9177
  • ENVE
    +1

Jelen állás szerint ez van. Amit mi anno 1.6 ban, a mi IGEN GYENGE, ÉS MINŐSÉGTELEN SCENE-BEN midnek hívtuk, aka közepesnek, az ma alsóhangon supreme, de inkább már global.

Aki mai napon nem ütötte meg 100meccsel a LEM-et, azt mi lownak hívjuk, már sry. Ott valami kurvára hiányzik. Vagy szarul lő, vagy nem érti a játékot, vagy valami más, de ez sajnos így van. Mindenki, aki a mai napon nem törte át az LE határát, az lownak, aka szarnak minősül, és ezt most nem bántásképp mondom, mert én is voltam kezdő.

Ez nem igaz a VAC ban wavek előtti időszakára, akkor ez a seriff (dmg) vonal igen nehezen volt áttörhető, aki akkor LEM volt, az már általában nagyon ügyes playernek számított, a supreme akkoriban már simán a nagyon jó player, a maradék aki global volt, az vagy csalt, vagy csalókkal játszott, vagy vette az accát, vagy pedig szabályosan top player volt.

Jelen állás szerint aki tisztában van a játék alapvető szabályaival, ahogy te is tisztában vagy vele bosco, de ennél többet te sem tudsz (sztem ezt vágod te is, hogy csak simán nem vagy retard, de semmi extra itt CS-ben egyenlőre), az LEM kell, hogy legyen perpillanat. Az, hogy vki lee esik 1-2napra 1 rankot nem számít, happens, vannak szopóágak, általában beszélek.
  • ENVE
    KODIAK amúgy sem egy húde nagy sztár player, ő is csak abból él, hogy gondolkodik. + bosco a jelen állapotra gondolt, ergó a vacolás utánnira. Jelenleg ott tartok, hogy a hajam tépem SUPREME-ban, hogy mennyi idióta barom állat van, akinek annyi köze nincs a CS-hez, mint egy fél lábu halott lónak. True story.

Meanwhile verek el olyan globalt, aki hitet nem lő rám. Ez van. Ez a CS, itt sajnos nem 15-20 féle skill csoport kéne, hanem kb. 100. Sokkal nehezebben lehessen lefele bukni, és sokkal tágabb besorolási rendszer. Ergó itt 1x kéne az elején kideríteni, hogy kinek mennyi köze van a játékhoz, én még kvíz kérdéseket is tennék fel játék elmélettel kapcsolatban, aztán oda ültetném, hogy aim_training_csgo-n mennyit lő el 100ból, vissza kérdezném az elmúlt 10év legendás csapatait, stb. Így nem találkoznék dezsővel magas rankon, aki rakott bombás első kör után 3. körben csoró módon nem tud vásárolni, nem találkoznék idióta álatokkal, akik nem képesek felfogni az entry frag-trade-trade elméletét, nem találkoznék olyan vadállatokkal, akik szerint az awp egy imba fegyver, meg op. Nem lenne az, hogy a haverom berakja silver elite masterbe, mert épp nem tudott, csak 10ből 5 1v5 silver gamet le carryzni, mert 1.6 ból jött, és még csak 2órája van a goban, és nem szidnák utánna az annyját is, amíg átvergődi magát a sok lófasz rankon, mert (megtörtént eset), 1hétbe se telett neki, és már LEM volt. Stb.

Sajnos ez van, itt nem 20féle játékos van, hanem nagyon sok. Én is global leszek előbb-utóbb, de hol vagyok én akár egy gabessonhoz képest? És ő hol van egy random Gamers2 player átlagos formájához képest? És az hol van f0resthez képest? Hát ez az. Szar az egész, dilettáns ember csinálta a rendszert, agyatlanok. Casualok. Ez van
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.06. 02:52:50
  • ENVE
    Nahjó srácok, nem néztem fel utolsó hsz-em óta, és nem is sikerült sokáig eljutnom a vissza olvasásban, mert már belső nyugtalanság fogott el a sok össze hordott bullshit miatt. Elnézést, ha a stílus esetleg sértő lenne, nem szánom annak, de muszáj kicsit rendet rakni egyesek fejében....

