23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Prof William #16383 Én kb 8 millió kreditet kaptam. Már nagyon kellett. :) -
nos,nem tudom másnak is feltűnt e,hogy az ap bombereket nem kicsit baszták el :D elég op
-
Na a WG Mikulás adott egy Gallantot, commanderrel, 10 sp-tal -
Most én is visszatértem picit .... kellene az a T55A ....... borzasztó... -
Ma, kb, egy év kihagyás után, játszottam egy fél órát a WOT-al. Ugyanakkora rakás fos, mint volt. Nehéz harckocsiban "ülve" (Type 4 Heavy) , 7 találatból 6 "gold" volt. Azt hiszem újabb egy év kihagyás következik. Kár érte, pedig régebben, marha jó játék volt. Ha itt is felbukkan valami hasonló, akkor ennek is vége. -
Sendrov #16378 Köszi, működik a kód. -
WOWS15A7R73ELL8
Face-en valami játékban ez a kód, még nem próbáltam, hogy mit ad.
1 konténer (3x4 zászlót adott)
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.12.13. 14:17:29 -
Malachit #16376 Én az utolsó résszel vagyok még el. Kicsit lassan megy, mert az angol cirkálós küldetést is csinálom. -
tbundy #16375 sztem az egyik legkönnyebben teljesíthető küldi volt :) -
Vampire küldi letudva. Kill és a győzelmi része nem kicsit szopatós. -
Ez a Shenyang alattomos egy kis dög :) 9 meccs 1 vereség, ezzel csináltam meg a 15 győzelmes küldit.
Utolsó csata:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
én sztem maradok a szokásos karácsonyi cherry on the topnál,pár nap múlva hogy benne legyen a karácsonyi uborkaszezon,még a tavalyiból is van 2k dublon :D aztán ha teli a belem bejglivel legalább prem accon tudom lemozogni a hullámok hátán :D -
Az értelmesebb leárazások magában a játékban vannak. Ha megnézed a premium hajókat, elég sok le van közöttük árazva, csak goldot kell venni hozzá. -
Black Friday :D
114k-ért az összes megvásárolható prémium hajó? :D -
Van egy szabad hely az [STW] klánban, ha esetleg valakit érdekelne. Játékban lehet jelentkezni. Minimális szabályok is ott olvashatók, ha rákeresel. -
Próbálom a küldetéseket csinálni így elővettem a nagy hajókat:
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
pajer_csaba #16367 Igen, a Nürnberg ilyen. Mivel sokat használtam anno a torpedókat, nem fejlesztettem ki a légvédelmi hajótestet. De nem is kellett, mert sima vagy-vagy felállás, anélkül is lehet a Yorck-ra menni. -
Darun #16366 Valamelyik német cirkálón is van olyan, hogy plusz légvédelem, de elvesz oldalanként 1-1 torpedóvetőt. (ha jól emlékszem T6-ban). Illetve pl az Iowa-val én is úgy voltam, hogy nem vettem meg a B hull-t, csak a C-t, nem vennék rá mérget, de mintha a Rjudzsonál is a C hull adná a gyorsabb kormánylapát kitérést. Annál se vettem B-t. -
El lehet azokat is. Jól gondold meg azért. -
Prof William #16364 Zászlót nem lehet eladni? Van egy csomó amire semmi szükségem. -
BigaC #16363 Kikutatni kötelező, megvenni nem :)
Sőt, az Inventory/Leltárban eladhatóak a köztes dolgok, ha pénzszűkében vagy. -
pajer_csaba #16362 Az élet írja a legjobb WoWS csaták forgatókönyvét... vagy ha nem is a legjobbakét, de a legtöbbét... :D :D :D
Péntek tizenharmadika Guadalcanalnál -
pajer_csaba #16361 Köszönöm a válaszokat! :)
"pl. az Izumo-nál a B-testet nemhogy eladtam, de eleve meg sem vettem, egyből a C került fel." - ez egy másik dolog, amire rá akartam kérdezni. nem úgy van, hogy a közvetlenül egymás alatt lévő upgrade-ket nem lehet átugorni? Jó, ez így hülyén hangzik, mert most írtad, hogy de, átlehet. :D
-
Ahogy Caliph tájékoztatott, úgy van. Gyakorlatilag a C test többnyire "tartalmazza" a B testet is, tehát nyugodtan eladhatod az utóbbit, nem arról van szó, hogy pl. a B ad 20 Oerlikont, a C-n van 30, tehát ha eladod a B-t, marad 10 gépágyúd.
