23041

A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #11340 Tegnap ugyan ez volt. Cleve-vel mentem az átjáró felé, mert a vadászok felfedeztek egy rombolót. Ketten jöttek, két rombolóval már vártuk őket. First blood és Double kill lett a vége. Meg persze +2 romboló a Myoko küldihez, ez nagyobb öröm volt mint a két acsi, mert 6-os szinten már nagyon nem akarnak jönni a rombolók. -
asolyom #11339 Őszinte gratuláció!
"Kulonben is eleg gagyi hajo." Ezzel azért vitatkoznék. Nekem tetszik.
Ez T6-7-es hajók között volt 48k+. Nem rossz ladik ez, persze kell tudni vele játszani, és kell egy adag szerencse is. Most nem magam akarom fényezni, mert messze vagyok a jó játékostól, de amikor azt látom, hogy az ellenfél rombolója a Two Brothers pályán keresztül száguld a két sziget közötti völgyön, miközben két cirkálónk ott vár rá a bázisunkon. Hát mit mondjak...ennek mi értelme van? Persze nekünk csak jó volt, mert azonnal ronggyá lőtték. -
Azert 15 mar kezdi mutatni a trendet ... Dehat ennyi eleg is volt a Nagato-hoz, ugyhogy nem lesz tobb Fuso-bol max roncstelepre adom. -
carp3tm0nster #11337 hát 15 meccsből még nem nagyon lehet levonni semmit... -
Es meg mondja valaki, hogy nincs japan bias, meg hogy nem sokkal jobbak a japan hajok. 70% WR Kongoval es 80% WE Fusoval :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Egész jó kis gép! -
kiléptem a csatából és ez fogadott! :)
(nem vagyok ilyen szerencséhez hozzászokva) :D
216 gyöngyöm volt
Mondtam sógornak hogy remélem őt sorsolják ki nem engem mert én nem nagyon rombolózok, de hát így sem rossz, örülök neki :) -
Myke28 #11333 A kisorsoltak :P LINK -
Kikötött nálam is. -
Darun #11331 A 2000 kisorsoltat is ezzel együtt osztották? Vagy csak azoknak jött meg, akik elérték a kellő számút hogy biztos meg legyen? -
Toweliee #11330 Megjött nekem. -
Ha nincs elég helyed a barakkban akkor a kis tankok jók erre ;) -
én a wotban a legtöbb kis tankot eladtam, mert tier 5 alatt nem tetszett a játék, itt viszont az 1 is már elég élvezhető -
Darun #11327 Eladni én sem fogom. Még az Albany és az Emden is meg van. Amilyen ótvarnak tűntek előre... másodikra is olyanok, de azért egész jól el lehet játszani azokkal is. Meg a Diana-val, bár azzal meg az első pár sikeres csata után nem megy olyan jól.
Ma voltam orvosnál és amig vártam a soromra, olvastam egy cikket a cirkálókról. Érdekes hogy a játékban az USA csatahajói kevésbé páncélozottak, mint a japán csatacirkálók. Nem is rémlik hogy valaha kiszedték volna valamelyik tornyom, az amerikaival viszont már többször is, sőt első hites ammorack-et is kaptam. Úgy hogy alapból rátettem a torony fejlesztést. A korai német csatacirkálóknak meg még vastagabb páncélja volt.
Azt pl tudtátok hogy a franciák voltak az egyetlen nemzet, aki hordozóra is szerelt torpedóvetőt? Vicces lenne egy olyan a játékban, bár a hatékonysága/szükségessége erősen megkérdőjelezhető. -
Wotban sem adom el a gagyi tankokat, itt sem fogom. Azért remélem, hogy nem lesz használhatatlan. Ha másra nem a legénység átképzésben segítség lehet. -
Az event targyakat 72 oran belulre igerik .. Nem azonnal es nem 24 oran belul. Plane nem hetvegen, ugyanis ez eleg manualis melo.