Akkor tárgyaljunk a fegyverekről...

Galil vs AK. Igen, a Galil egyszerübben kezelhető. De most akkor gondoljunk már bele abba, hogy lesz-e neked időd scream ellen 3 golyókat lövöldözni galillal, mikor neki AK-ja van? Jah a galil 3 golyóból tud ölni, az AK meg 1ből, de max 2ből. Mert a spread miatt van, hogy az első golyó mellé megy, de 2es burstel az tuti fej, ha rá lősz. Ezért jobb az AK anytime, mint a Galil.

Következő, azért, mert egy fegyverrel egyszerübb lőni, még nem jelenti, hogy jobb. Ez a játék lényege, hogy magas a skill cap relatív, az igazán effektív fegyverrel nehéz lőni. Na olvasom tovább, aztán ha van még szerkesztem, vagy jön a kövi hsz... De fiúk azért gondolkodjatok már el a játékról kicsit mélyebben, ne a saját szinteteken ragadjatok már meg, gondolkodjatok fentébb könyörgöm
  • bosco05 #5336
    Az UO-val zavartál meg, mert ott lenyúlták a nickjét és egy takonypóc gyerek feszt csalt, fogalmam sincs hogy jutott el az Infinity-ig az a gyerek...
  • Munkie
    Pontosan. Na, örülök, hogy tisztáztuk, rohadtul meglepődtem, hogy Ákos valaha csalt volna. Bármekkora állat is. :D
  • bosco05 #5334
    Akkor valóban félreértettelek és ez a Jimmy ez nem az a Jimmy akkor, mert akiről te beszélsz az az RsH-s később Infinity-s Jimmy és Ő nem csalt soha, ellenben geci jó player volt :) Így időben is stimmel.
  • Munkie
    Félreértettél akkor. Én CoD1ben játszottam velük. signs gaming, amivel elértük a nagy eredményeinket. Szani (nem tudom hogy írta) volt a "manager" illetve talán játszott is azért velünk. Aztán ha jól rémlik én összevesztem Szanival, léptem a teamből és mentem UOzni. Ahol aztán lettem infinitys. Abban a teamben viszont nem volt benne se jimmy, se bocey, se optical, se sáska (ők cod1eztek azthiszem tovább. Illetve páran még Lineage2 ztünk együtt).

Szűz team volt, nem is tudom kit nevezett ki UO "squad leadernek" NewZoo, rövid ideig tartott az UO láz. Mindegy is.

HWbant nyilván nem osztották csak úgy, de levenni se vették csak le két szép szemért :p (És fix, hogy punkbuster, nem punkbusteD, amiről én beszélek.)
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.06. 01:31:07
  • jetblack
    En normal is csapattal 128-as szerveren nemsokkal maradtam le a lem/supreme csapattarsaktol mg1 letemre
  • SzirmosSzisza
    Tök jó mikor mondja a random csapattárs, hogy "oh my fucking god whats ur rank" "noob" és társai, aztán 10 kör múlva "drop me pls" :D
  • bosco05 #5330
    Hát pedig azt nem osztották csak úgy :D Egyedül a punkbusteD (és nem R, hanem D), nevű közösségi alapú projekt volt egy rakás szar... az engem is banolt mert úgy tartotta kedve. Téves HW banról nem nagyon hallottam, nem ült oda Jimmy a gépedhez véletlen? :D Amúgy róla busted movie is volt, fix cheater brigáddal játszott. Aseska tuti nem játszott az elején uo-t mert nagyba cod1-ezett VB klánba utána meg velem ZW-be :D Tuti nem MÉG nem játszottál velük? Időbe ez valahogy nem stimmel. Bocey bőven Infinity meg RSH meg ha jól emlékszem RIP-be túrta cod1-et, talán a legvégén ment funból UO-zni. Nem gyanúsítgatni akarlak természetesen, csak nekem ez időbe nem stimmel... Ez maxi 2006 körül lehetett, de akkor már vígan banolva volt Jimmyke 1x biztosan.
  • Munkie
    Inkább mondanám úgy, hogy nem játszottam akkor MÁR vele. Infinitybe már a mi sikereink után ment(ek többen).

