok, és kevés sebzést.
Így aztán most a Fusot dokkoltam egy kicsit, és elővettem újra a New Mexicot, mint tier 6-os hajót. Ettől sem vagyok elájulva, de ezzel legalább tudok nyerni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.10. 14:16:21 -
carp3tm0nster #11213 Nekem se ment... mai napig nem megy annyira a Fuso-val, mint amennyire ment a Kongoval. -
asolyom #11212 Ne is mondd! Tegnap óta van meg a Fuso, de valami szánalmas vagyok vele. 12 meccsből 10 bukta, pl. ez a legutóbbi.
Ez számomra teljesen érthetetlen. A Kongoval csupa fun volt az élet, itt meg csak a kínlódás kínlódás hátán.
-
144k sebzés nem volt elég Nagatoval, ez a hajó is nagyon brutális.. , bár ha nem foglalnak be akkor meg lehetett volna az 1 vs 6 győzelem :) -
Jah.. 5.3 utan mar az alt dobas uguanakkora teruletet fog lefedni, mint az automata dobas... Vege a pontos celzasnak. -
jaja filmet nézek mára ennyit a gamebol :)
van 4-es anyahajóm, azzal 20-30 is megvan a repülőkből körönként. majd az 5-öst kell megvennem
(szeretem az anyahajós témát, tetszik.. van egy ilyen lehetőség is benne hogy ha lenyomjuk az alt-ot akkor zuhanorepülés és elég szépen megszórják.. elpusztul majdnem mind) -
seepheeerd #11208 Az nem úgy van! Ha a semmit szorozzuk, akkor marad semmi, hozzáadva már jelentkezik némi többlet (persze százalékosan ez olyan lehet mint a gyújtás elleni védelem... merugye az se annyi :)) -
Ha nincs repülőgép hordozód, akkor nehezen lesz meg 1 nap alatt. Én is eladtam a Bogue-t, mert az amerikai CV esélytelen az 5-ös, 6-os japók ellen. De szerencsére újra meg tudtam vásárolni, azzal 2 óra alatt meg is lett a 150 repülő...adott is érte 5000 XP-t. -
Ilyenkor ki kell lépni, kicsit lazítani, majd lehet újra próbálkozni. -
na végre eljött ez a nap is, kb. 2 hete játszom de még nem húzott fel teljesen a játék de most hányni tudnék kb. :D A mai pályafutásom sz@rt sem ért :D az 5-ös némettel még mindég 14 killnél járok egyszerűen mostanában nem tudok leölni vele egy cirkálót sem annyira gyenge, vagy akit lövök ő az erős :D
Gondoltam a 4-es vájominggal kihúzom az 5-ös nyújorkot de azt meg nem engedi nyerni, bármit csinálok de mindegy akkor csak veszítsek nekem úgy is jó nem sietek sehova így is ad xp-t csak már haladnék az 5-ös csatahajóval hogy lenne már meg az a szánalmas nyomorult 30 kill..ettől a feladattól félek hogy átfogok nyúlnia monitoron :D Ami utána van a 150 repülő az kb 1 nap, és a damage is 1 vagy 2, de ez hogy már nem tudom hányadik csatát megyek és midig más öli meg ez elég kiábrándító, mert ez szinte csak a szerencsére megy ami nekem sohasem volt -.- -
Minekaze utolsó küldetése :)
T6-os japó DD már szart se ér :/
-
Prof William #11203 Megvan a 160 gyöngy szóval a sorsoláson már biztos részt veszek! Akkor most előre a 260-ért. :)
Néha csata közben van hogy olyan szívesen váltanék hajót. Ma is Fusoval megyek és látom hogy az ellenfél 2 csatahajója térkép sarkában mászkál és kb 10 kilométeren belül nincs köröttük senki. Eszembe is jutott hogy egy rombolóvak hogy el lehetne kapni őket de éppen a Fusoval voltam, ami némileg nehezebb mint egy romboló. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.09. 18:51:22 -
A midway is kapja a nerfbat-et. Amugy az amerikai hajok pontosabbak voltak, jobb damage controljuk volt es a Montana is egy kicsit mas loszert hasznalt volna. Ebbol annyi jott at, hogy a Yamato szembol tolja a citadellat (bar csak Iowam van, de a loszere uguanaz es ahogy nezem streameken a Montana is kapja a sebzest szembol), mig az en lovedekeim uguanabbol a szogbol lepattanak. De ez nem is lenne baj, ha nem lennenek a Japan agak tovabb buffolva (lasd torpedo buff, DB nerf) -
mondjuk ez valahol jogos, a japanak jobban rávoltak izgulva a hadihajókra, az USA meg korábban felismerte hogy a CV a jövő és igaza volt:) -
Sajnalatos, hogy az osszes amerikai agat kihereltek T10en. Semmi ertelme USN-nek, a Japan osszes aga jobb. -
Nürnberg, Myoko, rombolók, de leginkább Nürnberg :) Gyorsan lő és nem kevés skulót :)
A minap egy NC szinte 2 sorozatból leamortizálta a Coloradóm.. -
Avenger93 #11198 Én Myoko-Cleveland párost használom, de eléggé nyögvenyelősen megy most járok kb. a felénél. Feltűnt mostanában, hogy sok csatahajó lövöldöz HE-vel mostanába :D
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.02.09. 14:27:44 -
Najo de ha Fusoval elkezdek he-t lőni azt hiszik retardált vagyok:D Meg az Aoba-t is inkább AP val használom, igazabol cleveland kéne talán, de csak azért nem huzom ki:D -
Malachit #11196 Mindennel amivel mentem :) -
a Myokos kuldi 300 gyujtását ti mivel csinaltatok?:) -
Nekem is azt kellett volna, megspóroltam volna egy csomó időt, már Yamato-m lehetne...
