9177
-
#5459 kipróbáltam 400on,úgy is akad mint a fos.
mindenesetre visszaálltam qck-n 400dpi@2sens-re,csak a DA-val szemben idegesítő hogy nem automatikusan váltja a profilt hanem nekem kell gombbal nyomogatni (winben megszoktam a 2k dpit,lusta vagyok annyit húzni az egeret :D) -
FosTalicskaa #5458 Azért egy próbát megért! XD -
#5457 Vesziteni? Meg vagy te hibbanva?:D
Végre feljutottam, nem akarok máris leesni :D kérdd meg boscot! -
FosTalicskaa #5456 oh, te LEM vagy? nem akarsz velem veszíteni competitív meccseket? Valaki igazán levihetne már a középmezőnybe. :D -
#5455 grat :D -
ENVE #5454 -
#5453 Nem jött össze a clutch :D
Pedig előtte ruszki himnuszt is próbált énekelni.
-
#5452 Most aki lő 5-öt azzal nem tudok mit csinálni. Igazából szoros lett volna, ha a vége nem ennyire vége.
premadeben amúgy dupla kalák ellen szoktunk nyomni, az általában fasza
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.10. 00:16:46 -
#5451 Baberos ak ra gyere fel valahogy onnantol mar normalisabb :D -
#5450 Jó a meccs ...
Előzőn meg végig izzadtam, hogy legyen valami és kiszoptunk :D -
ENVE #5449 Vedd le a dpi-t, én látok rá esélyt, hogy az javítson a helyzeten a 2 másik paddal kapcsolatban.
Hogy mit csináltam volna? Sajnos én is voltam rászorulva nem is 'oly rég, pont a DA meghalása miatt egy "szar" egérre. Kb. hasonlóan volt tehetséges, mint a copperhead, ms 4.0. Mit csináltam? Buktam 2nap alatt 5rankot. Toltam, mert függő szar vagyok. De az okos lépés az lett volna, ha nem játszom :D Persze tudom, nem lehet bírni. A stílusom ne vedd fel ennyire, amúgy... -
#5448 ok,csak vedd figyelembe hogy nem ugyanabban a ligában játszunk (örülök ha néha eljutok competitivebe),ez az egerem backupjának a backupja és remélhetőleg 2 hónapnál nem kell vele tovább húznom.bár kíváncsi vagyok,ha láttad volna a 2 razer pados szenvedést mit szólnál vagy mit csináltál volna vele h.megszűnjön,jelzem miskolcon kb a 200 forintos padon kívül ez volt az egyetlen megoldás amivel nem kellett új egérbe beruházni és nem került sok pénzbe a dolog ideiglenessége miatt(~3,5k).nem ezzel fogok MG2-ből feljebb lépni (lol,akkora balfasz vagyok hogy mással se),de megteszi amire most vágyom. -
#5447 hát nem kifagy devil gyerek 15-13 nál? (volt két meccslabdánk...) -
#5446 láttam, tolod az ut4 et
ha nem tűnt volna fel LEM vagyok, eddig ez a legjobb eredményem :p -
#5445 azóta lecsaltak a 20 órás németek még 2x úgyhogy én mentem ut-zni :DSA -
#5444 road to supreme vol 1
:333333
Persze 13-7 nél jött a telefon, hogy hamarosan menjek már ki a kapuhoz.... Mondtam srácoknak, wrap it up guys, i h2g. Mondanom sem kell, Ellen hozott szép kis comebacket és 14-15 nél azt hittem kikapunk :D olyan 1v3 at hoztam le és olyanokat lőttem addig el se hittem... félidőben már jött is ellentől, hogy életem meccsét tolom biztos...^^
(13-7 után lévő körökben max 4 et öltem talán :D) -
#5443 road to supreme vol 2
-
#5442 1.es weapon láda odabasz.... -
ENVE #5441 Ma megjött az új skatez az egérre, T oldal felét afk-ztam, hogy felrakjam őket, és a meccs végén...
-
ENVE #5440 Egy teszt
hinnye szegény qLa megszenvedett vele...
(qLa igen elismert, top 1.6 player volt. Sokáig dominálták az 1.6 scenet a Low quality nevü csapattal, hidd el, tudja mit dünnyög amúgy, de hát tényeket közöl)
Keressek még? Hidd el, nem leszólni akarom a cuccod, bár megtehetném, hogy jót mondok a szerkentyűdről, hidd el nem kívánok neked rosszat. De most hazudni sem fogok, és gondoltam hamár benyögted, hogy milyen szörnyüséggel vagy képtelen játszani, hát szólok, hogy ne fűzz nagy reményeket, és nem az egérpad hibája, hogy nem működött az a vacak. Egész egyszerűen szar az egér, hiába az 1000 firmware frissítés, maga a szenzor volt az epic fail. -
ENVE #5439 Szerintem nem húzta túl, sőt, biztos vagyok benne. Te gotv-n, sőt, minden demoban azt látod, ahova a golyó ment. Mármint, hogy a célkeresztje ott lesz, ahova a golyó a serveren regisztrálódott. Ha megfigyeled, bele mozgott abba a lövésbe, ergó a golyója elment a picsába a keresztjétől, és mi ezért látjuk azt, hogy előtte a picsába az első golyót. De amint megállt, már "hírtelen" oda varázsolódott a keresztje az emberre. Nem korrigált ilyen jól, egész egyszerüen bele mozgott a lövésébe, már eleve jó helyre célozhatott nagyjából.
