23026

A Wargaming új MMO játéka
-
erre csak beraknám a videót a 24 csatás arp yamatóról,akinek fogalma sincs a játékról,és még így is jobb mint pár csapattársa .. :D
-
Gyuszopapa #18862 Hát ez az. -
Darun #18861 Bennem ilyenkor felmerül az a költői kérdés, hogy ha én halok meg először, aki mögöttem végzett és túlélte a csatát... ő vajon mit csinált a csata ideje alatt?
-
Gyuszopapa #18860 Hagyd már 6. lettem a csapatban úgy hogy elsőként haltam meg.No comment. -
pajer_csaba #18859 Végre! Meglett a North Carolina...
Az első (és győztes!) csatáján 65k sebzés, nem is rossz. Nagyságrendekkel kényelmesebb, mint a Colorado. Vigyázz Monty, jövök! (Lassan, de biztosan!) :-D
Üröm az ürömben az önjelölt Nelsonok és Tirpitzek népes gyülekezete... Az Enterpriseunk semmi mást nem csinált, csak üvöltözte a csetben, hogy kinek merre hánylépés. Mikor valaki kérte, hogy azért CV-ként csinálhatna is valami hasznosat, le se szarta. Mikor ezt én tettem szóvá, megkaptam egy Irian cirkálótól, hogy useless vagyok. 65k sebzéssel, stock hajóval. Ok. Az Ent CV alulról a negyedik helyen végzett. Az Irian meg közvetlenül alattam 5.-ként, én a 4. lettem. Szar dolog uselessnek lenni. Most megyek, és telisírom a párnácskámat. :'-( -
Kronos79 #18858 Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Nem az a baj, hogy az ágyúknak be kell állni és ha beállt, akkor tűnik el a hegy ikon, hanem hogy minden esetben lőhetőnek mutatja a célt. Viszont ha kivársz picit és a cél mégsem lőhető, akkor jelenik csak meg a hegy ikon. Tehát ha kapásból elsütöd az ágyúkat a becélzott hajóra, abból földbecsapódás is lehet. -
pajer_csaba #18857 Prém Massa, 97k sebzés, 1. lettem a listán, veszítettünk (utolsó 3 percben hirtelen elfogyott a csapat), 5k XP. WG a kurva anyád. És bazd meg a ciklonjaidat is. Köszi. -
pajer_csaba #18856 Prém Massa, 97k sebzés, veszítettünk (utolsó 3 percben elfogyott a csapat). WG a kurva anyád. És bazd meg a ciklonjaidat is. Köszi. -
Darun #18855 Az teljesen mindegy hogy takarásban van e vagy sem. Ha a cél be van fogva, a rendszer automatikusan korrigálja a lövegek állását. -
pajer_csaba #18854 Rákattintok a TechTreere, elkezd tölteni a Dockyard. Rákattintok egy, másik hajóra, elkezd tölteni az Armory. Persze, minden töltés egy jó5 perc. Ja, és részletes csatajelentés is not available... -
pajer_csaba #18853 Tier VII, COlorado BB
15k sebzés, 6 torpedót kaptam be egy Maho Gajasakfhwekfewflasdfsd... faszom tuggya mitől, ami kb 12-esével szórta a torpedókat 20 másodpercenként, közvetlen közelről, úgy, hogy a CV is csak úgy tudta spottolni, ha rajta álltak a gépei a fején. Ja, és persze nyertünk. 6k XP. Megérte felkelni. -
Kronos79 #18852 A kijelöléssel nincs gond, mert előtte is lőttem rá, csak akkor még nem volt takarásban. Egyébként nem emlékszem, hogy lett volna ilyen problémám ezelőtt -
Darun #18851 Ez igazából úgy működik, hogy sziget mögötti hajóra (főleg ha nem látod) csak akkor tudsz lőni, ha ki van jelölve célpontnak. Akkor úgy állitja be a löveget, hogy átlőjön a hegy/sziget felett (ha a löveg/lövedék röppályája erre alkalmas) egyébként minden lövés a hegynek fog csapódni. A pár másodperc arra kell a rendszernek, hogy lockolja a célt, amúgy manuálisan is lehet (alapból X ha jól emlékszem) Ez akkor kellemetlen, mikor több hajó is van egymás mellett, akkor kicsit nehezebb kiválasztani a kivánt célt.
