23056
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • CommanDos
    nekem csak 40perc volt a telepítés
  • pajer_csaba
    Minekaze-m van. Lehet. Ha te írtad, hogy "Ügyesen.", akkor igen. :D (Bár jobb szeretném elfeledni azt a csatát, jó nagy égés volt... :/
  • Tono34
    Tegnap nem veled voltam egy csatában? Talán mutsukival voltál.
  • pajer_csaba
    Igen.
  • pajer_csaba
    A Svietlana szenvedése után (gyakran anélkül lőttek ki, hogy egyetlen ellenfelet is eltaláltam volna, oder volt, hogy egyáltalán nem jutottam lövéshez, mert mindenkinél lassabb volt a hajóm...) a Kirov egy igazi álom. Már az első csatában, 3 elsüllyesztett csatahajóval kiérdemelte a "BB-killer" becenevet. :D

Ugyan ez a helyzet a Königsberggel is. Anno, a teszthajóm volt, akkor elég rossz tapasztalataim voltak vele. Most hogy sikerült kifejlesztenem, csodásan arat. :)

Mindkét hajó belopta magát a szívembe. A Kirovnak különösen örülök, mert a Svietlana miatt már azon gondolkodtam, hogy törlöm a francba az egész orosz cirkáló line-t.
  • Tono34
    Még 300k kell a 10 millához, remélem összejön a kapitány. Itt is reggel 6 körül van nap váltás?
  • Toweliee
    Divisionba hívtalak, de nekem meg közben elment a netem (külföldön vagyok, elég tré a net).
  • Count Adyn
    Nem kéne belépve felejtenem a wows klienst órákig lehet :D Mikor benéztem épp meghivtál valamibe, és bár leokéztam már nem történt semmi :D
  • pajer_csaba
    Egy kis humor. :)

"Oh, a haditengerészet. Az egy nagy kaland. Az alábbi megjegyzések azoknak szólnak, akik úgy hiszik, hogy a tengerészet maga a 'TOP GUN'. Tudjátok, azoknak akik a 'JAG' című szappanopera epizódjait bámulva csodálatos dolognak tartják a tengerészéletet. Ha saját, kényelmes otthonod keretein belül maradva meg akarod tapasztalni a valóságot, próbálj ki néhány dolgot az alábbiak közül.

1., Vegyél egy kukát, fesd le szürkére, és lakjál benne hat hónapig.
    2., A házad összes vezetékét és csövét vezesd a falakon kívülre.
    3., Pumpálj a pincédbe 20 cm magasan ocsmányul koszos vizet, majd szivattyúzd ki és fesd át a pincét 'fedélzetszürkére'.
    4., Minden második héten öltözz fel a legjobb ruhádba, menj el a város leglezüllöttebb részének leglepusztultabb kocsmájába, és fizess 10 dollárt sörönként, amíg ki nem dőlsz. Aztán sétálj haza a csontig hatoló hidegben.
    5., Hetente szereld szét és szemlézd meg a fűnyíródat.
    6., Hétfőnként, szerdánként és péntekenként melegítsd fel a fürdővizedet 200 fokra, keddenként és csütörtökönként pedig hűtsd le 10 fokra. A családodnak jelentsd be, hogy a héten túl sok vizet használtak és a hétvégére tiltsd meg nekik a zuhanyzást.
    7., Függeszd fel az ágyadat 20 cm-re a mennyezettől.
    8., Mondd meg a szomszédodnak, hogy minden reggel öt órakor jöjjön át, teli tüdőből fújjon meg egy sípot és ordítsa be a szobádba: Ébresztő! Ébresztő! Mindenki kifelé és jelentkezzen a helyén!
    9., Írasd le az anyósoddal az aznapi programját, majd kérd meg, hogy reggel hatkor álljon ki veled a hátsó udvarba és olvasd fel neki.
    10., Egyél három napig mexikói kaját, majd zárd le a mosdót tizenkét órára, és írd ki az ajtajára: Zárva! Lépjen kapcsolatba az OA DIV-vel az X-3053-on.
    11., Írj egy kérelmet az apósodnak, hogy engedélyezze lakásod elhagyását 15:00 óra előtt.
    12., Hívd meg magadhoz kétszáz ismerősödet, majd deszkázd be az ajtókat és ablakokat hat hónapra. Ha letelt a fél év, vedd le a deszkákat, és mivel még mindig szolgálatban vagy, integess a barátaidnak és a családodnak az utcára néző ablakból... Csak holnap hagyhatod el a házat.
    13., Zuhanyozz együtt a fent említett ismerőseiddel.
    14.,Vizsgáztasd le a családodat a háztartási gépek kezelési ismereteiből (például mosogatógép-kezelő, turmixmechanikus).
    15., Sétálj a kocsid körül négy óra hosszat, miközben negyedóránként ellenőrzöd a keréknyomást.
    16., Ülj be az autódba, és járasd a motort négy órán keresztül, mielőtt elindulnál. Ez a művelet biztosítja, hogy a motor elérje az ideális üzemi hőfokot.
    17., A szemetet a házadban öntsd ki, viszont naponta háromszor söpörd fel a garázsbejáródat, akár kell, akár nem.
    18., Havonta fesd át a házadat.
    19., Főzz csukott szemmel, és dobálj bele az ételbe minden fűszert, ami tapogatózás közben a kezedbe akad.
    20., Kérd meg a szomszédodat, hogy gyűjtse össze a havi postádat, és találomra veszítsen el belőle minden ötödik küldeményt.
    21., Vegyél a tévédhez húszezer dollárért egy műholdvevőt, de csak a CNN-t és az időjárás-jelentést nézd."

