23043
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Kurafi97
    Akkor mind1 de azért köszi a segítséget
  • asolyom
    Utólag szerintem nem lehet.

replay
  • Kurafi97
    Srácok visszajátszást lehet valahogy csinálni ? Volt egy köröm yorckkal kitorpedóztam egy izumot meg egy tirpitzet egymás után ha valahogy meg lehet oldani pls írjátok le előre is köszi.
    Utoljára szerkesztette: Kurafi97, 2016.03.06. 16:35:53
  • asolyom
    A Furutaka 203-asával Myogiba is lőttem citadellát 7-8 km-ről, de amerikai BB-re, amelyiknek vastag a páncélja, arra inkább HE. Érdekes módon távolodó Königsberget seggbe lőve is értem el citadellát. Egyébként a Furutaka a saját tierjében egy citadella király. Nekem szinte minden meccsen legalább 4-5 összejön.
  • Count Adyn
    Én alapvetően HE-t lövök mindenre cirkálóval, kivéve ha egy másik cirkáló bemutatja szépen az oldalát, azt meg kell kinalni AP vel:)
  • kHares
    HE-t DD-re kell vagy ha valakit föl akarsz gyújtani. Carriereket lehet citadellázni HE-vel de már ott is változó. Minden más alkalommal AP. Alsó tierben a könnyűcirkálókra pl. kuma mindig vagy ha furutaka-t látok azonnal. Később a 200+ mm ágyúkkal még BB-re is azt lövök. Minap 8 km-ről citadelláztam egy New Mexico-t a Pensacolámmal :)
    Tehát kaliber és távolság függő ill. enemy armor/mennyire van befordulva. Ki kell tapasztalni, az átütés is nagyobb minél közelebb van.
  • Zoli105
    DD-t anyahajót csak HEvel szabad lőni ! nagy távolságokra szintén HE-t érdemes lőni ! viszont közelharcban cirkálót csak AP-val szabd lőni ! :) Csatahót HE és AP keverékével , távolság függő !
  • Zoli105
    így jár aki DD-zik XD :P
  • Prince23
    Tudom, mindenki azt mondja, hogy Cirkálóval HE-t használjunk, de amikor közvetlenül közel párbajozunk, akkor nem érdemes AP-ra átváltani?
    Tegnap tesztelgettem, és kb ugyanannyit ér az AP, mint a HE cirkálón. Volt, hogy nagy banzai átütésem is volt AP-val, de ezt HE-vel is el lehet érni. Szal tudja a fene, hogy kell használni...Szerintetek?
  • darki81
    4es orosszal megörültem amikor 4 km-re volt egy enemy, gondoltam ezt lenyomom full hp-val, és mikor küldeném a torpedókat a csapattárs aki itt volt mögöttem telibe torpedóz engem és game over :D
    vagy ennyire ostoba, vagy ő akarta kitorpedózni a majdnem full hp-s hajót.
    (utána még azt sem mondta hogy sorry) lol
  • Count Adyn
    Oh a hétvége:D
  • pajer_csaba
    Én úgy tudom, körbebetonozták a kikötőben... Legalább is mindenhol ezt írják. :/
  • Prof William
    Bár inkább I. VH (viszont a játékban szerepel) de Mikasa is mind mai napig vízen van múzeumhajóként.
  • carp3tm0nster
    Köszi a választ. Ez egy lehetséges indok. Bár,hogy általában Tier VII-VIII-as csatában vagyok vele, nem sok értelmét látom. Lehet, hogy csak lusták lettek volna lemodellezni/programozni.
  • pajer_csaba
    Nekem (hasonló esetek nyomán (nem valós lövegűrméret, nem valós páncélzat, sebesség több hajónál is)) az az érzésem, hogy egy bizonyos fejlettségi szint után a hajók már nem a valós adataikkal, képességeikkel szerepelnek, hogy meg maradjon a balansz az azonos tierű, de eltérő nemzetiségű hajók között.
  • carp3tm0nster
    Az tudjuk,hogy a Fuso miért nem kapta meg a 44 augusztusi verzióját? Az a száz db AA néha jól jönne...
  • pajer_csaba
    O, tényleg. Bocsi csak túl szigorúan értelmeztem a kiírást...^_^'
  • Kurafi97
    Na ennek örülök mert nem sok jó kört mentem a nagatoval azóta.
  • davidbog
    A USS Massachusetts (BB-59) és a USS Alabama (BB-60) szintén múzeum hajók, ezek South Dakota osztályú BB-k, időben a North Carolina- és Iowa-osztályok között. Igaz a WoWs-ban még nincsenek benne.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.03.05. 19:30:23
  • pajer_csaba
    Az Iowa-k közül az Iowa van még (tartalék)állományban. A másik hármat végleg törölték a flottából, a Missouri és a New Jersey múzeum-hajókká lettek. Ezen kívül még, múzeumhajóként, a japán Mikasa sorhajó (Togo Heihachiro tengernagy zászlóshajója az 1904-05-ös orosz-japán háborúban) van betonba öntve Yokosuka kikötőjében. A világ összes többi csatahajóját vagy szétbontották, vagy atombomba kísérleteknél célhajóként használták.
  • davidbog
    A stock Nagato az ilyen gyenge, és nem a kapitányi skillek hiány miatt, mert azok 50%-on így is működnak. A B hajótest az ami nagyon fontos rá. Ugyanis a B hajótesttel nem csak légvédelmet és + HP-t kap, hanem kormánylapát kitérítési ideje is csökken, nagyobb lesz a tűzgyorsasága, gyorsabban fordulnak a tornyai és ami a legfontosabb új lövedéket kap aminek nagyobb az átütő ereje is.
    Ugyanez igaz a New Mexicora, Coloradora, Amagira, Izumora is. Amíg nincs meg a fejlesztett hajótest addig szívhatsz a gyenge lövedékekkel.
  • Kurafi97
    Nem nagyon találsz ilyet már az iowa osztályú csatahajók szolgáltak még az öbölháborúban is talán az essex osztályú cv ha jól tudom. Menj a wows oldalára ott van ilyen h naval legends ha érdekelnek a játék nagyobb hajói tetszeni fognak az ottani vidik.
  • asolyom
    A Colorado még jobb.
  • Prince23
    Közben meg lett a New Mexico, ami nagyon brutális stockon-alapon. El nem merem képzelni milyen lesz felfejlesztve teljesen...
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.05. 17:59:10
  • Count Adyn
    Hát maximum múzeumként pár Iowa-osztalyut tudok, pl a Missouri amin a japánok aláirták a fegyverletételt az Pearl Harborban van, illetve a Midway CV Kaliforniában szintén muzeum:)
  • Prince23
    A WoWs csatahajói közül melyik szolgálnak mind a ma napig is vizen?
  • Prince23
    Stockon a New Mexico élvezhető? vagy olyan lesz kb vele a szenvedés, mint a Stock Myogival? (fullozva jó volt a Myogi)
  • Malachit
    Csak, az a baj vele, hogy ha mindkét küldetést akaja valaki húzni párhuzamban, akkor minimum York kell. Én személy szerint lusta vagyok külön csinálni őket, így minimum T7 játszik csak. Így marad a 10 löveges japán cirkáló vonal nekem, igaz tegnap csatahajózgattam, de azzal lassan lesz meg a 2k main hit. :/
  • Count Adyn
    Jó eza 2000 találatos küldi, a Königsberggel most vertem 200 at egy csatában:D T3 BB kel rakott egybe és tömtem őket HE vel mint a bolond csak ugy nyelték:D
  • asolyom
    Még egy jó menet a Furuval. Kezdem igen csak szeretni ezt a hajót.