Hunter of Deer mennyi is volt az odds a TSM-re? kb. 20%? Akkor minek raktál a fnaticra? XD Nem gondolod tán, hogy 80% esélye volt nyerni? -ev-s movet toltál, ez a pokerben hamar tönkre tenne. Itt is !! :D
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.09. 08:51:48 -
#5438 buktam is ezen a meccsen hogy kapják be....
fnatic vs tsm bo5 és a tsm nyert ... -
ENVE #5437 Csodás egér lehet, ha még az x7-et is istennek érzed :DDDDDD
Fordulj a hardware szekció -> milyen egeret vegyek topikban jaffa kollégához. Ő mindent tud, amit csak lehet -
Dobronski #5436 nekem is ajánlhatnátok valamit, mert a gigabyte m6800-am semmire nem jó, amikor kezembe kerül egy x7, akkor meg alázom, többnek érzem magamat mint nova4.
-
ENVE #5435 De te most minek veszed ennyire a szívedre azt amit írok? A copperhead fos, nem csak esreality mondja, nem csak én, hanem mindenki tudta annak idején. Első generációs lézeres egér, ugyan azokkal az orbitális hibákkal, mint anno a laser mouse 6000, habu, g5, g3, és társai.
Mi sem bizonyítja jobban, minthogy nem hajlandó minden felületen rendesen működni. Firmware frissítés nélkül még lagol is. Anno klántársam azzal tolta mindig, jókat nevettünk, ahogy láttuk szaggatni az egér mozgását. :DDDDDD
Ha neked jó hajrá, én nem azt mondtam, hogy lökd ki a picsába. Nem írtam semmi bántót neked, nem kell nekem állni. Közöltem 1 tényt, hogy az egér a valaha gyártott gamer egerek közül a legszarabb kategóriájában van (mai napig vannak hasonló csodák, mint az MSI interceptor d100-a vagy mi a tök), általában a lézeresek ilyenek.
A QCK magán vélemény, a goliathus speed amúgyse hiszem, hogy túl jó, kitárgyaltuk már az egér topikban, hogy a goliathusok alapból nem túl tartósak azok szerint, akik azon játszanak, a speed meg amúgyis egy sokkal lasabb, szerintem roszabb pad, mint a control, ez így volt már a mantis idején is. Gyanítom annak a szövése amúgy túl sűrű a copperheadnek, azért veszett meg rajta. Ne használd pl. 2000dpi-n, mert értelmetlen baromság. Vedd le amennyire tudod, fogadjunk, hogy elkezd működni még a goliathuson is :)))
Sphexet nem ismerem, zsebkendőn nem játszom. De egyébként nem az egérpadok a szarok, hanem az egér, amivel próbálkoztál. A DA-d még a hugyon is érzékel, nem vetted még észre? :D Miért? Mert abban kurva jó a szenzor. Ennyi. Amúgy a jó egér nálam alap feltétel, nélküle nem ülök neki war thunderezni sem, dotázni sem, még excelezni sem. Mert nálam ez alap, ehez nem kell 4 ember, ehez nem kell profinak lenni, ehez IGÉNYESNEK KELL LENNI. Pont
Ha zavar az egyébként, hogy megmondom a véleményem, akkor ne nagyon menj forumozni, ha nem birod a savat. Ez ezzel jár barátom.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.08. 20:18:46 -
ENVE #5434 Amúgy rájöttem, hogy hülye vagyok, a 180 az fél méter, a 360 az 1méter :P
És az általam említett ideális sensitől én eltértem, mert nem tudtam vele stabilan lőni. -
ENVE #5433 g100s-em van, és az nem random. Ha hülye az ember, és nem állítja be rendesen (mint én, hogy csak 1 step van rajta, ha elindul a csgo.exe, a kivánt 1000dpi, akkor megtudja nyomni véletlen a dpi váltó gombot). Ennyi. Nem kell hülyének lenni :D -
#5432 ezt túrtam fel délelőtt. -
#5431 akkor most tisztázzunk valamit:
neked 1 méter a 180 fok és az egérpad legyen széltében 360,akkor te most egy 2 méter széles egérpaddal nyomod?
