23045
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    Erről a hajóról van valami infótok? Valakinek megvan esetleg?
  • kHares
    Ha nem tudod akkor nincs mert külön kell engedélyeztetni. Az aslain modpack-ban pl. van egy ilyen lehetőség vagy átírod kézzel.
  • Prince23
    A replay filet hol tárolja a játék?
  • kHares
    Replay file nincs meg? Azt bármikor le tudod játszani, később is csinálhatsz videót belőle ha lesz rá programod.
  • kHares
    Tehát olyan dolgokról sem lehet megegyezni mint grafika, hang, egyéb társai? Azért a véleményen túl csak kéne valami mérőegységnek lenni?
  • Prince23
    Mentem egy jó kis Nürnberg kört. Sajnos a Shadow Play már nem tudta elmenteni az egész videót egybe. A maradék video file csupán egy perces, meg Victory részletekből áll.

Nem tudja esetleg valaki, hogy lehetne felvenni egész gameplay meccseket egy videó file-ra? Ha meg haladja a 11-12 percet a videó, máris feldarabolja a következő videora. Hogy lehetne beállítani, hogy egybe vegye fel az egész meccset, mint a Fraps.

Minden felvett meccsem két video fileből áll.. ez így nem kóser...

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 22:48:39
  • carp3tm0nster
    ritka unalmas full salvokat lőni fuso-val egy cirkáló oldalába, amiből 1 talál és az sebez 1020-at...
    szánalmas...
  • yossarianHUN
    Az IMDB-s 5 pont körüli vélemények ugyanúgy szubjektívek, mint a játéktesztek eredményei. Amit te objektívnek hiszel, az a te szubjektív véleményed.
  • kHares
    Simán élvezek olyan filmeket amik imdb-n 5 pont körül vannak. Játékot szintén, csak legyen benne valami ami érdekel. Leírtam a post végén miért játszok.
    Mondanám hogy objektív dolgokról nem lehet szubjektív véleményed de hagyjuk. Viszont a hang dolgot nem értem, egyértelműen a mostani patch leggyöngébb része. Kénytelen vagyok lehalkítva játszani.
  • asolyom
    Tirpitzet én is süllyesztettem Atagoval, igaz nem citadellával, hanem HE spammel, de cirkálóval (különösen japánnal!) csatahajó ellen ez utóbbi a biztosabb, az AP és citadella lutri.
  • Prince23
    Egyébként láttam Youtuben, hogy az egyik japán CA egy sorozatlövésből egyszerre, 5 citadellát lőtt egy sérült Tirpitznek bakker. Azt hogy lehet? El is süllyesztette.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 20:14:57
  • asolyom
    Szépen mutatta az oldalát az a Pensacola, kár lett volna kihagyni.
  • Prince23
    Ha sokallod a pontozást, akkor te miért játszol ezzel a játékkal? Én egy 7-8 pontos játékkal biztos nem ütném el a szabadidőmet. Nekem úgy esik le az írásod alapján, hogy neked ez a játék 6 és 7 pont körül mozog. Akkor kérdem, én még1x. Miért játszol ilyen "átlagos" játékkal?

A pontozással egyetértek, sőt a hangokra én 10-et, míg a hangulatra 9-et adtam volna, de mindegy is, ez a teszter véleménye. Ez már csak pár tizdesponttal jobb pontszám számomra a játék.

Nekem 9/10 a game. Már most.
  • yossarianHUN
    Nos a véleményed, ahogy a teszteré is, tiszteletben van tartva. Különbözőek vagyunk.
  • kHares
    Egy online multi játékról amiről tudja is hogy sok hónapig lehet grindelni vajon mennyi tesztelés után írt? Mert javaslom minimum 100 óra eltöltését hogy kis fogalma legyen róla.

" A csatahajók puszta tűzerejükkel igyekeznek ledózerolni az ellenség hajóit, a cirkálók a második vonalból szurkálják a vastagbőrűeket, miközben sajátjaikat óvják az ellenséges légitámadásoktól, az anyahajók a háttérből küldik az életveszélyes szúnyograjokat vasteknők nyakára, mindeközben a rombolók pedig eszeveszetten cikáznak az ellenséges tűzben, és komótos, de halálos veszélyt jelentő torpedóikkal varázsolnak kövér izzadságcseppeket a csatahajó-kapitányok homlokára."