• Zoli105
    az nem az igazi :D úgy nem teljes a készlet :D
  • asolyom
    Nekem elég az ARP Kongo.
  • Zoli105
    Látom jó páran már meg is szerezték Haruharu-t ! :D
  • asolyom
    Nem annyira rossz ez a Furutaka.

• asolyom
    Némely esetben jó az álca festés. Pl. egy nagyobb csatahajónál ez jelenthet 5-600 métert. Ennyivel később látnak meg. Rombolóknál ez a bónusz jóval kisebb, 200 méter körül, de bizonyos esetekben jól jöhet. Azt a 8000 kreditet pedig még vesztes csatával is ki lehet termelni alacsonyabb tierben. Magasabb tierben meg eleve nagyon sok a hajók javítási költsége, vagyis egy mínuszos körnél megint csak nem oszt, nem szoroz az a 8000 kredit.
  • asolyom
    A pink panther az csapat gyilkos.
  • Prince23
    A punk rózsszín hajó az mit takar? a neve és a jelzése punk szín...
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.04. 00:57:10
  • Tono34
    Egy csata alatt 2 DC ... hála az égnek ez a szorzós kör .... szinte semmi sebzéssel (nagato).

Többen is jelezték ugyanezt a csapatból.
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.03.03. 23:12:09
  • Prince23
    Az álcafestékeket érdemes használni minden meccsre? elég minimális százalékos bónuszt adnak, 3 meg 4% Ez a gyakorlatban ér valamit? Vagy csak kreditzabálásra valók? :D
  • Count Adyn
    Végre eladtam az Aoba-t, nem sikerült megszeretni hiába volt vele pár jobb csatám,a Myoko máris jobban tetszik még alapon is:)