a maradék kb.30 hozzászólásodra reggel óta meg annyit tudok mondani,hogy pont telibe szarom a Tuskó Jóska tesztíró internethuszár véleményeket,annak hiszek amit én a saját kezemmel és szememmel érzékelek,ami a következő:a Copperhead alá raktam kétféle Razer padot,és mindkettő nagybetűs SZAR,tegnap sírva röhögtek rajtam mert nem tudtam egy 180 fokot fordulni mivel a 32 centi széles padon a textúra miatt 3x kapartam és amikor elemeltem az egeret visszafordult...de magam tökéletesen bevakítottam menekülés közben,azt hittem falhoz baszom az egeret (amúgy a Sphexről és a Goliathus Controlról van szó),nem tudtam benézni egy sarokba sem emelés nélkül,a qck-val viszont ez teljesen megszűnt.ha egy bizonyos sebességnél gyorsabban (kb.háromnegyede amit flickshothoz vagy 180 forduláshoz használok) gyorsabban próbáltam fordulni,egyszerűen összezavarodott a szenzor és sokszor vagy visszaugrott,vagy még pluszban az eget vagy a földet néztem ráadásul.egész hihetetlen,de az új padon nem tudom úgy rángatni az egeret,hogy ez előforduljon,hamarabb látom a 8ms/60Hz miatti blurt,ezt nyilván ki tudnám küszöbölni ha vennék egy 85 ezres 144Hz-es monitort,de fasznak sincs arra pénze.
szóval röviden összefoglalva arra az 1-2 hónapra amíg a DeathAdder szervizbe kerül teljesen jó ez a párosítás,az előzőek sokkal rosszabbak ettől.egyébként jelenleg én 32 centin 270 fokot fordulok,2000dpi@0,5 sens és meg vagyok vele elégedve,főként azért mert én már túl vagyok azon az időn,hogy magam köré gyűjtsek még 4 embert és elkezdjünk komolyan gyakorolni és meccselni,nincs már erre időm(és azoknak sincs,akikkel csinálnám).nem mindenki akar olyan kompetitíven játszani mint te,tisztelet amiért tizenakárhány éve tolod a CS-t,de ez az igazság,ha nem tetszik amit írok akkor csinálj úgy mint én eddig is:görgess.htx -
FosTalicskaa #5430 Nem tudtok ajánlani valami jó egeret a 10-15k árkategóriából? A mostani már néha össze vissza ugrál, duplán, vagy egyszer sem kattint, a görgő meg már vagy 1 éve nem működik rendesen. :P -
#5429 Elvileg ebben direkt van DPI váltás szoftveresen és véletlen megnyomta. -
#5428 nekem ilyen gondom sose volt, aztán most van először nem logitech egerem, bár most is logitekkel' nyomom. -
#5427 Vegyél Logitech-et, vicces a random DPI váltás rajta :D -
ENVE #5426 Régen azt az elvet valottam, és továbbra is ez a véleményem (csak én beláttam, hogy én gyenge vagyok a finom mozgásokban), hogy 1 egérpad az legyék telibe 360fok. Aka középről szélre 180. Perfect sensinek tartom.
Nálam lesz majd egér csere, amint lesz 1 kicsit több lóvém ,mert ez az egér viszont alkalmatlan erre a sensire, amit most tolok. :D Nálam nem is a liftelgetés a gond, hanem, hogy megőrül az egér, lenéz a földre. :D -
#5425 Vágom, hogy rossz a 180 alacsony sensin, sok klippben lehet is látni mikor emeli fel a user az egeret. Nekem legalább könnyen megy a 720noscope :p -
ENVE #5424 Na nekem perpillanat kereken 1métert igényel a 180fok. Namost, szerinted hány tized másodpercem van oda cibálni, mikor hátba kívánnak lőni? :D
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.08. 16:12:17 -
#5423 Nekem 25x25-ös egérpadom van, bőven nem kell félnem a fél métertől se :)
Majd vizsgák után lehet veszek nagyobbat és csökkentem a sensit, csak sajna lusta vagyok cipelni az egeret, most csukóból megy faszán. -
ENVE #5422 Így van, magas sensin ez kevésbé lesz baj. De a 0.8 méter az már olyan magas sensit követel, ami szerintem játékra közel alkalmatlan, és olyan szinten ügyes finom motoros mozgást igényel az embertől, amit elsajátítani annyi időbe kerül, hogy 100db értelmes egeret össze koldulok az utcán addigra. :D -
#5421 Magasabb sensin gondolom nem ránt annyit az ember. Bár a prauk mind alacsonyon játszanak, szal biztos az a jó. -
ENVE #5420 Igen, hajlamos megfenekleni az egér trackingje a körülbelüli silver "rántásoknál" :D
0.8méter, ómájgád. Az enyém állítólag 2.8méter, mégis állandóan megzakkan. Nem is értem hogy lehet azzal játszani, nekem problémát okozna 1 sarokba benézés vele. Ez fix
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.08. 14:09:43