9177
  • Jim Morrison
    illik a szöveg a képhez :D
  • ENVE
    Na arra pont jó
  • kilinho
    Nem értem mi bajod van a QcK egérpadokkal. Nekem tökéletes szolgálatot nyújt egy QcK+.... Persze csak egérpad alátétként használom. : D
  • ENVE
    hjuszton

méjdéj, méjdéj....
  • ENVE
    Grat, az általam legutáltabb pad, a köztudottan legszarabb egérrel, hatalmas combo
  • SzirmosSzisza
    Ajjaj, menekülj mielőtt ENVE meglátja ezt :D
  • HTS s3rg1nh00
    ha netán még valaki használna Razer Copperheadet,párosítsa steelseries qck gaminggel.mióta a deathadder gombjának vége letört sírtam milyen rossz a 10 éves patkány,aztán ma beruháztam erre a padra és voilá
  • Jim Morrison
    basszus, ősszedobott magyarral, 22. körben van 5killem. Ég a pofám, nem tudom mi van velem :( mondjuk első 9 körben a konfigomat próbáltam belőni mert teljesen alapra állt, mouse accel on meg ilyenek..
  • Munkie
    Persze, csak ők gyorsabban korrigálnak. :D
  • SzirmosSzisza
    Úgy néz ki prok is túlhúzzák az emberen :D
  • SzirmosSzisza
    Hehe, nekem volt egy haverom aki mondta, hogy éjfél után már nem játszik, mert akkor CS-vel álmodik :D
  • ENVE
    Nem tudom össze függésbe hozható-e bármilyen szinten, de 2. napja jött elő az insomniám meg a rohadt beteges rémálmaim...

im fucked up
  • kilinho
    Ha tudnám hogyan működik ez az MM rendszer, akkor már valszeg Nobel díjam is lenne. De hát még nem jöttem rá :D Összevisszaság az egész.
  • ENVE
    Akkor azt válaszold meg kili, hogy amikor 5 öt nyerek zsinórban smfc-ge ellen, miért teszi be 6.nak a 3sas + 2 lem 5ötöst, és veretetti el őket, mint a picsát? XD Így az életbe nem fogok felmenni basszameg. Tiszta vicc, hát már unom
  • bosco05 #5405
    hát ezaz... jobban baszki! :D
  • SzirmosSzisza
    Most kezdődött, 4-1 most Rock-nak.
  • Jim Morrison
    Mennyi lett?
  • kilinho
    Én is örülnék, ha végre feljutnál. Már nem tudom hogyan boostoljalak
  • SzirmosSzisza
    http://www.twitch.tv/esporthucs 3. pálya, Rock vs ancients
  • bosco05 #5400
    ma eddig 3 global-smfc alakulatot raktunk el, az egyiket 16-1-re, szerinted feldobott? esélytelen :D csak ge-k ellen megyünk és nem dob fel! :DSAADS
  • SzirmosSzisza
    Nekem is volt, hogy benyomtam, de kommunikáció nélkül esélytelen nyerni, szal visszaraktam. (nyertünk is)
  • Spészgószt
    alap...voice_enable_0
    én már inkább bebindeltem... agyfaszt lehet kapni a sok baromtól...
  • ENVE
    Kőkemény a supreme -> ge srácok... Hát ezért kell "szenvedni". Na nem mert nehéz nyerni, hanem mert KIBASZOTT SOKAT KELL, ha nem premadelsz GE-kkel... 23 win, 11 loss. Abból volt már 2 köver 16-0 is. Komáim, grindelni kell, mint az atom... Beszarás
  • SzirmosSzisza
    Eddig nem volt egyáltalán hangod?:D

Amúgy voice chatet ki lehet külön kapcsolni.
  • lalakov
    Nem tudom, az be volt kapcsolva és mégis volt hang. Fura volt így játszani, hogy mindent hallottam, még szokni kell. :)
  • Jim Morrison
    Most kapcsoltad be a hangot?:DDDDD
    Egyebkent menuben be lehet allitani, hogy ha pl nem aktiv a csgo ablak akkor ne legyen hang.
    Nem csak fiatalok vannak, de ritkabbnak tunik. Oroszok meg azert szoktak angolul infozni, tobbsege azert normalis.
  • lalakov
    Köszi, akkor lassítok a tempón.
    Fizet a tö..m . :-D