Nem, BB-k hátul maradnak mert lomhák és nagy a lőtávjuk, cserébe semmit nem találnak el vagy 1k sebzés per salvo. Nem cirkálók még magas tier-ben is a legritkább esetben maradnak veled repcsit lőni hisz alig kapnak érte ill. nem másodsorba vannak mert nincs lőtáv. A rombolók meg kétpercenként nyomják a 15 km-s torp szőnyegeket láthatatlanul.

"A csaták kiegyensúlyozottságról gondozó matchmaker rendszer érzésem szerint változtatásokon esett át a WoT-éhoz képest"
    Ez igaz, kicsit rosszabb lett. Lehet csak t7-t8 miatt de sűrűn látom hogy vagy mi vagy az enemy kap pl. 2 BB-t ami 1 tier-el nagyobb. Ha platoonba megyek barátommal DD-vel mindig 4 vs. 2 dd vagy 5 vs. 3 lesz. 6 vs. 6 dd-t szintén nem tartom normálisnak.

A wargaming tavaly reklámozta hogy 17 éves cég? 5 éve van World of Tanks és mégis megint bután nyomjuk a feature-ket meg a balance-t. De legalább hetente van egy prémium hajó a boltba, az fontos.
    A játékot még jobban sújtja a random mint a WoT-ot. Célzol, kivárod hogy oldalát mutassa, bumm. Mindkét oldalán leesik. Megismétled, 3 citadella. Lehetne ez sokkal jobb.
    8-9 pont minden kategóriában? Tesztelőnknek vagy semmi köze játékokhoz vagy lefizették, tényleg nem tudok mást mondani.

Akkor miért játszok? Pont az a love-hate kapcsolat mint a WoT-nál (amit szerencsére már abbahagytam). Amikor minden 5. csatában a random beadja hogy ja tényleg, ott mégis citadellát lőttél. Kedvenc pillanat: az enemy elkezd köpködni vagy cheaternek nevez.
  • Prince23
    Közbe itt van a Pensacolás citadellás hitem:

• Prof William
    A zenék tényleg nagyon jók. Adják a feelinget rendesen! :)
  • Prince23
    Türelem. Pufferel, feldolgozás alatt, 1080p 60 fps vagy szimpla Full HD videóim vannak...Ha nem lenne zene a játék alatt, halálra unnám magamat. Szerintem nem is játszanék... mert míg felvezető "kört" csinálunk, illetve felvesszük a first contactot az ellenféllel, addig eltelik 2-5 perc min. Én ezért hagytam bekapcsolva a zenét. Ráadásul mocskos jó zenék vannak csata alatt... A legjobbak az csata előtti zenék :)

Itt van egy FUSO gameplay. Egyik kedvenc japán csatahajóm a Kongó után. Csak sajnos hamar kihulltak a társaim.

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 16:09:27
  • whiskeyman
    Bocs, de 360p-ben élvezhetetlen...és a zene...miért nem kapcsolod ki?
  • Prince23
    A mai első meccsem Coloradóval nagyon unalmasan telt, szinte semmi dolgom nem volt, de legalább EZ win lett.

A következő meccsben olyan citadellát (x2) lőttem a Pensacolának, hogy majd be fostam :D De az a vid még konvertálás alatt van.

