9177
  • lalakov
    Hogyan lehet valakit barátságosnak és a többinek jelölni meccs végén?
    El sem hiszem, először voltam a legjobb egy csapatban, bár nem nyertünk, így élveztem a játékot. Visszatérve a főmenübe új ikonok jelentek meg. 1 barátságos, 2 tanító és 1 vezéregyéniség fogadott. :-D
  • ENVE
    Én? Sose mondtam, hogy normális vagyok, sőt, hangoztatom is, hogy nem :D
  • Micsu
    "Nem lelem örömöm a játékban, sose szerettem ön magát a CS-t, csak a verseny szerüsége fogott meg. Jobb akarok lenni minden percben. Nem pedig jól érezni magam, mert nagyon ritkán tudom. Csak akkor, ha nyerek. Néha még akkor se."

és ez mellett nem próbálsz meg versenyszerűen játszani?
    hát lehet te is egy kicsit hibásan vagy bekötve :D
  • lalakov
    Kevés a türelmes ember. :( Én nem vagyok túl ügyes, többször küldtek már el melegebb éghajlatra. :(( Nem mintha ezzel segítenének a játékomon. Ha nem piszkálnak, jobban is megy.
  • SzirmosSzisza
    Igen, de ahhoz sok szerencse kell. Nekem volt Nova 4 körül ember akinek volt 4 óra CS-je és az volt a 2. MM meccse, kb 2 embert lőtt egész meccs alatt.
  • Munkie
    Tudtommal supreme a legnagyobb amibe berak 10 után.
  • bosco05 #5373
    Szigáéknak ez a legjobb videója :D

• FosTalicskaa
    Szóval, ha jól adja mellém a random az embereket (akik nem mellesleg végtelen türelemmel rendelkeznének), akkor akár a 10 meccs lejárta után lehetnék global is? Ez ijesztően hangzik.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.06. 16:02:27
  • ENVE
    Első 10nél minden nyertnél fentébb próbál ki. Amikor vesztel, akkor lentébb. 10 után ahol megálltál, oda rak kb. Ha nyertél a seriffek ellen, akár 1 fragel is tök utolsóként, akkoris megnézi, hogy tudsz-e nyerni sasok ellen.
  • Micsu
    jaja 10
  • FosTalicskaa
    Ez a kompetitiv sorsolás nálam meghülyült. Folyamatosan felfelé dobál, eddig is ilyen kis sas, meg serif csillagosokkal kellett játszanom, de az utolsó meccsen már volt jópár legendary eagle master is. Az ilyen top játékosokkal szemben kb semmit sem értem. Ki is kickeltek a fenébe. Hanyadik játék után kezdi el beállítani a szintemhez passzoló játékosokat? 4-5 nem elég neki? Vagy kell a 10 és utána varázsütésre beáll az mm? Nekem ez magas...
  • ENVE
    ellenben 50%-ban én vok az, aki ragel, mert kivan. :D
  • ENVE
    Engem még smfc ben is ezzel lepnek meg legtöbbször. Lehet ez a jó játék itt goban, és még mindig nagyon 1.6osan gondolkodom, de inkább az az érzésem, hogy az MM style = gyökér, faszfej, buta.

szerk. a solo q vs premade-be még bele nyomnám, hogy ha olyanom van, és nem flémelek, tudom ám moralizálni úgy a társaim, hogy ne adják fel, és a szarból is vissza jövünk. Már az elején képes vok olyan hangulatot csinálni, hogy mindenki kihozza a maxot magából. Meanwhile az enemy kickelgeti egymást, tk zik, afk zik, stb.

Kivagyok képezve a fejjátékra :D
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.06. 13:35:58
  • ENVE
    Akkor mondom másképp. Ha te jobb vagy, mint az a premade team, akikkel játszani tudsz, akkor soloban könyebb. Nálam ez a helyzet. :D Slaya jó, de ált. 2 en carryztünk eddig. Hal stabil player, de ő nem fog 30akat húzni, csak ritkán. Ő az aki tartja a seggünk, kihúz a szarból, de nem fog látványosan meccset nyerni nekünk. Namost soloban ha oda operálom a magam 100-150ADR-jét, akkor az fáj az enemynek. Amikor 5en vagyunk sokszor ez se segít, mert az enemy 5stackje már bünteti egyesek baromságát, az 5 solo nem.

