23028

A Wargaming új MMO játéka
-
van itt róla egy videom is milyen jó móka tud lenni :) mini Des Moines :)
-
pajer_csaba #18621 Számold át forintba és ráfordított időbe, és megtudod. Én szerintem nem - ennyi pénzért és energiáért jobb hajókat is beszerezhetsz, kifejleszthetsz a játékban. -
lonvard #18619 Na jó, tetszik a hajó, kifejezetten erős légvédelmű radaros cirkálóval még nem játszottam. Kicsit tartok attól, hogy nincs gyógyítás skillje, de majd meglátjuk. Elkezdem az ágat csinálni. :) -
Plata #18618 Letöltöttem a legújabb magyarosítást a játékhoz,be is raktam a res mods mappába,de nem történik semmi.
-
mocskos nagyot üt AP val :) -
lonvard #18616 Közepes-magas tierben már nincs igazán lassú csatahajó, szóval inkább csak arra figyelek, hogy inkább legyen páncélozottabb, mint sok ágyús-nagy kaliberes. Mer effektívebbnek érzem, hogy bár kisebbeket sebzek egy sorozattal, de viszont úgy kell agyonverni a hajót, nem tudnak elsöpörni egy-egy jól betalált sorozattal.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.09.25. 21:35:42 -
pajer_csaba #18615 Érdekes, nekem a csatahajók lőtávja, csőszáma és páncélzata előnyt élvez a sebességgel szemben (ok, a fordulékonyságnak azért örülök), minthogy azt vettem észre, csatahajózni inkább hasonlít egy sebéazeti beavatkozáshoz, mint egy rárontós-legázolós taktikához. -
lonvard #18614 Nálam három tényező kell hogy összeálljon, hogy szeressek játszani. Relatíve nagy lőtáv, jó páncélzat, relatíve gyors-mozgékony hajó, valamint szép hajó. Tehát négy tényező. :D Ez így cirkálótól felfelé. Kiesik minden könnyűcirkáló, minden közepes-alacsony lőtáv, minden gyenge páncélú csatahajó, minden csiga lassúságú csatahajó. -
lonvard #18613 Jah, én egy kört próbáltam, nagyon nehezen töltötte be a hajómat, és aztán laggolt mint az istennyila, miközben semmi nem indokolta. Nulla damage-val lőttek ki, ez volt életem legszégyenteljesebb Graf köre. :D Na persze idáig azt hittem, hogy nálam volt a hiba, valami frissítés mehetett a háttérben, de most hogy jelezted, talán nem is ez volt. -
pajer_csaba #18612 Nincs abszolút kedvenc. OM hajókat tolom presztízsből. Ezen kívül a Graf Spee még talán az, ami "kedvencnek" mondható, de játszani nem mondanám, hogy tudok vele - ahogy semelyik másikkal sem. -
lonvard #18610 Kamikazét nagyon sajnálom, hogy nem lehet már venni. :(( Balimore-t mért szereted? -
Tirpitz B 60 % al 200 csatából:) Meg Kamikaze, Baltimore amit imádok még :) -
lonvard #18608 Na egy indokolatlan önajnározás:
Graf Spee : 308 csata, 59% winrate. :PP
Közben meglett a kapitányának a 16 (vagy 17) pontja, és így már megcsináltam olyanra, hogy a másodlagos fegyverre 4 skillpont, és kiképeztem újra a Bismarckra.
Közben a Guepard parancsnokának meglett a 10 pontja, és ezáltal a 10%-os rejtőzködés, ami kellett mint egy falat kenyér.
Szóval most a hajóim:
Graf Spee
Bismarck
Guepard
Kagero
Nicholast is tolom, mer tetszik az amerikai romboló ág is. Abban is ül egy 10 skilles kapitány.
Ezzel az összes hajóval tök jó a játék.
Nektek mi a kedvenc hajótok, amivel szívesen játszotok? Mondjuk olyan 8-as szintig.
