23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Ma játszottam hét meccset Aobával, de még nem sikerült "leduplázni". Még 2000 xp hiányzik, hogy végre megszabaduljak ettől az ótvar fostól. -
Darun #11255 Nálam ez inkább a japóknál jelentkezett. Ott egész salvo esett az ellenfél köré. Én se értem hogy tud az egy toronyban lévő két cső ennyire más röppályán lőni, holott elvileg párhuzamositva vannak. Ellenben volt egy csata, ahol valami japó nagy csatahajó egy sorozattal kiszedte a rombolóm nagy távolságból. Neki persze minden lövése pontra ment :/
A kapitány miért nem kap Xp-t, ha normál hajóból átteszem prémium hajóba? Más hajóban sem kap, de ugye a prémhez elvileg nem kéne átképzeni, igy viszont nem lehet kapitányt húzni vele. Csak azért hogy pénzt farmoljak meg nem fogom használni. És persze még a signalt is elvette, Xp-t meg egy grammot nem adott :S Ez valami bug vagy direkt szopatják vele az embert? -
carp3tm0nster #11254 Hehe, megnéztem van/votl célzásseggítő a fuson... így nem sikerül vele álló célpontot eltalálni. Full igaza van kHares-nek egy nagyon random a játék BB-vel. A main battery olyan szórással rendelkezik, hogy ha találsz az tényleg csak véletlen műve. Tipikus példa, hogy párhuzamosan mész bármivel, mondjuk egyes lövéseket adsz le, egyik túl megy, másik meg elé, holott a csöveket nem tudod egyenként állítani ugye... -
kHares #11253 Érdekes, pont az ellenkezőjét érzem. Míg a wot-ban tudod használni az armor-t ahogy gyorsan beforgatod ,sidescrap stb ill. weakspotokra próbálsz lövöldözni itt ez nincs meg. Mármint persze itt is igyekszik az ember de sokkal nagyobb a random, pláne BB-nél. Kéne osztani a citadellákat, meg tankolni a csapatnak, esetleg rohamot vezetni. 10 tökéletesen célzott salvo és bumm, minden köréesik a célpontnak. Köv csatában 20 km-ről tripla citadell, enemy cruiser 1k hp-n elsomfordál.
Abszolút nem tudsz számolni sebzésre.
Alternatív sebzés mechanikát kipróbáltatnék a test serveren, mondjuk vegyük ki a citadella és overpen lövéseket, működjön a penetration normálisan, tudjunk már számítani valamire a 400+ mm ágyúkkal. Így is elég hogy totál pontatlan.
He lövedék szintén, túl sok modulsérülés, túl nagy a fire damage. Clevelandel menekültem egy fuso elől, 1-2 perc alatt leégettem róla 37k hp-t. Csak végighúztam a lövedékeim és 4 ponton égett is.
-
A szokásos formám folytatódik...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ugyanolyan agyhalott balfaszok vannak itt is. Csak ez a játék jobban tolerálja, és nagyobb szerepe van a személyes képességeknek. -
Ezzel is ugyanazok az agyatlan buta balfaszok játszanak mint a wottal??? -
asolyom #11249 Én ezt az aim assistot sem érzem csodafegyvernek. Kipróbáltam 2-3 meccsen, de jobban zavart, mint amennyi haszna volt, úgyhogy leszedtem Arról nem is beszélve, hogy ha jól manőverezik a ellenfél, akkor nem sokat ér. És ami még lényegesebb az RNG ugyanúgy beleszól a dologba, ha van aim assist, ha nincs. -
Aimassist? No-no ugy konnyu. -
Moduloknál, Gun Fire Control System Mod1, szerintem nem mindegyik hajóra engedi felrakni. -
herminamezo54 #11246 hello. hol lehet celzas segitot szerzni? segitseged elorre is koszi. es cirkalon is lehet hasznalni? koszi
-
asolyom #11245 Az accuracy upgradere gondolsz? Nekem van olyan. -
carp3tm0nster #11244 köszi, kipróbálom! -
Erről tudtok valami bővebbet, részletesebbet? -
Én FuSo-ra tettem célzássegítőt. Így legtöbb esetben nem ment úgy mint a US csatahajó lövések (össze-vissza). -
asolyom #11241 Akkor ezek szerint nem én vagyok a fakezű. Más is látja ezt a borzalmat a Fusoval. -
carp3tm0nster #11240 Fusoval vagyok. ellenfél egy ÁLLÓ Amagi, 3x teljes sortűz, ebből kb 10 találat... iszonyat, hogy a random hogyan szétdobálja a lövéseket... -
carp3tm0nster #11239 Minekaze 3x egymás után engine dmg... persze, bezzeg mikor én lövöm el se találom... tisztára hihető ez a random szarság -
Prof William #11238 Én mint a Kongot mint a Fuso-t nagyon szertetem. Kíváncsi leszek milyen lesz majd a Nagato.