- ismeretlen tengerész emailüzenete 1998-ból.
  • PrasCo
    Véletlenül rájöttem, hogy a kikötőben bal- helyett jobb egérgombbal forgatva leveszi a hud-elemeket a játék. Elég látványos.

• Rhonin7
    5 perc:D sure :D
  • Count Adyn
    Nekem 5 perc volt ssd master race:D
  • Toweliee
    Igen.
  • Rhonin7
    Miért van az,hogy T9-10-es embereknek lövete nincs arról,hogy mik a bázisok és mire jók? ma csak olyanokkal rak össze akik a térkép sarkába mennek és közelébe nem szagolnak a bázisoknak......majdnem minden meccset 3 bázissal nyer az ellenfél
  • ShaiHulud
    ijn destroyer jatekos?:)
  • Rhonin7
    ?
  • Asperot
    Csak nekem tűnik úgy hogy sikerült hazavágni a játékot?
  • Rhonin7
    WOW de durva hangok és a lövedék animáció! OMG

miket újjítottak még?
  • Rhonin7
    1 és negyed óra :S
  • Rhonin7
    80 ezer Ft-nyi memória :DDDD
  • Plata
    Mákod van,nekem kb 3 óra volt.
  • PrasCo
    :) A türelmed szerencsére nem marad azért némi kompenzáció nélkül.
  • Rhonin7
    Ohh! semmit nem láttam,nem is kerestem erről ! :) sry! csak rohadtul meglepődtem hogy most WTF? már egy órája baszakszik :D köszönöm
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.04.29. 19:07:07
  • PrasCo
    Bár lehetne annyira gáláns a játék, hogy linkelhetné a weboldalat, de a wows.eu-n már jóideje felhívták rá a figyelmet, hogy a gyorsabb töltési idő érdekében átstrukturálják a file-rendszert a patchelés során. Ez viszonylag időigényes (a másik lehetőség, hogy uninstallálod a játékot és lehúzod a zsírúj, már eleve átcsomagolt klienst), viszont cserébe kapsz három nap prémet.
  • Rhonin7
    ezt miért csinálja?

• Plata
    Basszus,felmentem WoWs-ba dupláztam két hajómat,kettőt sehogy sem sikerült,tele lett a hócipőm hogy csapattársak lőnek meg jönnek belém és átmentem WoT-ozni,eddig három csatát toltam le,kettőben csapattársak öltek meg.
  • Toweliee
    Szia, vegyél fel a játékban, ugyanez a nevem.
  • PrasCo
    Igazán szívesen.
  • herminamezo54
    koszi a segitseget.
  • PrasCo
    Ezzel:
  • herminamezo54
    bocs bemasoltam es nem lett magyar mint szokot. a celkeresztet hol lehet allitani? koszi a valaszt
  • herminamezo54
    KOSZONJUK
  • Jacktor
    Helyesbítek, elkészült a magyar nyelvi MOD 0.5.5-ös (alfa) frissítése.
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.04.29. 12:53:41
  • Prof William
    Komoly ahogy dumált főleg hogy nagyobb sérüléskor bejelenti hogy Klein mező már nem bírja a terhelés. :)

Ha már bent van az új célkereszt, akkor ez azt jelenti hogy közben mégis kijött a pach?
  • Toweliee
    Megtaníthatnál használni.
  • Zoli105
    Haruharunak eredeti a szinkronhangja :D a többinél még Iona beszél :D (azért kisit furcsa megszokni azt a komoly beszédet :D XD ) hát igen pedig jó lenne egy külön játékmód nekik és ott lenne minden mint az animében xD , aki meg merész az jöhetne sima hajóval muhahahahah XD
  • Count Adyn
    Szerencsére bekerült a peccsel a dinamikus célkereszt végre a játékba más mod nem is nagyon kell nekem :D
  • Zoli105
    Akit érdekel annak figyelmébe ajánlom !
    Kantai Collectionról új hír és előzetes ! ;)
  • Jacktor
    Ha a wows.hu TS-re gondolsz, akkor igen, bárki jöhet, akár tankozni is, mivel közös (ott SkilledKappa001 az admin, ha szeretnél tőle jogot vagy valamit).

Magyarítás és minden más MOD is kétséges egy jó ideig az új fájlrendszer miatt (mivel a kliens 'tán el sem indul ha eltérést tapasztal a fájlszerkezetben).
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.04.29. 10:42:19
  • drop
    sziasztok valaki nincs kedve együtt játszani igaz csak tier 5 hajóm van,másik wowhun van ts3 szoba oda mezei halandó is felmehet?