Az azonositási elakadás megoldása pedig az volt, hogy a WG GC-ben engedélyezni kellett a tűzfalon a játékot, mivel újra lett telepitve. -
Kronos79 #18850 Nem emlékszem rá, hogy mi volt a megoldás, de ha a launcherrel próbáltad eddig, akkor próbáld inkább a közvetlenül a játékot indító exe-t. A másik, ami esetleg megér egy kört, az integrity check. Nem tudom, hogy ez utóbbi létezik-e még?
Esetleg ha modot használsz, akkor próbáld a nélkül!
Más: azt mikor hozták be, hogy a sziget mögötti hajóra célzásnál 1-2 mp-ig célozni kell mielőtt lősz, mert a hegynek csapódás ikonja csak ez idő után jelenik meg. -
Plata #18849 Mentem ma vele egy bitang jó csatát,három sügér destroyer-t csaptam ki,sikerült kikerülni a torpedókat,cserébe mindegyik olyan sortüzet kapott hogy nem köszönték meg,végül még egy cirkálót is úgy telibe csaptam hogy egy sorozattal több mint a fél hp-ja repült. -
Toweliee #18848 Én szeretem azt, használd HE lőszerrel. -
Toweliee #18847 Köszi! -
Kotomicuki #18846 Hát, nem kellett volna, mer' nem egy életrevaló jószág, akkor már tényleg inkább a Nelson, ami kiegyenlítettebben hozza a (szar) köröket.
Amikor megkaptam kipróbálásra, 3 napig, akkor sem hagyott bennem mély nyomokat a DoY: BB-hez (és tier-hez) képest kicsi a löveg, amiből még kevés is van, így annyira a script-re van utalva vele a játékos, hogy az már messze túl van a még elfogadható perverzió határain.
Nézd, ha ennyire ragaszkodsz az ezzel a ...-l való "játékhoz", akkor vagy nekifekszel egy, még fizetés nélkül, "csak" életidőt igénylő, de még a teljesíthetőség határain belül lévő, jutihajós event-nek - mán, ha még van ilyen - és bedobod, amid van (zászlók, festések), ezzel kihúzol, legalább egyet, amivel a freeXP-s és a szenes gyűjtögetésnek "komolyan" nekiállsz (heti pár csatára nem ad a wg járgányt, már messze nem oly kegyesek, ezt te is tudod) és sokára, de lesz egy - az első nerf-ig/legfeljebb pár hónapig - "értékelhető" ladikod, vagy tényleg csak a vergődés lesz a maximum, amit elérhetsz, ebben a ...-ban.
Ha már van egy, legalább 10-es szintű kapitányod, akkor "megoldás" lehet még a kis-tier-ű "játék", hasonlóan, mint a wot-ban: ha nem jön be (nálad nagyobb) sealcubber, akkor egész hangulatos ereszdelahajam is kialakulhat.
Nekem a Texas (usa , tier V BB) volt az első "zsákmányom", aztán jött a többi: Nelson (freeXP), JeanB' (szén + kupon), Yoshino (szén + kupon)...
Igaz, akkor még napi szintem eveztem ki, még ha sok élvezetet nem is kaptam ezért cserébe..., DE van pár prémladikom, amivel kitörölhetem, mer' má' nem foglalkozok a wg, általuk szennyé tett cuccaival.
Ha "komoly" BB kell, akkor a Massachusetts-et tudnám ajánlani - amennyiben még nem tették tönkre - , szigorúan akciósan, leértékelve, mer' eztet még a script sem bírta (annyira) hazavágni: jó lövegek, jó másodlagosok és jó légvédelem, miközben már odébb is tud állni -> imádtam.
A kisebbek közül meg a torpedós japcsik azok, amik az esetleg határát megüthetik - de, ha nincs veled a script, akkor a DoY is nagyon jó lesz kezdésnek, mer' ilyenkor má' olyan mindegy mivel csónakázol mesterségesen leszedált, közel magatehetetlen céltárgyat a kedvezményezettek számára... -
Darun #18845 Én se. Azért nem tudtam, mert kb 2 éve az volt a karácsonyi kampány jutalom hajója (mint most a Stras). Igy én az Armory-ban is max annyit látok, hogy be van pipálva hogy már megvan. Én se adnék érte szenet, acélt végképp nem, valamivel gyengébb mint a George, cserébe van rajta hydro. Akkor már inkább a Nelson. Amúgy most az eventes snowflakes is ad szenet, viszonylag jól.