Még Fuso-val is lehagytam a NC-t sebzésben, a japánok nekem jobban bejönnek ha csatahajóról van szó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #11193 Én már a New Mexico-nál átnyergeltem a japán vonalra. A NM azért még megvan, de ritkán veszem elő. -
Tesztszerver változtatások: link
Jövőhéten már jöhetne a patch.
Tono34: csak meg ne bánd az NC-t :) Én az Iowa-t már meg sem vettem, elegem lett hogy lényegében csak az első két tornyot lehetett értelmesen használni rajta és azoknak is akkora szórása van, hogy az Amagi-hoz képest shotgun-nak tűnnek. Jó rajta az AA, meg szemből elég kemény, amíg ki nem szedik az ágyúját, de más előnye nem nagyon van. Inkább váltottam japánokra, 96k kell még az Izumo-hoz. -
asolyom #11191 Úgy látszik, hogy a gyerekek elmentek reggel iskolába, mert most három meccset nyertem zsinórban a Kongoval. Tegnap 110K+ meg 80K+ csatákkal sem ment, most meg 32K átlaggal is jött három győzelem. A fene se érti! 
Ami viszont ennél is fontosabb, hogy összejött az xp a Fusora! Azt hiszem este új hajó jelentkezik a kikötőmesternél.
-
Prof William #11190 Kiindulva a mostani pontosságából nem lesz az olyan pontos így se. :) Hiszen ha a semmihez adunk 60%-ot akkor az továbbra is semmi marad. :)
Viccet félretéve ráfér némi pontosság s másodlagos tüzérségre mert most kb mindenfele lőnek, csak az ellenségre sem. Kb mint az orosz flotta Dogger Bank -i incidensnél. Ellőttek vagy 5000 lőszert és 3 találat volt. -
carp3tm0nster #11189 igen, jól működik. egyszer Minekaze-val berontottam így az ellen közé... 4 hajó süllyedt. -
Közben ne felejtsetek el ládákat nyitni. :) -
seepheeerd #11187 A jó öreg Dell powerstation-ön meg csak megy, megy és megy :D -
seepheeerd #11186 Igyekezz, mert a patch után a tier 7-10-es hajóknak 60%-kal megnő a másodlagos tüzérség pontossága :)
(Alacsonyabb tierben 15% lesz ez) -
Annyi kikötőm nincsen, hogy megtartsam mindet. Így eladásra kerülnek, majd ha a végére értem akkor kiderül kit tudok visszavenni. -
Toweliee #11184 A magányos csatahajókat rombolóval mindig le kell rohanni. -
Prof William #11183 Most a következő csatámban is becserkésztem egy Kawachit. Minden ágyúja baloldalra nézett, szóval jobbról mellékerültem és ismét 2 kilométerről megtorpedóztam.
Majd igyekszem csatahajókra meg anyahajókra specializálni magamat. :)
Ha nem üt be ménkű (idő előtt észrevesznek, találkozol egy másik rombolóval) akkor nagyon szép killeket lehet összegyűjteni. De persze olyan is van hogy kilőnek mielőtt bármit csinálhatnál. -
Ha nem rád céloz alapból minden ágyu onnantól reszeltek egy bb nek általába 5 km alatt:) -
Prof William #11181 Érdekelne, hogy csak szerencsém volt vagy ez a lerohanós támadás jól működik a magányos csatahajók ellen? -
1kezdő #11180 Hát ne add el. Én egyetlen hajóm se adtam el...nem azért szereztem!:) -
Szinte észrevétlenül a Colorado végéhez közeledem, már csak 13k xp és jöhet az NC. Sajnálni fogom eladni ezt a hajót. -
carp3tm0nster #11178 képet vagy meg se történt
-
Jah a secondaryt kb a részeg tengerészek kezelik, mert még nem volt olyan hogy eltalált volna, csak a hangulatot adja meg:D