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 15:59:08
  • Prof William
    Szerintem korrekt. Ha nem tetszene már rég nem játszanék vele. Arra napi fél-egy órára tökéletes. Igaz így nem lesz 2 hónap alatt fullos Yamatom de jól szórakozok. :)
  • Prince23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy nem-végleges Wargaming press accountot dobtak neki :DD

De miért is? Szerintem bőven ér 9 pontot :D
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 15:20:39
  • yossarianHUN
    Megbízható forrásból tudom, hogy semennyit;)
  • Zoli105
    Hát azért tényleg faja játék ha eltekintünk a sok faszságtól a mit a WG csinál :D ! mondj egy másik hajós játékot ami felveszi a versenyt vele ! :D (tudom jön a WT-ben is de hát az már katasztrófa ! XD el vannak kurvulva sajna ! :( a szar BR rendszer és az oroszok istápolása ! XD )
    Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.03.16. 15:02:04
  • kHares
    Vajon mennyit fizettek a csókának?
  • yossarianHUN
    WoWS teszt
  • Count Adyn
    Jah igen ez skill nélkül persze:)
  • asolyom
    Az attól függ! Az 55 csomós amerikai torpedókat még így is ki lehet kerülni, viszont a 68-70 csomós japán vagy orosz halacskákat esélytelen.
  • asolyom
    Én azt enélkül is csinálom. Csatahajóval, meg úgy általában semmilyen más hajóval sem érdemes sokáig egyenletes sebességgel egyenes vonalban haladni.
  • kHares
    Vigilance skill-t most buffolták, lehet érdemes kipróbálni
  • kHares
    Ocean térképen talán nincs értelme, az összes többin számomra kötelező. Viszonylag jól ki lehet szúrni vele honnan jön a dd és ha már kicsit elforogsz elhibázhat. Tekintve mennyire lomhák minden másodperc előnyre szükségünk van. Egyébként a North Caroline-ám 14,1 km-ről látszik most, camo-val 13,7. Igazi lopakodó :)
  • Count Adyn
    2km kb. utolsó kenet feladására még van idő:D
  • Prof William
    Csatahajó általában(ha senki sem segít neki) milyen messziről veszi észre a torpedókat?
  • DantesHUN
    Hát elvileg a Warspite nem lassú hajó, 44 km/h a végsebbéssége. A maga korában a csatahajók között nem épp a leglassabb volt.
  • Toweliee
    Elfordulsz? Sebességet csökkentesz?
  • asolyom
    És ha ilyenkor bevillan, akkor mit csinálsz? Ha van esze a rombolós játékosnak, akkor úgyis spot távon kívül marad, hacsak nem olyan romboló, ami közelről tud torpadózni.
  • Toweliee
    Ez áll akkor amikor kezdődik a csata. A végjátéknál viszont nem mindegy, főleg ha van még romboló az ellennél.
  • asolyom
    Jó kis meccs lehetett.

Én továbbra is tamáskodom, hogy egy csatahajónál van-e értelme a situation awareness skillnek, hiszen az ilyen nagy hajókat pillantják meg először, és innentől fogva végig úgy harcolsz, hogy világít a lámpa, tehát semmiféle új információ nem kapsz tőle. Egyetlen helyzet, amikor hasznos lehet az az, ha egyedül mész, nem látsz semmi, és bevillan, akkor valószínűleg romboló, vagy cirkáló van a közelben. "Lopakodó" hajóknál fontos ez a skill, de csatahajónál szerintem van jobb helye is ennek a pontnak.
  • whiskeyman
    Csak a lőtáv van fejlesztve, a többi teljesen alap.
  • pajer_csaba
    Én néha azt érzem, hogy semmivel nem tudok játszani. Mindenesetre megpróbálom kihúzni a Nagato-ig. Ma vesztettem a Fusoval (2x), a South Carolinával (3x), a Furutakával (1x). A Minekazemmal is csak azért nyertem, mert bár az első 3 perc után lucky shottal (apádf@szát lákísot, WG) kiszedtek az első rám irányzott sorozattal, de a csapat végül nyert, nagy szenvedések árán... Az utolsó meccsem épp most volt a Fusoval... Felháborító, hogy olyanok vannak Tier 6-7-8 as hajókkal, akikre egy ladikot nem bíznék... :/ Akkora győzelmeket lehetne aratni, ha az emberek csak egy kicsit is tudnák, hogy mi a dolguk azzal a hajóval, amiben ülnek, hogy ahhoz képest Nelson Trafalgarja kutyafaxa... No mind1, holnap már "hétköznap" van, ilyenkor jó meccseket szoktam tolni. :)