23043
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    Megvizsgálják. Várj türelmesen, hétvége van.
  • Prince23
    Ha 3-an vagyunk partyban, jobb a jutalmazás? Több xp, több kredit?
  • herminamezo54
    koszi megtettem bar az angolom nem jo es mi fog tortenni? koszi
  • carp3tm0nster
    visszaigazoló mail-t kaptál? Ha igen, akkor írj a supportnak, ha nem, akkor is..
  • herminamezo54
    hello mindenkinek. rendeltem dublont. fizettem de nem jott meg, mi a teendo.? maskor siman zajlott . valaszokat elorre is koszi
  • whiskeyman
    De legalább jól fizet :D

• Darun
    És nekem is meg lett a 15. szint :D
    Csak nyolc percet kellett várni, hogy bedobjon meccsbe. Szerencsére az ellenség csapata előbb szétszóródott mint a miénk, ráadásul a Clevenk elsőnek kivágta az ellenséges dd-t, meg be is foglaltuk a pontunkat. Érdemes volt felrakni a prém DPC-t, mert hétszer gyújtottak ki. Érdekesség még, hogy egész héten nem láttam egy Fuso-t se Rankeden, most meg volt három is.
  • Darun
    Már 15-től kell a 8-as tier? Fuck yeah!
  • Prince23
    Most nézem, hogy TIER 8 kell... hogy tudjam folytatni a rankedet. még olyanom nincs
  • Prince23
    Ma este kezdtem el a Rankedet, az Arizonával és a Clevelanddel. Level 15-re mentem le. És most az van, hogy nem enged tovább rankedozni... ez volt a napi limit? vagy mi van most?

ui: miota elkezdtem csak 3 vereségem volt rankeden:D
    És félek, h most vissza fogom kapni randomba... sok vereség... na meg itt a weekend. ajjaj.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.22. 01:25:42
  • Darun
    Nekem régóta meg van a Warspite. Nem mondom, jó csatákat mentem vele, de ennek ellenére rég nem vittem már harcba. Szerintem túl lassú a toronyfogása (még skillel is 56 sec, ami botrányos) A légvédelme nem túl erős, igaz hogy elég mozgékony és jó a páncélja. Összességében én még is inkább a New Yorkot választom... már Ranked szempontjából. A franszia BB még nincs meg, de sztem be fogom szerezni. Az Arizonát viszont nem láttam értelmét megvenni, mivel sztem a Mexico jobb nála. A Texast viszont sztem abszolút megéri, főleg ha valakinek tetszik a New York, de kell a szabad hely. Csak 0,5 csomóval lassabb és a kormánylapátja is csak 1,5 seccel, cserébe brutál légvédelem jár, +3% torpedo prot és a festés miatt járó bónuszok. (bár azt nem értem, a Texas hogy spottolódik messzebbről repcsik által, ha egyszer jobb a "rejtőzködése")
  • Prince23
    Igen, azt észrevettem, az engine kurva lassú.
    De beleszerettem az alakjába, élvezet vezetni :D

Meg a Texas is meg van, de kurvára hasonlít a New York hajótest alakjára

Egyébként nagyon gondolkodom egy Warspite-ban és egy Dunkurqe-ben is. Atlanta az álmom lenne, de túl drága még, vele baszottul lehet irányítani pszichésen a hadviselést, ha értitek mire gondolok: HE spammerrel, nem egyszerre kilőve, hanem szépen egyesével adagolva.

Warspite vs Dunqurke? Melyikkel járok jobban?

ui: a légvédelmi csatahajókat imádom.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.21. 15:19:51
  • Tono34
    Egyik kedvencem, egy nagy baja van az pedig a sebessége.
  • Prince23
    Ezt mentem a friss Arizonával:

Épp hogy nyertük a végét.
  • Darun
    Minekaze-val lőttem citadell-t az angol 4-es cirklálónak, méghozzá egy salvo-ból rögtön kettőt. HE-vel ;) Nyilván low HP-n volt, mert full HP-ról persze nem adja be, de azért vicces, ahogy az is, hogy a Bayernem, szintén angol cirkálóba kevesebbet sebzett az elsődleges ágyúkkal ugyanannyi találatból, mint a másodlagosokkal. Plusz a Colorado-t nem sebezte az átütő HE! Fuck logic, WG logic!
  • PrasCo
    Az alap öt ládát mindenki megkapta és mind egyforma tartalmú volt.
  • Prince23
    HE-vel nemrég lottem egy citadellás azonnali elpusztulós, elsüllyedős skillet egy Cruiser ellen. És Cruiserrel voltam. Ezt hogy a fenébe adta be? instant kill volt. Full hprol