Emlékszem, még nekem is volt 1x hardware bannom (ha jól rémlik így hívták), mondjuk írtam PunkBusternek levelet, rá 1 hétre nem volt.
  • bosco05 #5328
    Én meg 110%-ig biztos vagyok benne :D Egyik OpenCup-on csípték nyakon az egész Infinity-t Jimmyvel az élen :) Trust me bro, ez fix info! Kurvára wh-ztak, volt vagy 3 cd kulcsa, hogy tudjon játszani :) Talán 2x is ki lett rakva CB-ről. Persze ezekről a dolgokról ciki beszélni, de ez tuti 110 hogy így volt :) Gondolom fiatal volt és leszarta, de Béla talán még emlékszik rá, mert ezzel együtt a Cod1-es csapatot is kirakták 1 évre :D

Amúgy óriási mákom volt, mert pont előtte pár nappal léptem ki az Infinity-s regből, mivel mi is indultunk külön CB-n és nem lehettem beugró emiatt (mert már ugye játszottam 2-nél több meccset másik csapattal ugyanabban a divízióban :P )

szerk: szerintem te még nem játszottál vele, mikor banolták, egészen más csapattársai voltak, akkor még Aseska velem jött cod1 lanra.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.06. 00:51:24
  • Munkie
    Nem emlékszem olyanra h bannolva lett volna bármikor is. Pedig sokáig csapattársam volt.
  • bosco05 #5326
    ui.: nosika is csalt :P elég sok ember sötét titkát ismerem codból :D

Viszont Pierce miatt a teljes Infinity ki lett banolva CB-ről :D
  • bosco05 #5325
    A Pierce volt a csaló bannolt szar Jimmy ? :DSAADSDAS Ezt gecire nem tudtam :D

Aseska csapattársam volt, meg Bocey-t is ismertem futólag :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.06. 00:12:53
  • Munkie
    Nem jártam LANra, mert még kicsi voltam :D Signs gaming, d2T, tán még infinity skills (bár erre nem esküdnék meg, UOban mindenképp) (Jimmy -jelenleg PierceTheHeaven-, boceY, m3llis, 4seska) volt ha jól rémlik a felállásunk.
  • FosTalicskaa
    Átléptem warframe-be, majd vissza. Validáltattam steam-el a játékot, 2 file-on elhasalt a check, most úgy néz ki megjavult.
  • bosco05 #5322
    Én is :)

@Roger6: Nem kiforgatni akartam a szavaidat, csak úgy látom más az értékrendünk. Én egy MM-et nem tudok annyira komolyan venni, hogy akár két percet is rászánjak arra, hogy melegítsek :P Az MM az fun, a pug is fun... Majd kupák előtt melegítek, de olyan meg megint csak nem lesz, mert annyira meg nem érdekel ez az egész :D

@Munkie: Milyen cod1 lanokon voltál? Találkozhattunk mi valaha? Rémlik a neved, de nem tudom a helyére rakni a dolgokat, magyar csapatok ellen leginkább csak lanon játszottam :S
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.05. 22:50:47
  • Jim Morrison
    Ha közben mondjuk alvóba tetted a gépet akkor szokott emiatt kivágni.
    Ma kétszer nekem is 2szer restartolnom kellett, hogy megjavuljon. (Gép resi a megoldás)
  • FosTalicskaa
    Megvan a 3. competitive match is. Meg is kaptam a fél órás eltiltásomat a meccs otthagyásáért. Valami pure server: blabla.pak file nem egyezett a szerver verzióval és ledobált, aztán feladtam a reconnectet, ez meg beszámolta dezertálásnak. :S Furcsa, mert nincs még fél órája, hogy játszottam a gémmel...
  • HTS s3rg1nh00
    április 12 óta van M4A1-S Dark Water MW: 1442
    április 19 AK-47 Elite Build WW: 908

