23043
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Count Adyn
    Hát a csatahajóknál a 2-3% os szórás volt az elfogadott, ami azt jelenti hogy a kb 20km-es max lőtávon en 5-600m-t szór:D
  • kHares
    "Iona is now the default captain of the ship "Kirishima""

Wut? Szóval megkapjuk a 4. neon kongo-t vagy bevezetjük a tengeralattjárókat?

@crepydo
    Nyilván egy toronyból 3 ágyú egymással párhuzamosan lőné ki a muníciót. Ez itt egy játék és egyszerű kockadobás dönt minden egyes lövésről. Nem célkereszttel célzol hanem egy 200 méter átmérőjű körrel ahova véletlenszerűen esik bele a lövedék
  • crepydo
    Üdv!

Annyit hagy kérdezzek már. hogy az normális, hogy a 3 ágyús torony 3 lövedéke 3 irányba megy? Ezek a hajók tényleg ilyen retek szarul lőttek? Mert én nem hiszem el, hogy 1-1 lövedék megy le fel a 3. meg jobbra vagy balra. Az is óriási mikor a 3 lövedék megközöli a hajót. -.-"
    Ez ilye WOT-os fos fizika? Vagy tényleg normális volt annó ez?
  • PrasCo
    Hír: T8 és fölötte az US és USSR cirkálók radart kapnak. Így egy adott sugarú körben bármilyen vizuális akadályoztatást mellőzve minden ellenséges egység detektálható. (forrás)
  • darki81
    igen azt hallottam hogy nem rossz a cucc, csak még hiányzik 2 hajótest róla :)
    Holnap folytatom, olyan dél-fél1 körül..
  • PrasCo
    Ez egy ilyen nap. Myoko, AP shell hits: 80. Penetrations: 32. Olyan krepp-papír játékhajók ellen, mint a Nürnberg. Citadella: nulla. Aztán telesz*rom a vizet torpedókkal, erre a gyerek közvetlenül a szórás előtt gerelyként beleáll a szigetbe.
    Mára feladom.
  • asolyom
    Lesz az még jobb is. Az egy jó hajó. Nekem ugyan már nincs meg, mert most a japán romboló ágra koncentrálok.
  • darki81
    ezen az új mexikón átok ül..
    fél délután játszottam, csak azzal mentem és mind vereség
    Szóval akkor nem duplázom le ha nem engedik meg :D
    ennyi.. exit, kilépés.. ha nem akkor nem
  • Count Adyn
    Myoko val lehet osztani 100 feletti találatokat csatánként t7 ben:)
  • Prof William
    Sajna csakis a japán vonalat viszem. Talán majd a rombolókkal próbálok lődözni.

A ssisters of Fog 2-ik része annyira em érdekel. Tökéletesen elég lesz a ARP Haruna -is.
  • PrasCo
    Szinte mióta csak WoWs-ezem, azóta van egy mélyen lappangó, konstans keserű szájízem, hogy amint rátalálok valami olyan gépre, amit jónak érzek, szeretek vele játszani, számomra valahogy kiemelkedik, azt menthetetlenül el fogják k*rni előbb-utóbb.
  • kHares
    T6 - Cleveland, Nürnberg, T7 - Mahan. Én ezeket használtam. A sisters of fog mission 2. feléhez már t7 hajók kellenek.
  • Tono34
    Cleve, Nürnberg pl.
  • Prof William
    A PVE max arra jó hogy teszteld az új hajó képességeit. Meg néha ha tét nélküli meccset akarsz játszani.

Ha minden jól megy ma meglesz az egymillió sebzés és jön a Haruna kapitány. Utána indulhat a 2000 találat. Kár hogy T5 felett már nincsenek olyan golyóköpködők, mint pl az Emden vagy a Kuma. Azokkal hamar összejönne a megfelelő találatszám. :)
  • kHares
    Mogami megvéve, hétvégén mentem pár kört. A WG balance team még ennyi év után is sikerrel meglep. Toronyforgás 43 sec, másik t8-am a North Caroline, annak 38 sec. Ha jól látom az Amagi-nak is ilyen 40 sec körül lesz.
    Tehát a a japán BB 410 mm ágyú tornyot sikerült megszerelni hogy gyorsabb legyen mint a 155 mm? vát dö fáááááááák? A technológia elveszett félúton és ismét föl kellett találni?