Nekem is lenne egy kérdésem. Még az év elején vagy tavaly volt egy olyan problémám, hogy amikor elinditottam a játék klienst, az azonositásnál megakadt és a végtelenségik pörgött a töltőkör, de persze a Port-ot nem adta be soha. Arra emlékszem, hogy az újratelepités nem segitett rajta, valami a beállitásoknál nem volt jó, de már nem emlékszem hogy mi. Próbáltam a 32 és a 63 bites klienst is, meg engedélyeztem a játékot a tűzfalon, de igy se enged be. Valaki emlékszik a megoldásra? -
Plata #18844 Ez volt a legolcsóbb szenes hajó ami csatahajó,a kétszáz ezres nem opció az legalább másfél év mire megvan.
-
Gyuszopapa #18843 Szenes és doublonos is.Én nem csesztem volna el rá a szenemet és az acélt az biztos. -
Darun #18842 Az szenes hajó? -
Plata #18841 Megvettem Duke of York-ot.Kicsit kipótoltam steel-ből.
Valami jó tanács vagy tipp hozzá? -
Darun #18840 Én meg pont forditva vagyok :D -
Kotomicuki #18839 Nékem a Nelson bejött, igaz, hogy vagy underdog, vagy olyan a csapat, ami nem hagy időt neki a kibontakozáshoz (túl hamar veszítenek/nyernek), így azzal is ritka a jó csata. -
Plata #18838 Egy T7 csatahajó sem lenne rossz.
WoT-ban prém nėlkül keresek sok pėnzt itt még azzal sem nagyon. -
Plata #18837 Fe a WoT-ban lehet hülyéskedni.
Meg szórakozni.
Előveszem T49-et és fogócskázom az ellenséggel.
Vagy vadászom papírokra és full sebességgel ramm. XD
Kb 120 tank van farázsban jó része marhulásra. -
Kotomicuki #18836 Fejlesztett épületes klánba lépj be és legalább a napi 2k-s konténert vedd ki.
Ha van prémiumod, akkor a napi 3 konténer sem megerőltető, fél-3/4 óra alatt megvan az is (kb. 5 csata, zászlókkal(+prémladikkal) meg lehet, hogy annyi se).
Igaz, hogy a szerencsén múlik, de néha egész szép mennyiséget dob 1-1 konténer, amit a klán-bónusz megtol egy kicsit.
Kuponnal, prém nélkül, majdnem max-os klánépületekkel, nagyjából 3/4 év egy tier 9-10 csónak, zömében a napi 2k-s konténerekből.
A mindeközben az idegrendszer minél épebben való megőrzése céljából különösen ajánlottan fogyasztandó xanax&tsai, vagy nemesebb itókák mennyisége meg egyénfüggő, mer' ez is egy wg-termék!
Sz'al, ha nagyobb prémladikot szeretnél, azért keményen színi köll!
...de megéri, hidd el!
Oljan cifrán káromkodni sem'i más nem tud rávenni, mint pl. egy ilyen kínszenvedés után megkaparintott ladik menetrendszerű szarrá-nerf-elésének a bejelentése a megszerzése utáni hetekben!
-
Darun #18835 Én pont forditva voltam vele. Pedig nagyjából ugyanolyan képességű vagyok mind a két (igazából talán mind a három) játékban. De engem meg a tankban zavarnak jobban a hülyék, az rng, meg minden sz@r. Ráadásul valahogy nekem a WoT plasztikusabbnak tűnik, még az új grafikával is.
Szenet napi feladatokkal, meg talán konténerrel lehet szerezni. A resources konti szenet is ad, én is mindig azt bontok, mert szénre meg free xp-re van leginkább szükség. Eddig a Ranked Sprint is azt adott (asszem a végső jutalom 10k szén volt). Most van az ünnepek alkalmából napi free bundli az Armory-ban, ha szerencséd van az is dob szenet. De egy komolyabb hajó árát kifarmolni még napi szintű csatákkal is hónapokig tat. Am a szenes hajókra is van kupon, épp most kaptunk újakat (fél évente jár kupon)
-
Plata #18834 Szenet hogyan lehet jól szerezni?
Szeretnék venni egy prém hajót,de kicseszett sok szénbe kerül,én meg a heti 1-2 játékommal átlagban elég keveset szerzek.