meg még az 1.ST fegyóm amit vettem a Galil Blue Titanium júl.1től 1310 killel
  • Roger6
    Nekem Blue Laminated AK van, 5 eur körül szereztem. Most néztem, a marketon 3.88 a legolcsóbb, valami Elite Build a neve, vagy mi a tököm.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.05. 21:56:05
  • Munkie
  • Roger6
  • FosTalicskaa
    Ne emberek. A mission miatt, + amiket írtatok, csak nyomtam egy competitive-t a Zoo-n. CT-ként szoros meccsen, de 9-6-ra elnyomtak minket, de oldalcsere után, egy kört sem vesztettünk. Végig sem ment szerintem a játék. Izgalmas volt. AWP egyszer kétszer bukkant fel, de azok sem sok vizet zavartak. Sokkal, de sokkal nagyobb fun volt, mint a casual eddig bármikor is. Egyébként ilyen babérkoszorús arany kalasnyikovos, meg serif jelvényes tagok között játszottam... egy rossz mozdulat aztán büntettek. :D
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.05. 21:37:45
  • SzirmosSzisza
    Azok jó drágák nem? Nekem ez esett régen, csak nem nagyon használom MM-en :D
  • Roger6
    Amúgy kinek van StatTrack-os AK-ja, vagy M4-e, és mennyin áll a számlálója, aki rendelkezik ilyennel?
  • Jim Morrison
    ja az csak küldis? nemtom én belépek aztán find game... :D
    átléptem az 1000 órát... :(
  • SzirmosSzisza
    Lehet küldi nélkül is?
  • Jim Morrison
    Guardian mode valaki?
    En csak tudom hogy van de meg annyira se erdekelt hogy kiprobaljam :D
  • Roger6
    Nekem a DM fun, jobban szeretem, mint az MM-et. Gyanítom félreértettél valamit. Ez rutin, nem komolyság kérdése egyáltalán.
  • sz4bolcs
    Én irigyellek, milyen komolyan tudod venni :)
  • SzirmosSzisza
    Egy idő után nem lehet már hova fejleszteni a célzást, utána már csak taktikával lehet fejlődni. Ezért is jók a pro meccsek, ott lövés szinten nagyobbik részt 1 szinten vannak a játékosok és az in-game leadereken múlik nagyon sok.

#5303: inkább tanuljon meg egy pályát pár óra DM-mel, mint más játékos spectate-elésével mert meghalt :D

Engem is amúgy Silver 3-ba rakott (bár ebbe benne volt a 7 lose a 8. win után csapatársakkal), ismerős pár napja fejezte be a promóját smurfjén és dupla kala lett (azt mondta, ha globalokkal játszott volna helyettünk valszeg SMFC/Global-ba rakja :D)
  • Roger6
    Jó, mondjuk hozzátartozik, hogy a "minden nap kezdésnek" az nagyjából heti két alkalmat jelent :D :D
  • sz4bolcs
    Ugyanúgy csapattársnak is beszophat jobbakat. Tény, hogy nagyobb lesz a variancia, de azért silverként is fog játszani jó meccseket, meg motivációként ott a plecsni, ami casualban nem igazán tudom, mi lenne..