-
Plata #18607 Sima T8 hajó. -
pajer_csaba #18606 Csak nem a prém Massa? :D Éppen akkor felvetett a pénz, éa gyorsan lecsaptam a fekete verzióra (meg a fekete Tirpitz-re). Na azzal voltak jó köreim (10-ből 4, és ez nem a winrate, csak hogy élvezetes volt a játék). Minden más instant agyfasz és idegből lakberendezés... :/
De nekem is T8 a legnagyobb hajóm. Most így fejből van egy Amagi, egy QE, egy Gneise, prém Tirpitz, prém Massa, amcsi Nyú Mehíkó, meg valami alacsonyabb tierű francia "csoda" (talán a Normandie?). Ja, meg a Viribus Unitis, de az csak presztizsből. Na, ahogy fentebb írtam, még a Massa az amivel jókat lehet játszani randomban (utána a Tirpitzel, de oda már okosnak is kell lenni), de a többivel masszív autofellatio. -
pajer_csaba #18605 Csak nem a prém Massa? :D Éppen akkor felvetett a pénz, éa gyorsan lecsaptam a fekete verzióra (meg a fekete Tirpitz-re). Na azzal voltak jó köreim (10-ből 4, és ez nem a winrate, csak hogy élvezetes volt a játék). Minden más instant agyfasz és idegből lakberendezés... :/
De nekem is T8 a legnagyobb hajóm. Most így fejből van egy Amagi, egy QE, egy Gneise, prém Tirpitz, prém Massa, meg valami alacsonyabb tierű francia "csoda" (talán a Normandie?). Ja, meg a Viribus Unitis, de az csak presztizsből. Na, ahogy fentebb írtam, még a Massa az amivel jókat lehet játszani randomban (utána a Tirpitzel, de oda már okosnak is kell lenni), de a többivel masszív autofellatio. -
Plata #18604 Ez nem igaz,nekem ugyan T10 hajóm nincs de T8 amerikai BB nagyon élvezetes. -
pajer_csaba #18603 Tegnap visszaraktam ezt a szart. (Bár volt egy kis gebasz, mivel mostanság rákaptam a Steam-re, gondoltam, azt a verziót rakom fel, elfelejtve, hogy azzal kezdhetem elölről. Szal kétster kellett felraknom, hogy visszakapjam az eredeti accomat, kb éjfélre már be is tudtam lépni.) Hiányzott, hogy hadihajókkal lövöldözzek hadihajókat. Mivel ezt a fórumot is követem, asszem nem bántam meg, hogy csak co-op csatákat megyek. A random már legutóbb is brutál játszhatatlan volt, a BB gyakorlatilag már Tier III-tól ingyen célpont bárkinek. Tiszta szégyen. -
carp3tm0nster #18602 A BB-ket szépen lassan kinullázza a WG. Használhatatlan AP lövedékek, tulajdonképpen csak arra valóak, hogy a sok HE spammer és tsa jó sok HP-t le tudjon belőle szippantani... -
Plata #18601 De milyen jó volt. 
Csicsás BB nagy pofával jött nekem és csúnyán beszopta.
Egyébként láttam egy vicces dógot,csapattárs carrierrel ütközéssel megölt egy ellenséges csatahajót.
Ilyet se láttam még.Hogy nem lőtte szét messziről.Szerintem igen idióta volt.
Mondjuk ez a Musashi ami engem akart megenni reggelire az is nagyon beképzelt majom volt,teljesen rám fordult közelről. -
carp3tm0nster #18600 RNG beadta neked, ritka pillanat. -
Plata #18599 Nem hiszem hogy sikerül megcsinálni ezt az eventet,de ma este mentem jó csatát T8 amerikai csatahajóval,még stock,de az előbb olyan mázlis lövéseim voltak vele,előbb egy Musashi vagy mi a ragya jött nekem közelről három citadellát lőttem neki,a maradék hp-ját meg a másodlagos lövegek leszedték.Utána meg egy T10-es Moskva-t csaptam ki szintén egyetlen sortűzzel,dupla citadellát lőttem neki.
Egész jó ez a hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.17. 21:17:32 -
tbundy #18598 nekem egy mutsu meg egy dunkerque esett az sckből, mellé acél, szén, stb nem panaszkodhatok :) -
Plata #18597 Jah,nekem nincs T10.
-
most a játéknak szülinapja van,ezért t10es hajóval ezen időszak alatt az első nyert csatáért kapsz egy szuperkonténert,minden egyes t10 hajóval nyert csatáért. a szuperkonténer a legjobb konténer,lehet benne arany,hajó, szén acél prém napok vagy a jobb zászlókból és álcákból jó pár darab. -
Superkontérner... -
Plata #18594 Sima xp-s konténer vagy bolti? -
Nekemis a 18 konténerből jött 1500 acél meg 60k szén, a többi szemét :) -
Tehát nincs annyi eszed :D
Bemész, 5 perc alatt megcsinálod, megkapod a konténert, örülsz és leszarod az xpt....de úgy látom logika az nincs...inkább szenvedsz randomban órákat, mert nem tudsz nyerni...hát megérdemled
-
T10es SC: 5000gold és pár sallang. -
nekem a t10es superkonténeres hajókra csak szar flagek jöttek meg egy 14 napos,semmi más -
Plata #18589 Basszus,ma 2k xp-s ládából jött egy hónap prém.
-
EZsTa2 #18588 Nézd meg a wows.hu oldalon. -
Plata #18587 Megszoktam hogy WOT full magyar.
Minden le van fordítva. -
sztem nincs,de nincs benne olyan sok fordítandó dolog,ha valamit nem tudsz kérdezz aztán segítek -
Plata #18585 Warship-et nem lehet magyarul játszani? -
Plata #18584 Jah,kösz. -
ha az alatta lévő hat küldit megcsinálod,akkor lesz kész ez is,szerintem. még nem néztem rá,de ha hazamegyek megnézem
tehát ha szerzel 5 defended ribbont,akkor az a küldi kész lesz,és itt fogja jelezni hogy 1 kész
és így tovább
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.08. 14:46:50 -
Plata #18582 Srácok ennél a küldinél milyen küldetéseket kell csinálni?
Nem világos.
-
ezért húzod ki coopban a wint a t10 es hajóidra,botok ellen. hajónként egy kör és meg is vagy,mig randomban mehetsz akár 5-6 kört is mire meglesz a win
bár ritkán még a botok is tudnak győzni:D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.08. 13:01:05