Az a baj ha túl hülyék a csapattársak akkor inkább abbahagyom aznapra,valahogy jobban zavar mint a WoT-ban,ott tudok ökörködni és megvan a szórakozásom akkor is ha a csapat olyan béna mint a segg. -
Darun #18833 Időkorlátos.
#18831: én is a béta óta tolom, nekem mondjuk már van 8k körüli csatám, komolyabb kihagyásom csak idén volt. 3 lose után általában én is abba szoktam hagyni. Meg munka mellett nem is mindig van időm arra, hogy túl sokat menjek, hiába megy jól aznap. Épp tegnap mondták a klántársak, hogy azért a nevetséges mennyiségű acélért kár ennyire leszopatni magát az embernek. Azzal a WR-el ami nekem van meg kifejezetten... hát nah. Azért tegyük hozzá azt is, hogy ez Ranked Sprint, korábban ilyenért csak szenet adtak, szóval örüljünk annak az 500-nak is. Nekem a stat annyiból fontos, hogy azért szeretem látni, hogy fejlődök (valójában inkább csak szinten tartom magam, mert ugye pl a csatánkénti sebzés a tier növekedése miatt is nő) -
Toweliee #18832 Sziasztok! A Strasbourg szerzős küldetés időkorlátos? Vagy bármeddig meg lehet csinálni? -
jó hát nekem is 5400 csatám van ,most néztem,aztán closed béta óta tolom :D van hogy több hónapig el sem inditom,de pl tegnap végiggrindeltem a bronze ranked ligán...aztán láttam hogy hozzámvágtak 100 acélt,ma meg négy csatás kvalifikációt kéne csinálni a silver ligához,aztán megint grindeljem át az egészet 100 acélért aztán ismét kvalifikáció és a gold ligában már tizenakárhány szinten át lehet szopatni magam 200 acélért,meg egy flagért...köszi de köszi nem :D
amúgy meg pr-re teljesen átlagos player vagyok..öreg vagyok én már statért grindelni,annak ellenére hogy nem élvezem a játékot :D ha rámjön megyek pár csatát,általában 3 lose után abba is hagyom,de van hogy egy win után is :D
csetet meg legszivesebben kikapcsolnám,annyira toxikusak a playerek sokszor...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.12.25. 21:11:59 -
Darun #18830 Olyat is látni, de most a T8-as Ranked miatt főleg ez szúrja a szemem. Tényleg nem értem, ennek mi értelme!? Aki rögtön a T8-as vagy 10-es hajót veszi meg, az ne mfog megtanulni játszani, általában fejlődést se mutat fel, hiába van sok csatája. Sok olyan is látok, hogy van 2-3000 csatája,T5 alatt kevesebb mint 100, T10-es meg 1000 felett. Az átlagsebzése meg ilyen 20k körüli. Értem én, hogy a stat nem minden, de akinek nincs csatánékénti spot dmg, se sebzés, se semmi, az hátráltatja a csapatot. Asszem pont tegnap volt egy csatám, valami prém nyócassal bejött a gyerek Rankedezni, aztán a csata elején mondja a tax-ot. A csata végén láttam hogy 400 alatti csataszáma volt. Biztos baromira vágja a játékot, hogy ekkora tapasztalattal már osztogatja az észt. -
vagy arp yamato,az már 10es pénzért :D -
Darun #18828 Én nem számoltam össze. De ez a 33% WR ez felba@sz rendesen. Ilyen pár száz csatás gold gyökerekkel meg 10k csatás botokkal kell folyamatosan együtt harcolni. Persze megértem őket is, ezek a Coophoz is hülyék, nincs veszintevalójuk, de ha valaki lehozza helyettük a meccset, akkor meg örülnek hogy ők is kapnak acélt. Csak épp az ilyenek miatt meg páran szopón vagyunk a folyamatos lose miatt. Persze a WG-t se érdekli, vegyél 2-300 csatával T8-as prém hajót aztán gyere be rankedbe. Mert az jó.
-
a mostani rankedben tényleg jól számolom hogy 400 steelt lehet összeszedni? annyiért nem éri meg az ideg ami a rankeddel jár :D -
Plata #18826 Keveset játszom.
Inkább WoT. -
Darun #18825 Pedig torp prot már valamikor a nyár óta van... plusz egy ok arra, hogy ne okozzon sebzést a lövés :D -
Plata #18824 Valszeg,csak csodálkoztam hogy mi féle torpedót emleget mikor csatahajóval olyan csatahajót lőtterm telibe ágyúval amin nincs torpedó.