• Munkie
    Ez nagyon 50-50, 3 accot húztam fel supreme-re eddig, 4. LEM (smurfnek indult mind de feldobál a buzija). Main accon van 170 win, többin ilyen 40 körül. Supreme meglépése óta játszom többet "premade" teammel, mégha nem is konstans ugyan az az 5 ember, de az az érzésem így könnyebb nyerni, mint soloban. Persze könnyebben is kapsz szintén premadet ami azért kiélezettebb tud lenni. Soloban viszont nagyobb az esély arra, hogy botokat kapsz csapattársaknak is, nem csak enemybe.
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.06. 12:21:07
  • FosTalicskaa
    http://9gag.com/gag/anKpb7z
  • Jim Morrison
    ez mondjuk igaz, prókat a rosszak jobban szívatják mint a profik, mert teljesen máshogy játszanak :D
    tf2 ben is te jó ég, ég és föld :p
  • SzirmosSzisza
    Mi global smurf-el szoktunk játszani néha és folyamatosan mondja, hogy néha olyan hülye helyen van az ellenfél, hogy nem is gondolná és így szopja be csomószor :D
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.06. 12:02:56
  • Jim Morrison
    En is haverokkal estem le, de az azert volt, mert mig en duplakala voltam ok 1 csillagos kornyeken :D
    De egyedul akkor is nehez, rohadt nagy lutri. Mondjuk irtam is tegnap mekkora makom volt, lehet jo nagyot comebackelni, de sokszor (80%ban) van egy emberke, az otodik aki sosem a csapattal van, sosem hallgtak a tobbiekre ugy meg nehez nyerni megha a masik 4 meg rendesen kommunikal is.
    Legalabbis ezt tapasztalom.
    Gamesensem hiaba van, ha mindig hatbalonek mert a tarsaim mind ugyanazt nezik.
  • ENVE
    Node mek beverek 1 dili bogyót, és megpróbálok aludni, mert fene az insomniás fejem, ki alvatlan vagyok :[ Majd re
  • ENVE
    A casual, és a pro közt van egy másik kategória is. Azok, akik nem akarnak lant nyerni, nem akarnak csapattal praccolni már 120órákat 2hetente, ellenben amikor leülnek játszani, akkor komolyan teszik. Én egyik sem vagyok, mert tényleg ellent mondok magamnak, mert nem tudom, melyiket akarom még. De én nem tudok úgy játszani, hogy nevetgélek azon, hogy valaki elszaladgál a bombával meghalni 15x középen.

Ami nekem casual, az neked hardcore play. Ami nekem a laza játék, az neked még mindig a wannabe pro szint ezek szerint :(

szerk. én perpill csapat nélkül is botozok felkelés után, próbálok nyerni minden egyes meccset, nézek pro streamet, tanulok flasheket, granyókat, metát, mert én nekem az agyam a CS-re erre asszociál, komoly játékra. Én ebben mindig próbálok jobb lenni, sosem a funért cséztem. Nem lelem örömöm a játékban, sose szerettem ön magát a CS-t, csak a verseny szerüsége fogott meg. Jobb akarok lenni minden percben. Nem pedig jól érezni magam, mert nagyon ritkán tudom. Csak akkor, ha nyerek. Néha még akkor se.
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.06. 11:49:45
  • ENVE
    Nem, én soloban gondolom. Könyebb, mint 5 en. 5 en játszani nehezebb, mint magamban. Ha egyedül vagyok, akkor van, hogy jön 5ös loss széria, de akkor tudok egy magam kiégetni enemy-t, amikor ők is 5 en vannak haverok, ez már másabb. Olyankor kiütközik az, amiről itt szó van, hogy szarok vagyunk CT oldalon, mert nem fedezzük egymást, szar a védelmünk, stb.

Én magamban szedtem vissza a rankom mindig. Haverokkal estem le, és magamban mentem fel általában. :) Most is a supremet 1szál magam kellett. Sokkal, sokkal gyengébb enemyket kapsz solo Q-val.

Mondtam egyébként, hogy néha le esik az ember. Voltam LEM pár napja, de hajnalban ráfeküdtem magamban 2 liter kávé melett, és back2smfc.