Valami túl jó volt és egy mozdulattal tönkretesszük? Miért nem a rof-ot vagy sebzést vagy távolságot változtatunk? Végre egy hajó amit két különböző módon lehetett volna játszani de nem, choice is bad. Ha lesz xp-m kipróbálom a 203-s ágyúkat, sajnos ezzel a forgási sebességgel nem marad más
  • Darun
    A nyertes PvE többszörösét kapod még a bukó PvP-ért is. Ahogy az AW-ban nem PvP-zek, itt nem PvE-zek. Egyébként túl sok Ranked csatám még nincs, de nekem úgy tűnt mintha jobban adná az Xp-t mint a random csata.
  • Prince23
    Itt semmit nem ér qa PvE. Pl. Armored Warfernél sokkal jobban megoldották azt a részét.
  • carp3tm0nster
    PvP. Még ha bukom a meccset akkor is kapok annyi xp-t mint ott.
  • yossarianHUN
    Egyébként ki preferálja a PvE-t, és ki a PvP-t? Csak kíváncsiságból.
  • PrasCo
    Én az Orlan-t vittem ki, hogy legyen XP, mire jönnek a szovjet szemetek.
  • pajer_csaba
    Egyet értek, nekem most volt egy király meccsem a Hashidate-val. Basszus, el is felejtettem, hogy lassú... XD
  • asolyom
    Néha jól esik alacsony tierben menni, csak amolyan fun meccseket. Amikor nem hiányzik a "high tier" idegeskedés.
  • carp3tm0nster
    amikor 2000xp kell a köv hajóhoz és 3 meccs alatt sem jön össze... priceless
  • darki81
    igen... láttam pár érdekes dolgot
  • asolyom
    Ilyenkor hétvégen rettenetes nagy barmok is játszanak, könnyű szar csapatba kerülni.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.19. 21:24:16
  • darki81
    most egy hétig sógor profiljával játszottam, az ő hajóit meg legtöbbször a nyerő csapatba osztotta.. (10-9x kb.)
    ki érti ezt...
  • darki81
    megvettem az új mexikót, de egyszerűen nem engedi leháromszorozni..
    de sebaj, a vereségekből összejött annyi mintha egyet nyertem volna :D
  • carp3tm0nster
    mondjuk 1 milla hamar megvan.
    most mentem 1 kört Nagatoval... felejthetetlen élmény 40k HP-ről leégni és elsüllyedni, mert a repair party nem ér rá...
    ezen azért kicsit dolgozhatna a wg...
  • PrasCo
    Kifejleszteni igen, de megvásárolni nem.
  • carp3tm0nster
    Ha jól látom "csak" plusz AA-t ad. Viszont kell köv hajóhoz.
  • Count Adyn
    Szerintetek van értelme megvenni a Nagato C hull-t majd 2 milláért +6 légvédelem miatt vagy ad még vmi más rejtett dolgot is?:D
  • Prof William
    Komoly volt a mai nap. A Fuso-val azzal kezdtem a napot, hogy első salvóra szétlőttem egy Nürnberget (3 citadell) majd egy próba -szerencse sorozattal egy Minekaze-t.
    A harmadik áldozat meg egy ARP Kongo volt, akit párharcban sülyésztettem el.

Termékeny csata volt.
  • whiskeyman
    Hinnye de jól fizetett :D

• asolyom
    Bocsi, igazad van, 12. Az Omaha C-nek van 10.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.17. 14:38:52
  • Sendrov
    Én a képek alapján 12 ágyúsnak nézem. A többi stimmel. :)
  • asolyom
    A Marblehead egy Omaha osztályú cirkáló volt. Ami a játékban van, az az upgrade előtti Omaha állapotát mutatja, a 10 ágyúval, vacak AA-val, és állítólag csak 12,7 km lőtávval. Nem érdemes megvenni szvsz. A Murmansk és az upgradelt Omaha is jobb nála. Hacsak nem gyűjtő valaki, vagy kapitányt akar képezni amerikai vonalon, de arra meg az Atlanta jobb. Igaz, hogy nekem az Atlanta sem kellene az Atago helyett.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.17. 12:06:36
  • PrasCo
    "Experienced captains from Omaha cruisers will be right at home in Marblehead" = "Ha több a pénzed, mint az agyad, vegyél forintért egy harmadik Omahát is!"
  • Malachit
    Amcsi Murmansk lenne,csak a hátsó +2 üteg is rajta van, ha jól láttam.
  • Tono34
    Erről a hajóról van valami infótok? Valakinek megvan esetleg?
  • kHares
    Ha nem tudod akkor nincs mert külön kell engedélyeztetni. Az aslain modpack-ban pl. van egy ilyen lehetőség vagy átírod kézzel.