Engem is silvernek tett be elsőször, kb. fél óra casual játékidőm van az 1500 órából..
  • Roger6
    Igen, így van, botozok, DM-ezek minden nap kezdésnek. Ahogy minden edzés előtt bemelegítek minden egyes alkalommal, úgy a játékban is ezt teszem. Nálam ez rutin. Granyókat elég egyszer begyakorolni, ahogy a boost-ot és jump-ot is, mert az menni fog utána. Viszont nekem kell 10-15 perc, mire "bemelegszem". Mondjuk a helyzet az, hogy edzés után nagyjából az egeret alig tudom megfogni, nekem ezért kell. Nem kell kiforgatni a szavaimat amúgy, nagyon is értetted, mire gondoltam, és mit írtam, nem szükséges flamelni.
  • sz4bolcs
    Most komolyan a többi silvert félted tőle, akik mellé valszeg be fogja rakni az mm? :)
  • Munkie
    Így igaz. MM teljesen jó kezdőként is, max kezdők közé rak be. Tökéletes gyakorlás, nem az lesz, hogy rommá alázzák. Rank nélkül [Értsd: sokan sírnak, hogy töröljék el a rank rendszert] bekap egy két globalt \ supremet \ sast, de silveren akár kalákat is, és az életkedve is elmegy. (Hozzászámolva azt, hogy ranktól függetlenül kismillió csalóval fog találkozni akik fokozzák, hogy csak bezárja a CS-t és meg se nyissa egy jó ideig)
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.05. 18:19:41
  • Munkie
    Én Call of Duty első részében lehettem részese top helyezéseknek (ClanBase EU S&D 5v5 - 3v3 - 2v2 Ladder top3 helyezések - ugyan akkor az ilyen nagy sztárnevek, mint OCRANA.ATI, vagy WHO már továbbálltak, de még jelen voltak olyan nevek, mint dignitas vagy nEophyte) szóval tapasztalatom van kompetetív szintű játékban. (Nem felvágásból, folytatom a gondolatmenetem, tessék elrakni a köveket!) Egy dolog különböztet meg jó és még jobb játékost a tapasztalataim alapján. A game sense. A gondolkodás, szituációk átlátása, döntéshozatal, megérzések követése stb. Ez egy tehetség kérdése is és nagyon sok emberben megvan ez, csak ugye nem mindenkiben fejlődik ez, hisz nem kényszerül rá, nem veszi komolyan amit csinál. Ez éppenséggel igaz pl valaki hogy tud lőni. Fejleszthető készség, de természetesen itt is, akiben ott a tehetség annak "könnyebb". Ám tehetséges v sem, aki nem foglalkozik vele, az ugyanúgy csak átlagos v épp az alatti, hiszen nem hozza konzisztensen a saját formáját. Lényeg a lényeg, nekünk is voltak olyan csapatok, akik mint "példaképek" voltak előttünk, bár úgy lőnénk, mint ők, bár ilyen jó lenne a csapatjáték, stb. Mindig van és lesz valaki aki jobb. Tök8 mit csinálsz. :p

Nagyon sok olyan játékost találni alacsonyabb rankon, aki azért van ott mert ad1. haverjaival játszik csupán, s megfelelő csapat\környezet nélkül fejlődni s előrébb jutni nehéz\szinte lehetetlen. ad2. Nem is érdekli ad3. Sokan beszopják a kismillió csalóval, ezzel is elhúzva az előrelépés lehetőségét rangban. Lőni és észjátéka viszont magasabb, mint a rangján játszók jó részénél.

Nem egy ismerősöm látom, hogy több ezer órája van, több száz win és közepes\átlagos rangon stagnál. Hogy miért? Hát mindenkinek megvan a saját érthető magyarázata és valakinek meg a szar kifogása. Ez egyéni. Ám mindenkiben ott a potenciál, hogy jobb legyen, mint amilyen épp. Szvsz.
  • sz4bolcs
    Hát akkor jó nagy fassággal oltott a keménymag.. Azért van rankrendszer, hogy mindig tudj a szinteden levő játékosokkal játszani. Ha silvernek tesz be, akkor azokkal. Nem értem, miért kéne lebeszélni akár egy totál kezdőt mm-ről.