A smurfom lassan LEM, és ilyen mg1-2ak haverokkal is tolom vele néha. Nem kizárt, hogy hamarabb lesz global, mint a main
  • SzirmosSzisza
    Fú, tegnap volt 4 win zsinórban, gondolom nyomok még egyet, hátha feldob végre kalába, 15-12-re megyünk, erre afk az egyik csapattag és döntetlen lett. Erre most reggel még egy hátha jó lesz, erre úgy néz ki ellenfél premadeje felkészültebb volt a társaimnál :(
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.06. 11:44:20
  • Spészgószt
    Egy pici ellentmobdast erzek a szavaidban... nem akarsz pro csapatban pro szinten jatszani, de sirsz az idiota casual playerek miatt... en ha utalom a rock zenet nem veszek jegyet rockfesztivalra es sirok hogy szar a zene...
    nem kotekedni akarok csak nem ertelek... full komolyan veszed, de a komoly csapatrol leteszel es a posvanyban fetrengsz... raadasul javitsatok ki de ez az sg topik nem igazan hardcore cs forum...
  • Jim Morrison
    Lem az alap - gondolom ezt csapatra mondod. Mert hogy soloq ban lem et nagyon nehez elerni, mikor le is tele van retardaltakkal (szintjukhoz kepest). Lefogadom ha par akar gyengebb le haveroddal jatszanik jonne a lem is.
  • ENVE
    Áhh én nem is vagyok benne biztos, hogy akarok versenyszerűen újra csézni amúgy, nem kellett volna sose abba hagyni inkább. Flash, gabesson, aka m4ge, foda, alexrad, ezek hozzám se értek akkoriban, én is lehettem volna top player, ha nem adom fel idő előtt. :(
    Mostanra már akkora a lemaradásom, hogy szörnyüséges, akik ismernek a mai napig túlnőttek rajtam, a maradék nem akar játszani rendesen, vagy nem ismer, és nem is tudom, hogy megismer-e valaha. Inkább streamelnék helyette rendszeresen, és próbálnék kialakítani valamilyen portfóliót, ami megfogná a kezdőket, és rendszeresen lennének tanulni vágyók, de ehhez annyit kéne ezen a részen fejlődnöm, hogy nem is biztos, kitartok addig. Engem anno behúztak 2 társaságba, akik jobbak voltak sokkal nálam, és rengeteget segítettek, szeretnék én is segíteni másoknak. Mert időm rengeteg, kedvem is lenne hozzá, de hát sajnos az fb csoportok tagjai skineket betyárkodnak, boostért könyörögnek, smurföket szidnak, nova csalókat vizionálnak, silverben ragadnak a szar team miatt (tévhitekben élnek magyarul), mint hogy jönnének, kérdezgetnének, faszom. Lehet én vagyok a tévhitekkel átitatott idióta, mert azt gondolom a mai napig lenne mit átadnom ezeknek, de szeretem ezt hinni
  • Roger6
    Hajrá-hajrá, én szurkolok Neked!
  • ENVE
    És igazad is van arról, amit nálam látsz. Valóban semmi taktika kb. De, ha figyelsz rá, ezen én és slaya ki is akadunk rendszeresen. Mi nem ehhez szoktunk 1.6 ban azért:(

Mi próbálunk ezen változtatni, csak hát a minden nap más 5ös mellett ez igen nehéz. Néha azért amikor itt a warlock, akkor már van taktika is, nem különösebben kidolgozottak, de azért már hasonlít valamire. Mostanában elhanyagoltuk a casual haverjaink, régi prokkal toljuk, am0rf, warlock, claytoN, gibkey, na velük azért már máshogy alakul a helyzet manapság. Nem is nagyon kaptunk ki supremeben az utóbbi 2 napban :))) Sajnos ez a helyzet, MM az vicc. Nevetséges a játék ott, nem csézés, főleg nem komoly.

Általában run & gun, semmi extra. Ez az, ami engem a leginkább zavar. Nincs egymás fedezése, még olyan alap dolgokon is megcsúszunk sokszor, hogy bomba lerakása után bemondani ki mit néz. Ez annyira alap volt régen 1.6 os köreimben, hogy tényleg nem is emlékszem olyan időszakra, amikor ilyen bután játszottuk volna a CS-t. 10évvel ezelőtt se igen...

Sajnos részemről nem is igen lesz ez komolyabb, a közeljövőben tuti nem. Slaya-t elrabolták warlockék, alakul az újdonsült Low quality-halálhozó team, még a végén kuLi is ott fog kikötni. :)))) Ők jók lesznek, ha tényleg összejön nekik, és nem adják fel, meglássátok, volgár verés lesz fél év alatt. Hogy velem, és HAL barátommal, aka dzso, cyka420, mikor milyen hülye néven játszik velem, mi lesz, azt nem tudom. Szeretnénk mi is csapatozni, hogy legyék motiváció a rendesebb játékra, de nem hiszem, hogy lesz kikkel.