Jellemzően nem szoktam azoknál a hajóknál ezzel külön szarakodni, amit tokkal-vonóval eladok aztán úgyis, de pl. az Izumo-nál a B-testet nemhogy eladtam, de eleve meg sem vettem, egyből a C került fel. -
pajer_csaba #16359 Értem, köszi! -
Nemtom milyen pluszra gondolsz,de ha átrakod a C hajótestet akkor a C hajótesthez irt paraméterek lesznek érvényesek a hajódra,és eladhatod a B hajótestet. viszont ha vissza akarnád rakni a B testet akkor újra meg kell venni kreditért. általában a C hajótest minden téren előrelépés,kivéve talán néhány ddnél,ahol pl egy lövegtoronnyal kevesebb lesz a C-n,igy érdemes elgondolkodni hogy felrakd e vagy sem -
pajer_csaba #16357 SOS gyorskérdés: ha kifejlesztem egy hajóra a B-hajótestet, majd kifejlesztem rá a C-t, akkor eladhatom a B-t? Nem fognak elveszni az általa biztosított plusszok? :o -
Az nem gond. Updates mappát kitörlöm rendszeresen és nincs gond vele. -
Darun #16355 Akkor azzal ne is. Viszont kb fél évente érdemes lehet újra rakni a játékot. Nemrég apámnak is gondja volt vele, újra fel kellett raknia és rögtön 3 gigával kisebb is lett a játék. Ugye a peccselésnél nem szed le minden szart a telepitő, mert hát a játékosok vinyójával könnyű nagyvonalúan bánni. -
Most ezért nem szedem le újra. Mobil netem van. -
Zoli105 #16353 Újra kell telepíteni és HD klienst válaszd :) -
Nálam is lecsökkent a választható hangok száma.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #16351 Hát nem tudom. Én alapból a HD-t raktam fel, megnéztem, most Ultra van, de igy se láttam a beállitható hangok között. -
Zoli105 #16350 nem szóltam újra kellett tenni a játékot mert nem a HD kliens volt hanem az SD :O Érdekes hogy mennyit számít , bár eddig HD volt nem tudom miért került át SD a kliens :O -
Darun #16349 Az alap angol tudtommal az amerikai. Egyébként azt be lehet állitani, hogy fixen más nemzet nyelvnén szóljon. Illetve van angol angol is, meg kalóz angol. Én ez utóbbit használtam miután bejöttek a választható nyelvek, de most dinamikusra lett állitva. Egyébként ha bug, akkor nálam is bugos. -
Zoli105 #16348 Érdekes mert havernak meg megvannak :( Valaki észlelt amúgy ilyen hibát/bug-os vagy mi a franc ez :O mert az alap angol valami rémes ! Meg ne keljen már ezért modot használnom , amúgy sem használtam modot soha a WOWS-hez !
Csináltam egy ellenőrzést hátha valamit nem szedett le a játék , de semmi hibát nem talált ! -
Darun #16347 Gondolom kivették és mind csak saját magánál elérhető. Tehát akinek nincs ARP hajója meg Segal kapitánya, az nem hallhatja őket. Viszont ha jól látom, most már automatikusan beállitja nemzet szerint a hangot, nem kell minden csata előtt manuálisan. Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy a letölthető modok között elérhető lesz majd az egyéni kapitány hang is. -
Zoli105 #16346 Sziasztok
Srácok másnál is eltűntek az ARP-s csajok , valamint Steven Seagal választható "voiceover modification" ??? Ez a reggeli patch óta van :(
-
Ja agreed-és abban a sebzésben tuti összejonne egy-két citadella is, máris más lenne a csata képe. remény -
Sajnos nem. Úgy tűnik ezt a dolgot nem jól kommunikálta a játékosok felé a WG. Nagyon sokszor látni olyat, hogy pánik szerüen menekül a játékosok egy része, pusztán csak azért, mert látszólag vesztes a csata, és így próbálják a költségeket csökkenteni. Sajnos nem sikerül megértenie a játékosok jelentős hányadának, hogy MUSZÁLY sebzést osztani, foglalni, stb, mert ezek nélkül komoly veszteségeket halmoz fel az adott hajó, amit csatába vittek.