A japánok a valóságban is nagyon ráfeküdtek a csatahajókra ezért azok jobbak mint a legtöbb amcsi csatahajó. -
asolyom #11237 Hát nem is tudom. Sok függ attól is szerintem, hogy kinek mi áll kézre. Van aki dícséri a Coloradot, és van akit kiráz tőle a hideg. Sokan esküsznek rá, hogy a Fuso remek hajó, de nekem még nem sikerült ráérezni. Ha olyan csatába rak, ahol T7-8 CV van, akkor többnyire nem nagyon lehet túlélni a csatát, hacsak nincs valami jobb cirkáló körülötted, mert még upgradelt állapotában is egy rakás fos az AA, legalább is a T7-8 gépeihez képest. És ezen a szinten már elég jó CV játékosok vannak, akik nem hibáznak el egy ilyen könnyű célpontot. Ilyen helyzetben pl. a New Mexicoval jobbak az esélyek, mert lényegesen jobb az AA, és a NM egy rövid tömzsi hajó, amivel könnyebb torpedókat kikerülni, és még a páncélja is jobb. -
Az a baj a new Mexicoval, hogy ugy altalanossagban a USN vonalak szarok. -
asolyom #11235 Ettől függetlenül nem nagyon érzem a Fusot. A Kongo sokkal jobban ment, de újabban a New Mexicoval is elég baráti a viszony. -
asolyom #11234 Na ezt ne is mondd! Ma reggeli csata. Fusoval megyek. Halad mellettem 17 km-re egy Nagato. Faszán becélzom, és mielőtt egy hegy mögé érne lövök. A lövedékek, ahogy terveztem a kémény vonalában landolnak, csak éppen egy részük a hajó előtt, másik részük a hajó mögött. 12 lövedék 0 találat. Na király! Hab a tortán, hogy a Nagato kilő a hegy mögül és belém tol egy 17k citadellát. Bravo! Mikor kiér a hegy túlsó oldalán, akkor már csak 15 km a távolság, full össztűz, 22k citadella. Nesze neked! Húzott is vissza rögtön a hegy mögé. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.11. 20:29:40 -
Prof William #11233 Tegnap este nagyon berúghattak a Fuso lövészei mert ma folyamatosan mellélőttek. Komolyan össztűznél a 12 lövedék az ellenség jobb és baloldalán esett a vízbe kb 2 centire a hajótól. És zsinórban 4 alkalommal is ez volt.
Máskor pedig van hogy 7-8 találatot is elérek egyszerre a Fusoval. -
Üdv, 2 napja sz*pok rank8on, ma egész jól sikerült a menet ezzel estem be rank7re, 4DD es egy Cruiser volt.
Kicsit idegesítő, hogy a rank8as mapok nagyon nem BB barát verziók, sőt...
-
asolyom #11231 Mint azt korábban írtam nekem nem megy a Fusoval. Érdekes módon a Kongoval nem ritkán 30% fölötti pontossággal is lövök, de átlagban kb. 25%, addig ezzel a szerencsétlen Fosóval még a 17%-os átlagot sem sikerül elérni, és azt azért nem hiszem, hogy egy tierrel feljebb már ekkora vérprofik vannak, akik minden lövést kikerülnek.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.10. 21:36:02 -
Azok mar mind meghaltak addigra :) -
asolyom #11229 Én azt emlékeim szerint a Clemsonnal csináltam, volt még 4 killes meccsem is vele.
De a Kuma sem rossz!
-
Csatlakozz nagyobbakhoz vagy legyen előtted még másik lőhető célpont :) -
Ocean terkepen azert annyira nem egyertelmu, mert a tirpitzek azert rendesen sebeztek es nem volt hova bujni. -
FuSo nincs elveszve T8-ban. Jó lövegek ami elég messzire is visz. Volt olyan T8 csatám vele ahol minimális segítséggel (3 8as ellen küzdöttem, egy rövid ideig egy pensacola próbált segíteni...) 3 T8-as hajót küldtem hullámsírba. -
Tegnap en is kiprobaltam a Fusot (cel a Yamato :), kongot 9 meccsbol kivegeztem, segitett az amerikai szerveren a 3x XP szorzo meg a letezo osszes XP novelo zaszlo es festes.) Visszaterve a Fusora, elso meccs ... B hull es motor kifejlesztve, osszes upgrade folrakva, 13 pontos kapitany belerakva es kifizetve ... Erre berak T7/8 ba ocean mapre.. Anyad WG -
carp3tm0nster #11224 egy kis help kellene a Nagyérdeműtől; Tier IV-ben mivel menjek hogy meglegyenek a frag-ek? Kuma, vagy Phoenix? (esetleg destroyer, de abban béna és szerencsétlen vagyok :-) )
köszi! -
Szerintem nem lesz vége 10 millánál, sok ember kitolás lenne. Az event szerintem megy majd végig, február 24. -
Sietnék én, de ezek a tetvek kib@sznak velem... -
kHares #11221 Hétfőn frissítik a heti missionokat, próbálj újra belépni az oldalra. Egyébként ha meglesz a 10 milla elvileg befejeződik szóval lehet sietni kell. Tegnap óta 300k-t ugrott? -
Nem az összes frissül csak a heti. -
De, utoljára vasárnap játszottam, és kész volt mind, akkor, miért nem frissült mostanáig? -
Hétfő -
Köszi. De azt, hogy hetente, azt hogy kell érteni? Minden hétfőn, vagy a teljesítéstől számítva egy hét?