Épp ezért mondtam, hogy a LEM az alap. Mert alapvető taktikai, elméleti részek nélkül is global leszek, még ezen héten szerintem. Nem nagyképüségből, hanem mert ennyire gyenge a mezőny.

ps. Nw a nick, nem nv :P Nightwish-ből ered, csak utáltam, ezért lett Nw, aztán néha enve.

NOSZTALGIA

Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.06. 11:25:21
  • Roger6
    "Viszont én elfogadom, sőt tisztelem azokat is akik egy MM-re vagy egy ESEA pug-ra ráfeszülnek és botoznak melegítenek" - :D :D Szabolcs sem értette meg amit leírtam :) Nekem ez fun :D Nem tudom, hogyan írjam, hogy érthető legyek. Szóval ha "ráfeszülök" valamire, akkor minden idegszálam azt figyeli, az egy feszített állapot, ami megöli az embert, nekem főleg negatív jelentésű szó. Na, a DM-en meg végig röhögök, az orszokkal dumálgatok fasza kis orosz akcentussal angolul, fegyvereket gyakorlok, spayt kontroll stb, én ezt élvezem. :D Perverz vagyok, mi? Tegnap este felmentem egy DM szerverre, és ha a kutyám nem ül mellém hajnalban, hogy le kéne vinnem, talán még mindig nyomnám. 526 kill-nél voltam akkor éppen. Aztán hajnalban elindítottam a Source-ot is még 1 óra erejéig, kicsit nosztalgiázni.

Na meg gyanítom én 20-ad annyi időt sem töltök a gép (és főleg a CS:GO) előtt, mint ENVÉ, vagy te Bosco, szóval én egész más kontextusban látom a játékot, mint ti. Persze ha minden nap játszanék, biztos szarnék én is abba, hogy "bemelegítsek", vagy BOT-ozzak, vagy DM-ezzek. De pl múlt hónapban 2-3 hétig el sem indítottam a játékot, ilyen időben meg a tököm sem ül gép előtt (most is csak a szomszédot várom, aztán irány a bősi vízerőmű bringával, sörrel, szalonnával-hagymával).

Szoktam nézni NV meg Bosco stream-jeit is amikor nincs más dolgom, vagy kajálok, és teljesen igaza van Bosco-nak abban, hogy a LEM az tök átlag playereket takar, de szerintem még fölötte is. Nem láttam még olyan mozdulatot, amire azt mondanám, hogy beszarok, ez valami kurva magas szintű játék a stream-ek alatt. Legtöbbször semmi taktik nincs a közvetítések során, és így is lehet valaki Supreme, de talán még Global is. Ezt természetesen nem bántásnak szánom, mert így is sokkal jobb játékosok vagytok nálam, ez nem vitás, viszont én így látom, ez a véleményem.
  • ENVE
    Ez egy komoly játék, akár hiszed, akár nem.

A competetive mode erről kellene, hogy szóljon. És nem, nem játékok közt élek, viszont versenyszerű csézés közepette lettem nagykorú, így nálam ez alap dolog, és nonsense, hogy van aki telibe se szarja ezt a részét. Annak ott a casual mode véleményem szerint.

Amíg vannak olyanok, akik azt se tudják, hogy az ellenfél mikor ecozik, addig nincs keresni valója nagy szinten. Még is ott vannak. Azért tenném fel a kvíz kérdéseket, mert az sok minent elárulna egyesek CS tapasztalatáról, és nem történne meg az, hogy vkit oda boostolnak magas rankra 10meccs alatt, mások meg akik tudják mi a dörgés vhogy nova2 be keverednek, aztán smurfnek hívják. Ennyi. Millió dolog lenne, ami segíthetne a rankok reprezentatívabbá tételén, 10szaros meccs silverek közt erre nem elég.