Kövezettek meg, de most kapcsoltam be a hangot csak (idle-nél zavart asztalra lerakva). Mindenki gyerekhangon szólal meg vagy csak sikerült 10 évesekkel játszanom? Mondjuk nem voltak rosszak, de életemben először nyertem úgy, hogy én voltam a legjobb. Oroszok voltak, de ami fontos volt azt angolul sikerült mondaniuk.
  • Jim Morrison
    Bizony, valve szeretne hogy inkabb fizessunk a skinekert.
  • SzirmosSzisza
    Igen, 6-os vagyok és csak 2 esett :(
  • lalakov
    Basszus, hetente csak egyszer ad szintlépésnél fegyvert? :( Most léptem másodszor a héten és semmi.
  • FosTalicskaa
    Igazából csak a wot-os múltam miatt tudom őket alkalmanként lelőni. Míg mással harcolnak, addig én szépen flankelem őket. De úgy nagy általánosságban ez úgy néz ki, hogy az esetek 80%-ban csak félrekapja a célkeresztet valamelyik csapattársamról, én fekszek ők meg harcolnak tovább. :D

Jajj, a sok lemészárolt aranykalás bosszúja ugy érzem utolért. Lehet írok a cs go-s supportnak, már ha van ilyen, hogy manuálisan toljanak le 8-10 szinttel mert ez nem állapot. XD
  • ENVE
    Még volt vmi a red starrol, meg a hammer and scythe, de ha komrádnak hívod őket, annak is örülhetnek (nem igazán xD). Na mind1, szal próbálj velük humorizálni legalább, mert másképp tényleg az lesz, hogy állat módjára viselkednek. Nem fog hozzád idomulni egyetlen ruszki sem, neked kell hozzájuk. Amikor nem hajlandóak a minimális együttműködésre sem, olyankor néha jó ötlet le némítani őket, legalább nem zavarnak a folyamatos "cyka", "blyat", "eblan", "durak", "poshyol na hui" "mudak" stb...
  • ENVE
    Az oroszokat egyébként egy időben próbáltam moralizálni a kis russian playbookommal, egyszerü call-ok, amit még a buta fejük is felfog, mint pl.

"Rush for mother Russia!" - Ilyenkor tutira mennek veled!!!
    "Remember for Stalingrad, if you stop, i teamkill you!!!" -Hátha nem áll meg a rush közepén!
    "Stalin would be proud of you!" -1 szép mozdulat után, igen jól érezhetik magukat!
    Volt még pár beszólásom nekik, de már elfelejtettem :(((
  • ENVE
    Még a mai szívnonalon sem elvárható, hogy 1 hitet is rátudj lőni a LEMingre :D Ezt ne is várd, csoda, hogy egyáltalán vhogy oda keveredtél 1 meccsre is XD
  • FosTalicskaa
    Én az utolsó 2-ből repültem. Mind2-ben oroszok voltak a csapattársaim. Hülye egy nép. Már utálom mindet. :D

Valahogy megnézik a profilomat, ott meg gondolom azonnal leveszik, hogy full kezdő vagyok, plusz hozzájön, hogy ha jól mozog, helyezkedik az enemy akkor nem tudom rajta tartani a célkeresztet vagy nem nézek oda, + hagyom magam hátbalőni néha, ilyenek... szóval tök mindegy, hogy 3:5-el vagyok, egy látványos mellélövés után már hallom, hogy ott sistereg a levegőben a sok szovjet szó között a 'noob'... posztkommunista fémipari segédmunkás mocskok! :P
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.06. 22:11:31
  • SzirmosSzisza
    Nekem kb 200 MM meccsem van és egyszer se rúgtak ki. Akkor se, ha utolsó voltam :D
  • FosTalicskaa
    Én azzal szívtam meg, hogy jól felvágott a magasságos egekbe az mm és ott már olyan playerek vannak akik a bénázás legkisebb jelére hívják rád a votekicket, amit a többi kb azonnal el is fogad, szóval egyszerűen nem tudok veszíteni, hogy lentebb kerülhessek. Délután letöltöttem egy pár aim meg recoil map-ot, hogy legalább felfejlődjek annyira, hogy a LEMmingek megtűrjenek a meccsük végéig...

Pedig az elején olyan jól indult, fél szintnyi xp-k jöttek egy egy győzelem után, most meg...
  • lalakov
  • SzirmosSzisza
    Jobb klikk a nevén és commend.
  • Munkie
    Úgy ahogy reportolni. Csak nem "Report" hanem "Commend" vagy "Recommend" tán amire kattintani kell. :d