23043
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Bosszantó az ilyen vereség.

• Avenger93
    Hát leírva lehet annyi volt, de célzásnál nekem sose ment 16 km fölé hiába jelölt ki egy enemy hajót 16,2 km-nél.
  • Pluskast
    Kb az összes tier 7-es hajó szar minden nemzetnél. Legalábbis amit én tapasztaltam. Van/volt amcsi, német, japó 7-es cirkálóm meg csatahajóm is. Kivétel nélkül egyik sem tetszett. Tegnap kihúztam és megvettem a Hippert. Mit mondjak kész felüdülés a Yorck-hoz képest, pedig még nincs is kihúzva.
  • Zoli105
    hát azért sokat számít (16.1 km volt a lőtáv ! ) -.-
  • Zoli105
    Amúgy az új pacth óta teljesen meg van hülyülve a MM ! folyamat tier 9 csatába megyek ARP Myoko-val , patch előtt 1-szer sem voltam ! -.- érdekes ! :D de úgyen ez van 6-os hajóval is folyamat tier 8 !
  • Avenger93
    Én is így voltam hogy Aobával kisebb az átlagsebzésem volt mint a Furutakáva,de ennek ellenére az Aoba jobban tetszett. Myoko nerf meg nem olyan komoly szerintem mert az eddigi 15,97km helyett most 15,6km nem olyan hatalmas különbség. :)
  • asolyom
    Lehet, hogy ezzel a Myoko nerffel elvették a kedvem a japó cirkálóktól. Ezek után nem sok kedvem van grindolni, főleg, hogy az Aobával egyszerűen képtelen vagyok normális sebzéseket összehozni. 7-8k-val kevesebb az átlag sebzésem az Aobával, mint a Furutakával, ami azért elég normálatlan állapot.
  • Avenger93
    Hát tier 5-től kezdve az összesnek eléggé hosszú a rudder shift time szerintem, mert persze ki kell balanszolni valahogy (vagy csak megpróbálni). Viszont iszonyat nagyok a a hajók a Kirovtól kezdve, a tier 6-os így szemre ugyanolyan hosszú mint a Kongo, ha nem hosszabb
  • asolyom
    Azért az a Moszkva ugyanúgy 18 km-ről látszik, mint a Yamato, és iszonyú hosszú a rudder shift time.
  • Avenger93
    17 sec? :D azt nem is néztem eddig.. bár itt is szidták páran én nekem még mindig tetszik :D
  • Scharnhorst
    Arra akartam utalni, hogy a kaliber nem befolyásolja a lövedék gyorsaságot. :)
    A Yorck lövedékeinél szerintem kevés lassabb van már ha van. Az a 17 sec 17km-en vicces AP-val. :D
  • Avenger93
    A Moskva tényleg elég durvának tűnik, Kutuzovról meg nem tudok sokat, de Myoko 203-as lövedékei is gyorsabbak Yorck 210-nél :) bár engem annyira nem zavar.. van pár köröm Clevelandel, aminek szinte megállnak a lövedékek a levegőbe :D
  • Scharnhorst
    Nem lehet tudni, hogy milyen 130-asok azok. Nézd meg a Kutuzov 152-esét a Yorck 210-esével szemben. Picit gyorsabb és jobb szögben repked a 152-es, mint az a fránya 210-es. Ki tudja milyen sztálinium lövedékkel lesz szerelve az a hajó. Twitchen láttam Moskva játékmenetet. Hááááát .... mint egy nagyobb Des Moines ami fossa a lövedéket, adja a citadellákat és kurva sok hp-ja is van.
  • Tono34
    HE spammel valamit most már nagyon kezdeni kell, legtöbb csatában szinte az elejétől a végéig folyamatosan ég a hajó.
  • PrasCo
    Jogos, bár attól is függ, mennyire tudják vele telesz*rni az égboltot és milyen százalékos a HE-jük. :)
  • Avenger93
    Hát azért mire azok 130-as lövedékek elszállnak 21 km-re.... :)
  • PrasCo
    Úgy érzem, égni fog minden.
  • Scharnhorst
    Orosz cirkálók