És a közeljövőben rám tekints úgy, mint a tryhard wannabe prora, mert én nem úgy cséztem le 10évet, hogy pubon funolgattam, hanem lelőttem napi 5000botot, DM eztem 2órát, praccoltam a csapatommal még 3-at, aztán mixeltem a haverokkal 5öt, és levezettem pubon 2őt. Kibaszottnagy kocka voltam, nekem ez a játék serious business.
    Ne csodálkozz, hogy nem szeretem a full casualokat:)
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.06. 11:04:00
  • ENVE
    Há ez az XD De ám az ugrálós smokek ált. egyszerübbek, pl. az ablak füst egyszerübb jumpolva, mint az onnan a kerítéstől futva, na azt nem tudom megdobni. De az ugrálós, ablak mellé fekete pöttyre célzós az még script nélkül is 50%-os perpill, és nem különösképp gyakoroltam.
  • Spészgószt
    Ember ! Mi vagy te paff ? Jatekok kozt elsz? Ez csak egy jatek! :))))))
    Kvizkerdes a csapatokrol.... LOoooL
    Omg...
    te picit tuuuul komolyan veszed ezt a JATEKOT!
  • SzirmosSzisza
    Arra gondoltam, hogy egyáltalán nem tudják sokan hogyan kell füstölni, pedig a legtöbbhez nem is kell ugrálni, csak becélozni.
  • ENVE
    Tudom mi a helyzet, ne fossá :))))
  • bosco05 #5345
    Mondjuk annyi, hogy ha én akarnék simán tudnék többet nyújtani, csak akkor foglalkozni kéne a dologgal, annyira meg egész egyszerűen nem érdekel. 17 éve competetive-ezek a neten, kecire beleuntam, én már csak leülök aztán uccu bele a közepébe had szóljon :D Botozni, vagy bármi módon gyakorolni sosem szoktam, nem nézegetek füstöket, nem kívánok csapatban játszani, annyit tudok amit láttál :) Ismerem a mapokat, tudok pár alap füstöt, meg vágom hogy mit kéne csinálni, plusz infózok. Nekem itt vége is, tovább nem érdekel a csgo, meg már úgy ámblokk a comp FPS-ezés :P Abból én már végleg kiégtem. Nyilván az elitbe már nem jutnék fel így se úgy se, de ennél lehetne többet kihozni (fix supreme-global, egy kicsit jobb emberkékkel stb stb... pl veletek se a végén kullogtam, sőt! :D ), csak minek ha nem érdekel. Viszont én elfogadom, sőt tisztelem azokat is akik egy MM-re vagy egy ESEA pug-ra ráfeszülnek és botoznak melegítenek, meg fene tudja miket csinálnak mielőtt bemennek :)
  • bosco05 #5344
    én nem is tartom többre magam LEM-nél, írtam is, hogy jelenleg a LE-LEM a tök átlagos playerek gyűjtőhelye, akikben 0 az extra tudás :D

(mondjuk a vicc az, hogy ha nem 3 accon gémelnék a drop miatt már meglenne a supreme és lehet előbb utóbb meg is lesz, csak nem tudom mire fel :D )

ui.: ku*va kevés ez a pár rang ami most van, pláne a banhullám óta...
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.06. 05:09:40
  • ENVE
    Szóval úgy érzem emgint beszéltem az AMÚGY TÖK EGYÉRTELMŰ dolgokról, és én érzem magas okoskodó baromállatnak, könyörgöm a jövőben átgondoltabb hsz-eket kövessetek már el
  • ENVE
    Ez bullshit. Mindig lehet hova fejleszti a "célzást".

Mert ez nem csak arról szól, hogy ráteszem a fejére. Ez szól a pure aimról, reflexről, spray controlról, döntés hozatalról (lövési szinten, mikor milyen technikát alkalmazz, stb.) Ez mind a "célzás" része. Ezen felül jönnek mások. Scream is tudna még fejlődni bőőőőségesen.

Megint az az érzésem, hogy teljesen laikus emberek akarnak nagy igazságokat mondani... :D Ne csináljátok már ezt könyörgöm, mert megint nem fogom ide járni, mert egy idő után kikészítetek ezekkel a kijelentésekkel, aztán majd besértődtök, és kifogom erőszakolni a büntiket, mint kb. 1éve. Ne pls. Inkább vesettek fel kérdéseket, átdumáljuk, itt van már ez a Munkie srác is, ő se tünik fogalmatlannak, ha kell megkérek pár igazán tapasztalt playert, járjon ide, segítsen elméleti dolgokat megvitatni, de azért ne a nyúl kezdje már vinni a puskát, mert akkor flém tenger lesz belőle...
  • ENVE
    Én speciel attól féltem, hogy 15x lelövik d2 középen terrorként, amíg keresi a fegyvert. Ismerkedjen meg a játék ALAPVETŐ részével, aztán menjen VERSENYSZERŰ helyzetbe. Azért, mert a szitu olyan, amilyen, még nem kell átvenni a hülyeséget. Azért, mert hülyékkel van tele az MM, nem kell nekünk is azoknak lenni, bár ez lehet az én szar elitista mentalitásom :))
  • ENVE
    Miragen a CT/jungle/lépcső füst script nélkül is 99%-os nálam, az ablak kb. 60%, a rövid 90%, a konnektor legyék 40-50%. Mind T kezdőről. Script nélkül, mint mondottam.

Nem nehéz, nem is értem....