Kulonben is eleg gagyi hajo. -
Honlapon még nem írtak semmit sem.... szokásos wg... még nem itták meg a reggeli vodka mennyiséget. -
Hát, ezt jól megszoptam. Hétfő van, frissülhetett volna a mission, de meglett a 10 milla ezért nem bírtam megcsinálni a maradék 21 gyöngyöt. -
1kezdő #11322 Azért abban képben van elég szépen fekete humor, amit a WG küldött -gondolom mindenkinek- e-mail-ben. A képen -Valentin nap alkalmából- a tengeren egy bójaféle lebeg a tetején egy fényt sugárzó piros szívvel. A bóját, gondolom sok-sok szeretettel, de mégis eléggé fenyegetően hatalmas hadihajók veszik körbe. Csak nekem tűnik ez képzavarnak? Hogy illik össze a jó sok 400 mm-es ágyú és a szerelem szimbóluma, a piros szív? :) -
Darun #11321 Az üzenetet én is megkaptam, de hajó sehol. Talán a napi váltásnál rakják majd be. esetleg nem készültek arra hogy pont vasárnap lesz meg a cél és nem állitották automatára a jutalmazást.
A poén egyébként az, hogy a csik már betelt és elvileg nem lehet több gyöngyöt szerezni, a Milestones-nál még sem mutatja hogy elértük a 10 millát. GW WG!
Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.02.15. 00:27:37 -
Egyetértek. Megértem, hogy nem kevés adatot kell(ene) közölni a játékossal, de az AAR egy horror.
Igaz, amennyire tudom, a WoT-ban sem sokkal jobb...
Most értem haza, mindjárt ránézek a játékra, gondoltam, hátha itthon vár már egy áttextúrázott ingyen-Minekaze a 260 gyöngyért, de a hozzászólások alapján vár egy francot. -
Prof William #11319 Kapott már valaki? Vagy majd csak az event végén? Bár az event vége most van... -
Passz... ilyet nem írtak sehol sem. Szerintem valami másik (esetleg ctrl+c ctrl+v). -
Toweliee #11317 Ez a Kamikaze a Fujin? -
Háát érdekes...:
"Great work, captain! With your help, the blueprint of the Kamikaze-class destroyer has been restored and production can begin once more. If you managed to contribute at least 150 Pearls to this global effort, you will get a chance to anchor this legendary ship to your home port. -
Közben a North Calorina kikötött :) -
Szerintem azt majd event végén... -
Toweliee #11313 Nekem nincs. -
Prof William #11312 Pont most néztem én is. Elméletileg ha belépünk kiderül hogy megvan-e már az új hajó... -
Kiírta, hogy Project R Complete. -
asolyom #11310 Az Aslain modban nincs valami hasonló? Én használok egy dmg countert, de pl. fire meg flooding dmg-t nem számolja. -
Azért a csata eredményjelzést megcsinálhatnák már, hogy kibe mennyit sebeztünk. -
asolyom #11308 Szivi. Ahogy látom még 1 napig kapható. Nekem kb. ez a 15 euró az, amit egy hajóért hajlandó vagyok kifizetni. Meg azért T8-ban már elég jól kell tudni játszani, hogy ne menj rendszeresen mínuszba. Nekem még van mit gyakorolni.
-
Értem, köszi. :) -
asolyom #11306 Az Anshant? Az orosz rombolókat kedveltem az ágyúik miatt, ez végül is szintén egy orosz vas, csak ennek van normálisabb torpedója. Tényleg eszméletlen pontosak az ágyúi, eddig 5 meccs alatt 46% a találati ráta, pedig tényleg amikor csak lehet használom őket. Meg credit és xp és free xp termelésre is jó. A T6-ban a javítási költség nem túl magas, így egy jó csata jó profitot hoz. Az ára sem volt vészes. Egyébként ez a hajó +100% free xp-t ad.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.14. 17:12:35 -
Ez a rangsorolt csata opció, csak arra jó, hogy az embert szétb@ssza az ideg. Nincs az a kurvaisten, hogy két egymást követő meccsen nyerni tudjak! -
Kíváncsi volnék, milyen szempontok vezettek, amikor megvetted azt a hajót. -
asolyom #11303 Ma ötből öt győzelem. Egy a Königgel négy az Anshannal. Nem is folytatom ma már. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.14. 16:23:42 -
carp3tm0nster #11302 kellene nyernem 10 meccset cv-vel... egyet nem tudok nyerni semmivel, nem hogy cv-vel...
-
Prof William #11301 Nekem frissültek most hétfőn a küldetések. Nem tudom mi lehet a baj...