Itt sorolták fel korábban az orosz cirkálók statjait ami szerintem többé-kevésbé maradt. Itt benne van a T5 Profinterm nevű prém hajó is ami a 130mm-es lövegek mellett alapból 17,5km-es lőtávval bír amit ugye a kapitány skill által megdobva kb. 21km-es lőtávot kapsz.
  • PrasCo
    Ühüm! :) Néztem, hogy van új fröccsszerszámmal szerelt, frissebb kit is, de az alsó hangon is kétszer ennyibe került volna.
  • carp3tm0nster
    Tamiya Yamato? ☺
  • PrasCo
    De hát ez a bevett ruszki harceljárás! Ledobják az atomot, aztán bevonulnak! ...vagy közben bevonulnak! Időnként előbb bevonulnak, aztán dobják az atomot, de az még a hibahatáron belül van. :))
    Na jó, offról át félig-offra: A játék hatására úgy döntöttem, újrakezdem a makettezést és rendeltem egy 1/350-es Yamato-t. Mondjuk úgy, hogy a prémium hajó helyett műanyagot vettem. :) Eredetileg a Muszasin tűnődtem, de mégis jobban néz ki a tehervagonnyi AA a Yamán.
  • Zoli105
    akkor is nem nerf-fel kell megoldani mindent ! :D
  • PrasCo
    Ó, mondjuk akkor is ment az "ez vagy az az oldal OP". De hát most el lett véve a nyalóka a kézből, mert lapítani kellett a küzdőteret a ruszki pakk előtt. ;)
  • Zoli105
    soha ! -.- meg az ARP-s hajókkal tolom azt ennyi :D ruszki álomhajók nem kellenek nekem :D sokkal jobb volt amíg jenkik vs japók voltak :D
  • PrasCo
    Majd azok hozzádnyúlnak! :D
  • Zoli105
    hát én hű maradok a japókhoz ! hozzá nem fogok nyúlni a szaros ruszki ladikhoz ! -.-
  • PrasCo
    Mindegy, baráta... úgy értem, elvtársaim, típus-, és nációt váltunk.
  • Zoli105
    hivatalos fórumon nem találom ! :(
  • Zoli105
    Fasza -.- akkor miért nem játszottak azzal !? ezért kellett lerontani !? :O beszarok ! -.- (am meg csak 15.7 km a lőtávja a Mogaminak , szóval 0.1 km a különbség , kurvára megérte ! -.-) kíváncsi leszek hogy az Ibukit mikor nerfelik mert annak 16.5 km a lőtávja a Zaonak meg csak 16.2 km ! -.-
    kezd ez a game is egyre szégyenebbé válni ! -.- (persze orosz hajók esetében nem lehet majd nerfról szó ! -.- )
  • Scharnhorst
    A jogos sírás miatt, hogy a Mogami szarabb, mint Myoko, most a Myokot is nerfelték. (Elvileg a Mogami meg kapott 15,8-as lőtávot.) Imádom a WG megoldásait, de persze a szaros T5 prémium Profinterm hajó a 130-as lövegeivel majd 21 km-re fog lőni a módosított skill kaliber miatt. Gratulálok WG.
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2016.03.10. 19:52:56
  • Zoli105
    Vicces hogy NERFELTÉK a Moyokot ! 16.1 lőtáv helyett most van 15,6km fasza -.- kíváncsi vagyok melyik kis szarosnak szúrta a szemét !
  • Count Adyn
  • Prince23
    Az lehet holnap is, meg hétvége :D

Én most akarom őket XD
  • whiskeyman
    Soon
  • Prince23
    Játékon belül azt írja, hogy Soon a cirkáloknál...

Mikor fog aktiválódni?
  • Avenger93
    bekerült az orosz cirkáló ág, illetve 2 új álcafestés meg egy két változtatás meg javítás: link
  • Prince23
    Milyen patch jött ki most?
  • whiskeyman
    Tetszik nekem is...1200-as ping sem ritka nálam
  • Nagydög
    De ruhellem, mikor folyton kirugdos a jatekbol. A ping lemegy minuszba, aztan kitesz a login kepernyore. Beenged, betolt, par masodperc mulva ismet kikur.
  • asolyom
    Én úgy tudom, hogy kivették a játékból.