Ja és az áldozat Pensacola volt.
    én meg tier 6 cruiser
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.20. 22:15:49
  • Tono34
    Kaptam én is, melyik opcióban nyitottad ki?
  • Darun
    Kaptam 5 jutalom konténert, nem tudom hogy mindenkinek jár e vagy a PTS miatt... midenesetre az egyikben volt 250 DCP II :D Asszem egy darabig el leszek látva. Egyébként a teszt időszakban csak az utolsó, szerencse konténert választottam, de mindben csak signal volt.
  • PrasCo
    És hogy megugrana a kiosztott "Die Hard"-medálok száma...! :D
  • whiskeyman
    Csak jó ez még valamire :D

• carp3tm0nster
    Milyen hiszti lenne a HE spammereknek a korlátozott lőszer miatt :D
  • PrasCo
    Én sem teljesen értem a kérdések mindegyikét. :) A fogyócikkek upgrade-je eddig is egyetlen csatára szólt (szóval mint a zászlók, csak kevésbé látványosan), de az alapszintűek most is ingyenesek.
    A konténerekből naponta max. hármat lehet összegyűjteni, 2000, 12,5k és 37k xp-kkel, a "konténer-xp" pedig nullázódik 24 óránként.
    Lőszer pedig nem emlékszem, hogy valamikor is korlátozott mennyiségű lett volna.
  • Darun
    Miért kellene ügyelni? Fogynak, ezért fogyó cikkek. A PT-n 3 konténer járt, bizonyos mennyiségű xp-t kell hozzá összefarmolni, az utolsó asszem ilyen 20-30k xp volt, a második 12k körül.
    Mert régen korlátozva volt a lőszer? Én a CBT óta játszom, azóta végtelen lőszer van, szóval nem értem a kérdést.
  • Prince23
    Az elfogyasztható cikkekre (hajó feljavítás, AA gun védelem, stb) most már ügyelnünk kell? Ezek a konténer packok meg minden 2000 XP után jönni fognak?

A lőszerből megint végtelen mennyiségünk van??
  • Zoli105
    értem köszönöm szépen :)
  • PrasCo
    Mitől ne futna az a program, aminek az üzletpolitikájának az alapköve a minél szélesebb elérhetőség?
  • Zoli105
    Azt szeretném kérdezni tőletek hogy Win 10 alatt fut-e a World of Warships !?
  • Tono34
    Este nem bírtam ki, mentem pár kört rankeden. A végére nem változott semmi, maradtam ahol voltam.

• Tono34
    Mindegyik T8 hajóval találkoztam már, láttam stock hajókat is.
  • Darun
    Nekem is rögtön a Kutuzov jutott eszembe, de sztem az Atagoval is el lehetne lenni.
  • Prof William
    Az új japán rombolók mikor jönnek majd? Lehet tudni?

A Bastion mód ról van valami bővebben? Itt elég kevés volt.
  • carp3tm0nster
    köszi mindenkinek, akkor beúszok egy Hipperrel rankedbe:)
  • Tono34
    Belfastnak lesz.
  • Caliph
    tényleg nem lesz He lövedékük
  • Caliph
  • BigaC
    persze, hogy érdemes.
    én a Kutuzovot viszem rendszeresen, és mindenkit felgyújtok :)
    de sok Atagot, Hippert és Chapayevet is látni.
  • BigaC
    szerintem igen. amit megkapsz, már nem veszik vissza.
  • Tono34
    0.5.13 Patch Október 20.

Szerk:
    Mit találtam:
    Tirpitz: The thickness of the lower part of its belt was recalculated using the new method, in the same way as with Bismarck. Now the thickness value will be equal to 240 mm (previous value: 170 mm)
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.10.19. 09:50:38
  • Tono34
    Ha bukom a lvl10-es szintet, a zászló megmarad?